Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 81061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SKAILS

• Guest
pantws an ferei ton nedved ston PAOK o zagor pisteuw oti an den kopsoume 25.000 diarkeias tha maste toulaxiston rompes..pantws sumfwnw me ton filo pou eipe pio pano na mhn eimaste gayroi,kraxth einai o arxhgos mas!!Alla den mas xalaei k isa isa mas kaulwnei an erthei aytos o terastios paikths sthn omada mas,tha prosthesh kuros k tha plhrwthei sigoura apo xorhgo k oxi apo mas( pithanotata ton glou as poume).o rivaldo sta teleutaia tou perpatouse sto ghpedo,alla prwtos skorer k hgeths...tespa oloi na sthriksoume ton teo!!ite ginoun metagrafes ite oxi!!

PAOK GERA ME TSAMPOUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Καλα αυτος ο μαλακας ο φαφουτης αποβλακωθηκε.Οτι μαλακια του κατεβαινει την λεει. Ασε που τσατιστηκα που χασαμε και τον Ανρι απο την κολομπαρτσα. Θα το μετανιωσει ο μαλακας ομως που θα παει αλλα θα ειναι αργα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Photis

• Guest
Re sis....to 8ema einai aplo.....den pistevoume tipota......MONO an pei melos tis dioikisis oti endiaferomaste gia kapoion 8a endiafertoume....pros to parwn tpt....as koitaxoume na kopsoume kammia 15ara kai ta leme... ;)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καλα αυτος ο μαλακας ο φαφουτης αποβλακωθηκε.Οτι μαλακια του κατεβαινει την λεει. Ασε που τσατιστηκα που χασαμε και τον Ανρι απο την κολομπαρτσα. Θα το μετανιωσει ο μαλακας ομως που θα παει αλλα θα ειναι αργα.
Αυτο ακριβως τιποτα αλλο ;D
Τι μαλακας ρε.....
4 βασικους χρειαζεται ο ΠΑΟΚ και πιστευω θα τους παρει και με τον ζαγορ διοικηση ανοιγουν πιο ευκολα οι πορτες για ψιλοκαλα παικτακια..
Αλλα οχι και νεντβεντ.Ημαρτον....
ΠΑΟΚ G4Α

Offline savage republic

• Βασικός
Thelw Drulic!

polaret

• Guest
Ρε δεν κοβετε τι μαλακια με το netwed ξυπνατε, σκοπιμα το κανει ο γεωργιου και ο καθε γεωργιου   μια μας λεει ο ΠΑΟΚ μιλαει με bajevits και φερνει χαριστεα τωρα μας λεει netved,  αυριο θα πει καποιον αλλο ξυπνατε το κανουν για να πατανε στην απογοητευση μας επειδη δεν θα γινουν μεγαλες μεταγραφες για να βγουν καποια φυτα στο τελος και να λενε δεν πηρε κανενα τελικα, μονο ετσι ξαναρχετε η απογοητευση και η διχονοια, το εργο ειναι γνωστο απο παλια
Και απο την αλλη απο που ρε να ξερει ο φαφουτης και ο καθε φαφουτης δημοσιοβλαχος το τι συζητανε να παρουν αντε ξυπνατε επιτελους 
Αφου βεβαια τον πιστευετε τουμπεκι και οτι νομιζουν ας κανουν 

ΑΥΤΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
Re sis....to 8ema einai aplo.....den pistevoume tipota......MONO an pei melos tis dioikisis oti endiaferomaste gia kapoion 8a endiafertoume....pros to parwn tpt....as koitaxoume na kopsoume kammia 15ara kai ta leme... ;)

Etsi akribws aderfe! Tha kanoume metafrafes, sthn wra tous. GOUSTARW re paidia, exw trelathei apo thn xara mou otan akousa oti oi manatzareoi (koinws LAMOGIA) exoun brei thn porta ths PAE KLEISTH kai exoun katebasei ta moutra. Den pernaei TIPOTA. Oi anakoinwseis mono apo to site ths PAE.

O ZAGOR kai ta alla palhkaria ths PAE einai san kai mas re.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

elvetos

• Guest
Thelo Papa
Me ton oikodomo tha kanoun kai gamo to didimo

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Αφ ενός στηρίζω φουλ τη διοίκηση Ζαγοράκη αλλά απ την άλλη ΑΠΑΙΤΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ της ομάδας , γιατί -κατά την άποψή μου- μπορούμε να ενισχυθούμε ( Ρεκόρ εισητηρίων διαρκείας , αναμενόμενες χορηγείες, ρύμιση χρεών ) .
Απ τoν περυσινό Π.Α.Ο.Κ. που τερμάτισε 6ος & κατα'ι'δρωμένος , ΔΕΝ υπάρχουν πλέον οι Μπαρκαουάν , Ζαγοράκης , Μίετσελ .
Ο Π.Α.Ο.Κ.τσής έχει δικαίωμα & υποχρέωση και να εκφέρει άποψη και να απαιτεί αντίκρυσμα για την οικονομική & ηθική υποστήριξη του  .

Ποιό "ΠΑΟΚ είσαι" ....  ...   
"Δεν είμαι ΠΑΟΚ" , γιατί αυτό που βλέπω τις τελευταίες σαιζόν ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ : 
Πρόπερσυ τερμάτισα κάτω απ τή Ξάνθη , πέρυσι τερμάτισα κάτω απ τον ηρακλάκο , και φέτος τερμάτισα κάτω απ τον αρούλη ... :
Δεν είμαι Π.Α.Ο.Κ.  λοιπόν , θέλω όμως να γίνω .

Δεν ζητώ πρωτάθλημα εφέτος , απαιτώ ο Π.Α.Ο.Κ. να γίνει αξιοπρεπής αγωνιστικά .
Την απαίτηση αυτή την κρίνω ως λογική και πραγματοποιήσιμη .

Ο Π.Α.Ο.Κ. να είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από πέρυσι . 
Σίγουρα και η διοίκηση αυτό θέλει .

Τη στηρίζουμε με υπομονή , και περιμένουμε να δούμε -και να κρίνουμε- το έργο της .

« Last Edit: June 26, 2007, 02:14:18 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Thelo Papa
Me ton oikodomo tha kanoun kai gamo to didimo

:thumbok: :thumbok: :thumbok: swsta

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Ρε δεν κοβετε τι μαλακια με το netwed ξυπνατε, σκοπιμα το κανει ο γεωργιου και ο καθε γεωργιου   μια μας λεει ο ΠΑΟΚ μιλαει με bajevits και φερνει χαριστεα τωρα μας λεει netved,  αυριο θα πει καποιον αλλο ξυπνατε το κανουν για να πατανε στην απογοητευση μας επειδη δεν θα γινουν μεγαλες μεταγραφες για να βγουν καποια φυτα στο τελος και να λενε δεν πηρε κανενα τελικα, μονο ετσι ξαναρχετε η απογοητευση και η διχονοια, το εργο ειναι γνωστο απο παλια
Και απο την αλλη απο που ρε να ξερει ο φαφουτης και ο καθε φαφουτης δημοσιοβλαχος το τι συζητανε να παρουν αντε ξυπνατε επιτελους 
Αφου βεβαια τον πιστευετε τουμπεκι και οτι νομιζουν ας κανουν 

ΑΥΤΑ
No Gods,No Masters

Offline bozik

• Αλλαγή
 :headbang:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

sabri

• Guest
EPISIS KALES PERIPTOSEIS: KOTSIOS,PAPPAS,TARALIDIS,ZAPROPOULOS.SNAOUTSNER,XLOROS...
FNTAZOMAI OTI GIA TORA THA BOROUSAN..ISOS..

AP THN ALLH OMOS APOLUTH STHRIKSH STON ARXIGO..
 ;) ;)

Offline petrov

• Αλλαγή
o Kώτσιος υπέγραψε στην ουμαδα της καρδιάς τ'.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Ατε επειδή τελείωσα τη γαμημένη Τεχνική Μηχανική ΙΙ, πάρτε μια έρευνα που έκανα χθες και σήμερα με βοήθεια κανα διο σάιτ κ το δαιμόνιο μανατζερέικο μιαλό μου (κ λιγη εξωτερική βοήθεια)  ;D
Είναι παίκτες απ το Ελληνικό πρωτάθλημα, που μπορεί (άλλους ευκολα κ άλλους δύσκολα) να χτυπήσει η ΠΑΟΚαρα.

Παππάς (Επιθετικός, 24χρ., Ελεύθερος): Υπέρ - Ταχύτητα, αρκετά καλός σκόρερ για εξτρέμ, όχι απαγορευτικό κασέ, περιθώριο βελτίωσης-μεταπώλησης.
Κατά - Είναι στον πάγο 1 χρόνο, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσουμε με την ΑΕΚ κ να μπούμε σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Σαιτιώτης (Επιθετικός, 26χρ., ΠΑΣ Γιάννενα): Υπέρ - Γρήγορος, με δυνατό σουτ, αίσθηση του γκόλ, σταθερός σκόρερ, πάθος.
Κατά - Δείγματα μόνο απο Β Εθνική, δύσκολα θα βελτιωθεί κι άλλο, άγνωστο πόσα θα ζητήσει ο Κούγιας (αν κ νομίζω είπε ότι θα πουληθεί φέτος).

Σνάουτσερ (Αμυντικός, 28χρ, Ηρακλής): Υπέρ - Σταθερός αμυντικός, Ικανός να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας(και ΑΡΙΣΤΕΡΑ!), τελειώνει φέτος το συμβόλαιο του άρα λογικά θα μείνει σύντομα ελεύθερος.
Κατά - Δεν ξέρω! Ισως να χει καποια άλλη πρόταση η να χει συμφωνήσει κάπου. Καλός αλλά μέχρι το κέντρο. Χειρότερος απ τον Χαραλάμπους επιθετικά πάντως δεν παίζει να ναι.

Παπαζαχαρίας (Αμυντικός, 22χρ, Ηρακλής): Υπέρ - Φερελπις(για τα ελληνικά δεδομένα) αμυντικός, καλή λύση για τα δεξιά.
Κατά: Διάβασα κάπου ότι έκλεισε στον βάζελο. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλός επιθετικά. Επίσης εχει συμβόλαιο κ άν δεν φύγει με προσφυγή, ο ηρακλής θα ζητήσει χρήματα για τη μεταγραφή του.

Ερέρα (Επιθετικός, 26χρ, Ηρακλής): Υπερ - Ξέρει μπάλα, έχει το γκολ.
Κατά: Είτε κάνει προσφυγή είτε όχι, δύσκολα υπάρξει μόνο ένας ενδιαφερόμενος.Ίσως ζητήσει κ πολλά. Πρεπει να ναι τεμπελακος κ λίγο παλιοχαρακτήρας απο όσο τον έχω κόψει αλλα δεν είμαι κ εξπέρ στα της γριάς.

Ταραλίδης (Μέσος, 26χρ, Ελεύθερος): Υπέρ - Δυνατό σουτ, τρεχαλατζής.
Κατά: Ε είναι σκατόφατσα. Κ μέτριος παίκτης. Επίσης για κάποιο λόγο φαίνεται να τον θέλει η ΑΕΚ.

Κοτίτσας (Αμυντικός, 21χρ, Ιωνικός): Υπέρ - Καλό δεξί μπακ, ξέρει μπάλα, διεθνής με την Ελπίδων, περιθώρια βελτίωσης-μεταπώλησης
Κατά - Συμβόλαιο ως το 2010, ο Ιωνικός δεν θα τον αφήσει εύκολα. Οστόσω, Β εθνική είναι αυτή...

Ντα Κόστα (Μέσος, 23χρ, Ιωνικός) : Υπέρ - Γρήγορος και τεχνίτης
Κατά - Ακριβός, αν και το ότι είναι παλιοχαρακτήρας και δν θα γουστάρει τη Β ίσως είναι καλό. Δεν ξέρω αν τον αγόρασε τελικά το τυρί.

Ονουάτσι (Επιθετικός, 23χρ, Ιωνικός) : Υπέρ - Παικταράς με τα όλα του. Γρήγορος, αίσθηση του γκολ, τεχνική, απορώ τι κάνει στον Ιωνικό.
Κατά - Δεν είμαστε οι μόνοι που ξέρουν την αξία του...

Σκοπελίτης (Μέσος, 29χρ, Αιγάλεω) : Υπερ - Πολύ καλός αμυντικός χαφ, με εμπειρία απο Πρεμιερσιπ. Κοβει, μοιράζει έχει εμπειρία και πνευμόνια.
Κατά - Δεν έχω ιδέα για το πότε λήγει το συμβόλαιό του. Πιθανόν να ζητήσει χρήματα ο Ιωνικός αν κ νομίζω ο ίδιος είπε ότι σκέφτεται ακόμα το εξωτερικό αρα φιλοδοξίες έχει κ αν ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ θα πιέσει κ απ τη μεριά του.

Πετρόπουλος (Επιθετικός, 21χρ, Αιγάλεω) : Υπέρ - Θυμάστε πως είχε ξεκινήσει πέρσυ. Φαίνεται ότι έχει τα προσόντα, είναι κ ψηλός κ με αίσθηση του γκολ. Επίσης βλέπω ότι το συμβολαιο του τελειωνει φετος αρα πιθανόν να μείνει ελεύθερος.
Κατά - Παίζει μεν εθνική νέων, αλλα η αποτομη πτώση μετά τις πρώτες αγωνιστικές με κάνει να αναρωτιέμαι αν ήταν απλή σύμπτωση η καλή αρχή του.

Κ έβαλα και φίλο μου (γαύρο) που τέλειωσε την εξεταστική του να κάνει τη μισή δουλειά(σουλούπωμα, μερικές πληροφορίες κλπ) επειδή εγώ "διάβαζα για την εργασία κ δεν μπορουσα"  ;D. Κ τους αλλόθρησκους για συμφέρον μας ρε!!

ΥΓ: Αν έχετε καμία διόρθωση η ξέρει κανείς καποιο στοιχείο για τους παίκτες πείτε το.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Kala an deis tin erevna sou avrio se kamia efimerida...tha kseroume poios einai o pontikos tou paokworld
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Argonath4

• Guest
:lol: :lol: :a1006:  :proskino: :tsigaro:

Ούι μανούλαμ τι διαβάζμε βραδιάτκα... Νά σε κλά λεβέντημ ... ;D

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Pairnei kai veltiwsh.. ;D

oυ Kώτσιους υπέγραψ ζτην ουμαδα τσ καρδιάς τ'.

8)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Kala an deis tin erevna sou avrio se kamia efimerida...tha kseroume poios einai o pontikos tou paokworld

φανταζεσαι πρωτοσελιδο σπορ του βορρα? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! Ο ΠΑΟΚ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ! ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κλπ κλπ. φαση θα χει.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

:extralaugh:  :lol:

ps:alkaholik, apsogh ereyna, exeis mellon san mhxanikos, eeee manager

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ