Author Topic: Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 - http://paokgate4.gr  (Read 144104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 - http://paokgate4.gr
« Reply #2000 on: February 15, 2012, 13:41:17 »
Πολύ σοβαρά το είπα αυτό με τη χούντα, ειδικά σε σχέση με τον αμερικανό ναύτη, καθόλου υπερβολή δεν ήταν.
Και υποδείξεις τι θα ξεστομίζουμε δεν χρειάζονται αδερφέ, ας έχει ο καθένας την άποψή του.

tsim4

• Guest
« Reply #2001 on: February 15, 2012, 14:37:40 »
<<Μετά τον πιο αρσενικό πρόεδρο έχουμε και τα κάκαλα του αντρέα.
Να παρουσιάζεται με κάκαλα ο νούμερο 1 νεκροθάφτης της σύγχρονης Ελλάδας, ο νούμερο 1 υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης στη χώρα>>.Κάτι έχει παιχτεί με την 4.Αυτο που νομίζω είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν και κατάφεραν να γίνουν αφεντικά του σφ αυτού με συγκεκριμένους σκοπούς που ακόμα δεν έχω πολυκαταλάβει.Ο σύνδεσμος πριν όλοι εμείς βάλουμε τον "αρσενικό" στον θρόνο είχε πιάσει πάτο.Έκτοτε άρχισε και η ανοδική πορεία.Νομίζω ότι κάποιοι εκμεταλεύτηκαν την προηγούμενη κατάσταση και κατα την διάρκεια της γενικής ανόδου εισήλθαν στον σφ. Και μιλάμε για τον δημοφιλέστερο σφ του ΠΑΟΚ.Ο συγκεκριμένος λοιπόν σφ φταίει απίστευτα για την αλλοίωση της νοοτροπίας του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.Αυτό έχω δει και έχω νιώσει από τις ανακοινώσεις τους αλλα και από την συμπεριφορά τους κυρίως στην ΤΟΥΜΠΑ τα τελευταία χρόνια.Πιο μέσα δεν τα ξέρω τα πράγματα.Ίσως κάνω λάθος.Ίσως βλέπω φαντάσματα.Ας με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει.Ντρέπομαι που τα λέω αυτά για τον ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 αλλα σας λέω την αλήθεια για το πως νιώθω.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #2002 on: February 15, 2012, 20:02:38 »
Περίεργη αντίληψη έχει ο συγγραφέας των ανακοινώσεων της Θ4 περί κακάλων.
Μεγαλύτερος καταστροφέας απόν Αντρέα και τους αυλικούς του δεν έχει δει η Ελλάδα. Τις μα...κίες του πληρώνουμε σήμερα. Συγγνώμη που πολιτικολογώ στο φόρουμ αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Δεν έχει καμία θέση η πολιτική στις ανακοινώσεις των ΣΦ ΠΑΟΚ. Πριν από λίγο καιρό μας λέγανε να πάμε στη δραχμή, σε λίγο θα μοιράζουν στην Τούμπα ψηφοδέλτια του Σύριζα και του ΚΚΕ.

Ας συνέλθουν εκεί στην Θ4.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2003 on: February 15, 2012, 20:53:26 »
προτεινω:
στη Θ4 να μπαινουν μονο κουκουλοφοροι (και μετα απο υπευθηνη δηλωση οτι εκαψαν μονο τραπεζες και οχι καταστηματα)
οσοι ψηφισαν ΠΑΣΟΚ διαγραφονται απο ολους τους συνδεσμους και τους απαγορευεται η εισοδος στο γηπεδο
οσοι ψηφισαν ΝΔ μονο στα επισημα φορωντας διακριτικα για να στοχευονται ευκολα στην ρηψη αντικειμενων
οσοι ψηφισαν κομματα κοινοβουλευτικης αριστερας απαγορευεται να φωναζουν συνθηματα χωρις εγκριση
στις επομενες εκλογες σε οποιον δημο πλειοψηφισουν τα κομματα του μνημονιου θα κλεινουν οι συνδεσμοι
οποιος κατεβαινει υποψηφιος - εστω και για διαμερισματικος συμβουλος- θα θεωερειται γαυρος και θα εχει την αντιστοιχη συμπεριφορα
την επομενη φορα που καποιος θα ληστεψει καποια γιαγια στο χωριο ,η θα σκοτωσει κανεναν τυχαιο με μαχαιριεςγια να του παρει την καμερα , θα αναλαβει η Θ4 να βρει τον δραστη
επειδη ειμαστε κατα του καπιταλιστικου συστηματος πανω απο ολα( ακομα και απο το ποδοσφαιρο) απο εδω και περα η Θ4 θα συμφωνησει με τους ποδοσφαιριστες του Π.Α.Ο.Κ. να αμοιβονται με χειροκροτημα και ρετσινες
---------------------
ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ " Π Α Ο Κ " ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ "ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ " ΚΑΙ.. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ..ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ )ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
---------------
δεν συμφωνω, οχι με το περιεχομενο , αλλα με την "πολιτικη" αναλυση
ενα "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ " αρκουσε
ολα τα υπολοιπα οδηγουν σε οπαδικη περιθεριποιηση
-------
"Οι "Κουκουλοφόροι" που συγκρούστηκαν με τα σκυλιά των κατακτητών.." οσο χρησιμοποιουν μολοτωφ για μενα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ εγκληματικα στοιχεια ειναι
------
εχω να ψηφισω εδω και 25 χρονια, νιωθω πληρη απαξιωση γι αυτο το πολιτικο συστημα αλλα και απογοητευση για το 99% των ψηφοφορων ..ομως εδω βρισκομαι γιατι ειμαι Π.Α.Ο.Κ.
-----
μπορει να το βλεπω λαθος..αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου

ive4

• Guest
« Reply #2004 on: February 15, 2012, 21:15:06 »
Από τη στιγμή που δέχονται μερικοί αυτόν τον ρόλο της Θύρας 4, τότε να είναι έτοιμοι να ακούσουν και πράγματα που δε θα συμφωνούν.
Κι εγώ συνήθως διαφωνώ με τις τοποθετήσεις της, αλλά δε ξέρω αν χρειάζεται να αναλύεται τόσο πολύ το μπέρδεμα με τον ρόλο των Παπανδρέουστην Ελλάδα, ή το μπέρδεμα με το αν πετάνε τελικά τις μολότωφ οι κουκουλοφόροι αναρχικοί ή οι κουκουλοφόροι παρακρατικοί. Ανούσιο στην τελική, αφού κανένα μπουκάλι σε σκάει εκεί που πρέπει!

apostolos

• Guest
« Reply #2005 on: February 15, 2012, 22:17:29 »
Της πλάκας ανακοίνωση

northeagle_4

• Guest
« Reply #2006 on: February 16, 2012, 04:28:29 »
τεραστια διαφορα ποιοτητας η πρωτη ανακοινωση που με βρηκε απολυτα συμφωνο με αυτην την προχειροτητα.εν παση περιπτωση εδω εχουμε πλεον χουντα μας γαμανε απο παντου δεν θα κατσουμε να φαγωθουμε και μεταξυ μας,πολεμος ειναι.

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #2007 on: February 16, 2012, 05:18:56 »
... Αποδείχτηκε ότι ο Γιωργάκης δεν έχει ούτε το ένα δέκατο από τα κάκαλα του πατέρα του ...
Διαφωνώ κάθετα. Ο Γιωργάκης μας γάμησε δέκα φορές περισσότερο από τον πατέρα του, άρα μάλλον έχει αναλογικά κάκαλα!!!

- Το να μιλάς προεκλογικά με τον Στρός Κάν και ταυτόχρονα να λές στην έκθεση "λεφτά υπάρχουν", θέλει κάκαλα.
- Το να ξέρεις σε τι κατάσταση είναι η χώρα σου και να ασχολείσαι για ένα εξάμηνο μόνο με το πως θα μοιράσεις το "επίδομα αλληλεγγύης" στους αδύναμους Έλληνες, γνωρίζοντας ότι από την άλλη μεριά τους οδηγείς στην εξαθλίωση και την οικονομική εξαφάνιση, θέλει κάκαλα.
- Το να οδηγείς την Ελλάδα με πλαστά στοιχεία στο ΔΝΤ, θέλει κάκαλα.
- Το να υπογράφεις μνημόνιο ανάπτυξης και να συνεχίζεις να μοιράζεις λεφτά στον μηχανισμό σου, να υπόσχεσαι άλλα και να κάνεις άλλα, θέλει κάκαλα.
- Το να σου την πέφτουν όλοι οι Ευρωπαίοι μαζί στις Κάννες ότι δεν έχεις κάνει τίποτα για να διορθωθεί η κατάσταση και εσύ να προκηρύσσεις δημοψήφισμα για ν'αποφασίσει "ελεύθερα' ο λαός, θέλει κάκαλα.
- Το να σε κράζουν πανταχόθεν οι υπουργοί και οι βουλευτές σου, να έχεις κάνει το ΠΑΣΟΚ 5ο κόμμα και εσύ να διαρρέεις ότι μπορεί να ξαναείσαι υποψήφιος για την αρχηγία, θέλει κάκαλα.

Τελικά, μπορεί λεφτά να μην υπήρχαν, αλλά κάκαλα υπήρχαν!!! Το κακό είναι ότι αυτά τα τρώμε εμείς, και ως φαίνεται θα τα τρώμε για πολλά ακόμη χρόνια.

Για την ανακοίνωση της 4, είναι καλό που παίρνει πολιτική θέση ένας ιστορικός σύνδεσμος. Όλοι οι άνθρωποι ως όντα κοινωνικά, είμαστε ταυτόχρονα και οικονομικά μέλη της κοινωνίας και κατ' επέκταση, όλους μας αγγίζει η πολιτική. Οι απόψεις είναι σεβαστές. Αξιέπαινη η προσπάθεια των παιδιών λοιπόν να τοποθετηθούν στις κρίσιμες στιγμές που περνάμε.

Από την άλλη, επειδή η Θ4, ως κομμάτι του κοινωνικού φαινομένου που λέγεται "λαός του ΠΑΟΚ", το οποίο υποσύνολο της κοινωνίας, περικλείει τάσεις αντίρροπες και αλληλοσυγκρουόμενες. Για το λόγο αυτό, οι θέσεις που εκφράζονται, θα ήταν σοφότερο να μην περιείχαν αναδρομή στην ιστορία, που στις περισσότερες περιπτώσεις συμμετέχει και συντηρεί τις εσωτερικές κοινωνικές συγκρούσεις, αλλά να εστιάζει στα σημερινά τεκταινόμενα. Αυτό ως συμβουλή για να μην δημιουργούνται και εσωτερικές τριβές μεταξύ μας.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2008 on: February 16, 2012, 10:04:02 »
τεραστια διαφορα ποιοτητας η πρωτη ανακοινωση που με βρηκε απολυτα συμφωνο

Προσωπικα ΔΕΝ μου αρεσε η ανακοινωση γιατι ακριβως την βρηκα κι εγω προχειρη.Θα πω κατι γενικοτερο. Πολιτικη θεση ειναι καλο να εκφραζουν ολοι. Για μενα ειναι υγεια. Με αυτη τη λογικη η 4 εχει καθε δικαιωμα να την εκφραζει.Το προβλημα ειναι οτι σε αυτες τις εποχες που αρχιζουν να γινονται πλεον αγριες για πολλα κοινωνικα στρωματα ειναι καλυτερο να προσεχεις εκφρασεις και λογια γιατι απλουστατα μπορεις να οδηγησεις και εσυ τον κοσμο στην τρελα και την απογνωση. Να τελειωσω με αυτην την υποσημειωση. Ολοι πλεον γραφουνε λιγο πολυ τα ιδια. Προδοτες, πουλημενοι κτλ κτλ. Το προβλημα ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν λεει τι πρεπει να γινει για αυτον τον κοσμο στο μελλον. Τι μοντελο αναπτυξης να ακολουθησει. Προς τα που να παει αυτη η ελληνικη κοινωνια. Ο αλλος που εχει παιδια σημερα δεν θελει να ακουσει μονο τα βρισιδια αλλα και την διεξοδο.Το μελλον.Και το προβλημα ειναι οτι για να προτεινεις την διεξοδο σε αυτην την περιπλοκη κατασταση θελει να ετοιμασεις ενα σχεδιο διεξοδου και αλλης αναπτυξης.Αυτο προυποθετει δουλεια απο πολλους ανθρωπους σε διαφορετικες επαγγελματικες κατηγοριες  κατω απο μια συγκερκιμενη πολιτικη και οικονομικη πλατφορμα.Η ιθινουσα πολιτικη ταξη αποτελειται κατα κυριο λογω απο ανθρωπους που δεν ξερουν να εκπονουνε τετοια προγραμματα γιατι απλουστατα δεν δουλεψανε ποτε τους. Μαθανε να διαχειριζονται δανεικα χρηματα (με ρουσφετολογικο τροπο) αλλα δεν μαθανε να παραγουνε αξια και χρηματα.Εμεις σαν ελληνικη κοινωνια αυτους πρεπει να αναζητησουμε και οχι να δειχνουμε τα αρχιδια μας σε ξεγραμμενους πολιτικους που δεν θα παιξουν ετσι κιαλλιως ιδιαιτερο ρολο στο μελλον.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #2009 on: February 16, 2012, 11:55:34 »
Ο σεβασμός στη Θ4 είναι δεδομένος. Τέτοιες ανακοινώσεις πάντως δεν έχουν σχέση με το ρόλο της και την αποξενώνουν στα μάτια πολλών, δεν είμαστε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Μπορούσε να ειπωθεί κάτι πιο γενικόλογο και από εκεί και πέρα καθένας κάνει τα κουμάντα του στην προσωπική του ζωή. Το No Olympics in fucking Athens για παράδειγμα δε συνοδευόταν από αμφίβολης ποιότητας πολιτική ανάλυση.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

baron

• Guest
« Reply #2010 on: February 16, 2012, 12:16:33 »

Στάλθηκε από: Euthemes
δεν είμαστε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

Δηλαδή? Υπάρχουν ÐÁÏÊôóÜêéá αλλου πολιτικού χώρου εντός του ΠΑΟΚ εκτος του πολιτικού συστήματος ΠΑΟΚ? Να ξέρουμε τι λέμε έτσι?

Εκτος εάν δεν ισχύουν πια αξιες που υπερασπίσθηκε ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ σε παλαιότερες φάσεις.

Η ανακοίνωση δεν δημιουργεί σε κανέναν Παοκτζή πρόβλημα εκτος αυτών που είναι μέλη του Συνδέσμου και πρέπει να αναρωτηθούν εάν οι αρχηγοί τους είναι άξιοι να ηγηθούν του Συνδέσμου που θέλει να μιλα για όλους μας.

Εκεί είναι το πρόβλημα. Κατά την δικια μου άποψη τα "παιδάκια" που ηγούνται αυτή την στιγμή της 4 δεν είναι άξιοι και φαίνεται στην κερκίδα όπως και την θέση που κράτησαν όλο το διάστημα της διάλυσης.
Άποψη μου. Εάν τα μέλη της 4 είναι ευχαριστημένα μην "παραξενευτουν" αν άλλοι μπούν μπροστά και διεκδικήσουν την αντιπροσωπεία,

Το No Olympics in fucking Athens για παράδειγμα δε συνοδευόταν από αμφίβολης ποιότητας πολιτική ανάλυση.

Κακώς. Ήταν ωραίες εποχές για να αφήσεις τa iχνη σου στην ιστορία. Όταν ο μέσος πανηγυρτζής κάτοικος του γιουνανιστάν αυνανιζόταν μπροστά στην Τι Bi.

Η 4 όχι μονο πρέπει να γίνει πιο πολιτική αλλα και να κατεβάσει μάχιμο κόσμο στον δρόμο. Εμπροσθοφυλακή εναντίον των μπάτσων σε μάχες που  -ίσως- έρθουν.

Και εάν δεν έρθουν πρέπει να τις προκαλέσει.

άλλα είπαμε: παιδάκια

Εύθυμη: Στα αρχίδια μου αυτοί που ανήκουν σε πολιτικούς χώρους. Φωτιά και τσεκούρι.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2011 on: February 16, 2012, 12:28:16 »
Τα έχω χώσει στην 4 πολλές φορές, έχουν σε πολλά λάθος. Ειδικά με την εποχή Ζαγοράκη.
Αλλά baron ο χαρακτηρισμός "παιδάκια" είναι πέρα για πέρα άκυρος. Δεν ξέρω τι πληροφόρηση έχεις εκεί που είσαι, αλλά υπάρχουν εκεί μέσα άτομα που μόνο παιδάκια δεν τους λες. Και ηλικιακά και ως ιστορία και ως παρουσία και ως απόψεις και χίλια δυο.
Κινείται σε λάθος κατεύθυνση η 4 κατά την άποψή μου εδώ και καιρό.
Αλλά άλλο αυτό και άλλο η ισοπέδωση.
Μην το γαμάμε και τελείως.
Άσε που δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτει αυτό που λες και ξαναλές ότι πρέπει να ηγηθεί η 4 και να μιλάει για όλους μας. Εξήγησέ το λίγο αν θες.

baron

• Guest
« Reply #2012 on: February 16, 2012, 12:48:15 »
Η ηλικία μου είναι ακριβώς τα επίπεδα αυτών που υπονοείς. 40+. Και τους ξέρω αλλα και δεν μου διαφεύγει ποιοι έφυγαν για να έρθουν αυτοί στα πράγματα. Μην μπλεχτούμε στα ονόματα. Άλλωστε ξεκαθαρίζω: Είναι εσωτερικό τους θέμα. Η έξω από τον χορό του συνδέσμου δεν έχουν λόγο σε αυτό, κριτική όμως άνετα έτσι? Και ισοπεδωτική και ότι θες. Δεν θα με κρίνει εμενα η PAOKtzhdikh Ιστορία αλλα τον Συνδέσμο της 4.και τον ρολο του στις κρίσιμες δεκαετίες

Το ότι η 4 θέλει να ηγηθεί και να ομιλεί για όλους μας είναι δικια τους προαιώνια προσπάθεια και όχι δικια μου γνώμη.
εκτος εάν διαφωνείς ότι η 4 προσπαθεί να μιλα συγκεντρωτικά για όλους? Τότε θα αναγκαστούμε να γυρίσουμε στην δεκαετία του 70
Λέω : εάν θέλει να ηγηθεί πραγματικά τότε ... αυτό εκείνο και το άλλο.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2013 on: February 16, 2012, 12:57:03 »
ΟΚ, εμένα είναι η γνώμη μου να μην τα ισοπεδώνουμε, αλλά όχι γενικά και αόριστα. Ισοπέδωσέ τα, αλλά δικαιολογημένα. Εγώ "παιδάκια" δεν μπορώ να τους πω όσο τους γνωρίζω. Και μπορώ να δικαιολογήσω γιατί ΔΕΝ είναι παιδάκια.
Όσο για την "προαιώνια προσπάθεια", εγώ θα την έλεγα "παλιά προσπάθεια". Και τη βλέπεις σαν συνέχεια της παλιάς, εγώ όμως όχι (ακόμα κι αν αυτοί παρουσιάζονται συχνά έτσι). Άλλο να ήθελε να επεκταθεί σε όλους τους σφ και να κυριαρχήσει πριν 15-20 και βάλε χρόνια, τότε που ήταν στα αλήθεια τεράστια η δύναμή της, και άλλο να θέλει σήμερα να "μιλάει εκ μέρους όλων". Παρόλο που ούτε αυτό το βλέπω σήμερα μέσα σε χίλια δυο άλλα κακά που βλέπω.
Αυτά από μένα, γιατί όσο ανοίγει η κουβέντα μπαίνουν μέσα πράματα τα οποία δεν λέγονται εδώ.
« Last Edit: February 16, 2012, 13:03:51 by Català »

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2014 on: February 16, 2012, 16:02:40 »
εδω εχουμε θεμα επιβιωσης και πολεμο και καποιοι ακομα μιλανε για πολιτικη και αποψεις....

Offline carlos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2015 on: February 16, 2012, 16:42:56 »
πολυ καλη ανακοινωση, με μονη ενσταση τα περι μασωνειας, τα οποια ομως αντισταθμιζονται απο τα υπολοιπα.
μια χαρα ειναι και το χωσιμο στις συνδικαλιστικες ηγεσιες, που την εχουν κανει γαργαρα,
και στους δημοσιοκαφρους για την γκεμπελικου τυπου καλυψη μιας εκ των μεγαλυτερες μεταπολιτευτικων συγκεντρωσεων,
και η κριτικη που κανει στην αριστερα για τα περι προβοκατορων.

αλλα πιο σωστη ακομα ειναι η αποψη για τα συγκεκριμενα επισοδεια, τα οποια γινονταν με τη συνδρομη και την επιδοκιμασια ολου του παρεβρισκομενου κοσμου, που αμυνονταν και αντεχε στις επιθεσεις των μπατσων για εκκενωση της πλατειας συνταγματος.

εννοειται οτι οι συγγραφεις αυτης της ανακοινωσης, με τη συγκεκριμενη αναλυση και αποψη, δε μπορει να ειναι υποστηρικτες του αντρεα.
ο μονος λογος που το κανουν ειναι για να απευθυνουν στους φρικαρισμενους οπαδους του και ψηφοφορους του παλαι ποτε κραταιου πασοκ (της μισης ελληνικης κοινωνιας). και καλα κανουν.

υ.γ. οταν συνδεσμοι φιλαθλων βγαζουν τετοιες πολιτικες ανακοινωσεις, μεσα στις συγκεκριμενες συνθηκες, και καλουν τον κοσμο να βγει στο δρομο και να παει τη ζωη στα χερια του..... ενθουσιαζομαι!

« Last Edit: February 16, 2012, 16:56:39 by carlos »
αν πεσει ενας, πεφτουμε ολοι..

JamaicaN

• Guest
« Reply #2016 on: February 17, 2012, 02:06:44 »
Respect για τον μοναδικο σφ που ασχολειται με τα σημαντικοτατα κοινωνικα δρομενα και τα λεει οπως πρεπει
Μακαρι να το καναν κι αλλοι, ολων των ομαδων. Ειναι το μοναδικο ισως θεμα που αντιμετωπιζεται μονο αν ειμαστε ολοι μαζι

Εχουμε την ταση να κολλαμε σε συγκεκριμενα σημεια και κλανουμε το νοημα...Το ιδιο κανουν και στις ειδησεις των 8, μονο που εκει το κανουν εσκεμενα

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2017 on: February 17, 2012, 21:13:59 »
ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΥΠΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΜΗ
Friday, 17 February 2012 16:22 administrator     
Καταλαβαίνουμε την ανησυχία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ψαλίδισμα της διαφοράς από τον Ολυμπιακό. Επίσης καταλαβαίνουμε τον φόβο της ότι και η δεύτερη θέση ίσως να μην είναι εξασφαλισμένη. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τον πόλεμο με αθέμιτα μέσα εναντίων της ομάδας μας, έτσι ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την συμπεριφορά του σουπερ3 να προκαλεί ένταση λίγο πριν από τον μεταξύ μας αγώνα.

Είναι σίγουρο ότι ο  Παναθηναϊκός και ο δορυφόρος του Άρης,  θα επιδιώξουν να μας στερήσουν την έξοδο στο ch.league, με ανάλογο τρόπο που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα πριν 2 χρόνια. Η άψογη τότε συνεργασία του Άρη με την αστυνομία για τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας  (η αστυνομία  άφησε την αποστολή της ομάδας μας μια ώρα στα στενά της Χαριλάου όταν ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης έπινε ουίσκια στα επίσημα του Βικελίδης) σε συνδυασμό με την σφαγιαστική διαιτησία του Σπάθα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την απώλεια του πρωταθλήματος.

Το γεγονός  ότι ως γηπεδούχος ο Άρης τα τελευταία 20χρόνια έχει κερδίσει μόνο 3 φορές τον Παναθηναϊκό . Η συμμετοχή γνωστού μάνατζερ χωρις ΑΦΜ στα συμβούλια και το σχεδιασμό της ομάδας του πολυμετοχικού. Η συνεχής στήριξη του Άρη στα δίκαια του Παναθηναϊκού στα όργανα της  super league και μια σειρά άλλων γεγονότων, επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό "Φιλιππινέζα" που δίκαια τους έχει αποδοθεί.

Παρόλα αυτά καλύτερος  χαρακτηρισμός για αυτούς είναι το διαχρονικό "Σκουλήκια". Όπως το πτωματοφάγο αυτό ερπετό  ζει παρασιτικά, έτσι και η κλίκα των επαγγελματιών οπαδών του συμπολίτη έχει αποκατασταθεί τρώγοντας το πτώμα του Άρη. Το παρεάκι που έχει στην ιδιοκτησία του εδώ και χρόνια ψαροταβέρνες, μπυραρίες, καφετέριες, μπουτικ, εφημερίδες, ράδια κλπ, αφού έριξε τον Άρη στη Β΄ εθνική απέκτησε και την ΠΑΕ. Με την άνοδο  της ομάδα τους στη super league  πρώτο μέλημα της διοίκησης των νεοφώτιστων ήταν να ανέβουν στο άρμα του Παναθηναϊκού, με σκοπό να εξασφαλίσουν παρασκηνιακή κάλυψη και παραγοντικές γνώσεις.

Η συνεργασία με τον παραπάνω μάνατζερ έφερε μια νέα εποχή για τους επαγγελματίες οπαδούς και κέρδη μεγαλύτερα από αυτά που μπορούσαν να φανταστούν. Κέρδη που προέρχονταν φυσικά από τις προμήθειες παικτών από τη Λατινική Αμερική. Ο σουπερ3 αφού έπνιξε κάθε φωνή αντιπολίτευσης,  έφερε στη μόδα τη  λατιν κερκίδα και  οργάνωσε την εσωτερική προπαγάνδα και τη γαλούχηση. Σκοπός του  ήταν να αποκτήσει μια βάση από μέλη που θα του εξασφάλιζε ασυδοσία στα κοινά του Άρη.

Αφού  προσπάθησαν να δημιουργήσουν έναν οπαδικό μύθο που δεν υπάρχει, άρχισαν να φανατίζουν τους νεαρούς οπαδούς τους.  Το αποτέλεσμα ήταν  οι προκλήσεις των ανήλικων οπαδών του Άρη με την ανοχή της αστυνομίας να οδηγήσουν δεκάδες αγανακτισμένους Θεσσαλονικείς σε βανδαλισμούς και τον εμπρησμό της καφετέριας του "πνευματικού" τους ηγέτη. Ο  μύθος του "κάστρου" της Παπαναστασίου κατέρρευσε άλλη μια φορά.

Και ενώ το γλυκό φαινόταν ότι έχει δέσει  η απληστία τους άρχισε να τους καταστρέφει. Τα κέρδη από υπηρεσίες μάνατζερ, κρατικές χορηγίες,διαφημίσεις, ευρωπαϊκούς αγώνες, εκδρομές κλπ δεν τους έφταναν και σιγά σιγά άρχισαν να κακοδιαχειρίζονται τα λεφτά της εφορίας. Το αποτέλεσμα ήταν τα χρέη τους να εκτιναχθούν και το σωματείο να μην μπορεί το Γενάρη να κάνει μεταγραφές.  Παρόλο που όλα δείχνουν ότι φέτος εξασφάλισαν αγωνιστικά την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, τίποτα δεν εγγυάται ότι δεν θα πέσουν λόγο χρεών. Εκεί που ίσως να υπολογίζουν είναι η διαγραφή των χρεών τους όπως  το 2004. Τότε με την υπαγωγή τους στο άρθρο 44 οι πιστωτές τους υποχρεώθηκαν  σε κούρεμα έως και 95%. Αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί ξανά για την ομάδα του δημοσίου λόγω της τραγικής κατάστασης της χώρας.

Έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση η προσπάθεια αποπροσανατολισμού των οπαδών τους και η δημιουργία εντυπώσεων. Η ομάδα τους είναι στα πρόθυρα της διάλυσης και οι παίκτες ξεκίνησαν τις απεργίες. Ο κόσμος δεν πατάει στο γήπεδο και τρώγονται μεταξύ τους σαν τα σκυλιά για την εξουσία. Ο αφανισμός τους είναι σίγουρος, ας τους βοηθήσουμε αυτή τη Κυριακή.

http://xn--4-ylbu0bt.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=267:2012-02-17-16-36-49&catid=39:nea&Itemid=394

:-\
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2018 on: February 17, 2012, 21:38:40 »
ας ελπίσουμε τώρα να απαντήσουν τα σκουλήκια...να γίνει  λίγο θόρυβος,να δυναμιτιστή το κλίμα και να φορτωθεί ο λαός μας...έτσι θα τους ρίξουμε ένα ευκολο τριμπαλο την κυριακή... ο κόσμος μας έχει ξεχάσει ότι παίζουμε με τα σκουλήκια και πολλοί χαλαρούς μας βλέπω... θα λένε οι γαύροι ότι μονο με αυτούς κάνουμε φασαρία και με τους βάζελους και το παράρτημα τους παίζουμε φιλικά  :)
« Last Edit: February 17, 2012, 21:45:17 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #2019 on: February 17, 2012, 21:42:32 »
ενω η ανακοινωση λεει αληθειες, το να ασχολεισαι με τους τιποτα ειναι απο μονο του λαθος...
οτι δυναμιτιζεται το κλιμα ειναι καλο γιατι οι αλλοι παιζουν τελικο επιβιωσης και μεις οντως το παμε χαλαρα...
απο την αλλη προεχει η ηρεμια, γιατι ο τελικος μας ειναι την αλλη πεμπτη...ηδη το πρωτο τελικο για φετος με το νατρομητο τον χασαμε...μη χασουμε και το δευτερο
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ