Ακριβως οπως τα ειπες Κωστα. Με τις επιστροφεςτων τραυματιων και με εναν τετοιο παιχτη χτιζεις μια αμυνα που ειναι ετοιμη και για παραπανω και οχι μονο για μια μεταβατικη χρονια οπως η φετεινη!
2 πραγματα ακομα για τσιριλο....χρειαζεται ενας παιχτης που να εχει δυναμη και κεφαλια! Λειπει! Το οτι δεν εχουμε φαει 3 αγωνες γκολ εμενα μου δειχνει οτι οι παιχτες πισω κατανοουν σιγα-σιγα τι τους ζηταει ο σαντος και οχι οτι εγιναν και παιχταραδες ξαφνικα καποιοι (ονοματα ας μη λεμε...). Επισης ειναι εμφανες οτι παρα το "μηδεν" οι αντιπαλοι κανουν ευκαιριες απο το πουθενα και γινονται ευκολα ατομικα λαθη απο την αμυνα. Αυτο κατι λεει! Δε γινεται να ερχεται η Βεροια στην Τουμπα και σε 4 κατεβασιες σ ολο το ματς να σου κανει 4 ευκαιριες, και να σου παιρνει και ολες τις κεφαλιες σε οσες σεντρες εγιναν μεσα στην περιοχη σου! Ο μελισσης παλι παροτι ειναι πολυ φιλοτιμος κανει φετος ευκολα λαθη! Προσωπικα εγω τον προτιμω σαν δεξι μπακ γιατι σα σεντερ μπακ χαραμιζει και την μπαλα που ξερει και τις προοθησεις που εκανε.
Και δευτερον οσο αφορα τον τσιριλο...ειμαι προθυμος να ξεχασω την καρατια (που εγινε πανω στο ματς και οχι εκτος φασης) αρκει να εχει το ιδιο παθος και αν παιξει για εμας! Καλως η κακως επαγγελματιες ειναι ολοι...αν εμενα μου προσφερει και οταν ερθει η ΑΕΚ εδω παιξει πορωμενα, γιατι να μην τον θελω στον Π.Α.Ο.Κ. ;
(ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΕΣ...ολοι οι αεκτζηδες φιλοι μου εδω στα Τρικαλα πινουν νερο στο ονομα του ακομα και τωρα και τον θελουν πισω!
(Ποιος γαυρος λεει το ιδιο για τον ανατολακη που ηταν ενα κατασκευασμα της διαιτητικης ανοχης που απολαμβανε ο γαυρος;