Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline netzer

• Κερκίδα
  • *
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #1280 on: April 27, 2013, 23:30:14 »
αφου  αυτος περσι αποκλειστηκε απο χειροτερο προπονητη απο οτι αποκλειστηκε ο δωνης..

νάσαι καλά, μ έκανες και γέλασα, έχεις κι άλλα τέτοια...?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1281 on: April 27, 2013, 23:37:00 »
όσοι πιπιλάτε την καραμέλα του 5ου των πλέι οφ θυμηθείτε τι λέγατε πέρισυ στα οφσαίντ γκόλ στο περιστέρι κ στο πέναλτυ του φωτάκη στο οακα...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1282 on: April 27, 2013, 23:45:07 »
Και ο χάβος από το γκολ οφσάιτ του σίλβα έμεινε έξω. Ο μπόλονι σαφώς είναι 3 κλάσεις ανώτερος από δώνη και ο βρύζας είναι εγκληματίας που τον έφαγε για να φέρει τον δώνη. Είδαμε μεγάλα αποτελέσματα με μπόλονι διπλά σε οακκα και αγγλία αλλά και κάτι 0-3 στο 20 από τρίπολη στη τούμπα κατι διπλά από ατρόμητους και γιάννενα. Οπότε σαν αποτέλεσμα εγώ τελικό τον κρίνω ότι στο τέλος δεν έδωσε κάτι περισσότερο από τους προηγούμενους. Δεν ξέρω τι θα έκανε με τις σημερινές συνθήκες δεν νομίζω όμως ότι θα έκανε κάτι παραπάνω.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1283 on: April 28, 2013, 06:42:23 »
Πού είσα ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΡΟΥΜΑΝΕ γαμώ τον αντιχριστό μου με τους άμπαλους που μπλέξαμε..!!
Που είσαι ρε Δράκουλα γαμώ την αμπαλία μας γαμώ?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1284 on: April 28, 2013, 10:20:31 »
τασούλη το θέμα δεν είναι ότι είδαμε αποτελέσματα.. αυτά καμια φορα είναι και θέμα συγκυριών.. δοκάρι και μέσα δοκάρι και έχω.. ένα πένταλτυ κτλ..
το θέμα είναι ότι με τον ρουμάνο είδαμε 1-2 αυτοματισμούς.. και είδαμε και μια εξέλιξη προς τα πάνω σε ατομικό επίπεδο τον παιχτών..
όπως επίσης και με τον santos.. μπορεί να μην τον γουστάρει πόλις κόσμος αλλα 2-3 τριγωνάκια τα βλέπαμε συνεχεια.. κομπίνες στα κόρνερ κτλ... και εξέλιξη παιχτών
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1285 on: April 28, 2013, 12:55:37 »
το θεμα ειναι ειτε με μπολονι ειτε με σαντος ειτε με δερμιτζακη μην σας πω και με χαβο οποιος και να ηταν το ματς θα το επερνε....

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1286 on: April 28, 2013, 13:07:04 »
Τον μπερέτα ξέχασες

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1287 on: April 28, 2013, 13:21:44 »
ΠΑΟΚ-χανουμι 0-1 προπονητης σαντος....

ΠΑΟΚ-ατρομητος 1-2 προπονητης μπολονι....

και δεν ξεχνω και τα περσινα πλευ οφ παρωδια (αν και ηταν φευγατος)

σιγουρα ομως ηταν προπονητης και οχι μαθητευομενος γιαλιαντζι

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1288 on: April 28, 2013, 17:34:01 »
Αν εννοείς τον ημιτελικό πριν 2 χρόνια με το χανουμι , Μακης Χαβος. Ο Σαντος έχει άλλους αποκλεισμούς, μην του χρεωνουμε και αυτόν.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1289 on: April 28, 2013, 18:25:27 »
οταν παιρνεις εναν προπονητη αν εισαι σοβαρη διοικηση κανεις αυτα που εχεις συμφωνησει μαζι του οταν υπογραφεις συμβολαιο

με τον μπολονι γινανε ολα διαφορετικα.δλδ η ασοβαρη διοικηση εκανε πραγματα που γαμησανε κυριολεκτικα την ομαδα στην μεση της χρονιας και καπου εκει του ειπανε βγαλε πιτσιρικαδες

ο ρουμανος ξεαγχωτος εκανε αυτο που του ζητησαν με τον τροπο που ξερει αδιαφορωντας για αποτελεσματα στο δευτερο μισο.σιγουρα το ματς με ατρομητο στο κυπελο ειναι αποκλεισμος απο στοχο αρα φταιξιμο του αλλα δεν εχει καμια σχεση με τον χθεσινο.δεν γινεται να χρεωνεις στον προπονητη μονο την ελλειψη τερματος επι 2 χρονια...καπου θα το πληρωσεις

τελος παροτι υπηρχε ποδοσφαιρικα εξελιξη στην ομαδα η διοικηση αποφασισε να κοψει τον ρουμανο πουλωντας οσο οσο οτι εβρισκε μπροστα της.με μπολονι θα υπηρχε αντιδραση.10 μερες μετα την μεταγραφη σταφυλιδη η διοικηση της ομαδας αλλαξε χερια.κατι παρομοιο με αποδεσμευσεις παιχτων πριν απο αλλαγη διοικησης ειχε γινει οταν ανελαβε ο γουμενος.η διαφορα ειναι οτι σαν παε πηρες φραγκα απο τις μεταγραφες(φραγκα που δεν ξερεις αν καλυψαν τον κωλο κανενος απο τιποτα φπα εφοριες κτλ κτλ...)

ολα αυτα τα ΞΑΝΑγραφω γιατι στο τελος θα νομιζουμε πως ζουμε σε αλλη διασταση και ολα οσα γινονται ειναι της φαντασιας μας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1290 on: April 28, 2013, 18:56:49 »
Δεν νομίζω να ήταν έτσι τα πράγματα gianniwths4, εγώ απ' όσα διάβασα τότε νομίζω το είχε πει και ο ίδιος του ότι από την αρχή ήξερε πως βιερίνια και κοντός δεν θα μένανε αλλά θα φεύγανε από το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά όμως ξεκίνησε την ομάδα με πολύ καλύτερο υλικό από αυτό που ξεκίνησε ο δώνης γιατί είχε και βιερίνια είχε και κοντρέρας, είχε αρίας, είχε μαλεζά, είχε ίβιτς, μετά του πήραν και λάζαρ σπαντάτσιο και τον ακανε, παρόλα αυτά πεντάδα στο πρωτάθλημα πατήσαμε οκτώβρη. Μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα πλην των τριών πρώτων αγωνιστικών, κεντάγαμε όμως στην ευρώπη. Για μένα το επιχείρημα άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα έγιναν δεν στέκει καθόλου διότι άλλο να σου υποσχεθεί κάτι κάποιο υπαρκτό αποδεδειγμένα οικονομικά και διοικητικά πρόσωπο και άλλο να σε υποσχεθούν ο μίζας και ο κλεφτοθοδωρος και να σε παραμυθιάσουν. Δεν φταίνε αυτοί εσύ φταίες που τους άκουσες. Δεν καταλαβαίνω αυτό το κόλημα με τον μπόλονι, δεν το συζητάμε ότι είναι τρεις κλάσεις ανώτερος από δώνη αλλά όχι να τον κάνουμε και χίντιγκ τώρα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1291 on: April 28, 2013, 19:09:29 »
το διδαγμα ειναι οτι και τον χιντινγκ να φερεις με ασοβαρη διοικηση δεν κανεις τιποτε.ο δωνης ειναι ξεχωριστο κεφαλαιο κουβεντας...

υ.γ τον οκτωμβριο με διπλο στο τηγανι εμενες μονος πρωτος...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1292 on: April 28, 2013, 19:40:11 »
1η Αγωνιστική 27-28/8

ΠΑΟΚ - SΚODA ΞΑΝΘΗ    1 - 0

2η Αγωνιστική 10-11/9

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ    2 - 1

3η Αγωνιστική 17-18/9

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ    1 - 2

4η Αγωνιστική 24-25/9

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ    3 - 0

5η Αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ    2 - 1

6η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ    0 - 0

7η Αγωνιστική

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ    1 - 1

8η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    1 - 3

9η Αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ    1 - 0

Μην λέμε και ότι θέλουμε 11 πόντους είχαμε σε 9 ματς μετριότατη πορεία. Δεν θέλω να πώ ότι ήταν σκάρτος προπονητής ο μπόλονι, σαφώς και είναι εγκληματίας αυτός που τον έδιωξε για να φέρει τον δώνη. Για μένα όμως και ο μπόλονι δεν ήταν κάτι το ιδιαιτερο. Μπορεί αν έμενε να έκανε παπάδες, αλλά παπάδες δεν έκανε με βιερίνια, κοντρέρας, μαλεζά, γκαρσία, ίβιτς, θα έκανε με ρομπέρ, κουμαλό, βιβιάν και κάτσε??

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #1293 on: April 28, 2013, 20:06:52 »
έλεος ρε πούστη

με τον Μπόλονι είδαμε και σε (λίγα-πολλά δεν ξέρω) παιχνίδια μπάλα, κάναμε και εμφανίσεις που θα τις θυμόμαστε ακόμα και για πάντα (π.χ. Τότεναμ)

με το τωρινό κομπλεξικό σκουπίδι μπορείτε να μου βρείτε 1 γαμημένο παιχνίδι που να παίξαμε μπάλα;

1 θέλω

που να είδατε και να το φχαριστηθήκατε

και στην τελική, ο Δώνης μετά τον Δεκέμβρη είχε παίχτες που ο Μπόλονι ούτε στον ύπνο τον δεν μπορούσε να φανταστεί...είδατε κάτι να αλλάζει, να βελτιώνεται; κάτι, οτιδήποτε

Υ.Γ.
να μην πούμε και για τον Σταφυλίδη που στον έκανε παίχτη και τον πούλησες 2 μύρια την εποχή που αυτά τα λεφτά ήταν η επιβίωση σου...ο Δώνης όχι δεν σου έβγαλε παίχτες, σου γάμησε και τον καλύτερο παίχτη και ηγέτη σου
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1294 on: April 28, 2013, 20:32:39 »
Δεν νομίζω να ήταν έτσι τα πράγματα gianniwths4, εγώ απ' όσα διάβασα τότε νομίζω το είχε πει και ο ίδιος του ότι από την αρχή ήξερε πως βιερίνια και κοντός δεν θα μένανε αλλά θα φεύγανε από το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά όμως ξεκίνησε την ομάδα με πολύ καλύτερο υλικό από αυτό που ξεκίνησε ο δώνης γιατί είχε και βιερίνια είχε και κοντρέρας, είχε αρίας, είχε μαλεζά, είχε ίβιτς, μετά του πήραν και λάζαρ σπαντάτσιο και τον ακανε, παρόλα αυτά πεντάδα στο πρωτάθλημα πατήσαμε οκτώβρη. Μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα πλην των τριών πρώτων αγωνιστικών, κεντάγαμε όμως στην ευρώπη. Για μένα το επιχείρημα άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα έγιναν δεν στέκει καθόλου διότι άλλο να σου υποσχεθεί κάτι κάποιο υπαρκτό αποδεδειγμένα οικονομικά και διοικητικά πρόσωπο και άλλο να σε υποσχεθούν ο μίζας και ο κλεφτοθοδωρος και να σε παραμυθιάσουν. Δεν φταίνε αυτοί εσύ φταίες που τους άκουσες. Δεν καταλαβαίνω αυτό το κόλημα με τον μπόλονι, δεν το συζητάμε ότι είναι τρεις κλάσεις ανώτερος από δώνη αλλά όχι να τον κάνουμε και χίντιγκ τώρα.

Συμφωνώ και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μπορεί να είναι τόσο δημοφιλής... ίσως μόνο επειδή τα έχωνε στα ίσια στην διοίκηση και ήταν ευθύς στα λόγια του.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1295 on: April 28, 2013, 20:49:46 »
Εσύ Λάζλο και ο Δον θα το παίρνατε το χθεσινό ματς με εμένα το μπιβ και τον κλαμπ 11άδα... Εσύ με κάνα 1-3 και ο Δον με κάνα 1-1, 0-1.

Ούτε μια τρίχα απ' τα άσπρα φρύδια σου δε φτάνει το άλλο το ξέρασμα στον πάγκο.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1296 on: April 28, 2013, 20:51:36 »
1ον. Γιατί είναι κανονικός προπονητής

2ον. Γιατί είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής

3ον. Γιατί είχες δεκαετίες να δεις τέτοιον προπονητή και ποιος ξέρει πότε θα ξαναδείς

Τα υπόλοιπα τα έχουμε αναλύσει όλα όσο δεν παίρνει.
Και μόνο η σύγκριση του περσινού με το φετινό ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ είναι άκυρη. Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα.
Αν και δημοφιλής νομίζω ήταν μόνο εδώ μέσα, η μεγάλη μάζα πιστεύει όλα αυτά περί αποτελεσμάτων και να΄χαμε να λέγαμε.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1297 on: April 28, 2013, 21:47:36 »
Ο Λαζλο ειναι προπονητης ποδοσφαιρικης ομαδας, ο κυδωνης ειναι παλαιμαχος ποδοσφαιριστης του βαζελου, ο Lemmy ειναι ο θεος και ο darth vader ειναι ηρωας επιστημονικης φαντασιας. Το να καθομαστε να συγκρινουμε ολους αυτους μεταξυ τους ειναι χαζομαρα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1298 on: April 28, 2013, 22:06:51 »
Σιγά μην έρθει πίσω με μίζα , Revolution , και ΓΧ .Τους έφαγε στην μάπα, ξέρει τι λέρες είναι
working class hero

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1299 on: April 28, 2013, 22:09:48 »
στον ΠΑΟΚ που θελω να δω απο τη νεα σεζον, ο μπολονι δεν εχει θεση. καλος, αλλα υπαρχουν και καλυτεροι. δεν τον συγκρινω καν με δωδωδω  γιατι ο λαζλο ειναι πραγματικος προπονητης ενω ο δωδωδω δεν ειναι, μα ουτε κ θα γινει, με την νοοτροπια που εχει.
αν ο ιβαν θελει να χωσει χρηματα να φτιαξουμε ομαδα επιτελους, πρεπει να ξεκινησει απο εναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ανωτερο του μπολονι.