ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2008-09 ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ
Ο Fernando Santos κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009, μετά από την ψηφοφορία των 16 αρχηγών των ομάδων της Superleague και διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Π.Σ.Α.Π., ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή (ταλέντο) για την ίδια περίοδο. Ο Fernando Santos, που ψηφίστηκε για τρίτη φορά κορυφαίος στην κατηγορία του, επιλέγοντας να μιλήσει στα Ελληνικά τόνισε τα εξής:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που κερδίζω αυτόν τον τίτλο για 3η φορά και θέλω να το αφιερώσω σ' όλους όσοι δουλέψαμε μαζί στον ΠΑΟΚ την περίοδο 2008-2009, στον πρόεδρο της ομάδας και τους συνεργάτες μου». Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης δήλωσε τα εξής:
«Αυτό το βραβείο που πήρα μου δίνει το κίνητρο να συνεχίσω σκληρά στις προπονήσεις για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλω να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένεια μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου».
Σχόλιο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4: Αυτή η βράβευση του προπονητή μας είναι αφιερωμένη στην κομπανία των 20-30 αργόσχολων, συνταξιούχων, παπαρολόγων, φιλόσοφων που πάνε στο γήπεδο μία φορά τα 10 χρόνια, αλλά συντηρούνε με άνεση τις τηλεφωνικές γραμμές και τους ελεεινούς αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης. Όλοι έχουμε δικαιολογημένα πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις, ειδικά για νίκες στα ντέρμπι και για κατάκτηση τίτλων, αλλά είναι ξεφτίλα να σταυρώνουμε ένα άνθρωπο που τον αποδέχονται οι γνώστες του αντικειμένου και τον απαξιώνουνε οι άσχετοι.
http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?Mode=1οποιος δεν εχει τη μυγα ας μη μυγιαστει παρακαλω..