Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50731 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #1080 on: May 22, 2012, 10:42:17 »
Αποστολε το avatar σου προκαλει μελαγχολια.Γαμω τους σκυλαδες, την βλαχια και την αμορφωσια.Αυτα μας φαγανε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1081 on: May 22, 2012, 10:49:54 »
ÌÝñá… Ìðüëïíé

Åíôüò ôçò çìÝñáò èá êñéèåß ôï ìÝëëïí ôïõ ËÜæëï Ìðüëïíé óôïí ÐÁÏÊ. Óôéò 11:30 ï ÑïõìÜíïò ôå÷íéêüò èá ðáñá÷ùñÞóåé óõíÝíôåõîç Ôýðïõ óôï îåíïäï÷åßï ðïõ óõíåñãÜæåôáé ç «áóðñüìáõñç» ÐÁÅ êáé ôï âñÜäõ èá óõíáíôçèåß ìå ôç äéïßêçóç.

¼ðùò ãñÜöåé ç SportDay, óôçí áðïøéíÞ óõíÜíôçóç ôùí äýï ðëåõñþí èá ðñïôáèåß óõíÝ÷éóç ôçò óõíåñãáóßáò óôïí ÑïõìÜíï ôå÷íéêü ìå ìßá ó÷åôéêÞ ìåßùóç áðïäï÷þí. Ùóôüóï, ï 59÷ñïíïò ðñïðïíçôÞò èá áðïêáëýøåé ôéò óêÝøåéò ôïõ ðïëëÝò þñåò íùñßôåñá, üôáí êáé èá ìéëÞóåé óôïõò åêðñïóþðïõò ôùí ÌÌÅ.

Ï Ìðüëïíé Ý÷åé õðïãñÜøåé äéåôÝò óõìâüëáéï ìå ôïí «ÄéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ» êáé ïé åôÞóéåò áðïëáâÝò ôïõ áíÝñ÷ïíôáé óôéò 550.000 åõñþ. Óôï óõìâüëáéï, âÝâáéá, õðÜñ÷åé êáé ó÷åôéêÞ ñÞôñá (ýøïõò 300.000 åõñþ) ãéá íá «óðÜóåé» áðü ôç ìßá Þ ôçí Üëëç ðëåõñÜ.

Óôç óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ðïõ åß÷å ðáñá÷ùñÞóåé ï ÆÞóçò Âñýæáò åß÷å ôïíßóåé üôé ç ðáñáìïíÞ ôïõ Ìðüëïíé èá êñéèåß áðü ôá áðïôåëÝóìáôá ôùí ðëÝé ïö êáé, üðùò áíôéëáìâÜíåôáé êáíåßò, ï ÑïõìÜíïò åßíáé óå äõó÷åñÞ èÝóç ìå ôçí ôÝôáñôç èÝóç ðïõ êáôÝëáâå ç ïìÜäá óôï ìßíé-ðñùôÜèëçìá.

Áðü ÷èåò, üìùò, Ý÷åé áíáðôõ÷èåß Ýíôïíç öçìïëïãßá ðïõ èÝëåé ôïí Ãéþñãï Äþíç êáé ôïí Ãéþñãï ÃåùñãéÜäç íá äéáäÝ÷ïíôáé ôïí 59÷ñïíï óôïí «áóðñüìáõñï» ðÜãêï.

ÐÝñá áðü ôá 2 åêáô. åõñþ ðïõ ìðÞêáí óôá ôáìåßá ôïõ ÐÁÏÊ, ÷èåò áðïäåß÷èçêå ìå ðñÜîåé ôï «æåóôü» åíäéáöÝñïí ôïõ ÉâÜí Óáââßäç íá ðñï÷ùñÞóåé ôçí åðÝíäõóÞ ôïõ óôçí ÐÁÅ. «Áõôü åßíáé ôï ðñþôï âÞìá ôçò åðÝíäõóÞò ìïõ óôçí ïìÜäá», äéáâåâáßùóå ï ïìïãåíÞò åðé÷åéñçìáôßáò (êáé åããñÜöùò) êé áõôü ìðïñåß íá ðáßîåé óçìáíôéêü ñüëï êáé óôï ìåßæïí æÞôçìá ôçò áäåéïäüôçóçò.

Ðþò êáé ðüôå èá îåêéíÞóåé ç åðüìåíç ðñïåôïéìáóßá ôïõ ÐÁÏÊ, åßíáé Ýíá èÝìá ðïõ èá áðïöáóßóåé ï ðñïðïíçôÞò ôçò ïìÜäáò. ÁõôÞ ôçí ðåñßïäï ï Ìðüëïíé áðïöÜóéóå üôé êÜðïéïé íåáñïß ðáßêôåò ôïõ «ÄéêåöÜëïõ» èá ðñïðïíçèïýí ãé' Üëëåò åöôÜ çìÝñåò êáé ç óåæüí èá êëåßóåé.

http://www.sport-fm.gr/article/554188
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1082 on: May 22, 2012, 12:16:00 »

"Πριν ξεκινήσουμε θέλω να σας πω τρία πράγματα. Το πρώτο, είναι ότι σήμερα θα κάνω το πρώτο μου λάθος και θα ξεκινήσω προς τη δική σας κατεύθυνση. Και ξερω ότι δεν είναι σωστό να κάνεις κριτική στους δημοσιογράφους. Για αυτό σας κάλεσα, γιατί εσείς δε με καλέσατε ποτέ ένα χρόνο. Και αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είναι πολύ ωραίο να γράφετε για τον ΠΑΟΚ, για τη δουλειά μου, για τα καλά και τα άσχημα αποτελέσματα, να σχολιάζετε κάποια πράγματα, αλλά νομίζω ότι δεν είναι καλό για τη μεταξύ μας σχέση να μην έχετε μιλήσει μαζί μου. Κάποιους από τους ανθρώπους που είναι εδώ σας βλέπω πρώτη φορά. Σας συμπαθώ όμως όλους. Αλλά δεν ξέρω τι κακό έχω κάνει, για να έρθετε να πιούμε έναν καφέ. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα.

Το δεύτερο είναι το γιατί ήρθαμε εδώ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, γιατί για μένα ήταν πολύ πιο εύκολο να σας υποδεχθώ εδώ γιατί πριν 20 λεπτά έπαιζα τέννις εδώ... Μη σας φανεί περίεργο που σας υποδέχθηκα εδώ, ήταν απλώς πιο εύκολο για μένα.

Το τρίτο είναι ότι έχω εδώ μαζί μου τον φίλο μου τον κ. Φούγια. Τα αγγλικά μου είναι μέτρια, για τα ελληνικά μου θα πρέπει να περιμένουμε, με τα γαλλικά δεν έχω πρόβλημα και κάποιες στιγμές θα χρησιμοποιήσω τον κ. Φούγια στη μετάφραση αν είναι απαραίτητο".

"Είναι μία συνάντηση που σας έχω καλέσει για συζήτηση. Για να δοθούν εξηγήσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μία ανάλυση της σεζόν και θα πως πως βλέπω τα πράγματα από την πλευρά μου. Πιστεύω ήταν μία πλούσια σεζόν. Γίνανε περισσότερα θετικά και λιγότερα αρνητικά. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, να γίνεται κάτι μόνο θετικό ή μόνο αρηντικό. Δεν είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ούτε και αυτή πήγε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο θετικά δεν υπάρχουν πουθενά.

Για να τα βάλουμε σε μία σειρά. Να μιλήσουμε για πράγματα που στο 25% είναι αρνητικά. Ποια είναι αυτά; Θέλετε να μιλήσουμε για αυτά;"

Μιλώντας για τα αρνητικά είπε: "Αν μιλήσουμε για τα αρνητικά, ένα από αυτά ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου εδώ. Οχι ο αγώνας, αλλά το 91ο λεπτό. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές δε μπορείς να έχεις τα πάντα, γιατί το ατομικο λάθος που έκανε ο Γλύκος σε εκείνο το παιχνίδι, είναι φυσιολογικό από μία πλευρά. Μίλησα με τον Γλύκο, για αυτό, είναι ένας τερματοφύλακας που είχε 10 παιχνίδια. Πριν γίνει κανονικός τερματοφυλακας θα πρέπει να κάνει κάποιο λάθος. Δυστυχώς το έκανε σε μία κακή στιγμή. Ηταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι, αλλά μετά από αυτό το λάθος έδωσε μία άσχημη εικόνα. Για όλους μας. Για την ομάδα, για το σύλλογο, για τους φιλάθλους, για τον Γλύκο, για όλους.

Νομίζω ότι η επικοινωνία μου μαζί σας δεν ηταν καλή. Ηταν δικό μου λάθος και λίγο δικό σας λάθος. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι, πρέπει να ξέρουν πραγματικά τι πιστεύω εγώ για τις κακές στιγμές. Και το να έχω μία συνάντηση μαζί σας 20 λεπτά μετά το κάθε παιχνίδι δεν είναι αρκετό για τους φιλάθλους. Νομίζω ότι για τη δουλειά σας, πως πρέπει να ανταλλάσουμε ιδέες περισσότερο και πρώτα για τους φιλάθλους. Νομιζω ότι για κάποια πράγματα το τι πιστεύω εγώ δεν το ξέρουν. Σιγουρα αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα αλλάξω την επόμενη σεζόν.

Για να μείνουμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, στα πλέι οφ περιμέναμε περισσότερα απο την ομάδα μας. Αυτά τα πλέι όφ, όμως είχαν λίγο μεγαλύτερη διάρκεια για τη δική μας ομάδα. Αισθανθηκαμε ότι η ομάδα μας ήταν  κουρασμένη, από πλευράς φυσικής κατάστασης. Παίξαμε 51 αγώνες και νομίζω ότι ούτε ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει τόσο πολύ. Με όλα τα ταξίδια ενδιάμεσα και με το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, νομίζω ήταν πολύ κουραστικό. Η ψυχολογική κούραση είναι η πιο δύσκολη να αντιμετωπιστεί. Και με τα προβλήματα που όλοι ξέρετε πολύ καλά, πρέπει να αποδεχτώ ότι οι παίκτες μου έχουν το δικαίωμα να αισθάνονται κουρασμένοι και ψυχολογικά. Ξέρετε επίσης ότι έχουμε μία ομάδα που δεν είναι νέα. Εχουμε δώσει πολλά πράγματα και έχουμε φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει και κάποια όρια. Αν κάποιες φορές κοιτάξουμε στον πάγκο, θα δούμε αυτούς τους περιορισμούς. Ολα αυτά τα πράγματα μας έφεραν σε πολλά ατομικά λάθη. Και δυστυχως τα κάναμε τελευταία και μαζεμένα, κόντρα στις καλύτερες ομάδες και είναι πολύ δύσκολο με αυτές τις ομάδες να γυρίσεις όταν χάνεις με 1-0. Είπα για κάποια όρια, που οδήγησαν σε κάποια σοβαρά προσωπικά λάθη, που επηρέασαν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Τα γνωρίζετε πολύ καλά και σκοπός είναι να αλλάξουν.

Αυτά τα λάθη δεν έγιναν μόνο από τους ποδοσφαιριστές. Σοβαρότατα λάθη, τα οποία κόστισαν στο αποτέλεσμα και το παιχνίδι, έχουν γίνει και από άλλους ανθρώπους στον αγωνιστικό χώρο. Τα τελευταία 3-4 χρόνια, μπορεί και περισσότερα. Αυτό το γεγονός μπορεί να δείχνει και τα όρια της ομάδας. Αν γυρίσουμε από τον Ατρόμητο με 3 πόντους και ισοφαρίσουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έχω το δικαίωμα να ελπίζω ότι σήμερα θα πίναμε σαμπάνια και όχι φραπέ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι τόσο δυνατός, ώστε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα. Αυτά είναι προβλήματα του πρωταθλήματος που πέρασε. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, το 75% που είναι θετικό. Εχω ακούσει, ξέρω, γνωρίζω, καταλαβαίνω τι έχετε γράψει αλλά κρατάω τα θετικά. Σήμερα, έχουν περάσει 10 μήνες και έκανα γνωριμία με ένα πρωτάθλημα. Πετύχαμε την πρόκριση του Γιουρόπα Λιγκ με τέσσερα παιχνίδια και μπορώ να πω ότι δεν αντιμετωπίσαμε μικρές ομάδες. Να μη μιλήσουμε για το μπάτζετ της Καρπάτι και κανείς δε μπορεί να μου στερήσει το δικαίωμα να μιλήσω για αυτό. Εγιναν τέσσερα παιχνίδια πολύ δυνατά και μόνο θετικά υπάρχουν από αυτά. Η εισοδος στους ομίλους θεωρείται μία επιτυχία. Ηταν μία όμορφη επιτυχία. Είχαμε κάποιες επιτυχίες τι οποίες ξέρω ότι θα τις καταχωρήσετε στην ιστορία του συλλόγου. Θα περιμένουμε μερικά χρόνια αλλά ειμαι σίγουρος ότι θα μπούμε στην ιστορία. Για να φτάσουμε την άνοιξη να παίζουμε Ευρώπη, ήταν κάτι πολύ θετικό για την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Μαζί με όλα αυτά νομίζω ότι πετύχαμε κάτι καλό και στο πρωτάθλημα. Τελειωνοντας τερματίσαμε στην τρίτη θέση. Δε μπορώ να ξεχάσω και δεν έχετε το δικαίωμα να ξεχάσετε, την οικονομική βοήθεια που έδωσε η ίδια η ομάδα, στην ομάδα. Κάνω μία νέα παρένθεση. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά και να κάνω δε θα είναι μεγάλο. Δείτε μία ομάδα απο τις πρώτες πέντε, καμία δεν πούλησε ποδοσφαιριστή. Κάνω λάθος; Ο Ολυμπιακός δεν πούλησε, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δεν πούλησε, ο ΠΑΟΚ πούλησε. Παράλληλα, δε γνωρίζω αν κάποια από τις πέντε, μείωσε το μπάτζετ της. Εμείς το κάναμε. Ηρθαν λεφτά στην ομάδα και μαζί μειώσαμε το μπάτζετ. Εφυγε ο Αρίας, ο Σπαντάσιο, ο Κοντρέρας, ο Βιτολο το καλοκαίρι. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο άσχημα. Δώσαμε το δικαίωμα, με την οικονομική ζωή της ομάδας, που είναι κάτι θετικό".

"Πιστεύω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ή κάποιοι που ήρθαν, οπως ο Γεωργιάδης, ο Κατσικάς, ο Γιάννου και πολύ περισσότερο ο Λάζαρ, ο Νιμανί, είχαν καλή προσαρμογή στην ομάδα. Για μένα αυτό ήταν κάτι θετικό. Δεν ήταν κάτι εύκολο σε τόσο δύσκολες συνθήκες, να έρθουν και να προσαρμοστούν στο στυλ και τη δουλειά της ομάδας. Μιλάμε για δουλειά και αποτελέσματα. Είναι θετικό που γνώρισα την ακαδημία της ομάδας. Η οποία είναι μία καλή ακαδημία, που μπορεί να γίνει καλύτερη όμως. Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε για τη συνεργασία που είχα με τη διοικηση στο κομμάτι αυτό. Δεν ήταν δική μου δουλειά. Προς αυτήν την κατέύθυνση το τεχνικό και το ιατρικό τιμ, ο τεχνικός διευθυντής, κάναμε πολύ καλή δουλειά. Σαν τον πλούτο αυτής της δουλειάς, 4-5 παίκτες είναι στην πρώτη ομάδα. Και από όσο γνωρίζω αυτό δεν είχε συμβεί νωρίτερα, σχεδόν ποτέ.Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να το κρατήσουμε στα θετικά. Με αυτά τα αποτελέσματα, βοηθήσαμε την ομάδα οικονομικά και ανοίγουμε άλλες προοπτικές. Εγώ μπορεί να έχω ευθύνη γιατί στη θέση του Λεονάρντο, ήρθε ο Σταφυλίδης. Εχετε το δικαίωμα να με κατακρίνετε για αυτό. Εχετε το δικαίωμα ναμε κατακρίνετε γιατί διάλεξα τον Παναγιωτούδη και τον Γιάννου, στη θέση του Σπαντάσιο. Τα συμβόλαια αυτών των παικτών έχουν μεγάλη διαφορά. Εψαχνα να βρω λύσεις εντός ομάδας και αυτό το κεφάλαιο είναι στα θετικά. Το συμπέρασμα είναι ότι έγινε μία καλή δουλειά και μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Ολοι θέλαμε να συνεχίσουμε σε κάποιο άλλο επίπεδο. Με το γκρουπ που είχαμε και με το δύσκολο πρόγραμμα, πετύχαμε κάποια σημαντικά πράγματα. Με σεβασμό θα σας παρακαλούσα, όταν λέτε την προσωπική σας άποψη και έχετε δικαίωμα να λέτε τη θετική και την αρνητική πλευρά, είναι άδικο να μη βλέπουμε τα θετικά έχουν φέρει περισσότερα αποτελέσματα από αυτά που περιμέναμε. Κάπως έτσι είναι η ανάλυση της σεζόν".

Για το αν έγιναν δικά του λάθη: "Σε ποια αποτελέσματα εννοείτε; Είναι στιγμή που θέλω να αναφερθώ στους παίκτες που είναι λίγο μεγαλύτεροι, όπως ο Γκαρσία, ο Λίνο, ο Ιβιτς, ο Τσιρίλο, ο Σαλπιγγίδης. Ηταν ένα σύνολο παικτών με πολύ καλή αξία. Βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα, με όλες τις δυνάμεις τους. Σίγουρα, ο χρόνος περνάει και εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό. Είναι λογικό ότι κάποια ανανέωση θα πρέπει να γίνει στην ομάδα. Αν μιλήσουμε για προβλήματα, πρέπει να κάνουμε ένα ισοζύγιο του τι θέλουμε και τι μπορούμε. Θέλω όλοι να προσπαθήσουμε την κατάσταση που υπήρχε στον ΠΑΟΚ. Ακουσα κάτι, αλλά εσείς ξέρετε καλά, δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καλή ενημέρωση. Πριν 3-4 χρόνια ηρθε ο Μουσλίμοβιτς από το ιταλικό πρωτάθλημα, μετά ήρθε ο Ιβιτς, ο Τσιρίλο, ο Κοντρέρας, στο ίδιο διάστημα ήρθε και ο Βιεϊρίνια. Ηρθε ο Γκαρσία. Ολοι γνωρίζουμε απο που ήρθαν. Γνωρίζετε καλά τα οικονομικά δεδομένα. Ηρθε και ο Βιτόλο. Είναι 8 ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι το μπάτζετ ήταν πάνω από 20 εκάτ. Εγώ δε ζήτησαν 8 παίκτες. Ζητάω τρεις. Να βρούμε λύσεις για τρεις. Αυτο είναι σαν παράπονο από μένα, αλλά είναι μια πραγματικότητα την οποία δε μπορούμε να αλλάξουμε. Τον Δεκέμβριο έφυγαν κάποιοι, ήρθαν τα αρνητικά σχόλια. Εγώ έβαλα πάνω το συμφέρον της ομάδας από το προσωπικό μου. Και αναγκάστηκα να βρω λύσεις μέσα από την ομάδα. Ο Νιμανί δεν κόστισε τίποτα. Επαναλαμβάνω, από το να ακολουθούμε ένα δρόμο, θα ήθελα να βρούμε τον στρατηγικό δρόμο. Ο οποιος θα μας οδηγήσει να δώσουμε ελπίδα και όραμα στον κόσμο. Οσο γνωρίζω και εσείς είστε φίλαθλοι της ομάδας και το ίδιο ισχύει και για εσάς".

Για το μέλλον του και την παραμονή του στην ομάδα: "Εχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον ΠΑΟΚ. Εχω δειξει ότι σε δύσκολες συνθήκες αντέχω. Δε φοβάμαι τις δύσκολες συνθήκες. Ησασταν στην Ολλανδία, όταν συζητούσαμε. Και λέγαμε ότι σε κάθε γραμμή θα θέλαμε έναν ποδοσφαιριστή. Το θυμάστε; Και στο τέλος δε φέραμε. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε, τον Δεκέμβριο είδαμε τι έγινε και συνεχίσαμε. Εχουμε 13 ονόματα εδώ που δουλεύω στη Μεσήμβρια και ελπίζω ότι θα είναι 2 εκατοστά πιο μπροστά για την επόμενη χρονιά. Δε φοβαμαι τις ευθύνες και τις δυσκολίες. Αυτές είναι αρκετές αποδείξεις νομίζω".

Εγώ δεν θυμάμαι ονόματα, θυμάμαι μία κατάσταση. Τα πράγματα διαμορφώνονται κανείς δεν πίστευε ότι τον Δεκέμβριο θα είμαστε αναγκασμένοι να χάσουμε παίκτες γιατί η UEFA το επέβαλλε. Μπορούσα να θυμώσω με τον ΖΧαγοράκη και να πω δεν θα φύγουν. Δεν θα έπαιζε η ομάδα στην Ευρώπη. Αλλά ήταν υποχρεωτικό. Επρεπε να δεχτώ και να συνεχίσουμε. Υπήρχαν και οι επενδυτές που σκόρπισαν ενθουσιασμό. Μετά τη νίκη με την Καρπάτι στο γραφείο μου ήρθε όλη η διοίκηση και λέγαμε ότι πρέπει να κάνουμε το βήμα και να τελειώσουμε και όλοι πιστεύαμε ότι αυτό ήταν πραγματικό. Ολοι ήμασταν ενθουσιασμένοι ότι θα γίνει και θα έχουμε άλλες συνθήκες. Δεν γνωρίζω γιατί δεν προχώρησε.

Τα μέτρα που μας ανάγκασε η UEFA να πάρουμε μας έκαναν να μην μπορούμε να φέρουμε παίκτες. Επρεπε ή να γίνω απαιτητικός ή να συνεχίσω την δουλειά μου με τις λύσεις που υπάρχουν. Οι οποίες ήταν πολύ περιορισμένες, σε συνδυασμό με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο κάναμε το μάξιμουμ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=18800

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/h_synenteyksh_tupoy_toy_laslo_mpoloni_live.1785721.html
« Last Edit: May 22, 2012, 12:36:42 by dask4 »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1083 on: May 22, 2012, 12:29:02 »
Ετσι ο τρελορουμανος. Θελετε δεν θελετε γαμημενοι ΑΡΔ κ οποιος στην ΠΑΕ δεν τον θελει, θα τον φατε στην μαπα.

Παρακαταθηκη για το μελλον θα μας αφησει, να μου το θυμηθειτε
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1084 on: May 22, 2012, 13:21:46 »
περισσοτερες ικανοτητες στην επικοινωνια παρα στην προπονητικη ο λαζλο.

εκτος απο τοτεναμ,στηριξη σε κοντο-ζαγορακη και νουθεσιες στους οπαδους τπτ το ιδιαιτερο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1085 on: May 22, 2012, 13:39:54 »
Είναι τεράστια πολυτέλεια για το Σύλλογο να έχει ομάδα επιπέδου Β' Εθνικής και προπονητή στους top 20 στην Ευρώπη. Πανέξυπνος, ευρηματικός, χαρισματικός, σήμερα είπε ΜΟΝΟ αλήθειες και πέταξε το μπαλάκι σε άλλη μια διοίκηση ανίκανων, λέγοντας πως έχει 2 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και είναι εδώ.
Αν θέλετε να τον διώξετε για να φέρετε τα φιλαράκια σας τ ανύπαρκτα που κλαίνε στους πάγκους και στις φυσούνες γίνονται κουραδόμαγκες , πλερώ. Αυτά γτ την σπέκουλα που σπέρνετε 3 μέρες περί φιλικού διαζυγίου την λογαριάζατε χωρίς τον ξενοδόχο. Και τα κόζια άλλαξαν γτ ο ΠΑΟΚ ευτυχώς, εντελώς τυχαία, ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Τις παντιέρες της επανάστασης δεν περιμένει κανείς , όσο συναισθηματική φόρτιση και να έχει, να τις σηκώσει επαγγελματίας προπονητής, που δεν υποχρεούται να χει ιδεολογικό υπόβαθρο στην ομάδα. Ας τις σηκώσουν οι επαγγελματίες οπαδοί , αυτοί που φώναζαν εμείς μαζί για μια ζωή και τραγουδούσαν για τους 5ους, άλλη μια Κυριακή της ντροπής στην Τούμπα.

« Last Edit: May 22, 2012, 13:56:38 by CLUB »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1086 on: May 22, 2012, 14:13:32 »
Κατάλαβα τα προβλήματα, δεν ισχύει ότι είχα λάθος ενημέρωση. Ηταν αναγκασμένη η διοίκηση να δεχτεί τη νέα τάξη πραγμάτων. Κάποιες φορές ήμασταν λίγο περίεργα, αλλά με λεπτότητα και σεβασμό που ήθελα να καταλάβουν οι φιλαθλοί μας και έχουν το επίπεδο να το καταλάβουν προσπαθήσαμε"

Για το αν είχε ενημέρωση πως θα φύγει κάποιος παίκτης και την δήλωση Κωνσταντινίδη που είπε πως ο ίδιος ήξερε το καλοκαίρι πως υπάρχει πιθανότητα να φύγει κάποιος: "Ηξερα πως ο Βιειρίνια είχε πρόταση από το εξωτερικό και ελπίζαμε με τα λεφτά που θα έρθουν θα έρθουν νέοι παίκτες. Εμεινε το καλοκαίρι, ήμασταν χαρούμενοξ γι' αυτοί, αλλά έφυγε τον χειμώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα γκρουπ με επίπεδο. Αυτό το γκρουπ δέχτηκε νέο αίμα. Κάποια θετικά πράγματα που τα έφερε ο Κλάους, όπως ο Μαλεζάς που έγινε βασικός. Μιλήσαμε για την προσαρμογή του Λάζαρ. Υπήρχαν οι Σταφυλίδης και Αποστολόπουλος. Δεν μιλήσαμε γι' αυτό... Στο πρωτάθλημα αν δέχομαι ή δεν δέχομαι πιέσεις δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά. Εγιναν δύσκολα πράγματα τον χειμώνα με την φυγή των Κοντρέρας και Βιειρίνια. Συνέχισα να δουλεύω όμως παρά το ότι χάσαμε ταλέντο και προσωπικότητα. Αυτό είχε αποτέλεσμα στους παίκτες που έμειναν. Αυτοί οι παίκτες που έφυγαν ήταν αξίες. Οι Κοντρέρας-Μαλεζάς δεν είναι το ίδιο με τον Μαλεζάς-Τσιρίλο, όπως και οι Βιειρίνια-Λίνο δεν είναι Λίνο-Γεωργιάδη ή Νιμανί. Το γκολ του Κλάους με τον Πανιώνιο μετά από εξαιτερική πάσα από τον Βιειρίνια, δεν το ξεχνώ. Οπως και το ότι ο Κοντρέρας έβγαλε 10 φορές την μπάλα από την γραμμή. Χάσαμε μεγάλη ποσότητα ταλέντου, δεν μίλησε γι' αυτό. Οταν ακούω κάποιες έξυπνες κριτικές, μου σφίγγει λίγο ο λαιμός.

Είμαι ένας άνθρωπος και θέλω να εκτιμηθεί η δουλειά μου. Γνωρίζω τον δρόμο από το Ωραιόκαστρο στην Τούμπα και την Μεσήμβρια. Εγώ πέρασα 10 μήνες και μόνο αυτούς τους δρόμους ξέρω. Ηταν μια μεγάλη παρένθεση. Οι 6 φυγές που είχαμε, οι τραυματισμοί, οι τιμωρίες είχαν σαν αποτέλεσμα ο συναγωνισμός να είναι στην ομάδα μικρότερος. Δίνω παράδειγμα... Θα ήθελα να πω για τον Κατσικά πως ήρθε από εγχείρηση και είχε κάποια προβλήματα σε όλη την σεζόν. Η δεν τα γνωρίζετε, ή δεν τα λέτε, αλλά την άποψη σας την διαμορφώνετε. Προσπάθησα να γίνει βασικός. Μου αρέσει ο Κατσικάς, σίγουρα αυτή την στιγμή δεν είναι Κοντρέρας. Υπήρχε ένας μικρός συναγωνισμός Μαλεζάς-Κατσικάς-Τσιρίλο. Ο Κατσικάς πάλι είχε ένα τραυματισμό το γόνατο. Ο συναγωνισμός μετά έτσι έφυγε. Οταν δεν υπάρχει είναι δύσκολα. Το έχω ακούσει γιατί ο Κατσικάς δεν έπαιζε... Ο Κατσικάς δεν τελείωσε ούτε μια προπόνηση δίχως να βάλει ένα πάγο στο πόδι του. Αν πείτε να παίξει ή όχι, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια πράγματα. Εγώ ξέρω την αλήθεια και τα γεγονότα καλύτερα από εσάς. Είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν βασικοί και είχαν προβλήματα. Ξέρω την δυσαρέσκεια που υπάρχει για τους Γεωργιάδη και Γιάννου. Οταν θες να κάνεις αλλαγές, χρειάζεσαι παίκτες του ίδιου επιπέδου. Αν έχω έναν Γεωργιάδη όπως με την Τότεναμ δεν έχω πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως η αποδοσή του έχει μεταπτώσεις. Εχει επίπεδο απλά θέλει πολύ δουλειά για να βελτιώσει την σκέψη του και το παιχνίδι του. Εχουμε 4 γκρουπ σημαντικά. Είναι παίκτες που έδειξαν καλά πράγματα. Είναι 10. Είναι γκρουπ των νέων, επίσης 10. Ενα γκρουπ με μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες, 7-8. 2-3 μπορούν να συνεχίσουν στην ομάδα. Ακόμη είναι 3-4 παίκτες που πρέπει να φέρουμε, αυτό είναι άλλο γκρουπ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Ηταν στο τελευταίο ματς παρών. Πιστεύω πως καταφέραμε να του δώσουμε χαρά και αυτό είναι νίκη. Μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι και να την δείξουν αλλά εγώ δεν βλέπω το γιατί. Αν κάνουμε μία ανάλυση με το μυαλό και όχι την καρδιά, η ζωή της ομάδας του ΠΑΟΚ θα είναι μία πιο δύσκολη ζωή. Χωρίς φιλάθλους θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Ισως πρέπει να πάρουν κάποια άλλα μέτρα, να μείνουν δίπλα στην ομάδα με αγάπη και με την οικονομική στηριξή τους. Η ζωή του ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολη αλλά θα είναι λίγο πιο εύκολη μαζί τους. Δυσκολίες θα έχουμε πάλι.

Καμία φορά δεν τους γελάσαμε. Οταν βλέπω το πάθος τους, γνωρίζω την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, δεν θα το κάνω ποτέ να τους δώσω λάθος πληροφορίες. Ενα λάθος ήταν ότι έδωσα λίγες πληροφορίες, θα το αλλάξω αυτό. Μπορεί να ήταν και αρνητικές. Δεν μπορώ να είμαι υποκριτής απέναντί τους. Θέλω να ακούσω και την ιδέα σας. Ακούγεται ότι ένας άνθρωπος μπορεί να στηρίξει την ομάδα. Με όλο τον σεβασμό είναι κάτι πολύ θετικό για τον ΠΑΟΚ, όχι για την ομάδα, αλλά για την ιδέα ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να μην συνεχίσω λίγο. Είμαι σίγουρος ότι στην κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει το δικαίωμα με μία μικρή επένδυση να είσαι πιο σίγουρος για το μέλλον σου. Δεν μιλάω για εκατομμύρια. Με μία μικρή συμμετοχή, είναι η στιγμή να κάνεις σπουδαία πράγματα. Εκανα μία συζήτηση πιο ανοιχτή, αν υπάρχει κάτι άλλο"

Για τους παίκτες που θέλει να μείνουν: "Για αυτό μίλησα και για τέσσερα γκρουπ. Λίγο πολύ γνωρίζουμε ποιοι θα μείνουν. Ξέρουμε τους νέους και θέλουμε να τους φέρουμε σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Σε αυτό το γκρουπ νομίζω ξέρετε τα ονόματα. Μιλήσαμε για το γκρουπ παικτών μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι μπορούν να μείνουν και να είναι οι σημαίες του ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία και ο Λίνο θέλω να μείνουν. Δεν μπορώ να μιλήσω για παίκτες που έχει η ανάγκη η ομάδα. Ενας κεντρικός αμυντικός, ελπίζω ότι ο Κατσικάς θα είναι καλά και θα  θέλουμε μόνο ένα παίκτη, ένα αμυντικό χαφ με την καλή έννοια του σκληρού και καλό ηταν ένα επιθετικό χαφ και επιθετικούς που όλες οι ομάδες χρειάζονται. Στα πλάγια είμαστε ΟΚ,  για αυτό θεωρώ ότι πιο σημαντική είναι η ενίσχυση στον άξονα. Θα ήθελα έναν Κοντρέρας όπως ήταν πριν από 4 χρόνια, έναν νέο Γκαρσία. Δεν είναι κακό. Θέλουμε έναν επιθετικό για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Για τους τερματοφύλακες ξέρετε πολύ καλά δουλέψαμε και πιέσαμε τον Γλύκο. Οποτε βλέπω παίκτη Γλύκο στην προπόνηση μου δίνει την εντύπωση ότι έχει ταλέντο και παράλληλα ότι δεν έχει δουλέψει πολύ καλά. Γιατί ο Γλύκος στα 26 του είναι ένας νέος παίκτης που δεν έχει συμμετοχές. Και αυτό είναι δύσκολο για τον προπονητή, να τον βάλει βασικό στα 26 του. Δεν έκανε αρκετά λάθη για να είναι έτοιμος. Είναι ένας τερματοφύλακας στον οποίο ο ΠΑΟΚ πρέπει να ποντάρει. Στις 18.00 θα είναι παρόν στην προπόνηση, έχει πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και θα του προτείνω να πάει να παίξει κάποια παιχνίδια μπάσκετ. Ο Κρέσιτς έχεθ συμβόλαιο με την ομάδα, είναι θέμα διοίκησης το θέμα του Χαλκιά. Θα είναι μία συνεργασία όπως πάντα.

Το τελευταίο διάστημα δουλεύω με τον Μελισσά, όχι για αύριο αλλά για μεθαύριο. Θα ήθελα να έρθει από τώρα αλλά έχει υποχρεώσεις. Θα περιμένω να με πουν πρώτα για Χαλκιά και μετά θα σκεφτώ".

Για τις ελλείψεις στο χώρο του κέντρου με τον Ατρόμητο και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Μπαλάφας, Γεωργιάδης ή Τσουκαλάς: "O Mπαλάφας είναι στόπερ, ο Γεωργιάδης είναι επιθετικός. Ο Τσουκαλάς δεν είχε στιγμές για να μας δείξει την αξία του. Στις λιγές που έπαιξε δεν με έπεισε. Ισως είναι καλύτερο για κάποιο παίκτη να δουλέψει αλλού. Δεν μιλάω για τον Τσουκαλά. Απέναντι στον Τσουκαλά αναγνωρίζω πως είναι ο μόνος παίκτης που είχε στιγμές να μου δείξει κάποια πράγματα, δεν μπόρεσε εκείνες τις στιγμές. Ισως έπρεπε να του δώσω κι άλλες ευκαιρίες. Υπαρχουν άλλοι παίκτες που για προσωπικό τους συμφέρον πρέπει να παίξουν αλλού. Αν δεν έπαιρνα την απόφαση να φύγει ο Λεονάρντο, ο Σταφυλίδης δεν θα έπαιζε ποτέ".

Για το αν υπάρχει καλή σχέση με την διοίκηση ή πιστεύει πως τον άδειασε η ίδια σχετικά με την αντιμετώπιση της διαιτησίας και για τα δημοσιεύματα που υπάρχουν για τεχνικούς που θέλει ο ΠΑΟΚ: "Ποιος τα γράφει αυτά; (σ.σ. ο Τύπος παίρνει την απάντηση). Εγώ έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Είχα το δικαίωμα να φύγω, είχα προτάσεις αλλά δεν έφυγα. Είμαι τεχνικός του ΠΑΟΚ. Εχω σεβασμό στην διοίκηση μας, στον Ζαγοράκη, τον Βρύζα και τον Κωνσταντινίδη. Είχα προβλήματα με τους διαιτητές, αλλά αυτό είναι λάθος δικό μου".

Για την δουλειά του στον τομέα της φυσικής κατάστασης και αν επιβάρυνε τους παίκτες: "Για ποιους τραυματισμούς λέτε; Να ονομάσετε... Ο Σαλπιγγίδης έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια. Με τον Σαλπιγγίδη έγινε λάθος. Δεν έκανε αποθεραπεία λόγω της Εθνικής ομάδας και το λάθος στην Ολλανδία ήταν ότι στο τελευταίο παιχνίδι δεν έστειλα τους αναπληρωματικούς για προθέρμανση. Εμαθα από το λάθος δεν ξέρω αν καταλαβαίνεται, από τότε μετά από 5 λεπτά από τους βασικούς κάνουν και οι αναπληρωματικοί ζέσταμα. Οσον αφορά τον Κοντρέρας. Πότε ήρθε στην προετοιμασία; Δεν ήρθε... Γιατί ήταν στο Κόπα Αμέρικα. Ο Φορλάν ο οποίος ήταν πρωταθλητής Ευρώπης, ο Κοντρέρας ήταν τιμωρημένος νωρίτερα, ήρθε λίγο πριν το ματς με την Καρπάτι. Το θεωρώ επαγγελματικό λάθος. Δεν δούλεψα με τον Κοντρέρας.

Πήγαινε στην Εθνική γύριζε τραυματίας. Είχε περισσότερους μυικούς τραυματισμούς αλλά δεν δούλεψα μαζί του. Ο Αθανασιάδης μέχρι τα 23 του δεν είχε παίξει γεμάτο πρωτάθλημα. Ανταποκρόθηκε στην εμπιστοσύνη που του έδειξα. Ενας παίκτης που δεν είχε μάθει να παίζει πολύ. Ελειψε σε 3 ματς από τα 51. Θέλω να πω κάτι. Δεν είμαι εδώ για να χορέψω, είμαι για να κάνω την δουλειά μου. Θα ήθελα να ρωτήσω να όταν παίξαμε δέκα εναντίον 11 στην Τότεναμ αντέξαμε... Σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος δεν είχαμε κάποιον μυικό τραυματισμό. Για τον Σαλπιγγίδη φταίω εγώ... Υπήρχαν στην αρχή κάποια προβλήματα με μυικούς τραυματισμούς τα οποία είναι φυσιολογικά. Παράδειγμα του Ιβιτς".

Για το αν ξέρει αν η ΠΑΕ πουλήσει παίκτες: "Αν συνεχίσουμε να πουλάμε παίκτες κάτι το οποίο είναι νορμάλ φαινόμενο, όπως τον Βιεϊρίνια, θα είμαστε πιο φτωχοί. Αν τα λεφτά που θα έρθουν δεν τα χρησιμοποιήσουμε για να πάρουμε παίκτες θα είμαστε πιο φτωχοί. Σήμερα να πουλήσουμε τον Αθανασιάδη, η αποψή μου είναι ότι η αξία του θα μεγαλώσει και άλλο. Στην Ελλάδα δεν γίνεται να πάρουμε λεφτά. Θα ξαναγυρίσω στην Ολλανδία και θα πω την ίδια φράση. Η ζωή μας θα είναι πιο δύσκολη. Η ενημέρωση που έχω εγώ με την έλευση επενδυτών δεν θα είμαστε αναγκασμένοι να πουλήσουμε σημαντικούς παίκτες. Αλλά καταλαβαίνω το φαινόμενο της πώλησης. Εγώ είπα την αποψή μου. Ποιοι παίκτες θα πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα. Θα παίξει ρόλο πως θα είναι η αγορά και το ενδιαφέρον".

Για τα δημοσιεύματα περί Ολυμπιακού: "Είμαι τεχνικός του ΠΑΟΚ. Εχω το απόγευμα προπόνηση, με νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ".

Για το μοντέλο με τους νέους παίκτες και αν υπάρχει κάποιο μεγάλο ταλέντο: "Ενας-δύο παίκτες έχουν εμφανιστεί. Είναι οι Αποστολόπουλος και Σταφυλίδης. Υπάρχουν ακόμη 9 παίκτες που δουλεύω. Δεν έχω βρει ταλέντα όπως ο Κουαρέσμα και ο Ρονάλντο, η ακαδημία όμως είναι καλή".

Για τις απώλειες στην Τούμπα και ότι η ομάδα ήταν δίχως πάθος στα εντός έδρας ματς: "Ορισμένα πράγματα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Είμαστε μια ομάδα κουρασμένη. Είναι κάποιες καθημερινές δυσκολίες και δεν μπορούμε να τις παραβλέψουμε. Υπήρχε μια ηλικία παικτών που ήταν μεγάλη. Ολο το διάστημα η εσωτερκή αυτοσυγκέντρωση είναι η πιο σημαντική μηχανή. Η εξωτερική είναι λιγότερο σημαντική. Μέσα από συζητήσεις προσπαθούσα να δώσω κίνητρο. Αλλες φορές είχαμε αποτελέσματα, άλλες όχι. Με τον Αστέρα χάσαμε 2-3 και κάναμε πολλά λάθη".

Για το αν η ομάδα στο ματς με τον Λεβαδειακό ήξερε πως με το 3-3 θα έπαιρνε 1 πόντο: "Το γνωρίζαμε. Πέντε λεπτά πριν το τέλος προηγούμασταν... Δεν μπορώ να διαβάσω τους κανονισμούς. Στο ματς με την ΑΕΚ μην ζητάτε περισσότερες πληροφορίες. Δεν είχα ενημέρωση γι' αυτό το ματς. Είχαν την ενημέρωση πως το πρώτο κριτήριο ήταν η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Δεν ήξερα τι ισχύει στα πλέι οφ".

Για τις προτάσεις που είπε πως δέχτηκε: "Στο ξεκίημα της χρονιάς η μία ενάμιση μήνα μετά και η δεύτερη αργότερα. Δεν έχει καμία σχέση".

Για την δηλωσή του μετά το ματς με την Ρούμπιν εότι θέλει να φύγει: "Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Απλά το σκέφτηκα..."

Για το αν σκέφτηκε ότι μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση: "Τι μπορώ να κάνω αν κάποιος με προσκαλεί και ζητάει κάτι από μένα κάτι;. Δεν εξαρτάται από μένα κάτι που έρχεται από έξω".

Για την δηλωσή του ότι δεν πρέπει να είναι πρώτος στόχος η Ευρώπη: "Η ομάδα πρέπει να είναι καλά είναι ότι πιο σημαντικό από ότι άλλο. Είμαι τόσο χαζός ώστε να μπερδεύω τα πράγματα;. Εμείς μιλάμε για Ευρώπη όταν στο σπίτι μας δεν έχουμε νοικοκυρευτεί. Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το Europa League. Για να φτάσουμε εκεί και να πάρουμε παίκτες πρέπει πρώτα να λύσουμε άλλα και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και να πούμε την αλήθεια. Δεν είναι λογικό αυτό; Μεταξύ μας πρέπει να διορθώσουμε και την επικοινωνία. Για μένα είναι πολύ λογικό να λύσουμε κάποια άλλα προβλήματα και μετά να πάμε στο Europa League. Εξαρτάται και ο μισθός μου από τα έσοδα της ομάδας... Ξέρω να κάνω υπολογισμούς. Είναι κάποια πράγματα που τα θεωρώ λογικά. Αφού είναι μονόδρομος πως μπορούμε να κάνουμε λάθος;"

Για τον Νιμανί: "Τι σημαίνει για εσένα χαφ; Ο Σαλπιγγίδης τι είναι χαφ ή επιθετικός; Δεν θέλω να πάω στον πίνακα δεν μου αρέσει. Για εσάς ο Γεωργιάδης είναι χαφ ή επιθετικός; Εχω τον Μαλεζά, τον Τσιρίλο και τον Λίνο, όλοι είναι αμυντικοί. Εχω τον Λάζαρ και τον Γκαρσία, είναι κεντρώοι. Ο Γκαρσία είναι Νο 6, ο Λάζαρ είναι οχτάρι, έχω τον Φωτάκη ή τον Ιβιτς, ο Φωτάκης είναι οχτάρι και ο Ιβιτς δεκάρι, έχω τον Κλάους μπροστά και τον Σαλπιγγίδη δεξιά που τον λέω να κλείνει μεσα. Αριστερά είχα τον Βιεϊρίνια. Ολοι αυτοί είναι επιθετικοί.

Τους λέω να γυρίζουν πιο πίσω γιατί θέλω να έχω παραπάνω παίκτες στο κέντρο. Ο Νιμανί ήρθε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Οσον αφορά τον Νιμανί, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα έχει την αποτελεσματικότητα του Κλάους, εγώ εκεί θέλω παίκτη που να σκοράρει. Η φιλοσοφία μου είναι να βρω θέση για τους καλύτερους 11. Ψάχνω να βρώ χώρο και θέση στην ομάδα. Μερικές φορές έχω ευχάριστο πρόβλημα με τους Λίνο και Σταφυλίδη. Οσον αφορά τον Γιάννου μιλάμε για ένα παίκτη είναι ένας νέος παίκτης που κατά την διάρκεια της χρονιάς μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι χρήσιμος. Εγώ θα ήθελα να είχα ακόμη ένα παίκτη που σκοράρει για αυτό και προσπάθησα να τον βάλω πίσω από τον Κλάους, κάποιες φορές πέτυχε και κάποιες όχι. Ο Γκαρσία είναι πολύ καλός με την μπάλα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/h_synenteyksh_tupoy_toy_laslo_mpoloni_live.1785721.html

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1087 on: May 22, 2012, 14:34:52 »
σορι κλαμπ αλλα δεν εδειξε αποτελεσματα η δουλεια του αυτη ειναι η αληθεια.

τον τσομπανη τον σταυρωσαμε για μια δηλωση υπερ γουμενου και τον μπολονι θα του χαριστω?

που τον εκανε πλακα ο δωνης στην τουμπα και αυτος νοιαζοταν για το χαμογελου του κοντου?

λογια λογια και ουσια μηδεν.

αν η ομαδα ειναι β εθνικης και δεν μπορει στο καλο και να μας γραφει.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1088 on: May 22, 2012, 14:52:38 »
ΚΟΛΚΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΡΙΟΛΗ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1089 on: May 22, 2012, 14:53:21 »
Αν και ακομα δεν εχω διαβασει ολη τη συνεντευξη, ακουσα στο ραδιο αποσμασματικα καποια κομματια, ουτως η αλλως και συνεντευξη να μην εδινε προσωπικα θελω να μεινει. Εχω παραπονα, καποια απο αυτα τα αναθεωρησα καθως τα παραδεχτηκε και ο ιδιος (πχ τραυματισμους), στο οβερολ ναι θελω να μεινει. Πιστευω οτι ειναι προπονητης αξιας, ειναι ο καταλληλος για τον ΠΑΟΚ, ειναι ο καταλληλος ειδικα αυτην εποχη, πιστευω οτι θα μπορεσει να το αποδειξει του χρονου.
Ο Κολκας λεει οτι κατα 80% θα τον διωξει η διοικηση, ελπιζω λοιπον εγω στο υπολοιπο 20%. Και κατα τη γνωμη μου παρα την κριτικη πιστευω οτι και η πλειοψηφεια του κοσμου τον θελει και ελπιζω τελικα να τον θελει και η διοικηση

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1090 on: May 22, 2012, 14:54:41 »
ο κολκας ειναι υπερ του μπολονι η σπρωχνει να φυγει?  O0

αν ειναι ετσι αλλαζει η φαση  :P

northeagle_4

• Guest
« Reply #1091 on: May 22, 2012, 14:58:15 »
ο κολκας θελει να φερει αυτους που πινει καφε μαζι βεντ.

δευτερον για μενα εισαι πολυ λαθος στην κριση σου για τον κοουτς και αυτα εχουν αναλυθει πολλες φορες. οταν ερθεις λαιβ θα στα ξαναπω. ;D ;D ;D

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1092 on: May 22, 2012, 15:10:32 »
λαζλο λαζλο γαμησε τους λαζλο, κολκα μουνακι ρουφα γαμς την κοιλια σου γαμω, σας την χαλαει να χετε καποιον που δεν μασαει κ δεν ειναι της φαρας σας ε ? θελετε χαβους γουχουδες κολομπουρδες για να τους κανετε οτι θελετε ε ? για αυτο ο ρουμανος θα σας κανει αμπαλαεο οτι ωρα θελει

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1093 on: May 22, 2012, 15:11:21 »
συντασσομαι με τα παιδια που θελεουν ενα σοβαρο προπονητη με τα ελαττωματα του παρα ενα yes men...αν ζουσαμε σε μια σοβαρη χωρα ή εστω αν ημασταν ενας σοβαρος λαος θα μιλουσαμε σημερα για το πως πρεπει να αλλαξει ενας τεχνικος διευθυντης που εφερε ετο τον φερελπι τσιριλο τον γιαννου τον αριας.
για το πως ενας προπονητης που εφερε το σπαντατσιο το νιμανι το λαζαρ και εβγαλε το σταφυλιδη απ οτο πουθενα πρεπει να στηριχθει, να μεινει και να τον βοηθησουμε ως ΠΑΟΚ να νοιωσει ακομη περισσοτερο ΠΑΟΚ βγαζωντας απο διπλα του διοικητικους που ξεχνανε το πουνε για τις ισοβαθμιες πχ και φυσικα σημερα θελουνε να τον φανε...
επισης να του ζητησουμε τη βοηθεια για το επιπεδο τω νακαδημιων μας εφοσον αυτες θεωρουμε οτι ισως μας σωσουν στο αμεσο και απωτερο μελλον
να του βαλουμε χερι για τα λαθη του επισης καρε καρε
να του ζητησουμε να μειωσει το συμβολαιο το προς οφελος του σωματειου σε μια δυσκολη συγκυρια...

αυτα επρεπε να ακουσουμε σημερα απο διοικηση κ κοουτς και οχι αυτο που ακουσαμε...

θελω να μεινει γιατι δε τρωω αμασητο το παπα της διοικησης που ξεγυμνωσε το ΠΑΟΚ απο οραμα, αξιοπρεπεια και παικτες...κα ιθελω αληθειες ως ΠΑΟΚτσης γιατι ετσι μονο θα ειμαι εκει, και αν αυτες μονο ο κοουτς τολμαει να της πει τοτε αυτον θελω ρε μαγκες...αυτον κ τον γκαρσια...κα ιοχι τους φωτακηδες τους βρυζες τους μαλεζαδες κ τους παντεληδες....
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1094 on: May 22, 2012, 15:11:54 »
Παντως αντιθετα απο οτι ειπε ο Κολκας οτι δηλαδη καθε προπονητης παει να καλυψει τον κωλο του με δικαιολογιες, εγω δεν θυμαμαι ΠΟΤΕ κανεναν αλλον να παραδεχεται τοσα λαθη του και μαλιστα συγκεκριμενα και οχι με αοριστολογιες του στυλ "ναι φταιω κι εγω καπου"

υγ: αυτο δεν σημαινει οτι με καλυψε σε ολα, καποιες ενστασεις και αντιρρησεις εξακολουθω να τις εχω αλλα νομιζω οτι ο Λαζλο ειναι με διαφορα οτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε τη δεδομενη στιγμη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1095 on: May 22, 2012, 15:15:27 »
ενα σωρο προπονητες εχουν ερθει κ ο κοντος παιζει παντα
για βρειτε εσεις εναν που δεν θα τον βαζει κ παω πασο

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1096 on: May 22, 2012, 15:26:41 »
το συμπερασμα που κραταω ειναι οτι ακομα ο μπολονι δεν εχει καταλαβει που βρισκεται  μιλωντας για την ιστορια και τις επιτυχιες της ομαδας αλλα να μου πεις εδω παιχτες που φορανε και το περιβραχιονιο μετα απο τοσα χρονια και δεν καταλαβαν.και πως να το καταλαβουν?θα τους το πει ο παντελας?η αυτοι που φοβουνται να φωναξουν για βαρια φανελα οταν σε κανουν πλακα τα γιαννενα,ο ατρομητος,ο αστερας κοκ?
μπολονι δεν ηρθες σε καλη φαση στην ομαδα αλλα η χρονια δεν ειναι επιτυχημενη και δεν το εχεις καταλαβει και δεν προκειται.λογικα θα σε φανε γιατι μαλλον δεν σηκωνεις το τηλεφωνο για να καλεσεις τον κολκα (πχ) να του παραπονεθεις γιατι εγραψε κατι

Οι παίκτες μια ζωή έχουν απαιτήσεις από εμάς. «Μου είπε ένας φίλος πως είπες αυτό για εμένα, μου είπε ένας άλλος ότι έκανες αυτό» και άλλα πολλά που ακούμε. Μια φορά, με είχε πάρει ένας τηλέφωνο και μου μιλούσε 45 λεπτά επειδή είχα γράψει πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Το αστείο ήταν πως η κατάστασή του όχι απλά δεν ήταν καλή, ήταν τραγική. Αυτά τα φαινόμενα φέτος έγιναν πολύ συχνά. Δείγμα έλλειψης σεβασμού του ρόλου τους απέναντι στον δικό μας.
http://blog.paok24.com/?p=2215

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1097 on: May 22, 2012, 21:39:32 »
Ρε σεις ο Καμπας ειπε οτι ο Μπολονι εδωσε το χερι του στο Δωνη στο 83, δηλαδη πεταξε λευκη πετσετα. Εγινε κατι τετοιο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1098 on: May 22, 2012, 21:58:46 »
αν θυμαμαι καλα, κανα 2-3λεπτο πριν τελειωσει
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός