Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50863 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #820 on: February 06, 2012, 11:54:08 »
OK δεκτον. Αλλα τοτε γιατι σχολιαζεις σε "ποδοσφαιρικα" θεματα (προπονητης, παικτες, κλπ.) Καταλαβαινω τι λες, αλλα τι να κανουμε, η ζωη συνεχιζεται, η ομαδα καθε Κυριακη εχει ματς, δεν μπορει να σταματησουμε να συζηταμε για τα αγωνιστικα.

Για να σου φερω ενα παραδειγμα, ειναι σα να λες οτι επειδη τα λαμογια οι πολιτικοι φαγανε τα λεφτα και βρισκομαστε σε τραγικη κατασταση, δεν πρεπει να συζηταμε για το πως θα βελτιωθουν οι υπηρεσιες καθαριοτητας των δημων ή η λειτουργια των νοσοκομειων κλπ. Το οτι υπαρχει ενα μεγαλυτερο/σημαντικοτερο θεμα, δε σημαινει οτι θα πρεπει να ασχολουμαστε και με ολα τα υπολοιπα (μικροτερα)... (γνωμη μου)

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #821 on: February 06, 2012, 12:17:52 »
θεωρω φιλε πως αν ειχαμε τη λογικη αυτη και σκεφτομασταν κοιτα τι λαθος εκανε ο καραγεωργιου στο μαρκαρισμα του γουεα η γιατι δε βγηκε ο γιουκουδης πιο νωρις πανω στον τσαρτα και φαγαμε  3 γκολ σε παιχνιδια ντροπη του παρελθοντος ο συγχωρεμενος ο βουλινος ακομα προεδρος στην παε θα ηταν.εχουμε ευτυχως μια παρακαταθηκη που αν ακολουθουσαμε απο πολυ νωρις θα ειχαν ολα λυθει.φτανει το ματσ με το βαζελο τρως 3 γκολ στην τουμπα σαν να μη τρεχει τιποτα.δεν ειναι τυχαιο δηλ οτι αφου τοτε δε διεκοπη το ματσ αυτο θα ξαναγινει και στο μελλον.και κατι τελευταιο γιατι ττεοοες ωρες με θολωμενα μυαλα ακομα δε γινονται καλες συζητησεις.πολυ  μιλανε για κερκιδα.τι να κανει δηλ χθες ο κοσμος στο 20 περα της διακοπης???ουτε να φωναξει ΠΑΟΚ παιξε τη μπαλα της ζωης σου γινεται.σε ποιον να το πει αλλωστε.αφου ακομα και τωρα υπαρχουν πολυ που θεωρουν τη διακοπη εγκλημα ας μη κανουμε εστω συζητησεις για το πως εγινε η τουμπα.ευτυχως καποιοι παλι στο τελος εδειξαν πως πονανε την ομαδα για την καταντια της

ive4

• Guest
« Reply #822 on: February 06, 2012, 22:56:57 »
Στο ποδόσφαιρο μπορείς να βάλεις γκολ αλλάζοντας το σύστημα της ομάδας. Νομίζω ότι σε ένα τέτοιο μάτς στο 0-2 που δεν είχε να χάσει και τίποτα, έπρεπε να το δοκιμάσει. Πχ με γίδι και Γιάννου μπροστά.
Απίστευτη η αλλαγή Γεωργιάδη - Ρομπέρ λες και το πρόβλημά μας ήταν η δεξιά πλευρά. Ή λες και ο Ρομπέρ θα έκανε τη διαφορά. Ίσως απλά εγκατέλειψε το ματς και ήθελε να ξεκουράσει τον ανέτοιμο (όπως έχει πει ο ίδιος ο Μπόλονι) Γεωργιάδη.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #823 on: February 11, 2012, 22:28:40 »
για τον κοουτς να πω οτι καλος χρυσος αλλα αυτο με τον γκαρσια ειναι εις βαρος της ομαδος..  ξερουμε ποιος ειναι ο παμπλο και την αξια του αλλα δεν γινετε να μην τον κανεις αλλαγη με τετοια εμφανιση, κοπωση απο συνεχομενους αγωνες και αγωνα σε λιγες μερες που τον χρειαζεσαι πιο φρεσκο. Και τον παικτη κινδυνευεις να χασεις και ειναι εις βαρος της ομαδος αγωνιστικα και για τα αποδυτηρια. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι χωριο να παιρνει ο γκαρσια και ο καθε γκαρσια φανελα παντα και να μην βγαινει ποτε. Πανω απο ολα η ομαδα και κανενας παικτης οποιος και αν ειναι. Απο τον μπολονι περιμενα αλλα πραγματα καθως εχει προσωπικοτητα και βλεπει μπαλα..

τωρα για τις επιλογες λινο και νιμανι για εξω αριστερα ελλειψη παικτων τις προσπερναω

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #824 on: February 11, 2012, 23:25:56 »
Δηλαδη με τον Ιβιτς εκτος λογω τραυματισμου, εσυ θα εβγαζες Γκαρσια και θα επαιζες με Μπαλαφα-Τσουκαλα-Φωτακη? Καλο το τρεξιμο, αλλα πρεπει να μπορεις να αλλαζεις και μια δευτερη μπαλια για να αποφυγεις την πιεση του αντιπαλου. Γι'αυτο δεν βγηκε ο Γκαρσια, παρολο που οντως ειχε κουραστει και δεν ηταν καλος στο δευτερο.

tsim4

• Guest
« Reply #825 on: February 11, 2012, 23:28:46 »
Πανω απο ολα η ομαδα και κανενας άλλος οποιος και αν ειναι.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #826 on: February 20, 2012, 00:04:19 »

Το μόνο που δεν έχεις κάνει ακόμα είναι να βάλεις σορτσάκι να μπεις μέσα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #827 on: February 20, 2012, 00:09:55 »
Meγας Λαζλο!
Να λεει στον τεταρτο 'Dont touch me + fuck off' γαμηθηκα στο γελιο!
Ρε Λαζλο ολα καλα..αυτον τον αραπακλα με το κλαδι γιατι τον βαζεις εξτρεμ? Ο ανθρωπος ειναι για μπροστα..

[size=06pt]apofoitos pro '12  ;D[/size]

« Last Edit: February 20, 2012, 00:15:43 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline EVAN4MELBOURNE

• Είδα φως και μπήκα
« Reply #828 on: February 21, 2012, 16:31:01 »
« Last Edit: February 21, 2012, 19:25:32 by Capricorn »

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #829 on: February 22, 2012, 14:07:13 »
http://www.youtube.com/watch?v=-IKC8_WsKYY&feature=youtu.be (Embedding disabled, limit reached)

λαζλο το ξερω οτι θες να ξαναπας στο βουκουρεστι...θα μεινει μεταξυ  μας.  ;D

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #830 on: February 23, 2012, 23:30:07 »
Ολη την εβδομαδα κλαψουριζες οτι η ουντινεζε ειναι το φαβορι και ξανα και ξανα...Ενταξει το ειχαμε εμπεδωσει ολοι.

Εγω σημερα σε ειδα υπερβολικα χεσμενο..Το διδυμο σταφυλιδη-λινο απετυχε παταγωδως, τρως 2 γκολ και μετα ξυπνας και βαζεις γεωργιαδη και παιρνει καπως μπρος η ομαδα..

Σιγουρα δε φταις εσυ για το καταντημα της ομαδας, αλλα το σημερινο μετα και απο το ξεφτιλικι με γαυρο δε χωνευεται...Εχεις μεριδιο ευθυνης πολυ μεγαλο για το στησιμο σε αυτα τα 2 συγκεκριμενα ματς.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #831 on: February 24, 2012, 00:44:20 »
.
PAOK-Hersonissos (Kriti)

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #832 on: February 24, 2012, 01:52:12 »

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=16454

και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Εξακολουθούμε τη δουλειά».

.......................

O μόνος που δουλεύει και δεν μας δουλεύει είναι. Και είναι πολύ κρίμα που ήρθες φέτος και δεν ήσουν απο την αρχή.

northeagle_4

• Guest
« Reply #833 on: February 24, 2012, 02:58:37 »
Πολυ καλη παρουσια στην ευρωπη Λαζλο παρα το κουτσουρεμενο υλικο που παρελαβες και στην πορεια καταστραφηκε ακομα παραπανω με πωλησεις και αποδεσμευσεις ντροπης. Συνεχισε να δουλευεις εισαι οτι καλυτερο εχουμε δει σε παγκο ΠΑΟΚ εδω και 20 χρονια και βαλε.

Απο εκει και περα αφου εξασφαλιστει η ευρωπη δεν νομιζω να υπαρχει λογος να παιξουν παλι παικτες που ειναι να παρουν μπουλο , βαλε μικρους να δεις ποιος μπορει να σταθει για του χρονου που παλι θα εχεις 3 διοργανωσεις. Το να δω παλι Λινο,Μιρο,Τσιριλο,Ιβιτς και οποιον αλλον ειναι να φυγει καλοκαιρι δεν εχει κανενα νοημα προτιμω τους μικρους .

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #834 on: February 24, 2012, 04:31:42 »
Εντάξει. καλός ο προφέσορας, κάνει δουλειά. βλέπει το μάτς, στο 2-0 κάνει αλλαγή Σταφυλίδη με Γεωργιάδη γιατί ρισκάρει και ρίχνει ότι άλλο όπλο διαθέτει, μετά το 0-3 αφήνει το παιχνίδι, βάζει Αποστολόπουλο για να ντεμπουτάρει σε Ευρώπη και τέλος δίνει και χρόνο συμμετοχής στον Νιμανί.

Βέβαια, αυτό που προβληματίζει, είναι ότι οι "μικροί" όπως Σταφυλίδης ή Αποστολόπουλος ή Πόποβιτς μέχρι σήμερα δείχνει μεν να έχουν τσαγανό αλλά είναι όλοι στρουμφάκια κάτω του 1,50.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #835 on: February 24, 2012, 09:09:49 »
διδυμο σταφυλιδη-λινο ηταν το ανεκδοτο της χρονιας...καλα τα αστεια στις συνεντευξεις αλλα στο ματς της δεκαετιας καλο θα ηταν να τα αφησεις εξω απτο χορταρι.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #836 on: February 24, 2012, 09:34:41 »
αμυνα χωνι και στημενα για το πουτσο...
μπροστα παλευομαστε ειδικα αν δουμε οτι χασαμε το βιερι...
ο κοουτς πρεπει να δουλεψει παραπανω το υλικο που εχει...εχει ευθυνη για ολη τη σεζον που τη χαρακτηριζω μετρια με μοναδικη υπερβαση το γουαιτ χαρτ λειν
πρωταθλημα, μετριες εμφανισεις σε τουμπα κα ιεκτος, τρυπηαμα απο γαυροβαζελους αποκλεισμο απο ατρομητα
ευρωπη τυχη με πατυ καλυτεροι με ρενγκα, πολυ καλοι συνολικα στον ομιλο, (εξαιρετικοι εκτος μετριοι εντος) και με ουντινεζε δε παιξαμε ποτε...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

baron

• Guest
« Reply #837 on: February 24, 2012, 09:48:22 »
τι να δουλέψει και με ποιον ? με τον τσιρίλο?

επίπεδο b εθνικής ομάδα έχει

η seria Z στην ιταλία

τα παράπονα εκεί που πρέπει.

"kαλημερα" ζήση που την γλιτώνεις

blepeis είσαι φρέσκος πρόεδρος
ότι έχεις συμμετοχη στην κατάσταση... μόκο

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #838 on: February 24, 2012, 10:14:54 »
το καλοκαιρι ληγουν αρκετα συμβολαια.οι παιχτες που μενουν δεν εχουν καμια ιδιαιτερη ποιοτητα.αν εξαιρεσεις κανα 2 θεσεις το καλοκαιρι πρεπει να αποκτηθουν σε ολες τις υπολοιπες παιχτες ενδεκαδατοι.παλι ιουλη θα αρχισουμε τους αγωνες και ιουνιο προετοιμασια

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #839 on: February 25, 2012, 11:16:28 »
25/2 10:42
 Μπόλονι: "Λάθος με Ζαγοράκη"
Ο Λάζλο Μπόλονι χαρακτήρισε λάθος την κίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ να "απομακρύνουν" τον Θοδωρή Ζαγοράκη απο τη θέση του προέδρου. «Στον ΠΑΟΚ το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία. Οι φίλαθλοι μπορεί να χαρακτηρίζονται ως κακοί, αλλά έχουν μεγάλη καρδιά. Το κοινό είναι ζεστό και κάποιες φορές πολύ ζεστό. Αν αγαπάς κάτι, το κάνεις με το μυαλό, όχι με την καρδιά. Αυτό συνέβη και άλλαξε ο πρόεδρος Ζαγοράκης με τον Βρύζα. Σέβομαι και τους δύο, δούλεψα καλά και με τους δύο. Οι οπαδοί που έδιωξαν τον Ζαγοράκη νομίζω ότι έκαναν ένα λάθος» δηλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στην ιστοσελίδα «evz.ro».

Ο Μπόλονι αναφέρθηκε ακομη:
Στον αποκλεισμό από την Ουντινέζε: «Σε γενικές γραμμές είχα κακό ύπνο. Τώρα κοιμάμαι καλά. Ειλικρινά, η Ουντινέζε ήταν καλύτερη στην ταχύτητα του παιχνιδιού. Έπρεπε να παίξουμε πάνω από το 100%, για να τους αποκλείσουμε. Δεν είμαι χαρούμενος που χάσαμε, αλλά δεν θα χάσω και τη γη κάτω από τα πόδια μου».

Στις συζητήσεις που έκανε με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου: «Με τη Ραπίντ ήμουν σε προχωρημένες συζητήσεις. Ήμουν στο αεροδρόμιο, έπαιρνα το εισιτήριο. Μια στιγμή έμπνευσης με βοήθησε να πάρω την απόφαση να φύγω μακριά. Ήθελαν προπονητή εκείνο το βράδυ. Ζήτησαν απάντηση την επόμενη μέρα και δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ να υπογράφω συμβόλαια μέσα σε πέντε λεπτά.

Στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ μου άρεσε το πως μιλήσαμε και το πως μου συμπεριφέρθηκαν. Ήρθαν στο Παρίσι. Ήταν το πρώτο μου συμβόλαιο που επέλεξα τόσο γρήγορα. Και έκανα λάθος που αποφάσισα γρήγορα. Στη Ρουμανία, αυτοσχεδιάζουν τα πάντα, εννοώ όσα έχουν να κάνουν με τις συμβάσεις».

Στη ζωή του στην Ελλάδα: «Νιώθω καλά, μου αρέσει η θερμότητα. Αλλά είναι δύσκολο να μην αρέσει σε κάποιον η ζωή στην Ελλάδα. Αισθάνομαι καλά έτσι κι αλλιώς οπουδήποτε. Τον πρώτο καιρό έμενα σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Αλλά δεν μπορούσα να μείνω για πάντα εκεί. Μετακόμισα στο σπίτι μου, έχω τη θέση μου, πλέον μπορώ να κλείσω και να ανοίξω εγώ την πόρτα».

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=225604&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16657&Round=252785

υ.γ Ρε ερωτα με τον ψετοθοδωρα.Συνελθε και συ.Μην παιζεται αλλο με τα νευρα μας ρεεεεεεε!

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!