Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Απ: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08
« Reply #1860 on: December 30, 2007, 16:37:58 »
Ακριβως οπως τα ειπες Κωστα. Με τις επιστροφεςτων τραυματιων και με εναν τετοιο παιχτη χτιζεις μια αμυνα που ειναι ετοιμη και για παραπανω και οχι μονο για μια μεταβατικη χρονια οπως η φετεινη!
2 πραγματα ακομα για τσιριλο....χρειαζεται ενας παιχτης που να εχει δυναμη και κεφαλια! Λειπει! Το οτι δεν εχουμε φαει 3 αγωνες γκολ εμενα μου δειχνει οτι οι παιχτες πισω κατανοουν σιγα-σιγα τι τους ζηταει ο σαντος και οχι οτι εγιναν και παιχταραδες ξαφνικα καποιοι (ονοματα ας μη λεμε...). Επισης ειναι εμφανες οτι παρα το "μηδεν" οι αντιπαλοι κανουν ευκαιριες απο το πουθενα και γινονται ευκολα ατομικα λαθη απο την αμυνα. Αυτο κατι λεει! Δε γινεται να ερχεται η Βεροια στην Τουμπα και σε 4 κατεβασιες σ ολο το ματς να σου κανει 4 ευκαιριες, και να σου παιρνει και ολες τις κεφαλιες σε οσες σεντρες εγιναν μεσα στην περιοχη σου! Ο μελισσης παλι παροτι ειναι πολυ φιλοτιμος κανει φετος ευκολα λαθη! Προσωπικα εγω τον προτιμω σαν δεξι μπακ γιατι σα σεντερ μπακ χαραμιζει και την μπαλα που ξερει και τις προοθησεις που εκανε. 
Και δευτερον οσο αφορα τον τσιριλο...ειμαι προθυμος να ξεχασω την καρατια (που εγινε πανω στο ματς και οχι εκτος φασης) αρκει να εχει το ιδιο παθος και αν παιξει για εμας! Καλως η κακως επαγγελματιες ειναι ολοι...αν εμενα μου προσφερει και οταν ερθει η ΑΕΚ εδω παιξει πορωμενα, γιατι να μην τον θελω στον Π.Α.Ο.Κ. ;

(ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΕΣ...ολοι οι αεκτζηδες φιλοι μου εδω στα Τρικαλα πινουν νερο στο ονομα του ακομα και τωρα και τον θελουν πισω!
(Ποιος γαυρος λεει το ιδιο για τον ανατολακη που ηταν ενα κατασκευασμα της διαιτητικης ανοχης που απολαμβανε ο γαυρος;;)

mitsos_g4

• Guest
« Reply #1861 on: December 30, 2007, 16:39:56 »
kai to thetiko ston xaraktira tou cirillo einai oxi mono to pathos tou,alla kai i dunami pou pairnei apo ton kosmo..
an erthei autos,mesa stin toumpa tha ginetai canavaro!!! ;)

apostolos

• Guest
« Reply #1862 on: December 30, 2007, 16:48:20 »
Na pw epishs oti eixa diavasei mia sunenteuksh twn Tsirilo kai Sorentino, kai enw o Sorentino ta paei mia xara sthn Uelva nomizw, o Cirilo einai genika polu apogohteumenos logw tou oti h Levante einai teleutaia kai peftei karfi segunda...To elege kai to ksanalege, pws na perasw kala edw otan h omada einai se tetoio xali, h poreia mas einai xalia kai den antexw kai kati tetoia...Apo auth thn apopsh dhladh den exei kati ekei pou na ton krataei, ante na doume....

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #1863 on: December 30, 2007, 17:41:33 »
kaka ta psemata ine poli kalos pextis kai 8a mas voi8isi poli.....

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1864 on: December 30, 2007, 18:08:38 »
Πάντως εγώ πιστεύω πως ο Τσιρίλο είναι ένας που το λατρεύεις  αν παίζει στην ομάδα σου και τον μισείς αν είναι αντίπαλος, ακριβώς γιατί παίζει πολύ παθιασμένα και με τσαμπουκά. Στο κατώ κατώ είμαι σίγουρος πως αν ο Μίετσελ φορούσε κιτρινόμαυρα και ο Τσιρίλο ασπρόμαυρα σε εκείνη τη φάση τώρα όλοι θα μιλούσαμε γιατη μαγκιά του Τσιρίλο, ας μην κρυβίμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Αγωνιστικά θεωρώ πως ο Τσιριλο έχει για πλάκα την τεράστρια πλειοψηφία των επιθετικών στην Ελλάδα και σίγουρα η ομάδα μόνο ενισχυμένη μπορεί να βγει από μια τέτοια μεταγραφή. Το μόνο που με χαλάει είναι η πιθανότητα να πάρει τη θέση του Μελίσση και αυτό γιατι θα του κόψει την εξέλιξη και πιστεύω πως ο Μελισσης μπορεί να είναι ο βασικός μας μπακ για την επόμενη δεκαετία αν συνεχίσει να δουλεύει με σοβαρούς προπονητές όπως ο Σάντος

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1865 on: December 30, 2007, 21:56:15 »
δεν ειναι αναγκη να κοψεις το μελιση.βαζεις λιγο πιο μπροστα σναουτσνερ η αραμπατζη και μια χαρα βολευεται κι αυτος .παρτον εσυ πρωτα κι ολοι οι καλοι χωρανε ;)

SKAILS

• Guest
« Reply #1866 on: December 30, 2007, 22:05:58 »
Πάντως εγώ πιστεύω πως ο Τσιρίλο είναι ένας που το λατρεύεις  αν παίζει στην ομάδα σου και τον μισείς αν είναι αντίπαλος, ακριβώς γιατί παίζει πολύ παθιασμένα και με τσαμπουκά. Στο κατώ κατώ είμαι σίγουρος πως αν ο Μίετσελ φορούσε κιτρινόμαυρα και ο Τσιρίλο ασπρόμαυρα σε εκείνη τη φάση τώρα όλοι θα μιλούσαμε γιατη μαγκιά του Τσιρίλο, ας μην κρυβίμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
...

sumfwnw apoluta aderfe k ante mhn krazete ton italo,einai poiotikh lush gia thn omada!!k ena amuntiko xaf opwsdhpote,epistrofh twn traumatiwn k ola tha pane kala...amuna thelw deksia arampatzh,tsirilo-melisi k aristera snaoucner..
« Last Edit: December 30, 2007, 22:08:09 by arwstos »

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #1867 on: December 30, 2007, 23:13:53 »
apoti akousa proxorame poli kala me to 8ema tou tsirilo kai mpori mexri to telos tis eudomadas na er8i stin 8esalloniki gia tis aparetites e3etasis......

mitsos_g4

• Guest
« Reply #1868 on: December 30, 2007, 23:36:43 »
ante na doume.....makari...theloume paixtes me tin stomfa tou nikiti...pou na min theloun na feugoun apo to gipedo itimmenoi me tpt...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1869 on: December 31, 2007, 01:53:10 »
Ego 8elo dekari kai centerfor. 500k o ka8enas maximum.Ta lefta toy Shikabala
Alla 8elw kai 2-3 akoma estw kai apo B e8nikh, na mhn tinaksoyme ston aera ton proypologismo. Omws den antexw ayto to pragma san to shmerino.Na mhn exoyme paixth na valoyme.... Santos akoys?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

demis-g4

• Guest
« Reply #1870 on: December 31, 2007, 04:57:06 »
An einai alh8eia 300 to xrono ston tsirilo den einai kai polla....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1871 on: December 31, 2007, 10:04:42 »
Nai, alla kentrikos amyntikos den einai? Exoyme Knoll, Maleza.Alloy ponaei perissotero h omada.

(paravlepw ton xarakthra toy...)

edit:Molis akoysa oti epivevaionei o manager toy to endiaferon toy PAOK, mexri tora den to pisteya. 450K leei gia 1,5 xrono.
Gia mena an proxorhsei einai la8os metagrafh, exoyme alles poly megalyteres anagkes. Ase ton xarakthra toy.Ase to giati epistrefei sthn Ellada ligoys mhnes meta afoy efyge...
« Last Edit: December 31, 2007, 11:08:59 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1872 on: December 31, 2007, 11:18:56 »
εγω θεωρω οτι το διδυμο κνολ-τσιριλο θα ειναι πολυ καλο!! ειναι πολυ πιθανο ο μελισσης να παει στα χαφ ο οποιοσ ειναι πολυ καλος και εκει

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1873 on: December 31, 2007, 11:21:52 »
+1

ο Μελισσης ειναι για την αμυνα παιδια δεν ειναι ουτε δεξι μπακ ουτε αμυντικος μεσος και το εχουμε δει πολλες φορες..δεν ειναι κακο να εχεις και λιγο ανταγωνισμο και εναλλακτικες λυσεις πισω

αφου μαλλον φευγει ο Ζησης βλεπω να παιρνουμε και επιθετικο..αντε να δουμε

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1874 on: December 31, 2007, 11:23:23 »
HOMO 8a diafwnisw arxika se ena pragma mazi sou. Ayto pou les gia ton xarakthra tou. Den 8ymamai pote na eixa dei eidhsh oti dimourgei provlimata sta apodythria. Giati o xarakthras tou se ayto 8a eprepe na mas endiaferei. mesa sto ghpedo einai kwlopaido, kai ayto de shmanei pws einai kako. Xreiazomaste "kwlopaida" ston PAOK ayth th stigmh. "Kwlopaida", pou kai 8a ekneyrisoun tous antipalous, kai 8a arxisoun tis malakies, kai 8a arxisoun ta xastoukia ston X mpalafa gia tis mpalafies (sic) pou kanei.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1875 on: December 31, 2007, 11:27:39 »
Εγώ πάντως αδέλφια θέλω τον Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ.
Αυτή η εκρηκτικότητα του, ο δυναμισμός που πολές φορές φτάνει στα άκρα είναι κάτι που λείπει απο τον φετινό ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω αλλο έχω την εντύπωση οτι θα βοηθήσει και με την μπάλα που ξέρει αλλά και με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του...τους κοιμήσηδες..
Σίγουρα βέβαια σε συνδυασμό με την απόκτηση ενός φόρ μπροστά και ενός κεντρικού χαφ.....

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1876 on: December 31, 2007, 11:40:02 »
simfono me ton filo valanti, to thema einai na min troei tis kitrines san koufeta, mias kai den tha paizei se omada pou tin prostatevei h diaitisia

ontos o xaraktiras tou oute kai mena mou aresei alla xreiazomaste pleon tetoious paiktes, na allaxei h nootropia sta apoditiria
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

mitsos_g4

• Guest
« Reply #1877 on: December 31, 2007, 12:26:28 »
an proseksete..ta sporia,panw apo tin fwto tou cirillo grafoun:Στεντ μπάι για Ζουλιο Σέζαρ που περιμένει πρώτα την απάντηση απάντηση της αεκ..
logika gia i upothesi afora emas..kserei kanenas tpt..?

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1878 on: December 31, 2007, 12:28:08 »
x8es anafer8ike apo ton trismegisto George Minos (mou to eipan, den ton akousa), oti meta to telos tou agwna, o Cesar phge sta apodythria tou PAOK kai eixe synomilia me Santos, Teo, kai kontopoutano
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1879 on: December 31, 2007, 13:02:23 »
mia xara einai o tsirilo kai makari na rthei.auti ti stigmi i omada exei anagki apo paixtes pou tha mpainoun pathiasmena gia ti niki.
o xaraktiras tou tsirilo egw pistevw oti tairiazei apoluta me omades pou exoun toso fanatismeno lao oso i diki mas.
ama tuxon kavlwsoume ton tsirilo tha deite poso igetika kai me pathos tha paizei sto paixnidi.POSO XRONWN EINAI OMWS;
kai an einai na rthei kai o sezar tis aek kalos kai autos.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!