ΩΠΑ! ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ! ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ!
edit: Η ανακοίνωση στην οποία αναφέρομαι, είναι της ΠΑΕ μετά το ματς, που γράφει τη λέξη προπονητής με κεφαλαίο Π.
Στις παρατηρήσεις σου περί χωροφύλακα είσαι λάθος. Η ώρα είναι κρίσιμη και βλέπω ότι υπάρχει μία προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση και τον κόσμο και ότι η συμπεριφορά του κόσμου, λόγω σκατά αγωνιστικής συμπεριφοράς και αποτελεσμάτων, είναι πιθανόν να γκρεμίσει αυτήν την προσπάθεια, στην οποία επαναλαμβάνω ότι ο ίδιος ο κόσμος είναι συμμέτοχος. Οπότε, το να βγαίνουν όλοι για να σκίσουν τον Σάντος τώρα,για μένα είναι μέγιστο λάθος, κυρίως απέναντι στον εαυτό τους και την αγάπη τους για την ομάδα. Το να προσπαθώ με τις δυνάμεις μου να αποτρέψω αυτό το λάθος, είναι κάτι που θα το κάνω μέχρι να βοηθήσω να πετύχει ο σκοπός της μη απομάκρυνσης του προπονητή, αφήνοντας κατά μέρος το σαβουάρ βιβρ και τους καλούς τρόπους. Ακόμα και αν χρειαστεί να χαλάσω την καρδιά μου με μερικούς συνΠΑΟΚτσήδες εδώ μέσα. Μαχητής ναι, χωροφύλακας όχι.