Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80047 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SALPARADISE

• Guest
Απ: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08
« Reply #2080 on: January 08, 2008, 15:02:02 »
Στην Εθνική Νέων που τον είδα, ο Πλιάτσικάς μου άρεσε...

Αν δε κοστίζει πολλά, καλό θα είναι να τον πάρουμε...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2081 on: January 08, 2008, 15:04:58 »
ένα σεντερ μπακ σαν τον τσιρίλο τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ παιδια διοτι αν παρατηρησετε όλα τα παιχνίδια μας κανεις πλην του Γ.Χ στους τσαμπουκάδες που γίνονται κατα την διάρκεια των ματς (και ίσως λίγο ο μπαλάφας) δεν ανταποδίδει τις προκλήσεις των αντιπάλων . Για παράδειγμα προχθές αμέσως μετά την κόκκινη κάρτα στο φάουλ που πήγε να εκτελέσει ο  Γ.Χ έρχεται ο σκυλάραπας ο μπακαγιόκο και τον κλωτσαει εν ψυχρώ. Ειδατε κανέναν δικό μασ να πάει να τον πιάσει από τον λαιμό.Αν επαιζε ο ιταλόσ θα τον είχε παει καροτσακι τον μαύρο στισ διαφιμιστικες πινακίδες και η τουμπα θα έβραζε περισσότερο το τελευταίο τέταρτο που τα τυριά μας ψιλοπιεσαν.

Το όνομα του ΠΑΟΚ όχι με μικρα φιλαράκι
« Last Edit: January 08, 2008, 15:34:50 by Capricorn »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Photis

• Guest
« Reply #2082 on: January 08, 2008, 15:06:33 »
 >:(

kostas4

• Guest
« Reply #2083 on: January 08, 2008, 15:08:11 »
Στην Εθνική Νέων που τον είδα, ο Πλιάτσικάς μου άρεσε...

Αν δε κοστίζει πολλά, καλό θα είναι να τον πάρουμε...

εχω βαρεθει τα ταλεντα!θελω ετοιμους παιχτες!οχι να μην τον παρουμε.παιζουμε και με τον μπαλαφα και τον ηλιαδη,δεν θελω αλλον τετοιο στην ομαδα.η θα γινει ουσιαστικη ενισχυση η ας πουνε δεν υπαρχει ευρω και εμεις οπως και να εχει συνεχιζουμε να στηριζουμε.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2084 on: January 08, 2008, 15:10:47 »
ένα σεντερ μπακ σαν τον τσιρίλο τον χρειάζεται ο παοκ παιδια διοτι αν παρατηρησετε όλα τα παιχνίδια μας κανεις πλην του Γ.Χ στους τσαμπουκάδες που γίνονται κατα την διάρκεια των ματς (και ίσως λίγο ο μπαλάφας) δεν ανταποδίδει τις προκλήσεις των αντιπάλων . Για παράδειγμα προχθές αμέσως μετά την κόκκινη κάρτα στο φάουλ που πήγε να εκτελέσει ο  Γ.Χ έρχεται ο σκυλάραπας ο μπακαγιόκο και τον κλωτσαει εν ψυχρώ. Ειδατε κανέναν δικό μασ να πάει να τον πιάσει από τον λαιμό.Αν επαιζε ο ιταλόσ θα τον είχε παει καροτσακι τον μαύρο στισ διαφιμιστικες πινακίδες και η τουμπα θα έβραζε περισσότερο το τελευταίο τέταρτο που τα τυριά μας ψιλοπιεσαν.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2085 on: January 08, 2008, 15:12:59 »
και αυτος ο τσιριλο τι διαολο ειναι εποχικος η συμβασιουχος?ενα εξαμηνο ιταλια ενα εδω αλλο παρακειθε.τι διαολο...το καλοκαιρι για μπανια θελει ναρθει?πλακα μας κανουν?

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2086 on: January 08, 2008, 17:11:09 »
Χωρις να ξερω προφανως τα οικονομικα της ομαδας εναν καλο παικτη νομιζω οτι η ομαδα μπορει να παρει εφ'οσον βρει. ΘΑ παρει τωρα κανα μυριο απο την ΔΕΠΑ κανα μυριο απο τον Σικα, κανα μυριο απο τα τρια κοντινα ντερμπυ έ κατι μπαινει στα ταμεια. Ενα παικτη σαν τον Τσιριλο μπορει να τον χτυπησει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

peja_4

• Guest
« Reply #2087 on: January 08, 2008, 17:13:25 »
και αυτος ο τσιριλο τι διαολο ειναι εποχικος η συμβασιουχος?ενα εξαμηνο ιταλια ενα εδω αλλο παρακειθε.τι διαολο...το καλοκαιρι για μπανια θελει ναρθει?πλακα μας κανουν?
ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!
ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ!
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ?
ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!

volos 4

• Guest
« Reply #2088 on: January 08, 2008, 17:15:30 »
Του Τσιρίλο χάλασε παιδιά απ'ότι λένε  άρα πάμε για άλλα.....

JamaicaN

• Guest
« Reply #2089 on: January 08, 2008, 17:23:22 »
Ο Μπρούνο Τσιρίλο συζήτησε και βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ αλλά δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Λόγοι που δεν διευκρινίστηκαν από τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Extrasport, τον... στέλνουν στην Ιταλία, όπου πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα για τους επόμενους έξι μήνες. Αναλυτικά είπε...
"Έγινε μια επαφή πριν από είκοσι ημέρες περίπου και συζητήσαμε το πώς θα ερχόμουν στην ομάδα τον Ιανουάριο, είχα συζητήσει με εκπρόσωπο στην Ελλάδα, η τελευταία φορά ήταν πριν τα Χριστούγεννα, ήμουν ικανοποιημένος απ' όσα άκουγα, αλλά η μετακίνηση αυτή δεν μπορεί να γίνει τώρα. Οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν είναι οι κατάλληλες αλλά αυτό το θέμα θα το αναλύσω κάποια άλλη χρονική στιγμή.

Είναι πιθανό αυτή τη στιγμή να επιστρέψω για να παίξω στην Ιταλία, έχω συμβόλαιο αυτή τη στιγμή με τη Λεβάντε το οποίο λήγει το καλοκαίρι, αλλά όλα αυτά θα έχουν τελειώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πήγα και αποχαιρέτησα τους συμπαίκτες μου και είμαι στον δρόμο για την Ιταλία.
Θα μου άρεσε να έρθω στην Ελλάδα, αλλά τώρα θα πάω να παίξω στην Ιταλία μέχρι το καλοκαίρι και μετά, όλα μπορεί να γίνουν. Είναι πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι ενδιαφέρθηκαν για μένα και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, αλλά και ο Φερνάντο Σάντος. Αν και όταν επιστρέψω στην Ελλάδα και παίξω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, θα είναι πάρα πολύ καλό ότι οι φανατικοί του οπαδοί θα τον στηρίζουν και δεν θα είναι απέναντι του.

Πρέπει να τονίσω ότι δεν υπάρχει προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι, έγινε μόνο μια πολύ καλή συζήτηση αλλά τίποτα παραπάνω. Έχω πάρα πολύ καλή γνώμη για τον Σάντος, είναι μεγάλος προπονητής, γνωρίζω και τον Ζαγοράκη αλλά και τον Βρύζα, συνολικά έχω μια πολύ εικόνα για αυτούς τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή είναι στον ΠΑΟΚ".

http://www.cosmo.gr/Soccer/Hellas/182429.html

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2090 on: January 08, 2008, 17:29:15 »
Μαλιστα απο καλοκαιρι για Τσιριλο και αν..κριμα θα ηταν καλη μεταγραφη

Για Πλιατσικα εχω κακη αποψη ειναι πολυ χειροτερος του Ηλιαδη - Μπαλαφα. Δεν μπορει οποιους διωχνει η ΑΕΚ να τους παιρνουμε εμεις. Και μονο οτι τον αφηνουν ελευθερο 20 ετων τα λεει ολα. Οπως ειπε ο Φερναντο εστω κ μια μεταγραφη αλλα καλη. Παικτη για ενδεκαδα οχι για τις προπονησεις..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #2091 on: January 08, 2008, 17:40:45 »
 Όχι για Πλιάτσικα παιδιά. Με τίποτα. Μπορεί να έχει κάποια καλά στοιχεία σαν παίκτης, αν όμως τον αφήνει ελεύθερο η αεκ που έχει βάλει μέσα τόσους νεαρούς τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα ο Φερέρ που αναδεικνύει νεαρούς παίκτες, πάει να πει πως δεν είναι αρκετά υψηλού επιπέδου. Όχι βέβαια ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερος απο τον Μουμίν αλλά Ηλιάδης-Μπαλάφας είναι μια σκάλα πιο πάνω. Και δεν έχουμε δει ακόμη τον Ορφανό.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

JamaicaN

• Guest
« Reply #2092 on: January 08, 2008, 17:52:08 »
Egw proswpika auton ton pitsirika den ton exw dei na paizei opote kai e borw na ekferw apopsi....
Pantws genika polles itan oi fores pou kapoia omada afise kapoion eleuthero kai meta xtupouse to kefali tis ston toixo....
Den einai diladi aparetito oti epidi ton afinei i aek einai gia ton loutso de kai kala.....
Apli anafora kanw xwris na kserw ti esti pliatsikas.....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2093 on: January 08, 2008, 17:53:41 »
προς το παρω ας καλωσορισουμε αοτον τον πιτσηρικα

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=B567FE529DF6DE2B2AD483517EA97E5C?newsCode=20080108171102153

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2094 on: January 08, 2008, 17:56:29 »
σορρυ αλλα ηθελα να προλαβω... :P

μαλλον ειναι για την under 18?

Ο ποδοσφαιριστής των Ελπίδων Συκεών, Λάζαρος Μωϋσιάδης, επίλεκτο μέλος της Μικτής Θεσ/νίκης και της Εθνικής Παίδων, ανήκει πλέον στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά από συντονισμένες κινήσεις της νέας διοίκησης.

τοσο και ρο κυνηγαω μια μεταγραφη...ας ειναι και αυτη.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2095 on: January 08, 2008, 19:11:49 »
a re metagrafara pou kaname. :P
xalase tou cirilo sta @@ mas.
ton pliatsika oute egw ton thelw.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #2096 on: January 08, 2008, 20:35:11 »
giati oxi gia ton pliatsika re paidia?ton exete dei?ton kserete?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #2097 on: January 08, 2008, 21:09:53 »
Για αυτόν τον Μωυσιάδη να μας πει ο @Goudas4 που είναι και συντοπίτες άμα τον ξέρει ;D
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #2098 on: January 08, 2008, 21:11:58 »
pantos lei o tsirilo oti mpori na er8i to kalokeri........

ck

• Guest
« Reply #2099 on: January 08, 2008, 21:24:33 »
Νομίζω ότι τώρα συζητάμε για τις μετεγγραφές που κάνουμε για τον χειμώνα. Για το καλοκαίρι θα ανοίξουμε άλλη σελίδα. Τσιρίλο τέλος, παικταράς που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ, αλλά ποσώς μ' ενδιαφέρει που δεν έρχεται. Από εδώ πάνε και άλλοι. Επιμένω να περιμένω τις ανακοινώσεις από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ επομένως ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Μωϋσιάδη. Αυτή είναι η πρώτη μετεγγραφή μας και για να το ανακοινώνουν έτσι μάλλον πάει για επαγγελματίας, αλλά μπορεί να αγωνίζεται στους νέους. Ο τουρσου χρειάζεται παίκτες, τώρα που έφυγε και δανεικός ο Παπαστεργίου.