Kai go 8a diafonhsw file Valanti ;-)
Dhmioyrgiko haf exoyme na doyme apo epoxh Shikabala.Perysi olh th xronia to psaxname kai katalhksame se dekari ton ...Ilief. O Vagellhs paizei ena match an 5 paixnidia ws synh8ws, o Xristodoylopoylos anazhta ton pragmaytiko toy rolo. O de Gonazales ta gnosta liga pragmata. O Baiano kalyteros kai sta8eroteros olwn alla den arkei.
Miecel xasame alla phrame ton "plastiko" Salmon, o opoios exei valei 2 ...goals.
Nai symfono oti KAI sthn amyna exoyme kata kairoys provlhma, eite logw traymatismwn, eite logw idiaiterwn periptwsewn opos o Udeze. Eite logo allwn sygkyriwn (peiramata, nteforme Dani).Alla sthn amyna mporoyme sxetika eykola na kalypsoyme ta kena eite me eswterikes allages eite akoma kai me metagrafh apo ...B E8nikh. Ennow oti an psakseis kala, amyntiko mporeis na vreis aksiopreph, akoma kai apo mikrh kathgoria.Trexanthria yparxoyn, oi dhmioyrgikoi paixtes kai gkoltzhdes einai dyseyretoi, kai fysika akrivoteroi.
Xasame ena swro match ektos edras me katevasmena xeria giati den antapodosame ta goal, den kaname mia eukairia, mia sosth kykoloforia ths mpalas. Kai kerdisame 2 paixnidia entos me thn psyxh sto stoma.
Epomenws, epimenw sthn apopsh moy.Fysika gia mena oses perissoteres metagrafes toso kalytera giati eimaste poly "ftoxoi" se oles tis 8eseis.