Ατε επειδή τελείωσα τη γαμημένη Τεχνική Μηχανική ΙΙ, πάρτε μια έρευνα που έκανα χθες και σήμερα με βοήθεια κανα διο σάιτ κ το δαιμόνιο μανατζερέικο μιαλό μου (κ λιγη εξωτερική βοήθεια)

Είναι παίκτες απ το Ελληνικό πρωτάθλημα, που μπορεί (άλλους ευκολα κ άλλους δύσκολα) να χτυπήσει η ΠΑΟΚαρα.
Παππάς (Επιθετικός, 24χρ., Ελεύθερος): Υπέρ - Ταχύτητα, αρκετά καλός σκόρερ για εξτρέμ, όχι απαγορευτικό κασέ, περιθώριο βελτίωσης-μεταπώλησης.
Κατά - Είναι στον πάγο 1 χρόνο, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσουμε με την ΑΕΚ κ να μπούμε σε διαδικασία πλειστηριασμού.
Σαιτιώτης (Επιθετικός, 26χρ., ΠΑΣ Γιάννενα): Υπέρ - Γρήγορος, με δυνατό σουτ, αίσθηση του γκόλ, σταθερός σκόρερ, πάθος.
Κατά - Δείγματα μόνο απο Β Εθνική, δύσκολα θα βελτιωθεί κι άλλο, άγνωστο πόσα θα ζητήσει ο Κούγιας (αν κ νομίζω είπε ότι θα πουληθεί φέτος).
Σνάουτσερ (Αμυντικός, 28χρ, Ηρακλής): Υπέρ - Σταθερός αμυντικός, Ικανός να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας(και ΑΡΙΣΤΕΡΑ!), τελειώνει φέτος το συμβόλαιο του άρα λογικά θα μείνει σύντομα ελεύθερος.
Κατά - Δεν ξέρω! Ισως να χει καποια άλλη πρόταση η να χει συμφωνήσει κάπου. Καλός αλλά μέχρι το κέντρο. Χειρότερος απ τον Χαραλάμπους επιθετικά πάντως δεν παίζει να ναι.
Παπαζαχαρίας (Αμυντικός, 22χρ, Ηρακλής): Υπέρ - Φερελπις(για τα ελληνικά δεδομένα) αμυντικός, καλή λύση για τα δεξιά.
Κατά: Διάβασα κάπου ότι έκλεισε στον βάζελο. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλός επιθετικά. Επίσης εχει συμβόλαιο κ άν δεν φύγει με προσφυγή, ο ηρακλής θα ζητήσει χρήματα για τη μεταγραφή του.
Ερέρα (Επιθετικός, 26χρ, Ηρακλής): Υπερ - Ξέρει μπάλα, έχει το γκολ.
Κατά: Είτε κάνει προσφυγή είτε όχι, δύσκολα υπάρξει μόνο ένας ενδιαφερόμενος.Ίσως ζητήσει κ πολλά. Πρεπει να ναι τεμπελακος κ λίγο παλιοχαρακτήρας απο όσο τον έχω κόψει αλλα δεν είμαι κ εξπέρ στα της γριάς.
Ταραλίδης (Μέσος, 26χρ, Ελεύθερος): Υπέρ - Δυνατό σουτ, τρεχαλατζής.
Κατά: Ε είναι σκατόφατσα. Κ μέτριος παίκτης. Επίσης για κάποιο λόγο φαίνεται να τον θέλει η ΑΕΚ.
Κοτίτσας (Αμυντικός, 21χρ, Ιωνικός): Υπέρ - Καλό δεξί μπακ, ξέρει μπάλα, διεθνής με την Ελπίδων, περιθώρια βελτίωσης-μεταπώλησης
Κατά - Συμβόλαιο ως το 2010, ο Ιωνικός δεν θα τον αφήσει εύκολα. Οστόσω, Β εθνική είναι αυτή...
Ντα Κόστα (Μέσος, 23χρ, Ιωνικός) : Υπέρ - Γρήγορος και τεχνίτης
Κατά - Ακριβός, αν και το ότι είναι παλιοχαρακτήρας και δν θα γουστάρει τη Β ίσως είναι καλό. Δεν ξέρω αν τον αγόρασε τελικά το τυρί.
Ονουάτσι (Επιθετικός, 23χρ, Ιωνικός) : Υπέρ - Παικταράς με τα όλα του. Γρήγορος, αίσθηση του γκολ, τεχνική, απορώ τι κάνει στον Ιωνικό.
Κατά - Δεν είμαστε οι μόνοι που ξέρουν την αξία του...
Σκοπελίτης (Μέσος, 29χρ, Αιγάλεω) : Υπερ - Πολύ καλός αμυντικός χαφ, με εμπειρία απο Πρεμιερσιπ. Κοβει, μοιράζει έχει εμπειρία και πνευμόνια.
Κατά - Δεν έχω ιδέα για το πότε λήγει το συμβόλαιό του. Πιθανόν να ζητήσει χρήματα ο Ιωνικός αν κ νομίζω ο ίδιος είπε ότι σκέφτεται ακόμα το εξωτερικό αρα φιλοδοξίες έχει κ αν ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ θα πιέσει κ απ τη μεριά του.
Πετρόπουλος (Επιθετικός, 21χρ, Αιγάλεω) : Υπέρ - Θυμάστε πως είχε ξεκινήσει πέρσυ. Φαίνεται ότι έχει τα προσόντα, είναι κ ψηλός κ με αίσθηση του γκολ. Επίσης βλέπω ότι το συμβολαιο του τελειωνει φετος αρα πιθανόν να μείνει ελεύθερος.
Κατά - Παίζει μεν εθνική νέων, αλλα η αποτομη πτώση μετά τις πρώτες αγωνιστικές με κάνει να αναρωτιέμαι αν ήταν απλή σύμπτωση η καλή αρχή του.
Κ έβαλα και φίλο μου (γαύρο) που τέλειωσε την εξεταστική του να κάνει τη μισή δουλειά(σουλούπωμα,
μερικές πληροφορίες κλπ) επειδή εγώ "διάβαζα για την εργασία κ δεν μπορουσα"

. Κ τους αλλόθρησκους για συμφέρον μας ρε!!
ΥΓ: Αν έχετε καμία διόρθωση η ξέρει κανείς καποιο στοιχείο για τους παίκτες πείτε το.