0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
α)Δεν ξερεις εσυ τι υπηρχε μεσα. Ουτε εγω. Ολα βασιζονται σε δημοσιευματα. Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι διαβαζεις εγκυρο, πασο. Επισης αν πιστευεις την αστυνομια σε ολα οσα σου λεει, πασο εις διπλουν.β)Αν υποθεσουμε οτι υπηρχε -οπως γραφτηκε-ενα ροπαλο και αντιασφυξιογονες μασκες, το μεν δευτερο δεν πιστευω καν οτι αποτελει παρανομο υλικο. Το δε δευτερο ειναι ενα κλασσικο αμυντικο μεσο που υπαρχει σε παμπολλα ελληνικα σπιτια και καταστηματα λογω της ανεβασμενης εγκληματικοτητας. [/color]? Fullo pitas me ti anoige h mana mas re magges???Προσωπικα δεν εχω τετοιο σπιτι μου ομως ξερω εναν θειο μου και εναν φιλο μου που εχουν ροπαλα μπεηζμπολ αγορασμενα απο Αμερικη-αν ω μη γενοιτο- δεχθουν επισκεψη διαρρηκτων. Επισης, καπου διαβασα σε σκουληκο σαιτ οτι προσφατα αποπειραθηκαν να πλησιασουν προς την Θυρα 4, οποτε με την κοινη λογικη υποθετω οτι το ειχαν ως αποτρεπτικο μεσον.
γιατί τρελαίνεστε φίλοι μου;το σκουλήκι σε ισοπέδωσε με τρομοκρατία στο χαριλάου και μέσα και έξω μετά απο 50 χρόνια,έχει παντού άκρες σε δημαρχεία-νομαρχία,έχει σύνδεσμο με χρήμα και δημοσίους υπαλλήλους,έχει οπαδούς-προέδρους που πίνουν καφέ σε αστυνομικά τμήματα,έχει μηχανισμούς που δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω και αντιδράνε αμέσως ακόμα απειλούν και βουλευτές (βλέπε λάος),έχει παράγοντες που βγαίνουν φόλα παρτίδα στην αθήνα και λένε οτι δεν θα τελιώσει το παιχνίδι την κυριακη και δεν αντιδράει κανείς δικός μας,έχει δικά του μέσα ενημέρωσης,έχει οπαδούς καταδότες,έχει βολέψει στην δημοτική τηλεόραση ετ3 δικούς του...και εσύ έχεις ενα πρόεδρο που το μόνο που έμαθε να λέει είναι χαμηλά την μπάλα..και καλεί τους συνδεσμίτες να μιλήσουνε μόνο όταν είναι να τους πει να μην γίνουν επεισόδια..καλυνύχτα και που είστε ακόμα.
δεν εχω ενημέρωση για το τι εχει συμβεί απο προχθές.Ελπίζω οι αδερφοί μας να μην ειναι ακόμα υπο κράτηση. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ.---ρουφιανοι και συνεργατες αυτών,ολα σε τουτη τη ζωή πληρώνονται!!
Quote from: diegito4 on May 01, 2010, 02:29:59γιατί τρελαίνεστε φίλοι μου;το σκουλήκι σε ισοπέδωσε με τρομοκρατία στο χαριλάου και μέσα και έξω μετά απο 50 χρόνια,έχει παντού άκρες σε δημαρχεία-νομαρχία,έχει σύνδεσμο με χρήμα και δημοσίους υπαλλήλους,έχει οπαδούς-προέδρους που πίνουν καφέ σε αστυνομικά τμήματα,έχει μηχανισμούς που δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω και αντιδράνε αμέσως ακόμα απειλούν και βουλευτές (βλέπε λάος),έχει παράγοντες που βγαίνουν φόλα παρτίδα στην αθήνα και λένε οτι δεν θα τελιώσει το παιχνίδι την κυριακη και δεν αντιδράει κανείς δικός μας,έχει δικά του μέσα ενημέρωσης,έχει οπαδούς καταδότες,έχει βολέψει στην δημοτική τηλεόραση ετ3 δικούς του...και εσύ έχεις ενα πρόεδρο που το μόνο που έμαθε να λέει είναι χαμηλά την μπάλα..και καλεί τους συνδεσμίτες να μιλήσουνε μόνο όταν είναι να τους πει να μην γίνουν επεισόδια..καλυνύχτα και που είστε ακόμα.http://img683.imageshack.us/img683/8467/paokkavala11042010.jpg