έχω την εντύπωση ότι πολλοί είμαστε κατ' επάγγελμα γκρινιάρηδες, παραπονιόμαστε για το τι κάνει το τμήμα μάρκετινγκ για την ΑΜΚ, τι να κάνει ρε παιδιά??? Χρειάζετται καμπάνια για να πας στην τράπεζα και να δώσεις μερικά ευρώ που σε περισσεύουν??? Δηλαδή κράζουμε τους νεοπαοκτσήδες που θέλουν τον κοντοπούτανο στον ΠΑΟΚ, απαιτούμε όμως καμπάνια για να τους πείσουμε να πάνε και να δώσουν κανά φράγκο κινητοποιώντας όλο το τμήμα μάρκετινγκ προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλοι ξέρουμε πόσο σφιχτοί είμαστε οικονομικά, αλλά θέλουμε το τμήμα μάρκετινγκ της μπαρτσελόνα, να φέρνει 35 χορηγείες, να κάνει σελίδες στο ίντερνετ για να πουλιούνται προϊόντα της ομάδας, να εκμεταλεύεται την εμπορικότητα και την δυναμική του σωματείου, να οργώσουν την γερμανία, αμερική, αυστραλία για να κινητοποιήσουν τον παοκτσή του εξωτερικού, ξέρουμε όμως πόσο κοστίζουν όλα αυτά??? Εδώ ο βρύζας με τον γ.χ. πήγαν στην αργεντινή για παίκτες με έξοδα της παε και ακόμα το διαβάζουμε ότι ξόδεψαν τζάμπα λεφτά της παε, σκεφτείται να στείλεις από καμιά 7-8 άτομα σε αυστραλία, αμερική, γερμανία και όπου αλλού υπάρχουν ελληνες να κάνουν κινήσεις για προκειμένου να συμετάσχει ο παοκτσής του εξωτερικού στην ΑΜΚ. Πόσο θα κοστίσει όλο αυτό?? Έχουμε την δυνατότητα να το υποστηρίξουμε όλο αυτό το εγχείρημα, όταν σφιγόμαστε να βρούμε 2 κατοστάρικα για να πάρουμε έναν παίκτη που παίζουμε 6 μήνες χωρίς φόρ??? Ο έλληνας του εξωτερικού πολύ απλα αν θέλει να βοηθήσει κατά την γνώμη μπορεί εύκολα και ωραία να δώσει τα λεφτά σε κάποιον συγγενη εδώ στην ελλάδα και να πάρει όσες μετοχές θέλει, ούτε καμπάνιες χρειάζονται ούτε αντιπροσωπείες ούτε τίποτα. Ας είναι οι μετοχές στο όνομα του αδερφού του ή του πατέρα του ή της μάνας του ή του ξαδέρφου του. Και στο όνομά του να είναι οι μετοχές υπάρχει περίπτωση να πάρει μέρος σε καμιά Γ.Σ. μετόχων από τη στιγμή που ο ανθρωπος θα μένει στο εξωτερικό?? Όποιος θέλει να πάρει μπορεί να το κάνει χωρίς να δει καμιά διαφήμιση στο ράδιο ή στην τηλεόραση, όπως και αυτός που δεν θέλει να αισθανεται αγελάδα που τον αρμεγουν μπορεί να μην δώσει ούτε φράγκο, δικαίωμά του καθενός είναι να πράξει ότι γουσταρει και κατά συνείδηση, ούτε θα σωθεί ο ΠΑΟΚ από τα δικά μου 50-100 ευρώ που είμαι πρόβατο, ούτε θα καταστραφεί από τα 50-100 ευρώ που δεν θα δώσει ο ψαγμένος. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις και δικαιολογίες να δώσεις ή να μην δώσεις.