Author Topic: Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 - http://paokgate4.gr  (Read 143531 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 - http://paokgate4.gr
« Reply #200 on: April 26, 2008, 18:21:28 »
καταρχήν καλό πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους . Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τους οργανονένους οπαδούς είναι γενικό και δεν αφορά έναν σύνδεσμο. Όλοι οι σύνδεσμοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεεων έχουν συμφέρωντα από τον ΠΑΟΚ και έτσι εν΄ω βλέπουμε υτην εμπλοκή τους στα διοιικητικά ΄<<δεν τους βλέπουμε>> στην κερκίδα . Και τι εννοώ με αυτό : ο καθένας κάνει ότι θέλει φωνάζει όποιο ΄σύνθημα θέλει , βρίζει όποιον θέλει πετάει αντικείμενα σε όποιον θέλει και δεν υπάρχει καμία <κυρίαρχη ομάδα> φιλάθλων συνδεσμιτών στην εξέδρα να τραβ'ηξει μερικά αυτάκια και να πετάξει έξω από το γήπεδο αυτους που ρίχνουν αντικείμενα στο γήπεδο την ώρα που ακόμα και με ήττα η ομάδα μένει στην κατηγορία . Αλλά είναι δυνατόν όταν από το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ έχουν προκύψει μεγαλοδημοσιογράφοι , παραγωγοί ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών , επίδοξοι παράγοντες τμημάτων της ομάδας με μοναδικό <παράσημο> το οπαδικό τους παρελθόν τι περιμένουμε έμεις οι απλοί οπαδοί που βλέπουμε καποια πράγματα να γίνονται στις κερκίδες και απορούμε γιατί δεν πιστύουμε στα μάτια μας . Κατα την γνώμη μου οι σύνδεσμοι ελάχιστα προσφέρουν στον σύλογο και πολλά κερδίζουν οι επικεφαλής τους απ τον ΠΑΟΚ , γι' αυτό κατα την γνώμη μου πολλόι εξ' αυτών πρέπει να διαλυθουν και να οργανωθούν λίγοι δυνατοί σύνδεσμοι κυριάρχοι εκεί που τους χρειάζεται ο σύλλογος και όχι τα προσωπικά συμφέροντα των αρχισυνδεσμιτών . Ξέρω ότι πολλοί δεν συμφωνείτε άλλα η πικρή αλήθεια είναι αύτή.  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
« Reply #201 on: April 26, 2008, 18:30:28 »
εσυ λες μερικα σωστα αλλα τους βαζεις ολους στο τσουβαλι και καλους και κακους.....
τωρα ειδικα την χρονια που περασε οι συνδεσμοι δειξανε πρωτοφανη ωριμοτητα που δεν ειδα ΠΟΤΕ στα πανω
απο 30 χρονια που παρακακολουθω τον ΠΑΟΚ και ειμουνα ΠΟΤΕ συνδεσμιτης .....ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ σουπερ 3 ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....?

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
« Reply #202 on: April 26, 2008, 18:36:05 »
Βγάζει η 4 ένα κείμενο στο σαιτ της και λέει ότι η σημαία ανέβηκε για αυτόν τον πολύ συγκεκριμένο λόγο. Και μέσα σε ένα φόρουμ τα άτομα που την σήκωσαν (δηλαδή τα μέλη της 4) χαρακτηρίζονται σαν μπερδεμένοι, ξεφτιλίζουν το τιμημένο, βάζουν τα προσωπικά τους πάνω απο τον ΠΑΟΚ, πρέπει να αποκοπούνε και άλλα τέτοια. Και εγώ απαντάω αναλόγως και σταράτα, γιατί το πιο πιθανό είναι πως κανένας απο την 4 δεν θα μπει εδώ για να απαντήσει. Αυτούς τους βλέπεις μόνο σε πέταλα, σε λεωφορεία, σε πορείες συμπαράστασης, σε φυλακισμένους και σε σκηνικά. Δυστυχώς δεν μπαίνουν εδώ μέσα. Πιστεύω σε κάλυψα φίλε γιαννιώτη και επέτρεψε μου να μην επεκταθώ παραπάνω. Όντως μεγάλη κουβέντα η ενότητα, αλλά τι είδους ενότητα θέλουμε; Κράξιμο για μια σημαία και μετά τούρκος είναι ο μπαμπάς σας; Καλό πάσχα 

ΥΓ: Ωραία τα λέμε εμείς αλλά 2 αδέρφια μας μπήκαν φυλακή και θα κάνουν πάσχα εκεί. Αν μια τούρκικη σημαία αξίζει 40 ποστ, τότε γαμώτο τα 2 ΑΔΕΡΦΙΑ μας πόσα αξίζουν; Για αυτούς πάλι άλλοι θα τρέχουν φαίνεται, αυτοί που βάζουν τα προσωπικά τους πάνω απο τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ: Σβήσε και αυτό μεγάλε δεν τρέχει τίποτα

edit tsakalaki

Οχι ρε μεγάλε δεν θα σε σβήσω αν ήθελες να μη με κουράσεις ας μην ποστάριζες.

Καλό Πάσχα
« Last Edit: April 26, 2008, 18:39:54 by tsakalaki »

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #203 on: April 26, 2008, 19:52:24 »

ΥΓ: Ωραία τα λέμε εμείς αλλά 2 αδέρφια μας μπήκαν φυλακή και θα κάνουν πάσχα εκεί. Αν μια τούρκικη σημαία αξίζει 40 ποστ, τότε γαμώτο τα 2 ΑΔΕΡΦΙΑ μας πόσα αξίζουν; Για αυτούς πάλι άλλοι θα τρέχουν φαίνεται, αυτοί που βάζουν τα προσωπικά τους πάνω απο τον ΠΑΟΚ.

Εδώ είναι το θέμα.....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #204 on: April 26, 2008, 20:52:51 »
Hmouna sto ghpedo ekeinhn thn mera kai prin thn enar3h tou agwna h ''4'' sikwse thn simai ths tourkeias tous giouxarame oloi giati o PAOK einai kati antitheto me thn Tourkeia gt einai mia omada pou dimiourgithike apo metanastes 3erizwmenous apo tn topo tous oi opoioi diwxthikan apo tous Tourkous kai gia allous logous..alla meta to mats kathisa kai to skeftika kalitera kai evgala smperasma pws oloi eimaste mperdemenoi gt thn mia tourkos einai o mpampas sas h erxete h giouftia..kai apo thn allh exoume provlima...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #205 on: April 26, 2008, 21:13:22 »
Με συγχωρείς αλλά εμένα το ''μετανάστης'' με προσβάλει σαν Πόντιο.
Οι παππούδες μου δεν ήρθαν στην Ελλάδα σαν μετανάστες, να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε.

Εκτός θέματος βέβαια κι συγνώμη που βγήκα απο το θέμα.

Λοιπόν ας συνεχίσουμε παρακαλώ επι του θέματος και μόνο.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #206 on: April 28, 2008, 22:30:55 »
ΣΟΥΠΕΡ 13

Δυστυχώς το κλίμα χαράς που επικρατεί λόγω των ημερών δεν μας άγγιξε, γιατί μετά την σταύρωση των 2 οπαδών μας την Μ. Πέμπτη πιάσαμε φέτος το σούπερ 13. 13 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν καταδικαστεί με τον χουντικό νόμο Ορφανού και έχουν φυλακιστεί από τον Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι τον Απρίλιο του 2008. Το μενού περιέχει τα πάντα. Από κατοχή πυρσού μέχρι εξύβριση αστυνομικού, από χαμένο τσαντάκι μέχρι τη βόλτα σε περιοχή που έχουν γίνει επεισόδια, από βεγγαλικά που εκτοξεύονται στον ουρανό μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. Πιάσαμε από Κομοτηνή μέχρι Κρήτη και από Βόλο μέχρι Χίο. Και όμως επικρατεί σιωπή. Οι πάντες σιωπούν και όσοι (ελάχιστοι) αντιδρούν είναι στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης.

Ο εορτασμός της ανάστασης συνοδεύτηκε από χιλιάδες πυρσούς, κροτίδες και αυτοσχέδια βεγγαλικά σε ολόκληρη την Ελλάδα. 3 νεαροί χάσανε τα χέρια τους, ένας έχασε τη ζωή του, αλλά κανείς δεν τολμάει να διανοηθεί Πάσχα χωρίς «πανηγύρια». Εδώ ερχόμαστε εμείς να κάνουμε μερικές απλές ερωτήσεις στην κοινή γνώμη, στον Ορφανό, στον Ιωαννίδη, στους αστυνομικούς, στους δικαστές και σε όλους όσους συμφωνούνε με την ειδική νομοθεσία των γηπέδων. Τα βεγγαλικά του Πάσχα είναι πιο ακίνδυνα, από τα βεγγαλικά των γηπέδων; Οι πυρσοί στην Ανάσταση είναι πιο light από τους πυρσούς των γηπέδων; Γιατί για το ίδιο πράγμα κάποιοι να πηγαίνουν φυλακή και κάποιοι να ακούνε μπράβο;

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Γνωρίζουμε καλά ότι οι πραγματικοί σύμμαχοι μας είναι ελάχιστοι. Το συνδικαλιστικό όργανο των συνδέσμων, η περίφημη (για την αδράνεια και την απάθεια της) ΟΣΥΦΕ που αποτελείται ως επί το πλείστον από επαγγελματίες οπαδούς, οπαδούς-παράγοντες, δημοσιοσχετίστες και λεζαντάκηδες τηρεί συστηματικά σιγή ιχθύος. Προφανώς τα μέλη της, δηλαδή οι σύνδεσμοι που την απαρτίζουν, άλλα έχουν στο νου τους και όχι την άμεση κατάργηση του χουντικού νόμου Ορφανού. Οι βουλευτές όλων των κομμάτων (από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά) κάνουν την πάπια, αλλά αυτό θα το θυμίσουμε στους πάντες στο επόμενο εκλογικό πανηγύρι. Οι περισσότερες αθλητικές εφημερίδες δεν μπορούνε να εναντιωθούνε στο κρατικό χέρι που τους ταΐζει, αν και κατά καιρούς ορισμένοι δημοσιογράφοι έχουν γράψει μερικά πραγματικά καλά άρθρα (σαν και αυτό που δημοσιεύουμε παρακάτω). Οι πολιτικές εφημερίδες πάλι «αγνοούνε» εντελώς την ειδική νομοθεσία των γηπέδων.

Μέρες που είναι, εμείς αποφασίσαμε να αναδημοσιεύσουμε ένα απόσπασμα από ένα παλιότερο άρθρο που δημοσιεύτηκε σε αθλητική εφημερίδα και μας καλύπτει πλήρως. Περισσότερα θα πούμε προσεχώς, με έργα αυτή τη φορά. Κουράγιο στα παιδιά που είναι μέσα και ας μην ξεχνάμε τα λόγια του Μπέρτολντ Μπρεχτ:

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους,
δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα,
γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους,
ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό,
δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα,
αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου».
http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1
Ωραια τα λενε τα παιδια της 4 για αλλη μια φορα.Δε πρεπει να ξεχναμε τα αδερφια μας που βρισκονται στη φυλακη χωρις σοβαρο λογο και αιτια.
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #207 on: April 29, 2008, 01:44:29 »
προταση μου προς τα παιδια που ασχολουντε περισσοτερο απο ολυς με το θεμα ειναι να καλεσουν απο τωρα συλλαλητηριο στην εκθεση..

πολυ τολμηρο αλλα υπαρχει πολυς χρονος για ετοιμασιες.

αντε τσακαλια γερα...εσεις μπροσταρηδες και ακολουθουμε.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #208 on: April 29, 2008, 02:12:31 »
Πολύ καλή η ανακοίνωση, μόνο που έχει ένα πολύ πολύ μικρό λαθάκι, που σε καμμί απερίπτωση δεν μειώνει την αξία της. Το απόσπασμα δεν είναι του Μπρεχτ, αλλά ενός καθολικού παπά.

nick4

• Guest
« Reply #209 on: April 29, 2008, 10:55:58 »
Με συγχωρείς αλλά εμένα το ''μετανάστης'' με προσβάλει σαν Πόντιο.
Οι παππούδες μου δεν ήρθαν στην Ελλάδα σαν μετανάστες, να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε.

Εκτός θέματος βέβαια κι συγνώμη που βγήκα απο το θέμα.

Λοιπόν ας συνεχίσουμε παρακαλώ επι του θέματος και μόνο.

KALA EKANES, ... ALLO METANASTHS ... ALLO PROSFYGAS. TERASTIA DIAFORA.
Kai asxeta an ksefeygw kai egw apo to 8ema, ... ayta prepei na legontai epitopou.

SE OTI AFORA THN GATE 4 KAI TO GRAPTO KEIMENO THS ISTOSELIDAS
Poly wraia ta grafoyn ta paidia, ... ARISTA 8a elega, ... dystyxws omws, ... an den mpoyn
kai kammia 10aria gayroi, vazeloi klp ... 'h O GIOS KANENOS VOULEYTH, ... kai an den fwnaksei to katesthmeno sto katesthmeno
...VLEPW NA KANOUME KAI TO SUPER 100.

OI KINHTOPOIHSEIS, DEN PREPEI NA GINOUN MESW SYLLALHTHRIWN,
ALLA MESW SUPER LEAGUE, ... NA TE8OUN 8EMATA APO TIS PAE...
ME PRWTOPORA THN DIKH MAS

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #210 on: April 29, 2008, 14:14:52 »
Για την ανακοίνωση σχετικά με τη σημαία θέλω να πω πως θα κάνουμε μεγάλο λάθος όλοι αν ασχοληθούμε με το αν είναι σωστή η ενέργεια με τη τουρκική σημαία ή όχι. Οι απόψεις όλων θα είναι απόρροια της πολιτική θέσης του καθενός και σε αυτά δεν χωράει το "σωστό ή λάθος". Μόνο ο διχασμός.
Η ουσία βρίσκεται αλλού. Αν πρέπει να εμπλέκεται στην ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα η όποια πολιτική θέση. Με μόνη προϋπόθεση του "πρέπει", το αν αντέχει η κερκίδα την έκφραση πολιτικών θέσεων, χωρίς να γίνει της πουτάνας.

Εγώ θα πω τη γνώμη μου ως ΠΑΟΚτσής και τίποτε άλλο. Δεν έχω προσωπικά καμία πολιτική ιδεολογία, αλλά και να είχα θα ήτανε κάτω από τον ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο θα με ενοχλούσαν μόνο ο μη σεβασμός της θρησκείας και τα ρατσιστικά ουγκ.

Για μένα λοιπόν πρέπει να ξεκαθαριστεί αντρίκια, τώρα στις ουδέτερες (από αγώνες) μέρες το θέμα, μεταξύ των συνδέσμων κυρίως. Κάποιοι θέλουν να έχουν και πολιτικό λόγο στο παλατάκι και στη Τούμπα. Αυτό δεν είναι κατ' ανάγκην κακό. Αρκεί να γίνει αποδεκτό απ' όλους και μην οδηγεί σε ενδοοικογενειακές κόντρες.

Όπως σε κόντρα οδηγεί η δικαιολογία του δήθεν πικαρίσματος. Στη Θ4 κανείς δεν είναι αφελής, ώστε να μην ήξερε από πριν τι θα γίνει στο παλατάκι όταν σηκωθεί τουρκική σημαία. Άρα έγινε για ένα σκοπό, άσχετο με τους αντιπάλους. Αν δούμε το αποτέλεσμα και πάρουμε ως δεδομένο το υψηλό επίπεδο νοημοσύνης των ηγετών του συνδέσμου, θα καταλήξουμε σε ένα πράγμα. Πέτυχαν αυτό που ήθελαν και αυτό που ήθελαν είναι αυτό που έγινε.

Τι έγινε;
Η ενέργεια της Θ4 με τη τουρκική σημαία, προκάλεσε πολλές πολιτικές συζητήσεις. Ένα παράδειγμα είναι η συζήτηση που προκλήθηκε εδώ. Ναι εδώ, που είναι ένα πολύ αντιπροσωπευτικό forum οπαδών. Παρόλο που κάποιος πριν θεώρησε το paokworld χώρο ανταλλαγής απόψεων "ιντερνετάκηδων" και όχι μαχητών ΠΑΟΚτσήδων, που εδώ δε θα έμπαιναν οι "μάχιμοι" της Θ4. Αυτός δεν έχει ιδέα σε ποιο forum μπήκε.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν θεωρώ πως ήταν μία σκόπιμη και έξυπνη, για να πετύχει το σκοπό της, ενέργεια του συνδέσμου. Αυτό ήθελαν και το πέτυχαν. Να ανοίξει δηλαδή το θέμα της πολιτικής στο γήπεδο μια και καλή.

Αυτό όμως τους αρκεί; Όχι! Η ανακοίνωση-απάντηση της Θ4 δείχνει πως θέλουν να επιβάλουν άποψη, ή στη καλύτερη να έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τη δική τους ελεύθερα. Αυτό ακούγεται ωραίο, αλλά δεν είναι έτσι.
Προϋπόθεση της ελευθερίας είναι ο σεβασμός του άλλου. Δεν πρέπει να αγνοούμε τη πραγματικότητα, ακόμη κι αν αυτή, κάποιες φορές, είναι λάθος. Η πραγματικότητα λέει πως αν ανεβεί μία τουρκική σημαία ή μια σβάστικα στη Τούμπα θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Και πως αν κάποιος τραβήξει αριστερά το σκοινί, κάποιος άλλος θα το τραβήξει δεξιά για να το φέρει στα ίσα του. Να ο διχασμός!

Δε λέω να αποδεχθούμε έναν λάθος μέσο όρο ιδεολογίας. Δε λέω ότι είναι σωστό να απαρνηθεί κάποιος τα πιστεύω του, για να μην έρχεται σε κόντρα με κάποιον άλλο. Αυτό κι αν είναι ουτοπικό. Λέω απλά πως πέρα από τις πολιτικές ιδεολογίες υπάρχει και η ιδεολογία του ΠΑΟΚ. Και όταν συζητάνε ΠΑΟΚτσήδες, θέλω να πιστεύω πως αυτή η ιδεολογία είναι πάνω απ' όλα τα υπόλοιπα. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δική του ιδεολογία που είναι μία σύνθεση όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, από άκρα αριστερά έως άκρα δεξιά. Έχει αναρχία, έχει και αλυτρωτισμό, έχει τα πάντα. Και καλώς τα έχει. Δεν μπορεί να τραβάμε αριστερά ή δεξιά για να επικρατήσει κάτι πάνω στο άλλο.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και τα υπόλοιπα έρχονται. Ούτε πρώτα ο Τσε και μετά ο ΠΑΟΚ, ούτε πρώτα ο Χ φασίστας και μετά ο ΠΑΟΚ.
Σε αυτή τη βάση πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βάλουμε νερό στο κρασί μας (ιδεολογία μας), όταν, και μόνο όταν, πρόκειται για τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Εύχομαι λοιπόν να σκεφτούν σοβαρά τα παιδιά στη Θ4 τη περίπτωση να προκαλέσει η δράση τους αντίδραση και να έχουμε και κανένα ακροδεξιό κρούσμα (με καμιά σβάστικα π.χ.). Τότε θα είναι μακριά τα σούτια μέσα στο γήπεδο;
Εγώ λέω όχι και μακάρι να βγω ψεύτης και να μην αρχίσουν τα σούτια σε λίγο καιρό στις κερκίδες μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων για πολιτικούς λόγους. Αυτό φοβάμαι!

Από τη στιγμή που η Θ4 ανοίγει ένα τέτοιο θέμα και διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα του ΠΑΟΚτσήδικου γηπέδου, πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να βάλουμε στο επίκεντρο τον ΠΑΟΚ κι όχι τα πολιτικά μας πιστεύω. Αν μπορεί η όποια ιδεολογία μας να απορροφηθεί, τότε καλώς. Αν όχι να μετατοπίζουμε λίγο τις απόψεις μας (ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ-ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) για να έρθουμε πιο κοντά στον άλλον ΠΑΟΚτσή. Για το καλό του ΠΑΟΚ.

Κανένας σύνδεσμος, με όσους αγώνες έχει κάνει, δεν επιτρέπεται να διχάζει τον κόσμο.  Αν λοιπόν κάποιος συνοπαδός μου δεν σέβεται το γεγονός πως κάποιες απόψεις του θα προκαλέσουν διχόνοια, τότε είμαι κατά των απόψεών του. Μπορεί ακόμη και να συμφωνώ με την ουσία τους, αλλά το αποτέλεσμα αυτών των απόψεων στον ΠΑΟΚ είναι το σημαντικότερο.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Για μένα δεν είναι απλά ένα σλόγκαν, αλλά τρόπος ζωής. Εύχομαι για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες.
« Last Edit: April 29, 2008, 14:21:42 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #211 on: April 29, 2008, 14:28:48 »
+1 PAOKCURE
 Με λιγα λογια σε παρομοιες συζητησεις που ειχα παντα ελεγα οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να εγκλωβιστει σε καμια συγκεκριμενη πολιτικη ιδεολογια,ο ΠΑΟΚ περιεχει περιεχει προσφυγια,το αντιδραση στον Νεο-Ελληνα,την λησμονια γα τις πατριδες που αφησανε πολλοι Ελληνες πισω τους περιεχει και αριστερη ιδεολογια,ανοιχτα μυαλα,καφριλλα και νταμπα ντουμπα ψιλοαναρχια.Ολο αυτο ειναι πακετο αν μπορεις να το δεχτεις καλως αλλιως μην ανοιγουμε τετοια θεματα γιατι ο διχασμος ειναι αυτονοητος,δεν μπορει κανενας να διαλεξει ενα μερος του ΟΛΩΝ που λεγετε ΠΑΟΚ και να απορριπτει και μαχεται το αλλο,ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟ.Δεκαετιες του 80 εβλεπες στην κερκιδα ολες τις τασεις μαζι να φωναζουν μονο ΠΑΟΚ....

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #212 on: April 29, 2008, 14:35:20 »
συμφωνω σε ολα με τον paokcure....

απλως πιστευω οτι η τουρκικη σημαια που υψωθηκε δεν εχει σχεση με πολιτικη(ο κυριοτερος λογος ηταν για πικαρισμα για τα σκουληκια).....δηλαδη κανενας ελληνας ειτε ειναι ακροδεξιος ειτε ακροαριστερος δεν προκειται να σηκωσει τουρκικη σημαια για πολιτικους λογους....

απο τη στιγμη ομως που καποιοι ενοχληθηκαν (επειδη εμεσα το πηραν πολιτικα)δεν θα πρεπει να ξανασηκωθει κατι παρομοιο....

προσωπικα δεν γουσταρω στην ΤΟΥΜΠΑ να βλεπω ειτε πανο ειτε συνθηματα που να φερνουν στο νου πολιτικες αποψεις και ιδεολογιες....ειτε προκειται για το Α της αναρχιας ειτε προκειται για νεκροκεφαλες που θυμιζουν αλλα πραγματα.....

επισης δεν γουσταρω συνδεσμους που τασονται(εμεσα η αμεσα) υπερ καποιας πολιτικης ιδεολογιας ειτε λεγεται θυρα 4 ειτε λεγονται Northeners....

προσωπικη πολιτικη ιδεολογια εχω αλλα οταν λεμε ΠΑΟΚ κανω τουμπεκι....

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ....ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #213 on: April 29, 2008, 14:39:22 »
Poli fobame omos oti tetoiou idous anakoinoseis tha bgoun ksana apo tin thira 4 kai sigoura tha iparxoun antistoixes anakoinoseis apo allous sindesmous pou tha einai antithetis politikis ideologias!!!
Prepei i thira 4 na kratisei to koinoniko fanomeno,pou legete LAOS tou PAOK,enomeno!!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
« Reply #214 on: April 29, 2008, 15:04:39 »
Μια χαρά τα λες φίλε, απλά ολόκληρη η ανάλυση σου είναι χτισμένη πάνω στο δεδομένο ότι αυτοί που σήκωσαν τη σημαία το έκαναν για να προκαλέσει συζητήσεις και να ανοίξει το θέμα της πολιτικής στο γήπεδο, κάτι που απλά δεν ισχύει. Μπορεί για σένα να είναι αστεία η δικαιολογία της εμψύχωσης κάποιου παίχτη ή του πικαρίσματος. Δεκτό αλλά για αυτα βγήκε. Μπορεί επίσης να θεωρείς αστεία και τις τούρκικες σημαίες στο παλέ και το πανό βουλγαρία ΠΑΟΚ που έβγαινε στις αρχές του 90 και το έλληνες είστε και φαίνεστε και το 400 χρόνια τουρκοκρατία κτλ και κτλ. Δεκτά όλα. Αλλά μην βλέπεις σχέδια και συνομοσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Αν έβγαινε κάτι πολιτικό όπως πχ ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, ο πυρσός της ΝΔ, ο Τσε, η σβάστικα τότε θα ήμουν μαζί σου. Αλλά δεν συνέβη αυτό. Βγήκε μια σημαία και δεν με νοιάζει ποιας χώρας ήταν, όπως γίνεται εδώ και χρόνια στον ΠΑΟΚ. Για να καταλάβεις τι λέω φαντάσου να είχαμε ένα Αμερικάνο, Ρώσο, ή ένα γάλλο παικταρά και έβγαινε η ανάλογη σημαία. Θα γινότανε τίποτα; Μάλλον όχι και αν γινότανε θα φταίγανε αυτοί που θα αντιδρούσαν, όχι αυτοί που τη σηκώσανε, γιατί έγινε για θέματα του ΠΑΟΚ

ΥΓ: Εδώ είναι ένα αντιπροσωπευτικό φόρουμ ΠΑΟΚτσήδων. Μπορεί να μπει ο καθένας. Και γηπεδικός και ιντερνετάκιας και ότι θες. Δυστυχώς όμως η ευτυχώς δεν μπαίνουνε οι πάντες και ούτε είναι το κέντρο των εξελίξεων του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #215 on: April 29, 2008, 15:42:26 »

ΥΓ: Εδώ είναι ένα αντιπροσωπευτικό φόρουμ ΠΑΟΚτσήδων. Μπορεί να μπει ο καθένας. Και γηπεδικός και ιντερνετάκιας και ότι θες. Δυστυχώς όμως η ευτυχώς δεν μπαίνουνε οι πάντες και ούτε είναι το κέντρο των εξελίξεων του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου

σαυτο εχεις δικιο....οι εξελιξεις στο συνδεσμιακο κινημα και στο οπαδικο κινημα μας καθοριζοντε κυριως απο ατομα που δεν εχουν πολυ σχεση με το ιντερνετ...ισως λιγων.

εγω καταληγω οτι με αφορμη το πικαρισμα και την παρουσια τουρκου παικτη μας σηκωθηκε η σημαια απο ατομα που ειναι τετοιας ιδεολογιας...

δηλαδη κακα τα ψεματα...οι 2 πολοι υπαρχουν και οι γνωστες ξερουν και που θα τους βρουν.και σε ποιους συνδεσμους και σε ποιο μερος της κερκιδας...

και η σημαια δεν σηκωθηκε για να ανοιξει το θεμα αλλα το θεμα ειναι ανοιχτο πολυ καιρο πριν.

επισης πιστευω οτι η θ4 δεν περιμενε τετοιες αντιδρασεις. ισως η αλλη πλευρα ειναι ποιο φανατισμενη αποσο νομιζαν.

η πολιτικη ειναι παντου και θα ειναι παντα. και εδω και σε ολες τις κερκιδες παντου στον κοσμο. η πολιτικη ειναι παντου ετσι και αλλιως...

οι 2 πολοι πιστεψτε με οτι μεχρι προτινως ηταν πολυ κοντα και ενωμενοι σε πολλα θεματα εναντια σε κοινους εχθρους(σκουλικια γαυροι γουμενοι) και μαλιστα με δυνατες φιλιες αναμεταξυ τους...παντα ομως ελοχευει ο κινδυνος διχασμου με τετοια περιστατικα....

ελπιζω η ομαδα να γαμαει του χρονου και ολοι να ζουμε στην τρελα ξεχνωντας ολα αυτα...

υγ γενικα ομως οπως προειπα τα παιδια της θ4 ασχολουντε πολυ οπερισσοτερο με τον νομο ορφανου παρα με εθνικα θεματα...νομιζω εχουν δωσει ολο το βαρος τους εκει και ολες αυτες οι συζητησεις μας θα τους ηταν αδιαφορες.
πραγμα που τους τιμαει.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #216 on: April 29, 2008, 15:49:11 »
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με τους παραπάνω και με τον PAOKCURE του οποίου οι απόψεις συνήθως με βρίσκουν 100% σύμφωνο...

Αν και συμμερίζομαι την επιθυμία για ενότητα, την οποία επίσης θεωρώ πρωταρχική προτεραιότητα γενικά του οπαδικού κινήματος και ειδικά της Θ.4 ως ενός από τους πρωταρχικούς και ιστορικότερους εκφραστές του, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τoν ΠΑΟΚ με πρόφαση την ενότητα να υπάρξει "σιγή ασυρμάτου" και ο κάθε σύνδεσμος να αυτο-λογοκρίνεται προκειμένου να μην "ενοχλήσει" τον συμ-παοκτσή του. Κάθε άλλο, που, κατά την άποψη μου, ο ρόλος των συνδέσμων και των οπαδών γενικότερα, είναι να αποτελέσουν, μεταξύ άλλων, τον θεματοφύλακα  των αξιών του ΠΑΟΚ που θα έχει, και θα πρέπει να έχει, λόγο που θα καυτηριάζει τα κακώς κείμενα. Και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί με φίμωτρο στους συνδέσμους.
Για να εξηγήσω λίγο παραπάνω αυτό που θέλω να πω, κατά την άποψη της "ενότητας uber alles" κάκιστα οι σύνδεσμοι πρωτοστατούσαν στην εκδίωξη των λαμογιών τύπου Γούμενου με δυναμικές ενέργειες, καθώς αυτό ενοχλούσε ένα μέρος του λαού του ΠΑΟΚ που ζούσε σε μια κατάσταση virtual reality και θεωρούσε οτι αφού η φούσκα που είχε δημιουργήσει ο γού συνέχιζε να επιπλέει τότε no problem at all...
Με την ίδια λογική, κακώς φωνάζουμε ενάντια στον νόμο Ορφανού που φυλακίζει τα αδέρφια μας καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει, σύμφωνα με την παραπάνω λογική, μια μεγάλη μερίδα συν-οπαδών μας που ψηφίζει το κυβερνών κόμμα (οι συλλήψεις δεν γίνονται εν κενώ και τυχαία, γίνονται βάσει μιας λογικής που θέλει να μετατρέψει τα γήπεδα σε απολιτίκ, ακριβούς και κυριλέ χώρους συνάθροισης αφήνοντας παράλληλα τους χουλιγκάνους να σφάζονται μεταξύ τους σε οργανωμένα ραντεβού εκτός των γηπέδων)
Το χειρότερο από όλα είναι ότι η λογική αυτή απειλεί σταδιακά να αφαιρέσει από τους οπαδούς το κυριότερο όπλο τους: το δικαίωμα να εκφράζουν άποψη, να κρίνουν τις διοικήσεις των ΠΑΕ, των ΚΑΕ, των Α.Σ. και σιγά σιγά να τους μετατρέψει από κοινωνούς της ιδέας του ΠΑΟΚ , του ΟΛΟΥ ΠΑΟΚ όπως εύστοχα παρατήρησε ο northeagle παρακάτω, σε χαζοχαρούμενους χειροκροτητές, σε πελάτες που καταναλώνουν ΠΑΟΚ ως συνοδευτικό της πίτσας και της μπύρας τους...
Εμένα, τουλάχιστον, αυτός ο κίνδυνος μου φαίνεται και σοβαρότερος και πιο πιθανός. Άλλωστε, τόσα χρόνια συνυπήρχαν όλες οι απόψεις στην κερκίδα του ΠΑΟΚ, λιγότερο ή περισσότερο, αρμονικά ακόμα και σε εποχές όπως τα 80s που το πολιτικό κλίμα ήταν πολύ πιο οξυμένο. Τέλος, νομίζω ότι η Θ.4 στο νέο της ξεκίνημα έχει δώσει ενδείξεις αρκετές οτι έχει την απαραίτητη ωριμότητα για να διατηρήσει τις ισορροπίες...
Περισσότερα, πιο μετά γιατί τώρα ψιλο-πίζω στην δουλειά. Με ενδιαφέρει πάντως πάρα πολύ ο αντίλογος στα παραπάνω και οι απόψεις και των υπολοίπων ...
« Last Edit: April 29, 2008, 17:29:45 by kriti 4 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
« Reply #217 on: April 29, 2008, 16:06:31 »
αδερφε kriti 4 αντιλογος απο εμενα δεν υπαρχει απλα προσωπικα πιστευω οτι το παραδειγμα για τον νομο Ορφανου εναι λιγο ισοπεδωτικο και υποκειμενικο γιατι σε αυτο η βαρια πλειοψηφια συμφωνει,αλλο αν απο ενεργειες προς το παρον πασχουμε.

everton4

• Guest
« Reply #218 on: April 29, 2008, 16:57:30 »
sygxaritiria sta paidia tis g4 gia to pano poy sikothike sto mats me ta erpeta

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #219 on: April 29, 2008, 17:36:57 »
kriti 4 den nomizw na diafwnei kaneis mazi soy sto kentriko nohma.ki oyte les kati diaforetiko apo ton cure
ayto poy me provlhmatizei omws einai pws ola ayta ta symperasmata ta vgazeis apo thn toyrkikh shmaia?
giati an nai tote eisai la8os.apo oles tis fetines kinhseis ths 4 kaneis den exei parapono.mia 4 apo ta palia htan h fetinh
ayth h kinhsh me thn toyrkikh omws dixase.to provlhma den einai h kinhsh ths 4 alla to apotelesma ths kinhshs ayths
ayto mas trelainei...