Αν ισχύει (όπως όλα δείχνουν) αυτή η μεταγραφή είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία μας εδώ και καιρό. Δεν το χω ψαξει αλλα απορω γιατι φευγει ο παικτης απ τη στιγμη που οι συμμετοχες του δείχνουν ότι ειναι βασικούρα, καθώς και πως καταφέραμε και τον τσιμπήσαμε εμείς. Επειδή έχω μια άποψη για τον παίκτη, νομίζω ότι είναι πολύ ανώτερος από τους περισσότερους αμυντικούς στο πρωτάθλημα (ούτε συζήτηση ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ θα ξεκινάει κ θα τελειώνει σε αυτόν) και ελπίζω να τον εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο μπορούμε και αν τυχόν,κάτι που βρίσκω πολύ δύσκολο, μας δωθεί η ευκαιρία να τον κρατήσουμε παραπάνω, να το κάνουμε οπωσδήποτε. Δεν μιλάμε για αμορόζους σπυρόπουλους λεονάρντους και μαλακίες ο παίκτης θα έμπαινε περπατώντας στην 11άδα όλων των ομάδων του ΠΟΚ. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως καταφέραμε κ τον πήραμε. Άξιοι.
ΓΑΒΡΑνσιτς όμως ρε μάγκα; ονομα είναι αυτό που έχεις;
ΥΓ με τον μασμανίδη τι γίνεται; μου φαίνεται λίγο δύσκολο απ τη στιγμή που υπήρξε συμφωνία να κάνουν πίσω 3 μέρες μετά. Δηλαδή άμα ερχόταν τον Απρίλιο καινούργιος προπονητής στην Αρμίνια κ του λεγε σε σένα θα χτίσω την ομάδα, θα μας έκλανε; δν ξέρω κατά ποσο είναι πιθανον κάτι τέτοιο, επαναλαμβάνω ΑΝ υπήρξε κάτι παραπάνω απο προφορική συμφωνία, που δεν νομίζω η παρούσα διοίκηση να δέχτηκε το "καλά θα έρθω" για να κάνει προγραμματισμό.