Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50828 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #360 on: September 16, 2011, 12:21:27 »
παιδια δεν ξερω τον κανονισμο τι λεει, εσεις θα μου πειτε, σε περιπτωση που επιτρεπεται να αλλαξει ο εκτελεστης του πεναλντι στην επαναλαψη, μεγα λαθος που δεν εδωσε οδηγια να αλλαξει ο παιχτης αν επιτρεπεται αυτο.

Μαράκι, ασφαλώς και επιτρέπεται, ασφαλώς και ήταν λάθος να μην αλλάξει παίκτης...

zagorakis

• Guest
« Reply #361 on: September 17, 2011, 15:20:25 »
"Τον έχω παρακολουθήσει και γνωρίζω τον Πανιώνιο"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, σε συνέντευξη που παραχώρησε μιλάει για το ερχόμενο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, αναφέρεται στην κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, στην προσαρμογή της ομάδας από ευρωπαϊκό παιχνίδι στην εγχώρια διοργάνωση, αλλά και στους τραυματισμούς των παικτών

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA ενόψει του κυριακάτικου (18/9) αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ρουμάνος τεχνικός επισήμανε ότι γνωρίζει τους Νεοσμυρνιώτες, ενώ δεν αποκάλυψε αν προβεί σε αλλαγές. Ακόμη, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, στους πολλούς τραυματισμούς, αλλά και στην προσαρμογή των παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τότεναμ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Μπόλονι:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης (15/9): "Σίγουρα είμαστε λίγο κουρασμένοι. Μετά από το αποτέλεσμα είναι και κουρασμένοι και λυπημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Τότεναμ για να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια".

Για την προσαρμογή της ομάδας στα ελληνικά δεδομένα μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι: "Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολη η προσαρμογή της ομάδας από ελληνικό σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και πολύ πιο δύσκολο όταν συμβαίνει το αντίθετο. Συνήθως έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε κάτι που είναι πιο εύκολο, αλλά τώρα έχουμε μόλις δύο μέρες. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνετε".

Για τους τραυματισμούς των παικτών και το φαινόμενο των θλάσεων: "Για τους Κοντρέρας και Σαλπιγγίδη η απάντηση είναι εύκολη, καθώς είχες υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και είχαν επιβαρυνθεί πολύ. Ο Γεωργιάδης είναι ένας παίκτης που ενσωματώθηκε αργά με την ομάδα, δε δούλεψε από την αρχή και ο οργανισμός του αντέδρασε έτσι".

Για τον Πανιώνιο και τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει: "Σίγουρα γνωρίζω τον Πανιώνιο. Μάλιστα παρακολούθησα τα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας. Δεν ξέρω ακόμα αν θα προχωρήσω σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Θα το δούμε όταν ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/ton_exw_parakoloythhsei_kai_gnwrizw_ton_paniwnio.1373174.html

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #362 on: September 17, 2011, 17:00:45 »
Εμενα ο Μπολονι στο συγκεκριμενο παιχνιδι μου θυμισε καπως τον Σαντος. Νομιζω οτι επαιξε πιο πολυ συντηρητικα και προσεκτικα απο οσο χρειαζονταν.
Βεβαια δεν θελω να κραξω, ουτε να το παιξω μετα Χριστον Προφητης, αλλωστε αμα επαιζε γιουργια και το σκορ ηταν 0-2 μπορει τωρα να ελεγα γιατι δεν προσεξε και ανοιχτηκε. Το ιδιο και για την επαναληψη του πεναλτυ, ανα αλλαζε παιχτη και το εχανε αυτος, μπορει τωρα να λεγαμε γιατι δεν αφησε τον Λινο να ξανασουταρει μιας που τα βαζει.
Γενικα ομως δεν ειμαι συμφωνος με εκτελεστη τον Λινο, εχει χασει κι αλλη φορα πεναλτυ και γενικοτερα φοβαμαι οτι εχουμε καποιο προβλημα. Δε νομιζω οτι εχουμε παιχτη που να εμπνεει σιγουρια στην εκτελεση των πεναλτυ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #363 on: September 17, 2011, 17:07:48 »
παιδια δεν ξερω τον κανονισμο τι λεει, εσεις θα μου πειτε, σε περιπτωση που επιτρεπεται να αλλαξει ο εκτελεστης του πεναλντι στην επαναλαψη, μεγα λαθος που δεν εδωσε οδηγια να αλλαξει ο παιχτης αν επιτρεπεται αυτο.

Μαράκι, ασφαλώς και επιτρέπεται, ασφαλώς και ήταν λάθος να μην αλλάξει παίκτης...

Για μενα παλι δεν ητανε λαθος που δεν αλλαξε παικτης ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που ΣΚΟΡΑΡΕ....εαν το εχανε (το πρωτο) πιστευω θα ητανε λαθος....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

zagorakis

• Guest
« Reply #364 on: September 18, 2011, 20:26:00 »
"Δεν είναι εύκολο να γεμίσεις αδρεναλίνη"

Πως ο Λάσλο Μπόλονι αιτιολόγησε την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και που απέδωσε την νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Σε ποιους παίκτες έδωσε τον τίλο των κορυφαίων

Ευχαριστημένος για την νίκη του ΠΑΟΚ και την... αντίδραση της ομάδας του μετά το παιχνίδι της Πέμπτης (16/9) απέναντι στην Τότεναμ εμφανίστηκε ο Λάσλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην αρχική τοποθέτησή του στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: "Είδα τον Πανιώνιο στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι πολύ δυνατή ομάδα στο χώρο του κέντρου. Και σίγουρα ένα παραπάνω πρόβλημα για εμάς είναι να παίζουμε μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις σωματικά αλλά και στον ψυχολογικό τομέα. Το να γεμίσεις τον οργανισμός σου με αδρεναλίνη μέσα σε  σύντομο διάστημα είναι δύσκολο. Και αυτή είναι η εξήγηση για την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο".

Οσον αφορά το... ανέβασμα στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Στο τέλος του παιχνιδιού πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαν αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος, μπήκαν πολύ δυνατά και πιστεύω πως πήραμε μια νίκη που την αξίζαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, στα τελευταία λεπτά με αντίπαλο την Τότεναμ προσπάθησαν.

Στα τελευταία λεπτά του σημερινού αγώνα δεν δείξαμε την εικόνα στην Κρήτη. Πιστεύω πως η τακτική συμπεριφορά του Σαλπιγγίδη ήταν σημαντική για εμάς. Οι τρεις καλύτεροι μας παίκτες ήταν οι Φωτάκης, Αθανασιάδης και Σαλιπιγγίδης. Και θέλω να πιστεύω πως αυτό θα είναι ένας καλός οιωνός για τα επόμενα παιχνίδια".

Για το ότι η ομάδα ανεβαίνει στο δεύτερο ημίχρονο: Ξέρω ότι οι παίκτες μου αισθάνονται την μεγάλη ευθύνη που τους βαραίνει. Το να παίξεις καλά πρέπει να είσαι απελευθερωμένος. Και η ευθύνη του αποτελέσματος δεν τους αφήνει να είναι ελεύθεροι στο μυαλό τους.

Για τα επόμενα παιχνίδια: Ολα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Και ο στόχος μου είναι να δίνω όλη μου την σωματική και διανποητική μου δύναμη στον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ τους φίλους μας που ήρθαν εδώ και μας βοήθησαν

Για την εμφάνιση του Κοντρέρας: Ήταν καλός αλλά δεν μ' αρέσει να μιλάω για όλους ατομικά.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/den_einai_eukolo_na_gemiseis_adrenalinh.1374839.html

«Χαίρομαι που σκόραραν οι επιθετικοί»

Στην καλή παρουσία των Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Φωτάκη στάθηκε ο Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

«Γνωρίζαμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδα δύο φορές τον Πανιώνιο και είδα ότι είναι πολύ δυνατός στο χώρο του κέντρου με πολλές προσπάθειες από περιοχή σε περιοχή. Τέτοιες ομάδες είναι δύσκολες. Σίγουρα ένα επιπλέον πρόβλημα ήταν ότι ερχόμασταν από ευρωπαϊκό αγώνα και είναι δύσκολο να επιστρέψεις σωματικά και ψυχολογικά μέσα σε τρεις μέρες. Πρέπει να γεμίσεις τον οργανισμό σου με υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης και αυτό είναι δύσκολο. Αυτή είναι η εξήγηση για το κακό μας πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου επειδή αφυπνίστηκαν στην ανάπαυλα, μπήκαν με αυτοπεποίθηση στο δεύτερο και με τις ευκαιρίες που έκαναν πήραμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιχνίδια της εβδομάδας έστω και αν τα τελευταία λεπτά του αγώνα της Τότεναμ δεν μας έφεραν αυτό που θέλουμε. Είμαι ευχαριστημένος επειδή στο δεύτερο μέρος είχαμε μία διαφορετική εικόνα από εκείνη της Κρήτης και επειδή οι επιθετικοί μας σκόραραν. Η τακτική συμπεριφορά του Σαλπιγγίδη, πέρα από το γκολ, ήταν πολύ σημαντική για εμάς και νομίζω ότι οι τρεις καλύτεροι παίκτες μας ήταν οι τρεις διεθνείς, οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Αθανασιάδης, Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλός οιωνός για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν και να μας στηρίξουν. Δεν μπορώ να κατανοήσω τι έγινε στο ημίχρονο», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για την βελτιωμένη απόδοση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Ξέρω ότι οι παίκτες μου αισθάνονται την ευθύνη που κουβαλούν. Πολλές φορές αυτή η υπευθυνότητα δεν έχει καλά αποτελέσματα. Για να παίζεις καλά πρέπει να είσαι απελευθερωμένος. Η ευθύνη του αποτελέσματος δεν τους το επιτρέπει αυτό».

Για τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Ο στόχος μας είναι να δίνουμε όλη τη δύναμή μας σε κάθε παιχνίδι»

Για τον Κοντρέρας: «Είχα τόση επιθυμία να μπει το δεύτερο γκολ, που η προσοχή μου ήταν στραμμένη στην επίθεση. Για μένα οι καλύτεροι ήταν οι τρεις Έλληνες».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11843
« Last Edit: September 18, 2011, 20:47:02 by POYLEN-4- »

kostas4

• Guest
« Reply #365 on: September 19, 2011, 12:22:17 »
στο παιχνιδι μας φετος υπαρχουν καποιες χτυπητες αδυναμιες τις οποιες μπορει να διορθωσει ο μπολονι. χθες πηραμε 8 κορνερ και δεν δημιουργησαμε φαση ουτε σε ενα εκτος ισως απο εκεινο που εκτελεσε ο λινο. στα αουτ που εκτελουμε ειναι πολυ συχνο να μην πηγαινει κανεις να ζητησει μπαλλα και σε μια φαση που ημασταν στην επιθεση αναγκαστηκε ο λινο να κανει αλλαγη επειδη δεν εβρισκε καποιον να την δωσει.
παντως μου αρεσει που ο λαζλο μιλαει με ονοματα και δεν φοβαται να πει την αποψη του για τους παιχτες οπως κανουν οι περισσοτεροι

Athinaios--4

• Guest
« Reply #366 on: September 19, 2011, 12:56:43 »
Είναι φανερό ότι από την στιγμή που έφυγε ο Σάντος η ομάδα δεν απειλεί με στημένες φάσεις. Σίγουρα μπήκαν κάποια γκολ πέρσι με τον ίδιο τρόπο αλλά ήταν φάσεις του Σάντος και σιγά-σιγά χάθηκαν. Για μένα τα προβλήματα είναι 3.
1.Το μεγάλο κενό στα δεξιά της άμυνας. Λες και δεν υπάρχει παίκτης εκεί. Είτε αμυντικά, είτε επιθετικά. Ο άνθρωπος είναι ανύπαρκτος. Νομίζω ότι ο Μπόλονι του δίνει κάποιες ευκαιρίες μήπως και μπορέσει να βοηθήσει και μετά θα βρεθεί στην κερκίδα. Εκεί θα παίξει είτε ο Κοντρέρας, είτε κάποια μεταγραφή το Δεκέμβριο. Είτε βέβαια ο Σνάουτσερ.
2.Το μεγάλο κενό στην άμυνα μας όταν οι αντίπαλοι σηκώνουν τη μπάλλα στον αέρα. Εκεί ούτε ο Κρέσιτσ έχει τις κατάλληλες εξόδους ώστε να καθαρίζει τις φάσεις αλλά ούτε και οι αμυντικοί μας μπορούν να διώξουν τη μπάλλα. Ο Κοντρέρας ούτε καν πηδάει αλλά τρέχει στο δοκάρι και ο Μαλεζάς είναι απλά μέτριος. Αν μπει και ο Τσιρίλο στη θέση του Μαλεζά τότε θα κάνουν πάρτυ οι αντίπαλοι.
3.Λείπουν τα τρξίματα του Βιτόλο. Αυτό κυρίως φαίνεται στα πλάγια μπακ μας. Ο Βιτόλο ήταν πάντα κοντά και βοηθούσε. Πλέον αυτό δεν το κάνει κανένας και μένουν ακάλυπτα. Είναι που είναι τραγικοί αμυντικοί και οι 2, το΄κάνει χειρότερο ότι δεν τους βοηθάει κανένας.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #367 on: September 19, 2011, 13:12:11 »
3.Λείπουν τα τρξίματα του Βιτόλο. Αυτό κυρίως φαίνεται στα πλάγια μπακ μας. Ο Βιτόλο ήταν πάντα κοντά και βοηθούσε. Πλέον αυτό δεν το κάνει κανένας και μένουν ακάλυπτα. Είναι που είναι τραγικοί αμυντικοί και οι 2, το΄κάνει χειρότερο ότι δεν τους βοηθάει κανένας.

Και εγω για αυτο χθες μαλωνα με φιλους που φυσικα το αντεπιχείρημα τους ηταν "δεν το χαλασε που την Πεμπτη θα βλεπει την ΠΑΟΚαρα"...
Η απουσια του ως τωρα ειναι σημαντικοτατη...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #368 on: September 19, 2011, 14:16:13 »
Είναι φανερό ότι από την στιγμή που έφυγε ο Σάντος η ομάδα δεν απειλεί με στημένες φάσεις. Σίγουρα μπήκαν κάποια γκολ πέρσι με τον ίδιο τρόπο αλλά ήταν φάσεις του Σάντος και σιγά-σιγά χάθηκαν. Για μένα τα προβλήματα είναι 3.

πλακα κανεις ετσι;αλλο δεν απειλει απο το κορνερ και αλλο δεν απειλει απο στημενα

και φετος εχεις ηδη 2 γκολ απο στημενα

Athinaios--4

• Guest
« Reply #369 on: September 19, 2011, 14:43:46 »
Καθόλου πλάκα δεν κάνω. Εννοείς 3 γκολ από στημένα εκτός κι αν δεν υπολογίζεις το γκολ του Γκαρσία με απ'ευθείας φάουλ. Τέλος πάντων συνεχίζω και εξηγώ.
1. Έγραψα "Η ομάδα ΆΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ". Προφανώς και δεν έφυγε φέτος ο Σάντος. Έχου λοιπόν και όλη την περσινή χρονιά.
2. Ναι έβαλε τα 2 γκολ ο Μπαλάφας. Σίγουρα όλες οι ομάδες θα βάλουν κάποια γκολ από στημένα. Εσένα όμως που δεν κάνεις πλάκα σου δίνει η ομάδα την εντύπωση στα στημένα ότι απειλεί όπως απειλούσε? Τότε έβλεπες συγκεκριμένα χτυπήματα, συγκεκριμένες κινήσεις μέσα στην περιοχή κτλ. Τώρα? Τα βλέπεις? Αν ναι, τότε πάω πάσο.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #370 on: September 19, 2011, 14:49:42 »
Αδερφέ για πες μου πόσα χρόνια έχεις να δεις κομπίνα σε φαουλ του ΠΑΟΚ?

mGm

• Guest
« Reply #371 on: September 19, 2011, 14:50:06 »
Ο Μπολονι δειχνει να πονταρει πολυ περισσοτερο στο επιθετικο κομματι απο το αμυντικο. Απο την μια ωραιο απο την αλλη οποτε βρεθει καποιος αντιπαλος παιχτης σε καλη μερα κανει ανω κατω την αμυνα και μας κοψοχολιαζει. Γιαυτο νομιζω εχει ξεχασει τελειως τον σναουτσνερ και βαζει μονο το εττο. Δεν ξερω αν στις προπονησεις βλεπει κατι διαφορετικο αλλα μεχρι στιγμης φαινεται να τον προτιμαει μονο αυτος. Ηρθε και εκεινο το γκολ συνεργασιας των 2 μπακ με την καρπατι (εττο - λινο) και εδεσε το γλυκο. καιγεται και ο σαλπιγγιδης γιατι αναλωνεται στο να τρεχει διαρκως πισω για να βοηθησει στην δεξια πλευρα πριν δημιουργηθουν καταστασεις. οταν προλαβαινει εχει καλως...
Σχετικα με τα στημενα, εχουμε δει αρκετα ωραιες κομπινες μεχρι τωρα που δεν εχουν καταληξει σε γκολ αλλα νομιζω οτι καποια στιγμη θα ερθει κι αυτο. Φαινεται οτι το δουλευουν αρκετα και μαλιστα καθε φορα με διαφορετικους πρωταγωνιστες. Ο σαντος πονταρε πολυ στην εκρηξη και το εκπληκτικο αλμα του βιερινια αλλα και αυτο 1-2-5-10 το πηρανε γραμμη ολοι.
Εγω αναρωτιεμαι γιατι συνεχιζει να χτυπαει ολα τα δεξια κορνερ ο γκαρσια. Καλος χρυσος αλλα κατα 90% δινει τοσα φαλτσα στη μπαλα που παει παντα μεσα στη μικρη περιοχη και μπλοκαρει με τη μια ο αντιπαλος τερματοφυλακας. Εχει βαλει καποιο στοιχημα για απευθειας γκολ??? Δεν ξερω αλλα προσωπικα με εχει κουρασει.
Το θεμα με τα πλαγια αουτ επισης τραβαει εδω και εναμιση χρονο και εχει κουρασει. Τωρα τελευταια σαν να βελτιωθηκε λιγο η κατασταση αλλα ακομα οχι σε ικανοποιητικο επιπεδο.
Σχετικα με την απουσια του βιτολο εννοειται οτι ευθυνεται κατα τεραστιο ποσοστο στη δυσλειτουργια της αμυνας. Παιχνιδι μπορει να μην ηξερε να κανει αλλα εξαφανιζε τα περισσοτερα αμυντικα μειονεκτηματα των υπολοιπων. Τωρα στη θεση του παιζει ο τραγικος κατ'εμε αριας ο οποιος ΚΑΙ δεν ξερει να κανει παιχνιδι ΚΑΙ καθε φορα που παιρνει τη μπαλα δειχνει να φοβαται και θελει να την ξεφορτωθει ΚΑΙ στα μαρκαρισματα δεν ειναι τοσο γρηγορος ΚΑΙ τρωει ηλιθιες καρτες για πλακα.
αν τα βαλουμε ολα μαζι κατω ειναι προφανες...
1.αντικατασταση βιτολο με αριας
2.αντικατασταση σναουτσνερ με εττο.
3.ποιο ψηλα ολη η ομαδα στη προσπαθεια να παιξει ποιο επιθετικα
4.μετριοτατος μεχρι σημερα κοντρερας

....θα δουμε πολλα over φετος

Athinaios--4

• Guest
« Reply #372 on: September 19, 2011, 15:08:43 »
Αδερφέ για πες μου πόσα χρόνια έχεις να δεις κομπίνα σε φαουλ του ΠΑΟΚ?

Εγώ? Επί Σάντος δεν έβλεπες? ΟΚ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #373 on: September 19, 2011, 15:21:11 »
με σαντος το μονο που βγηκε απο τα στημενα ηταν αυτο με τον αντελινο να πετιεται στο πρωτο δοκαρι, καναμε αρκετα γκολ ετσι μεχρι που μας πηραν πρεφα κ τελειωσε το σκηνικο, με μπολονι προσπαθεις με την μπαλα κατω να κανεις κομπινα αλλα για να σου βγει ειναι κ θεμα τυχης

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #374 on: September 19, 2011, 15:33:48 »
Εγώ τον προπονητή τον γουστάρω και μάλιστα περισσότερο από τον Σάντος. Μόνο μια ερώτηση έχω να του κάνω χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας: Τι βλέπεις στον Ετό άνθρωπέ μου, τι ξέρεις που δεν ξέρουμε εμείς?????
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
« Reply #375 on: September 23, 2011, 22:46:44 »
"Ντέρμπι; Τους τρεις βαθμούς θέλουμε!"

Ο Λάσλο Μπόλονι απέδειξε για άλλη μία φορά ότι έχει μια δική του ξεχωριστή θεώρηση των πραγμάτων και προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του στις δηλώσεις του εν όψει ΑΕΚ

Ότι ο Λάσλο Μπόλονι αντιμετωπίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα πράγματα, είναι κάτι που το έχει αποδείξει πολλάκις με τη συμπεριφορά του, το χιούμορ του και τις ατάκες του, που συνήθως "γράφουν". Γενικώς, προσπαθεί να είναι χαλαρός και να μην "φορτώνει" και τους παίκτες του, παρά μόνο όταν κρίνει αυτός ότι είναι απαραίτητο.

Ερωτώμενος, λοιπόν, σχετικά με το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή (25/9) στην Τούμπα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπροστά στην κάμερα της NOVA φρόντισε να μην ανεβάσει τους τόνους και να περιοριστεί στα... απολύτως απαραίτητα.

Απάντησε χαρακτηριστικά: "Δεν θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως σε όλες τις χώρες υπάρχουν ντέρμπι, όμως, όλα τα ντέρμπι δίνουν τρεις βαθμούς, όχι 4, 5 ή 7! Παίξαμε με τον Πανιώνιο και πήραμε τρεις βαθμούς. Τρεις πόντους, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σε όλα τα παιχνίδια απαιτείται ίδια συγκέντρωση".

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/ntermpi_toys_treis_vathmous_theloyme.1382289.html

giannis80

• Guest
« Reply #376 on: September 24, 2011, 10:34:45 »
Εγώ τον προπονητή τον γουστάρω και μάλιστα περισσότερο από τον Σάντος. Μόνο μια ερώτηση έχω να του κάνω χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας: Τι βλέπεις στον Ετό άνθρωπέ μου, τι ξέρεις που δεν ξέρουμε εμείς?????

Όσο βλάκας κι αν ειναι ο  Ετο, ανεβαινει μέχρι πανω. Και είτε ο κοντός είτε ο γεωργιαδης (όποιος παίζει δεξια), συγκλίνει προς την περιοχή, άρα βγάζουμε περισσότερους παίκτες σε θέση κοντά για γκολ.Όσο βλάκας κι αν είναι ο ετό, ανεβαίνει ψηλά.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #377 on: September 24, 2011, 11:10:46 »
γιάννη το οτι ο εττο ανεβαινει ψηλά στην αντίπαλη περιοχή και πιέζει επιθετικά δεν τον καθιστά καλό μπακ. επειδή μάλιστα είναι τόσο προσηλωμένος στην επίθεση ξεχνά και να μαρκάρει..... μόνο με τα μάτια μαρκάρει αυτός.... αυτό αμυντικά μας δημιουργεί μεγάλο μειονέκτημα, είναι αμυντικά σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο.... στην τελική αν ήταν και τόσο καλός επιθετικά δεν θα ΄'επαιζε σε θέση δεξιού μπακ αλλά θα έπειζε δεξί εξτρέμ. όμως και οι περισσότερες σέντρες του είναι άκυρες (όχι όλες, δεν τα ισοπεδώνω όλα). σκέψου πως ανήταν συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα τότε και όποιος επιθετικός έπαιζε δεξιά (σαλπι-γίδι ή γεωργιάδης) ίσως να είχε πολύ καλύτερη απόδοση αν δεν χρειαζόταν να γυρίζει συνεχώς προς τασ πίσω να κάνει και την δουλεια του εττο....  όπως και αν έχει, ο μπουκαλόπληκτος δεν αξίζει να φορά (ούτε καν να ακουμπά) την φανέλα του ΠΑΟΚ και ίσως ήλθε η ώρα να πάρει χρόνο συμμετοχής ο αποστολόπουλος.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #378 on: September 24, 2011, 11:30:47 »
Ανεξαρτητα απο το τι λεμε ολοι μας και απο τις καλα κατεγραμμενες αδυναμιες του Ετο, νομιζω ειναι προφανες οτι ο Μπολονι τον προτιμα λογω αγωνιστικων χαρακτηριστικων. Ειναι δηλαδη επιθετικογενης μπακ που ανεβαινει ψηλα. Ειναι ξεκαθαρο οτι αυτο θελει ο Μπολονι και ειναι διατεθειμμενος (προς το παρον) να ανεχτει τις αμυντικες αδυναμιες του. Μην ξεχνατε οτι ηθελε να παιξει με εναν καθαρο κοφτη και 2 "οκταρια", αλλα ειναι "αναγκασμενος" να παιζει με δυο κοφτες (ο Γκαρσια δεν μπορει μονος του) και εναν επιθετικο χαφ. Αρα θεωρει υποχρεωτικο το να εχει επιθετικογενη μπακ για να βγαζει πιο πολλους παικτες στην επιθεση.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #379 on: September 24, 2011, 12:25:49 »
το δεχομαι. αλλά με τι κοστος;
μεχρι τωρα (αν εξαιρεσουμε τον αγωνα με την τοτεναμ) παιζουμε με καφενεια (και χασαμε απο ενα καφενειο εξ αυτων, τον τελη, που απο δεξια μπηκε το δευτερο μπαλακι που φαγαμε.... μεχρι τωρ;α πονουν τα ματια μας με το υπερπαλτο....΄αν στο μελλον αυτος μας κοστισει και αλλα αποτελεσματα; οκ και εμενα μου αρεσουν οι επιθετικογενεις παικτες. αλλά θα πρέπει το συνολο της ομαδος να υποστηριζει το επιθετικο παιχνιδι. μεχρι τωρα ημασταν ομαδα του μισο-μηδεν (με το μηδεν παθητικο). ξαφνικα θα γινουμε ομαδα του οσα φαμε, θα βαλουμε περισσοτερα; με ποιους; με τους 30φευγα γκαρσια (ο οποιος καταβαλλει υπερφιλοτιμες προσπαθειες και οταν λειπει χανεται το κεντρο και η ηρεμια), ιβιτς, λινο; με τον σαλπι-γιδι-παλτο-θερμοσιφωνα-προδοτη; ενταξει θα πρεπει να μην ονειροβατουμε, αν αυριο παιξει ο λεοναρντο θα τον κανει χαζο τον εττο. θα πρεπει το μποϊλερ ή ο γεωργιαδης να τρεχουν να τον καλυπτουν στην αμυνα..... στην τελικη αν εχεις το κεφαλι σου ησυχο αμκυντικα στην δεξια πλευρα τοτε ο δεξιος επιθτικος θα μπορει να προσφερει πιο ποιοτικα στην επιθεση.