Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 81707 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline savage republic

• Βασικός
as girisei ston paok o shika k kano ego tin thiteia tou stin aigipto...
:a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :trelos: :trelos: :trelos: :trelos: :trelos: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Offline savage republic

• Βασικός
Makari na anakoinw8ei anti tou Fussa o Saitiwtis!
Afou pairnoun up opsin tis antidraseis tou kosmou, as poume ti 8eloume!

SAITIWTHS kai na dakruzei otan upografei sthn PAOKARA!
Tetoia goustarw!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
E OXI KAI O FYSSAS!!!!! HMARTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

legones

• Guest
Μη τρελαινεσαι με Φυσσα.. .. Καλο back up ειναι.. ..

xalllara4

• Guest
goustaroume saitiwti (kai adado ama laxei) apo giannena

Offline spinos_4

• Αλλαγή
poion theorite kalitero back ton fissa i ton xaralampous?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

xalllara4

• Guest
ton zambrotta ... 

alla mou xei pei pws den erxetai giati de goustarei antagwnismo me charalambous...

Egina katanoitos nomizw!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Δε νομιζω να τιθεται θεμα συγκρισης.
Ο Φυσσας εχει εμπειρια απο τσαμπιονς λιγκ, Εuro, Ευρωπη κλπ.
Ειναι 34 αλλα 1-2 χρονια μπορει να προσφερει πολυ
ιδιαιτερα στον αμυντικο τομεα που διακρινεται.

Μπορει να τον κοροιδευαμε οπως και πολλους αλλους
αλλα μην ξεχναμε το πρωταθλημα στο οποιο αγωνιζομαστε (της πλακας)
και το εμψυχο δυναμικο που ειχαμε περσι.

Με τα δεδομενα αυτα και τα χρεη που μας εχουν
φορτωσει οι απατεωνες, η μεταγραφη Φυσσα ειναι παρα πολυ
καλη εφοσον πραγματοποιηθει τελικα.

υγ: Για το Σαιτιωτη πιστευω οτι ειναι ρισκο να αποκτηθει
ως ο βασικος σεντερ φορ. Εκτος αν αποκτηθει και ο Σαιτιωτης
και αλλος ενας, που το βλεπω πολυ δυσκολο...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
O FYSSAS EINAI 34-35 ETWN TELEIWMENOS KAI NAI PROTIMW XARALABOUS.....AS PAEI STO VAZELO

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
nomizo o fyssas einai poli mikroteros
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Και Σαιτιωτη και Ανταντο(οντως καλος παιχτης) και θα γουσταρα Ερερα απο γρια...Για Φυσσα ουτε κρυο ουτε ζεστη....Για Σικα μονο ζεστη....καυσωνας....Φωτια.... :headbang:
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline alexisv

• Αλλαγή
 Θέλω να έρθω

Θετικός εμφανίστηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο σέντερ φορ της Μπρέντα, Γκλεν Σάλμον.

Έχουν ήδη διαρρεύσει φήμες για επαφές του Νοτιοαφρικανού επιθετικού με τον Δικέφαλο του Βορρά οι ιθύνοντες του οποίου αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μάρτσιν Μίετσελ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «SportDay» ο άσος της Μπρέντα τόνισε ότι είναι σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με τους Θεσσαλονικείς. Πρόσθεσε επίσης ότι γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και παρουσιάστηκε ενήμερος σχετικά με την προσπάθεια του Θοδωρή Ζαγοράκη για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

Στην Ελλάδα οι φήμες είναι έντονες ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή σου. Επιβεβαιώνεις τις επαφές με την ελληνική ομάδα;

«Ναι, είναι αλήθεια ότι ο μάνατζέρ μου έχει μιλήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Μπορώ να σου πω ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, όμως αν η συμφωνία δεν κλείσει 100%, δεν μπορώ να σου αποκαλύψω επιπλέον λεπτομέρειες.

Εγώ είμαι αυτή τη στιγμή στη Νότια Αφρική, κάνω προπονήσεις και περιμένω ένα τηλεφώνημα για να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν την υπόθεση χειρίζεται ο μάνατζέρ μου, ο οποίος με ενημερώνει καθημερινά για όλες τις εξελίξεις».

Τι ξέρεις για τον ΠΑΟΚ; Ενδιαφέρεσαι να έρθεις για να αγωνιστείς στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, όμως τώρα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη κάνει μεγάλη προσπάθεια να εξυγιανθεί και είμαι αισιόδοξος ότι θα το καταφέρει. Ξέρω επίσης ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, μία ομάδα με πολλές συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γνωρίζω ότι οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι είναι γενικά φιλόξενοι. Δεν σου κρύβω ότι θέλω να δοκιμάσω μία νέα τέτοια εμπειρία».

Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες;

«Πριν από μερικές ημέρες η Αλκμααρ με είχε προσεγγίσει να δει αν είμαι διαθέσιμος. Με ήθελαν σε περίπτωση που έφευγε ο Ντάνι Κούβερμανς. Ωστόσο το θέμα έχει "παγώσει". Ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Χέρενφεν, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο».

Πότε πιστεύεις ότι θα υπάρχει οριστική εξέλιξη στο θέμα σου;

«Ελπίζω το συντομότερο δυνατόν. Θέλησή μου είναι να υπάρχουν εξελίξεις από τη Δευτέρα κιόλας. Ανυπομονώ να βιώσω μία νέα εμπειρία στην καριέρα μου».

Who is who

Όνομα: Γκλεν Σάλμον
Γεννήθηκε: 24-12-1977
Ύψος: 1,83 μ.
Καριέρα: 1999/00 Μπρέντα
             2000/01 Μπρέντα
             2001/02 Μπρέντα
             2002/03 Γκρόνινγκεν
             2003/04 Γκρόνινγκεν
             2004/05 Γκρόνινγκεν
             2005/06 Γκρόνινγκεν
             2006/07 Γκρόνινγκεν
             2006/07 Μπρέντα

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=74126
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
koita na deis,eixa tin entiposi oti  fyssas einai poli mikroteros
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
entaksei oti kai na leme o fyssas mporei na prosferei kati estw kai gia 1-2 xronies min ton apoparoume apo tin proti stigmi ...as erthei as doume kai as praksoume analogos :)
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

legones

• Guest
Ρε παιδιά ας περιμένουμε πρώτα να δουμε αν έρθει.. ..
Και στη τελική σιγα το Ελληνικό πρωτάθλημα.. .. δηλαδη ο x εκάστοτε διαιτητάκος ποιον θα πρωστατέψει τον αγνωστο και άσημο επιθετικο παικτη απο την δε ξερω γω χώρα να πούμε ή τον Φυσσα οταν πέσει κάτω, που έχει και μια προσωπικότητα για τα ελληνικά δεδομένα..?!*
Ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις απο το site της ΠΑΕ.. ..!!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
oti kai na lete egw protimw na anadeixoume aristero back mesa apo thn newn. Exoume hdh xaralabous kai kostantinidi kai den xreiazomaste kanena fyssa na erthei na kanei arpaxti

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
poli swsta alla prepi  na paroume akomi 2-3 pextes KALOUS  eki pou poname.....

ntinos

• Guest
Nai basika se amyna den poname.... Epithesi kyriws theloume kati kalo. Kai an brethei kai epitelikos mia xara.