Φυσικα να μιλαμε για οσα συμβαινουν γυρω μας...δε ζουμε σε Γυαλα!
Αν το παρεις ετσι ομως, Υπαρχουν ομως αυτη τη στιγμη πιο επικαιρα κ πιο ζωτικης σημασιας θεματα απο αυτο στο οποιο εστρεψε την προσοχη της η θ4...γιατι δεν πιαστηκε με αυτα αν ειναι ετσι? Αν μπεις σε 10ο σπιτια αμφιβαλω αν ενας θα σου πει οτι το προβλημα της ελληνικης κοινωνιας ειναι οι (εννοειται αθλιες) συνθηκες των ελληνικων φυλακων.
Εμενα η πρωτη ενσταση μου δεν εχει να κανει με την κοινωνια αλλα με το να φαινεται, ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, απο τον Τροπο γραφης μιας ανακοινωσης ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ σε ΠΟΙΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ Χωρο κινειται αυτος! Γιατι αν εβγαζες την υπογραφη "θυρα4" θα μπορουσες την ανακοινωση να τη διαβαζεις σε στασεις λεοφωρειων...
Και κατα δευτερον κ μειζον συνεχιζω να θεωρω μεγαλο λαθος το υστερογραφο της πρωτης ανακοινωσης περι "νεους ΠΑΟΚτσηδες που τους κανει εχθρους της αστυνομιας κ θα τους βρει αυριο μπροστα τους"...
Αυτο για μενα αποτελει ηθικη αυτουργια κ δε βλεπω γιατι κινδυνευεις να τιναξεις στον αερα τη ζωη ενος πιτσιρικα οπλιζοντας τον εσυ με ΜΙΣΟΣ. (Ασε να το κανει ο Κασσοβιτς για σενα στην τελικη..εσυ τι τα θες?

)
Προσωπικα εχω καλους φιλους που ΔΕΝ ανηκουν σε κανενα ιδεολογικο ρευμα (ουτε στους "καλους" ουτε στους "κακους", οποιους κ αν θεωρειτε εσεις οτι ειναι αυτοι...βαλτε οτι θελετε) που ασχολουνταν ΕΝΕΡΓΑ και σε διοικητικο επιπεδο με τη Θυρα4 και που σε συζητησεις τους μου λενε οτι "...δεν παταω πλεον, υπαρχει σαφης πολιτικη γραμμη μεσα εκει, κ εγω ειμαι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΟΚ".
Αυτο εμενα με στεναχωρει..κ με αυτη την αφορμη πιαστηκα απο την ανακοινωση...
(Αν παλι θεωρειται ολα αυτα φυσιολογικα - ποτε δεν ηταν στις προηγουμενες δεκαετιες που ευαγγελιζεστε οτι χτιστηκε ο "μυθος του ΠΑΟΚτση" - να το ξερουμε να ειμαστε προετοιμασμενοι για περισσοτερα σκηνικα Καραβιου προς Κρητη τα επομενα χρονια.
Γιατι οταν πολωνεις το κλιμα τοσο πολυ ειναι αναμενομενο να φτασεις καποια στιγμη στο σημειο να ΜΗΝ ειναι ΠΑΝΩ απο ολα ο ΠΑΟΚ (κλεμμενο απο χθεσινη κουβεντα αλλου εδω μεσα...

).
Αυτο θελουμε? (Ρητορικη ερωτηση...)