Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Το ότι μιλούσαν όλοι γι αυτόν εμενα δεν μου λέει τίποτα...γιατί δεν έχω ξεχάσει που ένα καλοκαίρι μιλούσαν όλοι για τον Μουμίν....άσε που πούλησαν παπα οι δημοσιογράφοι όταν μας λέγανε ότι ήρθαν μάνατζερ από έξω και τους άρεσε ο γιαγαχια...και τελικά τα βρήκε μαζί μας-αλλα στο τέλος χάλασε και ο παίκτης από εκεί που θα έπαιζε μπουντεσλίγκα  και τον αρπάξαμε εμείς,γύρισε στην  πατριδα του...εγώ νομίζω ότι στην περίοδο που είχε έρθει ο γιαχάγια,έπρεπε να στηριχτεί η διοίκηση επειδή μέχρι τότε δεν είχε κάνει μεταγραφή(εαν δεν κανω λαθος) και οι ρεπορτερς του ΠΑΟΚ τον παρουσίασαν σαν τον νεο μακελελέ...τελικά όμως άξιζε λιγότερο από 100.000ευρώ μετρητά κας- και ηταν  ρισκο η μεταγραφη.

Επειδή είναι μυστήριο πράγμα οι μεταγραφές  καλύτερα να μην μιλάμε καθόλου για παίκτες που δεν έχουμε δει. Μπορεί αύριο να χτυπάμε το κεφάλι μας μπορεί και όχι.  Τον Ντιαρά τον αφήσανε να φύγει απο τον οφη και τώρα είναι βασικός στην ρεαλ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

BIANCONERO

• Guest
Απ: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος
« Reply #3681 on: March 13, 2008, 11:14:08 »
Δεν ξερω αν χαλασε η μεταγραφη η αν ειναι κανενα μεταγραφικο τρικ........δεν εχω αποψη για τον παιχτη, ουτε θελω να πω οτι δεν ειναι καλος.

Ξερω ομως κατι αλλο : Συνεχιζουμε να τρωμε παπα απο τα ΜΜΕ!
Τον Γιαχαγια δεν τον εχει δει κανεις μας (σχεδον) και ομως καποιοι γκρινιαζουν γιατι χασαμε τετοιο ταλεντο!!

ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΔΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ?

Σταματηστε πια να τρωτε αυτα που σας σερβιρουν.

(Θυμαται κανεις το Γιαννιτσανακη και τα πρωτοσελιδα που ειχε κανει ενα καλοκαιρι πριν 4-5 χρονια μολις ειχε ερθει και τον εβλεπαν οι δημοσιογραφαρες της πολης δτην προετοιμασια στην Ιταλια? ΤΟ ΥΠΕΡ-ΤΑΛΕΝΤΟ!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΗΤΑΝ!
Αρχιζε το πρωταθλημα και ελεγα "ποτε θα παω να δω τον ΠΑΟΚ για να δω το ΝΕΟ ΚΟΥΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
μεχρι που γυρισε η ομαδα στην ελλαδα............
Ο παιχτης επαιξε 2-3 ματς αλλαγη, δεν εκανε τιποτα...πηγε δανεικος στη Β' Εθνικη στην Προοδευτικη οπου παρολο που ηταν προπονητης ο Μαραγκος (και οι δημοσιογραφοι συνεχιζαν να πουλαν παπα οτι εκει θα αναδειξει το ταλεντο του και θα γυρισει ετοιμος) αυτος δεν τον εβαζε καν να παιζει (και σε ερωτησεις θυμαμαι ΠΑΟΚτσηδων προς το Σπυρο "γιατι δεν παιζει το ταλεντο μας" αυτος τους απαντουσε "αμα ρθειτε να τον δειτε στις προπονησεις θα καταλαβετε γιατι δεν τον βαζω!!")
Το παιδι (καλα να ναι) βρισκεται τωρα στη Γ' η στη Δ' εθνικη καπου σε μια ομαδα της Κρητης!)

Αυτα περι "ταλεντων και ΜΜΕ".........................

Offline sabbath

• Αλλαγή
σωστος ο bianconero.... ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
σωστα τα λεει ο bianconero.κι επειδη καποιοι αρχισαν να κραζουν την διοικηση επειδη χαλασε του γιαχαχα θελω να μου πει καποιος απο αυτους τι τους αρεσε σε αυτον τον γιαχαχα.εγω σε οσες προπονησεις τον ειδα πραγματικα δεν μου εκανε καμια εντυπωση.ηταν χαμενος συνεχως απλα ετρεχε πανω κατω.τελος παντων ας εχουμε εμπιστοσυνη στην διοικηση και ας μην ασχολουμαστε με τις κωλοφυλλαδες

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
http://www.paokmania.gr/content/view/531/1/

Όλαφουρ Σκούλασον
Προλαβαίνουμε τα ελληνικά ΜΜΕ που αρέσκονται σε μεταγραφικά σενάρια αποκαλύπτοντας σουηδικό δημοσίευμα για τον Ισλανδό διεθνή ποδοσφαιριστή της Χέλσιγκμποργκ και πρώην της Άρσεναλ. Δίνουμε όλα τα στοιχεία πριν... "πάρουν τα μυαλά μας αέρα" γιατί αύριο ετοιμάζεται ο ελληνικός Τύπος να παίξει το όνομα του!

Επειδή από αύριο σίγουρα το όνομα του θα "παίξει" στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τον ΠΑΟΚ προλαβαίνουμε και γράφουμε: Ο τεχνικός διευθυντής της Χέλσινγκμποργκ Γιάνσον αποκάλυψε σε δηλώσεις του σε σουηδικά ΜΜΕ το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ (όπως λέει) για τον ταλαντούχο ικανότατο Ισλανδό μέσο Όλαφουρ Σκούλασον.

Ας προσέξουμε όμως τα λόγια του Γιάνσον που λέει χαρακτηριστικά: "Ένας μάνατζερ ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου μιλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σκούλασον", λέει αρχικά ο Γιάνσον αλλά στην συνέχεια ενώ αρχικά πλέκει το εγκώμιο του ΠΑΟΚ (μιλάει για τα πολλά ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει η ομάδα μας αλλά και για τον φανατικό κόσμο της) αλλά και του ποδοσφαιριστής της ομάδας του στην συνέχεια τονίζει: "Θα περιμένουμε κάποια επίσημη πρόταση. Δεν θέλουμε οπωσδήποτε να παραχωρήσουμε τον παίκτη, περιμένουμε μία πρόταση στα τρία εκατομμύρια ευρώ(!!)".

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Τα γράφουμε τώρα πριν την αποκάλυψη από τις εφημερίδες για να προλάβουμε... Έχουμε αγώνα σημαντικό μπροστά μας και πρέπει να το πάρουμε! Να κερδίσουμε αδέρφια το ματς με τον Αστέρα και μετά θα ασχοληθούμε με όλους τους Σκούλασον του κόσμου!

Από όλο αυτό εμείς πρέπει να κρατήσουμε ότι η διοίκηση όπως δήλωσε και σήμερα ο Σάντος ήδη γνωρίζει τι προσθήκες και τι αποχωρήσεις χρειάζεται το ρόστερ του ΠΑΟΚ και ήδξη ΄΄εχει ξεκινήσει τις επαφές με αρκετούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως ρπαγματικά είναι και ο Σκούλασον.

ΥΓ: (Αργότερα θα δημοσιεύσουμε και την πηγή μας)

Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline Suicidal

• Βασικός
Τα γράφουμε τώρα πριν την αποκάλυψη από τις εφημερίδες για να προλάβουμε...

gia na prolaboume ti?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ωραία και τώρα τι είναι αυτός? τον έχει και το www.sportfm.gr
είναι κάτι άξιο αναφοράς ή φίφες μπλε?

Offline bozik

• Αλλαγή
φιφες μπλε....ο ΠΑΟΚ ψάχνει και ρωτάει για ένα ματσο παίκτες...σαν πολύ νωρίς δεν είναι να ασχοληθούμε με μεταγραφές;το καλοκαίρι τι θα κάνουμε; με μεταγραφές και με Santos(πιασάρικο θέμα-το ψωμί αυτών που νομίζουν ότι κάνουν δημοσιογραφία)  θα ασχολούμαστε- τι βιάζεστε;.......
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

bL-4-cK_religion

• Guest
Bozik aderfe.....isa isa twra prepei na psaxtoume;) kala kanei h dioihkhsh...fainetai oti skerei apo mpala...kai hdh psaxnetai na brei paiktes tous opoiious parakolouthei kai en energeia se diaforous agwnws twn prwtathlimatwn p paizoune...katholou nwris den einai...einai enas teleios kairos na katastrwneis plana;)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
black religion as to afisoume aderfe m auto sti dioikisi.emas logos de mas peftei.kai kakws asxoloumaste.EKSUGIANSI kuriws kai play of kata deftero logo.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
"Κατηγορηματικά" διέψευσαν χθες από την παε ΠΑΟΚ κάθε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ολαφούρ Σκούλασον.Πράγματι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ όπως προτάθηκαν και δεκάδες άλλοι παίκτες αλλα δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.Η διαρροή τις πρότασης μάλιστα ενόχλησε τους επιτελείς του Δικεφαλου που έχουν κατάσταση σαφές σε όλους τους μάνατζερ ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν με κανένα,αν διαπιστωθεί ότι επιχειρείται να πιεστεί η ΠΑΕ μέσω του τύπου όπως φαίνεται ότι έγινε στην περίπτωση του Ισλανδού ποδοσφαιριστή. "μετροσπορτ" 15/3/08                   για μας και για τις φυλλάδες λέω- όχι για την διοίκηση αδερφέ bL-4-cK_religion
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

jimpapa83

• Guest
po po paidia ama arxisame apo tora. ... problepete TRELO kalokairi milame !!  :P

Pisteuo eilikrina oti to post tis kalokairinis metagrafikis periodou tha spasei KATHE rekor !

pantos auto me ton Islando manges periergo pou den to grapsane oi Fullades mas edo na poulisoun kana Fullo parapano simera pou exei kai matsaki  ;D Eilikrina aporo pos tous ksefige eno stin Athina to anaferane  :P
telos panton ego tha simfoniso oti einai Poli SOSTI epoxi gia sxediasmous kai proseggiseis sostes alla poli LATHOS to na bgainoun tora sti fora onomata tupou islandou ktl ta opoia mono kako mporei na kanoun , dil  nai men prepei na psxanontai tora opos sosta eipe enas filos , i mallon kalutera prepei na psaxnontai olo to xrono , alla den prepei na diarreei tipota , auti einai i gnomi mou , gia olous emas o dromos einai sigekrimenos .....UPOMONI kai pali UPOMONI

Auta ante kai me tin Niki simera ...!!

Offline 4NIKOS1986

• Κερκίδα
  • *
Παιδιά ο γκρέζλακ τησ ξάνθης είναι παιχταράς για την αριστερή πλευρά που θέλουμε οπωσδήποτε έναν παιχταρά

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=A147B0D896DEDF67A9BF25511BC81D7C?newsCode=20080315200823225
Έρχεται ο Μασμανίδης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι αύριο, Κυριακή 16.Μαρ.2008 και ώρα 21:00, έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Μασμανίδης, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ετοιμαστειτε απο αυριο μεχρι σεπτεβριο δλδ κανα εξαμηνο!!! να ακουσετε απο ροναλντινιο μεχρι κολτσιδα! Ε ρε γλεντια ;D
ΠΑΟΚ G4Α

parizianos

• Guest
Παντελώς άσχετο με Μασμανίδη, αλλά κάπου πρέπει να το βάλω και αυτό:

Συμφωνώ στο "ψεσκαρτάρισμα", αλλά ξέρει κανείς ποιανού το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι; Ποιούς, δηλαδή βρε αδερφέ, μπορούμε να "διώξουμε" αναίμακτα; Εγώ μόνο τον Βερόν ξέρω και είναι ο μόνος που δε θέλω να φύγει (μαζί με το Σάλμον - μόνο και μόνο γιατί προσπαθεί)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Den exw kamia orexi na milisw gia agonistika alla pariziane epithetikos pou na legete G(k)len Salmon den yparxei. Isws na yparxei ws stoper alla for me tetoio onoma den yparxei.
Autos prepei na einai sigoura mesa sto bagoni me proorismo ton agiristo. Makari na mporouse na efevge kai avrio kiolas. Na paei stin afriki tou na ta brei me tis mpananes tou na iremisoume.
Euxomai twra mias kai teleiwse to protathlima gia mas, na min ton ksanadw stin endekada. Min sou pw oute stin apostoli. Ton poulo. Den ksexnw ti paei na pei Center For oso kai an to thelei o me klen.

Den tha to sinexizw giati den exw kamia orexi na pw gia agonistika, apla fountousa ligo giati to eida 2-3 fores grameno auto gia ton salmon kai postara apla gia na dilwsw pws eimai katheta antithetos se auto pou les aderfe. Panta filika.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ο Μασμανιδης παιζει απο αριστερα οποτε φανταζομαι οτι πλεον ο μεγας Χαραλάμπους θα αποτελεσει παρελθον. Μαζι του ελπιζω να φυγει και μια τραυματικη εποχη για τον ΠΑΟΚ μας οπου τετοιοι παικτες θεωρούνταν αναντικατάστατοι. Αντε να δουμε τι ξεσκαρτάρισμα θα γινει στην ομάδα γιατι μεχρι στιγμης δεν εχουμε αρχη μεση και τελος.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

parizianos

• Guest
Αγαπήτέ King, επίτρεψέ μου να διαφωνώ αναφορικά με τον Salmon. Πάντως, συμφωνώ στο "πάντα φιλικά", απλώς τη γνώμη μας λέμε. Ας λήξει (προς το παρόν) εδώ το θέμα, οκ;

Πάντως, δε μου απαντήσατε (κανείς σας) ακόμη: ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ "ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ";

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Den yparxei problima pariziane. Apla ithela na sou pw to oti prospathei emena den mou leei tpt. Kai o giasemakis prospathouse kai o torgele. Ti na to kanw an den mou kounaei ta dixtia.. kai na tan mono auto.. Oute kan tis kiniseis tou Center For den kserei.. anyway. to afinw kai egw giati exoume pio simantika provlimata apo ton klen.

Gia tous paixtes pou les an den kanw lathos einai oi : Gx, pantelas, ilief, xaralampous, toxouroglou kai orfanos. Alla den exei simasia gia tha fygoun kai alloi. Px baiano.. Ase pou oi prwtoi 3 mallon tha sinexisoun.