Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50907 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #600 on: December 15, 2011, 23:11:32 »
έλα ρε τώρα...σιγά μην μας χαλάσει το πανήγυρη ο επαγγελατίας προπονητής...άντε ρε πάμε....

Αναστεναγμοί ως πότε την καρδούλα μου θα τρώτε
Έλα εδώ χρυσέ μ' αητέ, δεν σ' είδα σήμερα κι εχτέ
Έλα σιμά μου κάτσε, μελαχρινούλα μου
τον πόνο μου να γιάνεις και την καρδούλα μου
αμάν αμάν, και την καρδούλα μου

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #601 on: December 15, 2011, 23:14:14 »
Μα το πανηγύρι εδώ άρχισε με το που έκανε τις δηλώσεις ..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

zagorakis

• Guest
« Reply #602 on: December 15, 2011, 23:16:16 »
"Έχω πρόταση, πρέπει να τη μελετήσω"

Ο Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί κρούση από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει. Ακόμη, επισήμανε ότι έχει συζητήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Τι είπε για το ματς με τη Ρουμπίν Καζάν και την πρόκριση στους "32" του Europa League

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Μπόλονι:
"Ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε το γρήγορο γκολ. Σίγουρα το να ξεκινήσεις νωρίς με ένα γκολ, η κυριαρχία σου είναι μεγαλύτερη, αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Κι όταν δεν το καταφέρνεις δυο, τρεις φορές, μπορεί να δεχτείς ένα γκολ και να ισοφαρίστεις. Σίγουρα, το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά το ότι προκριθήκαμε είναι σημαντικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό να μην ηττηθείς σε δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εσείς αναφέρατε ότι ήταν ένας όμιλος Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και στο Europa League τη νέα χρονιά. Σε αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν πάρα πολλά, όπως και οι οπαδοί μας, που ήταν παρόντες σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Μπράβο τους και ευχαριστούμε. Είδα ότι σε τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε απέναντι σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες, πίστευα ότι θα μας δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα, αλλά στα παιχνίδια που παίξαμε εναντίον τους, δεν αισθάνθηκα ότι μας δημιούργησαν ιδιαίτερα προβλήματα που θα δικαιολογούσε την οικονομική διαφορά. Τώρα, η εμπειρία μας είναι πίσω, μία ωραία περιπέτεια. Τώρα, το πολύ σημαντικό παιχνίδι είναι την Κυριακή κόντρα στη Δόξα Δράμας. Δε θα προσπαθήσουμε απλά, θα κάνουμε το καλύτερο μας".
Για τη διαχείριση δυνάμεων που είχε αναφέρει και αν έγινε σωστά σήμερα: "Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα η αυτοσυγκέντρωση μας ήταν στο σημερινό παιχνίδι. Ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαστε απλά διεκδικητές, αλλά είμαστε στην πρώτη θέση και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου".
Για τη χρησιμοποίηση του Γλύκου: "Σίγουρα κάθε ομάδα ξέρετε ότι έχει ένα βασικό παίκτη. Εμείς έχουμε τρεις βασικούς τερματοφύλακες. Σήμερα ήταν κάτι σαν εξετάσεις για το Γλύκο, το σκεφτόμουν εδώ και καιρό. Ήταν καλός, βέβαια δεν είχε πολύ δουλειά, δέχθηκε ένα γκολ, αλλά πιστεύω ότι είναι μια επανεκκίνηση για τον ίδιο".
Για τις προτάσεις που έχει δεχθεί από άλλες ομάδες τον καιρό που είναι στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για την τελευταία από τη Σαουδική Αραβία: " Το μισό είναι αλήθεια, δηλαδή ότι δέχθηκα πρόταση, αλλά δεν έχω απαντήσει αρνητικά μέχρι στιγμής. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη. Θέλω να αναλύσω όλα τα δεδομένα και στη συνέχεια να απαντήσω".
Για το αν προτιμά να αντιμετωπίσει κάποια συγκεκριμένη ομάδα για τη συνέχεια του Europa League: "Πραγματικά δεν ξέρω να απαντήσω. Είναι τρεις ομάδες που δεν ήθελα να αντιμετωπίσουμε με τίποτα, αλλά δε θα τις πω".
Για το αν ήδη αποφασίσει: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι θρησκεία. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για τη Μακεδονία. Δουλεύω για την ομάδα, αλλά ξέρετε πολύ καλά και εσείς ότι οποιαδήποτε πρόταση έρχεται πρέπει να τη μελετήσω. Δεν είναι υποκριτής, τουλάχιστον όχι πολύ. Δε λέω ψέμματα, τουλάχιστον όχι πάνω από 50%. Δουλεύω για τον ΠΑΟΚ και τον προετοιμάζω για το επόμενο παιχνίδι".
Για το τι χρονικό όριο βάζετε, αν λέτε ότι δεν έχετε απορρίξει την πρόταση που έχετε: " Έχω μιλήσει με τη διοίκηση ήδη. Θα πρέπει να τα συζητήσουμε εκτενέστερα, αλλά έχω ένα πρόβλημα, μου αρέσει πολύ η μελιτζάνα και το καρπούζι".
Για τη συνομιλία που είχε με τον Αρλάουσκις: "Τον ξέρω γιατί έπαιξε πολύ καιρό στη Ρουμανία και μιλάει πολύ καλά ρουμανικά".

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/exw_protash_prepei_na_th_melethsw.1538709.html

Οχι να φαμε ρε Λαζλο τετοια ξενερα. Αραξε εδω και δουλεψε

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #603 on: December 15, 2011, 23:18:31 »
αντιο λαζλο ουτε εσενα δεν μπορεσανε να κρατισουνε ¨μραβο σας κηριοι τις δηικισεις ανιπαρκτοι

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #604 on: December 15, 2011, 23:19:42 »
λαζλο συνεχισε πουλα τους ολους τρελα, δεν εμεινε πολυ ως το βουκουρεστι.
και ο λαος του ΠΑΟΚ θα χορεψει με λαζλο μπολονι μεσα στο βουκουρεστι.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #605 on: December 15, 2011, 23:21:16 »
Και πολύ μας ανέχτηκε. Από την άλλη, έχεις κάνει 10 ματς στην Ευρώπη, σου μένουνε άλλα 9. Οι Άραβες θα σε θέλουν και μετά. Πάρε το μαστραπαδάκι και φύγε.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #606 on: December 15, 2011, 23:28:10 »
και φταιει η δοιηκηση που του εγινε προταση με τα 10πλασια φανταζομαι λ7 και καλα κανει και το σκεφτεται;
η να κανουμε δανειο για τον κρατησουμε;
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

northeagle_4

• Guest
« Reply #607 on: December 15, 2011, 23:33:39 »
τρελλα πουλαει ο αλητης  ρε σε ολους. σε αυτους που τον παρουσιαζαν λιγο και τελειωμενο(αρδ) και σε Παε οτι καντε αυτα που ειπαμε αλλιως ,,,μπαι.Η προταση καμια φορα λεω 50% αληθεια ,τα λεει ολα. Πιεζει με τον τροπο του

;) μην τσιμπαμε με τιτλους αρδ , θα μεινει ο τρελος.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #608 on: December 15, 2011, 23:36:19 »
οκ φταιμε εμεις που δεν μπορουν καπιοι αλλοι να κανουν την δουλεια τους σωστα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

zagorakis

• Guest
« Reply #609 on: December 15, 2011, 23:36:37 »
Áíôßäñáóç ÐÁÏÊ ãéá Ìðüëïíé…

¸êðëçîç Ýíéùóáí ïé ðáñÜãïíôåò ôïõ ÐÁÏÊ óôï Üêïõóìá ôùí äçëþóåùí ôïõ ËÜæëï Ìðüëïíé. ¼÷é üôé äåí Þîåñáí ãéá ôçí ðñüôáóç, äåí ðåñßìåíáí üìùò üôé áõôü ôï èÝìá èá ðÜñåé ôÝôïéá Ýêôáóç…

Áðü ôïí ÐÁÏÊ åðéâåâáéþíïõí üôé ï ËÜæëï Ìðüëïíé ôïõò åíçìÝñùóå ãéá ôçí ðñüôáóç ðïõ Ý÷åé áðü ÓáïõäéêÞ Áñáâßá…

«Ðåßôå ìïõ ôé óêÝöôåóôå íá êÜíåôå áðü åäþ êáé ðÝñá ìå ôçí ïìÜäá…» åßðå ï ÑïõìÜíïò êáé áðü ôïí ÐÁÏÊ ôïõ æÞôçóáí íá ðÜñåé îåêÜèáñç èÝóç:

«Èá ìåßíåé Þ èá öýãåéò;».

¼ðùò ðñïêýðôåé áðü ôïí ÐÁÏÊ êáé êõñßùò áðü ôïí ðëÝïí õðåýèõíï ôïõ ðïäïóöáéñéêïý ôìÞìáôïò ôïí ÆÞóç Âñýæá, ï Ìðüëïíé áíÝöåñå ðùò áõôü ôï åíäå÷üìåíï åßíáé óôï ðßóù ìÝñïò ôïõ ìõáëïý ôïõ. Åêåß Ýêëåéóå ôï æÞôçìá üôáí ïé äýï ðëåõñÝò ôï óõæÞôçóáí ôéò ðåñáóìÝíåò çìÝñåò…

ÓÞìåñá ôï âñÜäõ üìùò áõôü ôï èÝìá ðÞñå Ýêôáóç. Ï Ìðüëïíé ôïõ Ýäùóå ìåãÜëç Ýêôáóç êáé áõôü îÜöíéáóå ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ. ÌÜëëïí ôçí ðñïâëçìÜôéóå áêüìç ðåñéóóüôåñï, áöïý óôïí ÄéêÝöáëï áíôéëáìâÜíïíôáé üôé ï ËÜæëï Ìðüëïíé äåí ìðïñåß íá äåèåß ìå ôçí ïìÜäá. Êáé áõôü áðïäåéêíýåôáé áðü áñêåôÝò êéíÞóåéò…

ÌÝóá áðü ôï ñåðïñôÜæ ðñïêýðôåé üôé áí ï Ìðüëïíé ëýóåé ôçí óõíåñãáóßá ôïõ, èá ðñÝðåé íá ðëçñþóåé 300 ÷éëéÜäåò åõñþ ùò ñÞôñá.

Áðü áýñéï ôï ðñùß ÐÁÏÊ êáé Ìðüëïíé èá îáíáóõæçôÞóïõí ôï óõãêåêñéìÝíï ìåãÜëï æÞôçìá…     

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14451

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #610 on: December 15, 2011, 23:37:15 »
ακομα και αληθεια να ειναι δεν αλαζει κατι
και φταιει η δοιηκηση που του εγινε προταση με τα 10πλασια φανταζομαι λ7 και καλα κανει και το σκεφτεται;
η να κανουμε δανειο για τον κρατησουμε;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #611 on: December 15, 2011, 23:46:58 »
εγώ λέω να τον πουλήσουμε και να χτίσουμε νέα βίλα στην υγειά του και των κορόιδων.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #612 on: December 15, 2011, 23:51:09 »
το να πουλισουμε εχει να γινει απο τοτε με τον μελιση.... για να φτανουν για βιλα λεω

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #613 on: December 16, 2011, 00:03:58 »
Καλά θα κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λαμβάνει τα μέτρα της για τέτοιου είδους άστοχες και παράκαιρες τοποθετήσεις. Κύριε Μπόλονι κανείς δεν σε κρατάει με το ζόρι.
Σε εκτιμούμε, σε τιμούμε, σε σεβόμαστε αλλά σήμερα το βράδυ ανήκει στον ΠΑΟΚ και τον Λαό του. Επρεπε να σου το είχαν πει αυτό.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #614 on: December 16, 2011, 00:27:00 »
αν το κανει για να πιεσει την διοικηση τρελενομαι με τον τροπο του.....αν το κανει γιατι πραγματι θελει να φυγει δειχνει ποσο λιγη ειναι η διοικηση να κρατησει εναν προπονητη αξιας στον παγκο του ΠΑΟΚ.....

μου φανταζουν ολα μαυρα αν φυγει....τι θα γινει ρε Ζαγορακη????

τον αντελινο τον κρατησε μια Θεσσαλονικια
τον Κοντρερας τον κραταει το ηθος του
τον Γκαρσια τον κραταει η ηλικια του και η τρελα του
τον Σαλπιγγιδη τον κρατανε τα φυτα χαχαχαχα
κτλ κτλ

ΕΣΥ ρε μαλακα θα κρατησεις κανεναν?????
« Last Edit: December 16, 2011, 00:42:40 by zouvalos »
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #615 on: December 16, 2011, 00:40:24 »

τον αντελινο τον κρατησε μια Θεσσαλονικια

γιατί, υπέγραψε ανανέωση τελικά;

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #616 on: December 16, 2011, 00:41:18 »
οχι ρε φιλε αλλα αμα δεν ηταν αυτη θα ειχε φυγει απο περσι.....

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #617 on: December 16, 2011, 00:53:10 »
παντως αυτο που με τρομαζει ειναι οτι η διοικηση το ηξερε εδω και καιρο και συνδιαζω κατι απιστευτα αρνητικα αρθρα πριν λιγο καιρο στον τυπο.....λες να δουλευουν τοσο πολυ με τους αρδ?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #618 on: December 16, 2011, 01:54:43 »
Ε αφου δε δεθηκε με την ομαδα οπως λετε εκει στην ΠΑΕ, να τον διωξουμε.
Iq σκατου, φλωροι με dsquared απο το πανερι, ανικανοι να ανοιξετε φυστικη αιγινης...
@manos, θα τον κρατησουμε αφου πουλησουμε κρεσιτς 9 μυρια ;·)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #619 on: December 16, 2011, 02:19:00 »
εαν φυγει ο μπολονι πρεπει να παραιτηθουν ολοι ολοι τους τον μπουλο, χωρια που αγωνιστικα τελειωσαμε