Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 79997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Καλός ο Παππάς,για την Καλαμαριά όμως.Νομίζω ότι αυτό αποδείχτηκε απο το πέρασμά του από το γάβρο.
Και στην τελική προσωπικά δε γουστάρω κανέναν που φόρεσε τον πούστη στο στήθος.
Δηλαδή δε μπορούμε να βρούμε επιθετικό καλύτερο του Παππά?Ελεος
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
mia xara eine o papas me ton xristodoulopoulo mprosta oti prepei einai k o kontos se mas epeze ta antera k sto vazelo proti xronia den ekane tipota ti simainei ayto diladi sto gay oloi pezoun me meso gia ayto dn epexe k o papas k o taralidis pios pextis alloste ferelpis exei paixei s'aytous olous tous gamisane k as empisteutoume mia fora ti dioikisi pou thelame giati oi perisoteroi vlepo oti milatai opos milagate k epi nikolaki ligo cool

northeagle_4

• Guest
 Καταρχας ακομα δεν πηραμε κανεναν εκ των δυο και ελπιζω να παραμεινει και ετσι.Αν παλι τους φερουν δεν παιζει κανενα προβλημα,ουτε θα παιξει και στο μελλον.Αυτο ομως δεν μπορει να μου αλλαξει γνωμη για την αξια του καθε παικτη.
Επισης πιστευω οτι οι πιθανοτηες να τους παρουμε ειναι ελαχιστες γιατι δεν νομιζω κανεις στην Παε πλεον να συμβιβαζεται με τα αποφαγια του ποκ.
« Last Edit: June 20, 2007, 11:27:26 by northeagle_4 »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
sto gipedo tha fanoun k tha krithoun ola ama deixoun oti axizoun kalos alios dromo k pisteuo pos AN leo AN tous paroume tha mas vgoun

Offline alexisv

• Αλλαγή
....δε γουστάρω κανέναν που φόρεσε τον πούστη στο στήθος.

:thumbok:
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

PAOK_EDESSA

• Guest
kai ego de tha goustara paikti apo ton gavro na paroume....

omos o pappas kai o taralidis einai kales ipothesis jia ton PAOK mas...kai de pigane me pousties ston gavro opos kati aloi proin paiktes ths omadas mas....

h bochum dinei 200.000 euro jia ton Miecel na erthei amesos sto rooster ths germanikis omadas....

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
kai egw pisteua pos twra o mieciel 8a i8ele na mini.,....

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Autin tin ora sta grafeia tis toumpas molis teliose h proti sinantisi TEO-PARASXOU...me proto thema ta metagrafika tis PAE PAOK(theloun na ginoun 3 me 4 metegrafes...eno tha exoume kai sinantish simera to apogeuma...)...akoma  milisan gia ton thema tou MARTIN mias kai exei erthei stin pae paok episimi protash...kai episeis ipothike pos telika oi vrazilianei den tha apoxorisoun!toulaxiston fetos(xoris na einai kai 100%sigouro)
P.A.O.K

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Μπόχουμ και επίσημα για Μίετσελ

Το ενδιαφέρον της Μπόχουμ για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού του ΠΑΟΚ και πρώτου σκόρερ της Θεσσαλονίκης στην χρονιά που ολοκληρώθηκε είναι λίγο πολύ γνωστό αλλά πλέον η γερμανική ομάδα το επισημοποίησε με σχετικό έγγραφο που απέστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ χθες το απόγευμα.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης όπως είναι γνωστό από την περασμένη εβδομάδα έκαναν λόγο για συμφωνία του Μίετσελ με την Μπόχουν αλλά και ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο. Σύμφωνα λοιπόν με το χθεσινό έγγραφο της Μπόχουμ που έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτό που ζητά η γερμανική ομάδα είναι ενημέρωση για το αν ο Πολωνός επιθετικός πωλείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ πει το ναι τότε οι ιθύνοντες της Μπόχουμ είναι διατεθειμένοι μη χάνοντας χρόνο να στείλουν αμέσως στην Θεσσαλονίκη το γενικό τους διευθυντή προκειμένου να διαπραγματευθεί. Το νυν διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλή τον Θοδωρή Ζαγοράκη αναμένεται να έχει πάρει την απόφασή του στην διάρκεια της σημερινής μέρας με όλα να δείχνουν πως η απάντηση που θα δώσουν στην Μπόχουμ θα είναι θετική.
Από την στιγμή που θα γίνει αυτό θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και από την στιγμή που η πρόταση της Μπόχουμ κριθεί συμφέρουσα η καριέρα του Μίετσελ στον ΠΑΟΚ θα τελειώσει τώρα και όχι τον Δεκέμβριο.

http://www.sport24.gr/html/ent/792/ent.183792.asp
P.A.O.K

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Συνάντηση Παράσχου-"Ζαγόρ"

Συνάντηση με τον Γιώργο Παράσχο είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τη νέα του ιδιότητα του προέδρους του ΠΑΟΚ. Ο πρώην αρχηγός του «δικεφάλου» συζήτησε με τον προπονητή της ομάδας κυρίως τεχνικά θέματα και μεταγραφικά.

Οι δύο άνδρες έθεσαν τις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας οι οποίες δεν είναι άλλες από τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας περιόδου. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γιώργος Παράσχος έκανε και κάποιες δηλώσεις, τονίζοντας ότι πιστεύει πολύ στο όραμα του «Τεό».

«Τον Θοδωρή τον ξέραμε σαν ποδοσφαιριστή, τώρα τον συνάντησα σαν πρόεδρο. Συζητήσαμε για όλα τα θέματα της ποδοσφαιρικής ομάδας και θα έχουμε πιστεύω σε καθημερινή βάση μια τέτοια συνάντηση.

Θα βάλουμε όλα τα θέματα σε μια σειρά κι έχω την αίσθηση πως θα κάνουμε κάτι καλό. Στις κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε, λίγο πολύ έχουμε εντοπίσει τους στόχους μας και με λίγη τύχη και προσπάθεια θα μπορέσουμε να τους πετύχουμε.

Αυτό που ευελπιστούμε είναι στην καινούργια σεζόν που θα έρθει να παρουσιάσουμε έναν νέο ΠΑΟΚ, με νέα παιδιά, με πάθος και πολύ όρεξη και κυρίως καλό ποδόσφαιρο. Και νομίζω πως αυτό μπορούμε να το πετύχουμε.»

www.balla.gr
P.A.O.K

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Να ξεκαθαρίσω ότι ταραλίδη δεν θέλω αλλά είμαι καψούρης με τα τρεχαντήρια τύπου Παππά!
Φίλε μου Homopaokus ποια η άποψή σου για τους δύο παίκτες;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ck

• Guest
Εάν έρθει ο Παππάς στην Τούμπα - χωρίς να φύγει κανείς άλλος προς τα κάτω - θα είναι το καλύτερο. Ετσι όπως έγινε με τον Μίετσελ, νομίζω αν πάρουμε φράγκα από την Μπόχουμ δεν θα είναι άσχημα και θεωρώ πολύ καλή την κίνηση του Ζαγόρ να ανακοινώσει ότι "μετά το θέμα που προκάλεσε ο Πολωνός στείλαμε έγγραφο στη γερμανική ομάδα". Ξεκάθαρα πράγματα για να ξέρουμε πού πατάμε.

SKAILS

• Guest
tha einai kales epiloges o papas pou einai trexantiri opws eipe k o aderfos pio pano,o taralidis den einai k paiktaras,omws tha nai kalh lush pisteuw,estw k gia allagh,theloume ena xaf..termatofulaka lew na mhn paroume,pisw apo dani na einai o kuriakidis(prepei n a tou dwthoun eukairies epitelous,o toxouroglou den einai kaluteros twra me tipota)k o nearos paliouras pou exei prokalesei endiaferon pollwn omadwn...ena aristero back k 2 epithetikous...5 metagrafes dld sunolo k as aneboun 4-5 apo thn b omada!dld o idio htan kaluteros apo to dexi back ths b omadas px?ayta..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
αδερφε σκαιλς στοπερ δεν θέλεις; ξέρεις ποιούς έχεις; Αλαν, Μελίσση κ ... Μπαλάφα

θες 2 στόπερ, εναν αριστερά τον δεκέμβριο, ένα δεκάρι, ενα αμυντικό χαφ τον δεκέμβριο κ 2 επιθετικούς...

Κ για να προλάβω όποιον πει "εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα ρε ήρθε ο ζαγόρ κ ο ένας θέλει τον έναν , ο άλλος θέλει τον παράλλον" να του θυμίσω ότι με την ομάδα που έχουμε σήμερα 20/6/2007 θεωρώ δεδομένο ότι θα είμαστε κάτω απο Πανιώνιο, Άρη κ ίσως ΟΦΗ κ μπορεί κ καμια Λάρισα. Η ομάδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ θέλει επειγώντος ενίσχυση
« Last Edit: June 20, 2007, 22:26:42 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest
 το καλυτερο ειναι ολα τα κενα να καλυφθουν τωρα και οχι τον δεκεμβρη.Κατα τα αλλα συμφωνω για τις θεσεις 1 σεντερ μπακ δυνατο,ενα δεξι μπακ,εναν επιτελικο χαφ,ενα αριστερο χαφ και εναν επιθετικο εκτος του βρυζα εννοειτε.
   Για να χουμε παντου 2 παικτες περιπου ισαξιους λοιπον
 GK: φερνατντεζ,Κυριακιδης
 CB: Mελλισης,Μεταγραφη,Μαλεζας
 CB2: Mπαλαφας,Αλλαν,Μαλεζας
 RB: -------------ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
 LB:Xαραλαμπους,Παντελης
 DM: Ιλιαδης,Ορφανος
 CM-AM: Μεταγραφη,Βαγγελης,Πεχλιβανης
 RM: Γ.Χ,Αραμπατζης,Τσουκαλας
 LM: Mεταγραφη,Μπαιανο,Μουμιν,Κωσταντινιδης
 CF: Xριστ/πουλος,Βρυζας
CF: Μεταγραφη ,Αθανασιαδης

Εκτος αν φερουν τον Σικα που κανει για 5 ;D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
re psefti, ton maleza ton exeis balei 2 fores! toso paixtaras pia?!!  :D :P

Pantws me ta ypoloipa symfwnw..

o mpregou tha paei danikos telika i' tha ton kratisoume?

northeagle_4

• Guest
Και τον σβουρα εβαλα διπλο γιατι παιζουν και στις 2 θεσεις  ;D αμεσως στο κραξιμο εσυ λαμογιο ;D
   Παντως ολες οι 4 θεσεις επειγουν γιατι θα εχουμε προβλημα.Επισης αλλος ςνας χρονος σαν μπακ για αραμπατζη ισως αποδειχθει καταστροφικος και για τις 2 πλευρες,χαφ ειναι το παιδι.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
 :D :D :D
ton panteli ton exeis mia me to onoma kai mia me to eponimo  :D giauto den to eida re..  :P
« Last Edit: June 21, 2007, 00:13:41 by king »

northeagle_4

• Guest
και τον μεταγραφη τον εβαλα 4 φορες τον παικταρα  ;D

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Λοιπον τρελα λεφτα δεν υπάρχουν, συνεπώς
1)απ τη στιγμή που κρατάμε τον Αλαν, κάνουμε το σταυρό μας ότι θα βγεί ο νέος Μπαρκαουάν, και συνεχίζουμε. Σαν κάλυψη πίσω του υπάρχει ο μετριος Μαλεζάς, ο τραγικός (σαν σεντερ μπακ) Μπαλάφας και ο Βοσκόπουλος. Αν τυχόν βρούμε μια ευκαιρία όπως τον Μπαρκαουάν περσυ καλώς. Αλλιώς όπως είπα σταυρός κ συνεχίζουμε.
2)οικονομικά είμαστε τόσο χάλια που δεν υπαρχει θέμα αριστερού μπακ, όσο απαίσιος παίκτης κ αν είναι ο Χαραλάμπους. Αφού μάλιστα μπορεί κ ο παντέλας να παίξει εκεί, είμαστε οκ.
3)Δεξί μπακ. Εδω είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Αραμπατζής είναι γνωστό ότι είναι χαφ, οστόσω την περασμένη σεζόν σαν δεξί μπακ έδειξε μια βελτίωση σε σχεση με την προπέρσινη (απο τραγικός έγινε μέτριος). Μη μου πει κανένας για ΑΕΚ κ πίπες διότι αυτά τα ακούω βερεσέ. Δεν είναι δεξί μπακ το παιδι και φαίνεται. Αλλα με τη δεδομένη οικονομική κατάσταση αφήνουμε τον Χαραλάμπους, ο Αραμπατζής θα μας πειράξει? οπότε προχωράμε.
4)Κεντρο. Ηλιάδης Μπαλάφας Μουμίν Βαγγελής Πεχλιβάνης Ορφανός 6 παίκτες για 2-3 θέσεις. Άψογα συνεχίζουμε.
5)Πλευρές. Γεωργιάδης, Γκονζάλες, Μπαιάνο, Κωνσταντινίδης (με υπόψιν τον Μουμίν)
6)Σεντερ Φορ. Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης, (Βρύζας). Εδώ δεν παίζουν ημίμετρα. Ο Βρύζας είναι σε παρένθεση διότι δεν έχει υπογράψει ακόμα και διότι (ελπίζω ότι) η μεταγραφή του θα έχει τιμητικό ρόλο ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Οπότε χρειαζόμαστε ένα επιθετικό να βάλει πολλά γκολ του χρόνου. Το ποιος θα είναι αυτός ο επιθετικός είναι θέμα διοίκησης. Εδώ πιστεύω πρέπει να σπαταληθούν χρήματα δν υπάρχει άλλος τρόπος.
(7.Τερματοφύλακας. Τι τερματοφύλακας? Είμαστε υπερπλήρεις και δεν φευγει κ κανενας για να θέλουμε αντικατάσταση)

Συνεπώς κατά τη γνώμη μου η σειρά αναγκαιότητας στις μεταγραφές είναι Σεντερ Φορ (επειγόντως και πολύ καλό παίκτη), Κεντρικός Αμυντικός (ΑΝ δεν είναι αξιόπιστη λύση ο Αλαν. Αυτό θα το πει ο Παράσχος, εγω τον παίκτη δεν τον ξέρω. Αν δεν είναι καλός τοτε επίσης επειγόντως και πολύ καλό παίκτη), Αριστερό Μπακ (εστω αν όχι τώρα για να μη μαζεύονται πολλά, τον Δεκέμβρη), Δεξί Μπακ (επίσης τον Δεκέμβρη).

Ενα καλό μπάλωμα για τη θέση του σεντερ φορ αμα δν παίζει σάλιο είναι ο Παππάς. Δε με νοιαζει ούτε που (δεν) έπαιζε στο γαύρο ουτε αν εφυγε σαν αποτυχημένος ούτε τίποτα. Εγω τον βλέπω σαν ένα καλό παίκτη που είναι ελεύθερος. Είναι γρήγορος,ξέρει και να τελειώνει τις φάσεις (το αποδυκνείουν κ τα 10,6 και 7 γκολ που είχε όταν έπαιζε στην Καλαμαριά-τα πρωτα 10 στην Β εθνική-) και γενικά πέραν του ότι έπαιζε στο γαύρο δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο "πρόβλημα" για να κινηθούμε για μεταγραφή. Και στην κατάσταση που είμαστε ο Παππάς είναι πολύ καλός παίκτης για να τον αγνοήσουμε επειδή φόρεσε για 4-5 ματσ τη φανέλα του γαύρου, να μην πω ότι θα ήταν και υποκρισία όταν άλλοι την έχουν φορέσει για πολύ περισσότερα και τους έχουμε κ "σύμβολα".
Ο Ταραλίδης πέραν του ότι είναι μέτριος παίκτης, δεν "χωράει" και στην ομάδα καθώς στη θέση του έχουμε ένα σωρό παίκτες.
Με τον Σνάουτσερ τι έγινε πήγε πουθενά? Αυτός νομίζω θα ήταν μια πολύ καλή λύση καθώς μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις της άμυνας και είναι και καλός παίκτης. Γενικά μια καλή ιδέα για μπακ-απ παίκτες που χρειαζόμαστε , για να μην ξοδέψουμε πολλά χρήματα θα ήταν να παίρναμε παίκτες τύπου Σναουτσερ και Μελίσση που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις.
ουφ αυτα. Του χρόνου πάλι.
« Last Edit: June 21, 2007, 01:18:58 by alkaholik »