"Δεν είναι εύκολο να γεμίσεις αδρεναλίνη"
Πως ο Λάσλο Μπόλονι αιτιολόγησε την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και που απέδωσε την νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Σε ποιους παίκτες έδωσε τον τίλο των κορυφαίων
Ευχαριστημένος για την νίκη του ΠΑΟΚ και την... αντίδραση της ομάδας του μετά το παιχνίδι της Πέμπτης (16/9) απέναντι στην Τότεναμ εμφανίστηκε ο Λάσλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην αρχική τοποθέτησή του στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: "Είδα τον Πανιώνιο στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι πολύ δυνατή ομάδα στο χώρο του κέντρου. Και σίγουρα ένα παραπάνω πρόβλημα για εμάς είναι να παίζουμε μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις σωματικά αλλά και στον ψυχολογικό τομέα. Το να γεμίσεις τον οργανισμός σου με αδρεναλίνη μέσα σε σύντομο διάστημα είναι δύσκολο. Και αυτή είναι η εξήγηση για την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο".
Οσον αφορά το... ανέβασμα στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Στο τέλος του παιχνιδιού πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαν αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος, μπήκαν πολύ δυνατά και πιστεύω πως πήραμε μια νίκη που την αξίζαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, στα τελευταία λεπτά με αντίπαλο την Τότεναμ προσπάθησαν.
Στα τελευταία λεπτά του σημερινού αγώνα δεν δείξαμε την εικόνα στην Κρήτη. Πιστεύω πως η τακτική συμπεριφορά του Σαλπιγγίδη ήταν σημαντική για εμάς. Οι τρεις καλύτεροι μας παίκτες ήταν οι Φωτάκης, Αθανασιάδης και Σαλιπιγγίδης. Και θέλω να πιστεύω πως αυτό θα είναι ένας καλός οιωνός για τα επόμενα παιχνίδια".
Για το ότι η ομάδα ανεβαίνει στο δεύτερο ημίχρονο: Ξέρω ότι οι παίκτες μου αισθάνονται την μεγάλη ευθύνη που τους βαραίνει. Το να παίξεις καλά πρέπει να είσαι απελευθερωμένος. Και η ευθύνη του αποτελέσματος δεν τους αφήνει να είναι ελεύθεροι στο μυαλό τους.
Για τα επόμενα παιχνίδια: Ολα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Και ο στόχος μου είναι να δίνω όλη μου την σωματική και διανποητική μου δύναμη στον ΠΑΟΚ.
Ευχαριστώ τους φίλους μας που ήρθαν εδώ και μας βοήθησαν
Για την εμφάνιση του Κοντρέρας: Ήταν καλός αλλά δεν μ' αρέσει να μιλάω για όλους ατομικά.
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/den_einai_eukolo_na_gemiseis_adrenalinh.1374839.html«Χαίρομαι που σκόραραν οι επιθετικοί»
Στην καλή παρουσία των Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Φωτάκη στάθηκε ο Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.
«Γνωρίζαμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδα δύο φορές τον Πανιώνιο και είδα ότι είναι πολύ δυνατός στο χώρο του κέντρου με πολλές προσπάθειες από περιοχή σε περιοχή. Τέτοιες ομάδες είναι δύσκολες. Σίγουρα ένα επιπλέον πρόβλημα ήταν ότι ερχόμασταν από ευρωπαϊκό αγώνα και είναι δύσκολο να επιστρέψεις σωματικά και ψυχολογικά μέσα σε τρεις μέρες. Πρέπει να γεμίσεις τον οργανισμό σου με υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης και αυτό είναι δύσκολο. Αυτή είναι η εξήγηση για το κακό μας πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου επειδή αφυπνίστηκαν στην ανάπαυλα, μπήκαν με αυτοπεποίθηση στο δεύτερο και με τις ευκαιρίες που έκαναν πήραμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιχνίδια της εβδομάδας έστω και αν τα τελευταία λεπτά του αγώνα της Τότεναμ δεν μας έφεραν αυτό που θέλουμε. Είμαι ευχαριστημένος επειδή στο δεύτερο μέρος είχαμε μία διαφορετική εικόνα από εκείνη της Κρήτης και επειδή οι επιθετικοί μας σκόραραν. Η τακτική συμπεριφορά του Σαλπιγγίδη, πέρα από το γκολ, ήταν πολύ σημαντική για εμάς και νομίζω ότι οι τρεις καλύτεροι παίκτες μας ήταν οι τρεις διεθνείς, οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Αθανασιάδης, Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλός οιωνός για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν και να μας στηρίξουν. Δεν μπορώ να κατανοήσω τι έγινε στο ημίχρονο», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.
Για την βελτιωμένη απόδοση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Ξέρω ότι οι παίκτες μου αισθάνονται την ευθύνη που κουβαλούν. Πολλές φορές αυτή η υπευθυνότητα δεν έχει καλά αποτελέσματα. Για να παίζεις καλά πρέπει να είσαι απελευθερωμένος. Η ευθύνη του αποτελέσματος δεν τους το επιτρέπει αυτό».
Για τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Ο στόχος μας είναι να δίνουμε όλη τη δύναμή μας σε κάθε παιχνίδι»
Για τον Κοντρέρας: «Είχα τόση επιθυμία να μπει το δεύτερο γκολ, που η προσοχή μου ήταν στραμμένη στην επίθεση. Για μένα οι καλύτεροι ήταν οι τρεις Έλληνες».
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11843