Λοιπον τρελα λεφτα δεν υπάρχουν, συνεπώς
1)απ τη στιγμή που κρατάμε τον Αλαν, κάνουμε το σταυρό μας ότι θα βγεί ο νέος Μπαρκαουάν, και συνεχίζουμε. Σαν κάλυψη πίσω του υπάρχει ο μετριος Μαλεζάς, ο τραγικός (σαν σεντερ μπακ) Μπαλάφας και ο Βοσκόπουλος. Αν τυχόν βρούμε μια ευκαιρία όπως τον Μπαρκαουάν περσυ καλώς. Αλλιώς όπως είπα σταυρός κ συνεχίζουμε.
2)οικονομικά είμαστε τόσο χάλια που δεν υπαρχει θέμα αριστερού μπακ, όσο απαίσιος παίκτης κ αν είναι ο Χαραλάμπους. Αφού μάλιστα μπορεί κ ο παντέλας να παίξει εκεί, είμαστε οκ.
3)Δεξί μπακ. Εδω είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Αραμπατζής είναι γνωστό ότι είναι χαφ, οστόσω την περασμένη σεζόν σαν δεξί μπακ έδειξε μια βελτίωση σε σχεση με την προπέρσινη (απο τραγικός έγινε μέτριος). Μη μου πει κανένας για ΑΕΚ κ πίπες διότι αυτά τα ακούω βερεσέ. Δεν είναι δεξί μπακ το παιδι και φαίνεται. Αλλα με τη δεδομένη οικονομική κατάσταση αφήνουμε τον Χαραλάμπους, ο Αραμπατζής θα μας πειράξει? οπότε προχωράμε.
4)Κεντρο. Ηλιάδης Μπαλάφας Μουμίν Βαγγελής Πεχλιβάνης Ορφανός 6 παίκτες για 2-3 θέσεις. Άψογα συνεχίζουμε.
5)Πλευρές. Γεωργιάδης, Γκονζάλες, Μπαιάνο, Κωνσταντινίδης (με υπόψιν τον Μουμίν)
6)Σεντερ Φορ. Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης, (Βρύζας). Εδώ δεν παίζουν ημίμετρα. Ο Βρύζας είναι σε παρένθεση διότι δεν έχει υπογράψει ακόμα και διότι (ελπίζω ότι) η μεταγραφή του θα έχει τιμητικό ρόλο ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Οπότε χρειαζόμαστε ένα επιθετικό να βάλει πολλά γκολ του χρόνου. Το ποιος θα είναι αυτός ο επιθετικός είναι θέμα διοίκησης. Εδώ πιστεύω πρέπει να σπαταληθούν χρήματα δν υπάρχει άλλος τρόπος.
(7.Τερματοφύλακας. Τι τερματοφύλακας? Είμαστε υπερπλήρεις και δεν φευγει κ κανενας για να θέλουμε αντικατάσταση)
Συνεπώς κατά τη γνώμη μου η σειρά αναγκαιότητας στις μεταγραφές είναι Σεντερ Φορ (επειγόντως και πολύ καλό παίκτη), Κεντρικός Αμυντικός (ΑΝ δεν είναι αξιόπιστη λύση ο Αλαν. Αυτό θα το πει ο Παράσχος, εγω τον παίκτη δεν τον ξέρω. Αν δεν είναι καλός τοτε επίσης επειγόντως και πολύ καλό παίκτη), Αριστερό Μπακ (εστω αν όχι τώρα για να μη μαζεύονται πολλά, τον Δεκέμβρη), Δεξί Μπακ (επίσης τον Δεκέμβρη).
Ενα καλό μπάλωμα για τη θέση του σεντερ φορ αμα δν παίζει σάλιο είναι ο Παππάς. Δε με νοιαζει ούτε που (δεν) έπαιζε στο γαύρο ουτε αν εφυγε σαν αποτυχημένος ούτε τίποτα. Εγω τον βλέπω σαν ένα καλό παίκτη που είναι ελεύθερος. Είναι γρήγορος,ξέρει και να τελειώνει τις φάσεις (το αποδυκνείουν κ τα 10,6 και 7 γκολ που είχε όταν έπαιζε στην Καλαμαριά-τα πρωτα 10 στην Β εθνική-) και γενικά πέραν του ότι έπαιζε στο γαύρο δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο "πρόβλημα" για να κινηθούμε για μεταγραφή. Και στην κατάσταση που είμαστε ο Παππάς είναι πολύ καλός παίκτης για να τον αγνοήσουμε επειδή φόρεσε για 4-5 ματσ τη φανέλα του γαύρου, να μην πω ότι θα ήταν και υποκρισία όταν άλλοι την έχουν φορέσει για πολύ περισσότερα και τους έχουμε κ "σύμβολα".
Ο Ταραλίδης πέραν του ότι είναι μέτριος παίκτης, δεν "χωράει" και στην ομάδα καθώς στη θέση του έχουμε ένα σωρό παίκτες.
Με τον Σνάουτσερ τι έγινε πήγε πουθενά? Αυτός νομίζω θα ήταν μια πολύ καλή λύση καθώς μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις της άμυνας και είναι και καλός παίκτης. Γενικά μια καλή ιδέα για μπακ-απ παίκτες που χρειαζόμαστε , για να μην ξοδέψουμε πολλά χρήματα θα ήταν να παίρναμε παίκτες τύπου Σναουτσερ και Μελίσση που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις.
ουφ αυτα. Του χρόνου πάλι.