Αδερφέ βαρέθηκα να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ούτε υπερασπιστής είμαι του Ρουμάνου, ούτε παίρνω χαρτζιλίκια για να προμοτάρω. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μην γράψω ούτε μισό επιχείρημα. Απλά θα μπορούσα να σε αντιπροτείνω οτι Προπονητής που τον πολεμάει συστηματικά και αλύπητα η γάγγραινα της αυλής του ΠΑΟΚ που νομίζει οτι ζει ακόμα εποχές μεγκαχεντ κ μπορεί να κάνει ο,τι της καβλώσει στο αγωνιστικό, με φτάνει. Αλλά για τελευταία φορά σου λέω τα εξής.
1) Δεν υπάρχει προπονητής που να μην κάνει λάθη στο στήσιμο ή να περιμένει κάτι που πολλές φορές δεν βγαίνει.
2) Όταν μου λες οτι παίρνει χαρτάκι κ δε θα διέφερε σε τπτ εξαιτίας αυτού απο τους χαβοδερμιτζάκηδες σαφώς και με βρίσκει αντίθετο, δεδομένου οτι το μισό, ελλιπές, γέρικο ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ, ΑΝ ήταν στα χέρια των ανεπάγγελτων προπονητών του προέδρου της πλάκας, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ 8αδα.
3) Είδες Σταφυλίδη, είδες Γιάννου, είδες Παναγιωτούδη, είδες Κατσικά είδες ο,τι μπορούσες να παράξεις ως οργανισμός, ασχέτως αν είναι πολύ ή λίγο (για μένα, overall είναι λίγο). Σε αντιδιαστολή με αυτά, πέρσυ έβλεπες Τσουκαλά, πρόπερσυ που τερμάτισες 2ος, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ που βγαζε 20+ γκολ στην Β' ομάδα, λόγω χεσίματος του εραστή της διάταξης του 5 - 5,5 -0,5.
4) Με πλήρες ρόστερ έπαιξες ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο τύπου Σενεγάλης 2002 με το αεκ κοντά στην πρεμιέρα που θύμισε χρονιές Φρανκ Β. Ροι και ασέλγησες πάνω της κάνοντας οικονομία δυνάμεων στο 40' με το κοντερ να γράφει 3 και έπαιξες το καλύτερο πρώτο μισό της ιστορίας σου στο Λονδίνο....Αν ξανάδες τέτοια αλληλοκάλυψη και positioning στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια, πάω πάσο.
5) Τα περι Διεθνών. Δεν είναι απλά χαρτάκι αδερφέ, είναι θέμα επιβίωσης, άλλως "κάνω το σκατό παξιμάδι" για το licensing, το πριμ συμμετοχών, για το "δεν μπορώ να πληρώσω μισθό, συμβόλαιο, τουλάχιστον ας φουσκώσω τον λογαριασμό στο μπόνους συμμετοχής για το έχει λαμβάνειν", για την υπεραξία στην περίπτωση πώλησης. Είμαι σίγουρος οτι κτλαβαίνεις οτι η βιωσιμότητα μιας εταιρίας σαφώς κ επηρεάζει τους αγωνιστικούς συσχετισμούς, ακόμα κ εναντίον του αποτελέσματος.
6) Τα περι γεωργιάδη (αν κ ξέρω οτι εδώ συμφωνούμε πάνω κάτω) : Πες με - αναφερε με ΕΝΑ ματς - ΟΛΟΚΛΗΡΟ 90λεπτο που ο Σερραίος παίζοντας γεμάτα, ήταν στο 8. Θα σ πω εγώ. Σε κανένα. Όσες φορές άρχισε, ήταν απογοητευτικά μέτριος και έγινε δικαίως αλλαγή. Επομένως προφανώς και είναι ΑΣΤΕΙΑ η κολκέικη προσέγγιση οτι ο μικρός εκθέτει τον Γάλλο. Εγώ ίσα ισα πιστεύω οτι τον δικαιώνει, γτ όταν παίρνει 20λεπτα, είναι απ τους καλύτερους. Προφανώς δεν έχει διάρκεια. Δεν λέω οτι δεν θ αποκτήσει ποτέ, ή δεν έχει τη δυνατότητα, σ λέω τι γίνεται φέτος.
Εγώ που βλέπω τεράστια χαρίσματα στον Αράπη που ΣΠΑΤΑΛΙΕΤΑΙ στα χαφ ενώ είναι φουνταριστό θωρηκτό, ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερο του Αθανασιάδη, δεν έχω παράπονα απο τον προπονητή μου, γτ ξέρω οτι ο σχεδιασμός κέρδους (όπως θολά τον έχουν αυτοί στο μυαλό τους), περιλαμβάνει τον Κλαους πάντα στην κορυφή, τι να κάνουμε δλδ...
Όσο για την σύγκριση με ροστερ ανταγωνιστών, να μην πω άλλα γιατί βλέπω οτι τουλάχιστον όσοι βλέπουν χορτάρι, κτλβαίνουν πως μεμονωμένα υπάρχουν καλύτεροι παίκτες, ή παίκτες εξελίξιμοι σε μικρότερη ηλικία.
Ο προπονητής στην παρούσα απλά διαχειρίζεται ένα πλάνο. Και εντέλλεται να χτίσει. Με μπάτζετ παντελώς ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Δεν με φταίει σε τίποτα, ούτε θα προσχωρήσω στην τακτική ανάλυση του Κόλκα για να κάνω το άσπρο μαύρο. Αυτά κ τέλος, δεν ξανασχολιάζω γτ βαριέμαι κ κουράζομαι με τα αυτονόητα.