Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, άλλωστε κανείς μπορεί να με πει και μαϊντανό, γιατί είμαι απ' αυτούς που δεν κρατάν την άποψή τους για την πάρτη τους. Αλλά αν δεν βρεθούν έξτρα 500 χιλιάρικα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, δεν μας βλέπω να καθαρίζουμε με τίποτα. Ακόμα κι αν πωληθεί ο Μαλεζάς στην Αγγλία, όπως ακούγεται. Οπότε, με το να τα κάνουμε πουτάνα όλα, γιατί δεν πιστεύουμε την κατάντια μας, το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε, είναι να βάζουμε το τελευταίο καρφί πάνω στο φέρετρο του ΠΑΟΚ. Απ' αυτήν την οπτική, πολλά κιλά αρχίδια ήθελε μια τέτοια ανακοίνωση. Το να προκαλέσεις εμφύλιο, όταν όλα έχουν γαμηθεί, είναι το πιο εύκολο. Αλλά ρε πούστη μου, γαμώ τα πάντα μου δηλαδή, δεν θα πάει από δικό μας βόλι ο ΠΑΟΚ. Την τελευταία στιγμή θα τον σώσουμε. Κι ας μην ήμασταν αυτοί που τον οδήγησαν εδώ, ή έστω, που είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια, κυρίως οικονομικά μιλώντας, γιατί πάμε για τριετή αποκλεισμό καρφί, για όσους δεν το πιάσαν ακόμα. Εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ κι εμείς θέλουμε την αξιοπρέπειά μας. Άμα πέσαμε σε μαλάκες και οι μαλάκες έχουν πολλούς από μας, που τους πιστεύουν, τότε θα την σβήσουμε με τους μαλάκες και θα κοιτάξουμε πώς θα κερδίσουμε το αυτονόητο και πάλι. Δηλαδή το γαμω-ουεφάκι. Κι από Ιούλιο έχει ο Αλλάχ. Άντε γιατί πάνω στη θολούρα μας, θα τα σπάσουμε όλα και θα γίνουμε γριές (λέμε τώρα). Αλλά επειδή είσαι ΠΑΟΚ, θα κάτσεις λίγο να συνέρθεις και μετά...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ
ΥΓ: Δεν με νοιάζει κι αν τρυπήθηκαν. Μπορεί. Ούτε μένω στην ανακοίνωση. Εμένα ο ΠΑΟΚ με νοιάζει. Επίσης, η λέξη τρύπημα να αφαιρεθεί από τα ποστ.