Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #1200 on: May 27, 2012, 19:26:49 »
γερασιμιδου :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1201 on: May 27, 2012, 23:56:24 »
Γίνεται δηλαδη προπαγάνδα για να πείσεις ας πούμε κάποιον ότι η σκλεναρίκοβα είναι μπάζο παράτα την θα πάρεις την γερασιμίδου που είναι μουνάρα???

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1202 on: May 28, 2012, 00:19:01 »
Νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι αυτό που μας ενόχλησε πολύ είναι ο τρόπος που η διοίκηση επέλεξε να "παίξει" με τον Μπόλονι και να λύσει τη συνεργασία. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που ο Βρύζας το έκανε αυτό. Θες να τον στείλεις; Στείλτον. ΑΝτρίκια και ξηγημένα. Άλλωστε όπως γίνανε τα πράγματα ούτε αποζημίωση γλυτώνουμε ούτε τίποτα.

Ήθελα να μείνει ο Μπόλονι ώστε να τον κρίνουμε με 2η χρονιά, αλλά παραπάνω κριτική δεν θα κάνω. Εκπλήσσομαι με μερικούς που ξαφνικά τον αποθεώνουν για να την πουν στη διοίκηση. Και αυτό υπερβολικό είναι.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #1203 on: May 28, 2012, 00:37:55 »
ειναι που γεμισαμε παντελονατους αρσενικους με την τεστοστερονη να ξεχειλιζει...γι αυτο αγκραφ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1204 on: May 28, 2012, 10:27:54 »
Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι ένθερμος υποστηρικτής της προπονητικής αξίας Μπόλονι, πιστεύω ακράδαντα ότι σε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομάδα, με ΚΑΝΟΝΙΚΗ διοίκηση και ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ παίκτες θα απέδιδε διαφορετικά. Όλα τα άλλα που το σύστημα θυμήθηκε να βγάλει τώρα προς τα έξω σε βάρος του ρουμάνου τα ακούω βερεσέ. Το ολέθριο λάθος του Μπόλονι κατ' εμέ, κάτι για το οποίο εδώ και τόσους μήνες δεν μπορούσα να δώσω μια εξήγηση, είναι ότι δεν αποσύρθηκε έγκαιρα από μια ομάδα-τσίρκο, αλλά έμεινε να φθαρεί σε ένα περιβάλλον παρακμής. Τώρα, πληρώνει και -δικαίως εν μέρει- το μάρμαρο της επιλογής του. Ως προπονητής μιας ομάδας δεν μπορεί να μη φέρει κι αυτός μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της, ανεξαρτήτως όλων των άλλων γνωστών παραμέτρων.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1205 on: May 28, 2012, 12:27:22 »
http://www.paokbook.com/paokbook/Men-In-Black/item/13650-%CE%A4%CE%B9-%CE%AC%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9

Παρελθόν αποτελεί ο Λάσλο Μπόλονι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ...Πολλοί αναρωτιούνται τι άφησε πίσω του;

Εμείς βρήκαμε τι άφησε πίσω του και σας το παρουσιάζουμε σε ένα άρθρο! Ας τα πάρουμε από την αρχή..Όλοι όταν είχε έρθει περίμεναν ότι θα αναδείξει νέα ταλέντα και αυτό όντως ήταν αλήθεια!

Αρχίζουμε από τον Σταφυλιδη:

Ο 19 χρόνος ταλαντούχος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ ήταν μια από τις πρώτες "ανακαλύψεις" του Λάσλο! Ο Σταφυλίδης,  ξεκινούσε ως βασικός, αλλά και ως αλλαγή στη διάρκεια του ματς, έτσι έδειχνε μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων του και έπεισε πολλούς πως με την σκληρή δουλειά μπορεί να εξελιχθεί και να έχει πάντα μια θέση βασικού στον νέο ΠΑΟΚ. Στον τελευταίο αγώνα ο Σταφ έπαιξε ως αμυντικός μέσος αφήνοντας νέες υποσχέσεις για το μέλλον.

Δεύτερος ο Αποστολόπουλος:

Ακόμα ένα παιδί από τα "σπλάχνα" του ΠΑΟΚ...Ο Νεαρός Αποστολόπουλος! Ο μικρός πήρε ευκαιρίες φέτος και είναι σίγουρο πως τη νέα σεζόν θα πάρει πολλές περισσότερες. Ο νεαρός ταλαντούχος μπακ  μπορεί να αποτελέσει το νέο δεξί αμυντικό του ΠΑΟΚ. Μπορεί να είναι και ο αντικαταστάτης του Έτο στην βασική ενδεκάδα..Ο οποίος Έτο, είναι η γνώμη μου, στέρησε συμμετοχές στον νεαρό! Πάντως και αυτός όπως ο Σταφυλιδης είναι το μέλλον της άμυνας του ΠΑΟΚ!

Επόμενος ο Παναγιωτούδης:

Ακόμα ένας νεαρός από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ..Ο Κώστας Παναγιωτούδης ο οποίος δεν έχει κλείσει ούτε τα 18 του φαντάζει σαν ένα αστέρι για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος! Ο νεαρός παίχτης ήταν προσωπική επιλογή του Μπόλονι. Ο ταλαντούχος μέσος, φαίνεται, πως μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα στην Τούμπα, αρκεί να υπάρξει σωστή διαχείριση ως προς την αξιοποίησή του. Έχει ως επιστέγασμα της φετινής παρουσίας του το πολύ όμορφο γκολ με τη Δόξα Δράμας.Το οποίο μάλιστα ψηφίστηκε ως το Best Goal της αγωνιστικής.

Άλλοι παίχτες:

Ο Γιώργος Κατσικάς. Ακόμα ένας μικρός ο οποίος πήρε 5 παιχνίδια αλλά ατύχησε και τραυματίστηκε σε ένα από αυτά...Έτσι θα περιμένουμε πολλά και από αυτόν του χρόνου... Ακόμα ένας παίχτης είναι ο Απόστολος Γιάννου όπου έδειξε καλά στοιχεία...Αυτό το είδαμε όλοι στον αγώνα με τον Όφη στην Κρήτη όπου ήταν για πρώτη φορά βασικός και κατάφερε να πετύχει 2 πολύ όμορφα γκολ! Τέλος ο Πόποβιτς τον οποίο δεν μπορώ να κρίνω...Θα δούμε του χρόνου τι θα προσφέρει!

Αυτές ήταν οι "ανακαλύψεις" του Λάσλο! Αλλά δεν άφησε μόνο αυτά πίσω του..Άφησε και μια ομάδα η οποία σταμάτησε πλέον να παίζει αμυντικά, όπως είχε μάθει με τον Σάντος, και άρχισε να βλέπει και το επιθετικό κομμάτι! Τέλος..Αν κάποιες επιλογές του Λάσλο ήταν ποιο σωστές τώρα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο!

Y.Γ Σε ευχαριστούμε για όλα Μπόλονι...Για της χαρές που μας έδωσες!

Υ.Γ2 Καλή συνέχεια αλλά ΕΚΤΟΣ Ελλάδας!

Μάζι με το λίνκ να μπάινει πάντα και το κείμενο
« Last Edit: May 28, 2012, 14:53:48 by Capricorn »

jmjyiannis

• Guest
« Reply #1206 on: May 29, 2012, 14:36:25 »
Μακάρι η φυγή του ρουμάνου να μην αποδειχθεί κάτι για το ποίο θα βαράμε το κεφάλι μας τον Οκτώβρη.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1207 on: May 29, 2012, 20:45:10 »
Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι ένθερμος υποστηρικτής της προπονητικής αξίας Μπόλονι, πιστεύω ακράδαντα ότι σε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομάδα, με ΚΑΝΟΝΙΚΗ διοίκηση και ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ παίκτες θα απέδιδε διαφορετικά. Όλα τα άλλα που το σύστημα θυμήθηκε να βγάλει τώρα προς τα έξω σε βάρος του ρουμάνου τα ακούω βερεσέ. Το ολέθριο λάθος του Μπόλονι κατ' εμέ, κάτι για το οποίο εδώ και τόσους μήνες δεν μπορούσα να δώσω μια εξήγηση, είναι ότι δεν αποσύρθηκε έγκαιρα από μια ομάδα-τσίρκο, αλλά έμεινε να φθαρεί σε ένα περιβάλλον παρακμής. Τώρα, πληρώνει και -δικαίως εν μέρει- το μάρμαρο της επιλογής του. Ως προπονητής μιας ομάδας δεν μπορεί να μη φέρει κι αυτός μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της, ανεξαρτήτως όλων των άλλων γνωστών παραμέτρων.

:thumbok:
Ωριμο ποστ! Συμφωνω σε ολα εκτος απο αυτο οτι, προσωπικα μιλαω, δεν ημουν και δεν ειμαι ενθερμος υποστηρικτης της προπονητικης αξιας του Μπολονι. Περιμενα να τον δω, αλλα οπως ειπε και ο κοφαλαλος4 με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομαδα, ΚΑΝΟΝΙΚΗ διοικηση και ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ παικτες, αλλα εδω που εμπλεξε ο ανθρωπος......αστα να πανε!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1208 on: June 22, 2012, 08:46:48 »
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/301722-sto-katar-o-mpoloni

.Στο Κατάρ ο Μπόλονι!
.Δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ.

Ο Γιώργος Δώνης είχε πρόταση από το Κατάρ και ο Λάζλο Μπόλονι δήλωνε πιστός στον ΠΑΟΚ για να μείνει άλλη μία σεζόν. Λίγες μέρες αργότερα, ο Ρουμάνος αποχώρησε από την Τούμπα και ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, με τον Μπόλονι να είναι εκείνος που πηγαίνει στο Κατάρ...

Ο πρώην τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά συμφώνησε σε όλα με την Αλ Κορ του Κατάρ και έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περισσότερο από 1 εκ. ευρώ.

:'( :'( :'( ΣΑΛΑΜΑΛΕΚΟΥΜ :'( :'(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1209 on: June 22, 2012, 13:08:12 »
1) Μεγάλη υπόθεση το Al Jazeera και η μετάδοση των αγώνων του ΠΑΟΚ και όχι μόνο στις περιοχές εκείνες.
2) Όχι θα κάτσει να σκάσει. Την καλύτερη δουλειά θα κάνει, θα πάρει και χρωματάκι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1210 on: June 22, 2012, 18:16:23 »
Πανηγυρικη δικαιωση Ζηση που τον μπουλαρε τον φιλοχρηματο Ρουμανο πορτοφολα  :'(  στα καπακια πηγε στο Καταρ με 1εκ+ ζεστο χρημα..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1211 on: June 22, 2012, 18:19:03 »
αφού δεν πήρανε τον δώνη οι καταριανοί,στράφηκαν στις δευτεράντζες......

Μεγάλε ζήση....τους την έφερες
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1212 on: June 22, 2012, 18:30:57 »
Ηθελε να τον στειλει μετα τη Ρουμπιν  φανερα εκνευρισμενος ο προεδραρας του τιποτα.

Μαλλον η ρουμανα αλεπου θα της πεταγε 2-3 μπαλακια αλλα σταματησε στο 1 .

Καπακι κανουν κινηση να τον πουλαρουν αλλα οπως φανηκε τελικα η προταση περι καταρ ισχυε.

Δε πιανοταν απο πουθενα ο ρουμανος και χαλαγε τη σουπα συνεχως...

Ευτυχως εφυγε και εχουμε 1004 διαρκειας σε 25 μερες.

(σημερινο νεο 250.000 χρωσταμε στο Βιτολο, υποψιν)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1213 on: June 22, 2012, 20:41:09 »
αφού δεν πήρανε τον δώνη οι καταριανοί,στράφηκαν στις δευτεράντζες......

Μεγάλε ζήση....τους την έφερες

like
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1214 on: June 26, 2012, 09:52:16 »
καλη τυχη λαζο..

ζησακο βλεπεις πως με απλες κινησεις θα ησουν + 400 χιλ τωρα; αλλα οχι γιατι να περιμενεις προταση, επρεπε σωνει κ καλα την τεταρτη να ανακοινωσεις προπονητη παπαρα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1215 on: June 26, 2012, 11:35:31 »
Γιατί γίνεται μουχτι ότι ο ίβιτς χτες τον είπε  σκιτζή και προπονητή της πλάκας??? Αυτόν έδειξε ως υπεύθυνο για τις 128 θλάσεις και την μεσήμβρια. Προπόνηση χωρίς ζέσταμα έκανε το τζιμάνι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1216 on: June 26, 2012, 11:49:51 »
Για τον ίδιο λόγο που 1 εκατομύριο ανεγκέφαλοι περιποιούν τιμή στον μεγαλύτερο καρκίνο στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τον Θοδωρή Λίλη, για την Μεσήμβρια. Διάβασε καλύτερα ένας ακόμα ποδοσφαιριστής απο τους τουλάχιστον 10 που γελάνε με το έργο μιλάει για τις απαράδεκτες συνθήκες προπόνησης στο έκτρωμα του αγράμματου. Ο Σεργιαννίδης έβαλε τα πρώτα φράγκα (na 'nai καλά ο άνθρωπος, μετά τον έφυγαν και αυτόν για να μείνουν με τις λάσπες στην είσοδο, τα τετραπληγικά προκατ) και μετά αφέθηκε πλήρως το συγκρότημα στο έλεος της λαικάντζας.
Είχες όραμα τελικά ρε πούστη άντρα....
4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ. Κ κάποιοι ετοιμάζονται να "βρεθούν" με τη διοίκηση. Ποιοι ρε να νιώσουν για άδικα φυλακισμένους οι κλέφτες? Ποιος έμεινε να νιώθει να κάψει σήμερα την Μ. Ασίας.....
« Last Edit: June 26, 2012, 12:18:11 by CLUB »

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1217 on: June 26, 2012, 12:19:14 »
Δεν ειναι απαντηση αυτη. Η ερωτηση ειναι γιαι ενας παικτης το ΠΑΟΚ με μεγαλη προσφορα γνωση του αθληματος ο οποιος εχει αλλαξει και καμια 5-6 προπονητες εχεσε τον Ρουμανο και η απαντηση ειναι φταιει ο Λιλης. Δεν χρειαζεται ομως καμια απαντηση η επομενη δουλεια του Ρουμανου αποδεικνυει το ποσο περιζητητος ειναι στην ποδοσφαιρικη αγορα. Σαλαμαλεκουμ στην ποδοσφαιρομανα αραβικη χερσονησο Καταρ, Ντουμπαι, Υεμενη, Μεκκε, Μεδινα, Λωρενς της Αραβιας, και παει λεγοντας. Το εχω ξαναγραψει για μενα η αποφαση Βρυζα ητανε απολυτως σωστη. Η προσφορα του σε σχεση με τα χρηματα που επαιρνε μηδαμινη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1218 on: June 26, 2012, 13:55:46 »
δε καταλαβαινω τις υπερβολες καποιων, δλδ ενταξει δε σου αρεσει κ εινα ιθεμιτο, αλλα το να λες γιατι παει εκει ως επιχειρημμα οτνα παιρνει 1 εκ εκει ειναι λογικο ως πειχειρημα? δλδ εσυ ως εργαζομενος αν σου εδινα 30 χιλιαρικα εδω και 100 εκει δε θα πηγαινες?
αν θυμαι εχει ξαναπαει εκει στο παρελθον και ξαναεπεστρεψε σε παγκους...
οσο για τις θλασεις, αν φταιει ο λαζλο το γηπεδο ή ο γυμναστης να πω μονο οτι ο λαζλος εχει παρει 3 πρωταθληματα σε τρεις χωρες, λετε να φταιει αυτος για τις θλασεις?
ελεος δλδ..τεσπα ο κοουτς αυτος ηταν επιπεδου σαντος κ μπαεβιτς...καλη τυχη κ εις το επανιδειν
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

northeagle_4

• Guest
« Reply #1219 on: July 26, 2012, 09:41:52 »
λειπεις ηδη ρε δασκαλε γαμω τις μιζες τους...

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/mpoloni_perhfanos_gia_ton_stafylidh.1868713.html

Μπόλονι: "Περήφανος για τον Σταφυλίδη"

Ο Λάσλο Μπόλονι, ο άνθρωπος που ανέδειξε τον Κώστα Σταφυλίδη, σχολιάζει αποκλειστικά στο Sport24.gr τη μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν. Τι μήνυμα στέλνει στον 19χρονο άσο και τι απαντά στο ερώτημα αν υπάρχει κι άλλος "Σταφυλίδης" στον ΠΑΟΚ
Μπόλονι

Επιμέλεια: Κώστας Πετρωτός Δημοσίευση: 26 Ιουλ. 2012 08:52

Η προπονητική καριέρα του έχει συνδεθεί με την ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών με κορυφαίο στη λίστα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και στον ΠΑΟΚ, αν και το έργο του αμφισβητήθηκε από αρκετούς, φρόντισε να δικαιώσει τη φήμη του αυτή.

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του Κώστα Σταφυλίδη (ειδικά η χρησιμοποίησή του στον αγώνα με την Τότεναμ ήταν κάτι που λίγοι περίμεναν) που από χθες είναι και επισήμως παίκτης της Λεβερκούζεν, κάτι άλλωστε που ομολογεί και ο ίδιος ο παίκτης που τον χαρακτηρίζει ποδοσφαιρικό πατέρα του.
ΑΡΘΡΑ

Ο λόγος για τον Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος μπορεί να έχει κλείσει το κεφάλαιο ΠΑΟΚ, δουλεύοντας εδώ και λίγες εβδομάδες στην Αλ Κορ του Κατάρ, πληροφορήθηκε ωστόσο με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα νέα της μεταγραφής του νεαρού μπακ στη Λεβερκούζεν.

Το Sport24.gr τον εντόπισε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης με τη νέα ομάδα του και είχε μαζί του μία ολιγόλεπτη, αλλά ενδιαφέρουσα συζήτηση για το... γιο του, όπως τον χαρακτηρίζει, τον Κώστα Σταφυλίδη.

Κόουτς, καλησπέρα. Έχετε πληροφορηθεί τα νέα για τη μεταγραφή του Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν;

"Φυσικά και είμαι χαρούμενος γι' αυτόν. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην καριέρα του. Τον αισθάνομαι σαν γιο μου και θέλω να του πω, έχουμε άλλωστε μιλήσει πολλές φορές και το γνωρίζει, πως πρέπει να μάθει πολλά ακόμη στο ποδόσφαιρο. Η εξέλιξή του δεν τελείωσε, έχει μακρύ δρόμο μπροστά του".

Πιστεύατε ότι θα είχε αυτή την εξέλιξη ο Σταφυλίδης; "Είναι εργατικός, άλλαξε και κάποια πράγματα στον τρόπο σκέψης του, για μένα ήταν χαρά να δουλεύω μαζί του. Αν συνεχίσει να δουλεύει μπορεί να πάει ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι και στη Γερμανία, στη Μπουντεσλίγκα, θα μπορέσει να αγωνιστεί και στην εθνική  Ελλάδας να καθιερωθεί. Είναι σημαντικό αυτό που έχει καταφέρει και για τον ίδιο και για την οικογένειά του που τον χρειάζεται".

Θα θέλατε να του στείλετε κάποιο μήνυμα; "Έχω δύο πράγματα να του πω: Το πρώτο είναι ότι περιμένω να μου δώσει το... καρπούζι που μου έταξε (σ.σ. γέλια) και το δεύτερο ότι είμαι πραγματικά περήφανος που τον επέλεξα στον ΠΑΟΚ και του έδωσα χρόνο να αγωνιστεί".     

Ο Σταφυλίδης σε μία πρόσφατη συνέντευξή του σας χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό πατέρα του. Το σχόλιο σας επ' αυτού;"Χαίρομαι που το ακούω γιατί οι περισσότεροι παίκτες συνήθως ξεχνάνε γρήγορα"

Πόσο ψηλά πιστεύετε πώς μπορεί να φθάσει;  "Δεν ξέρω, εξαρτάται από τον ίδιο. Αν δουλέψει καλά μπορεί να πετύχει πάρα πολλά"

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μία συζήτηση για το αν ο ΠΑΟΚ βιάστηκε να πουλήσει ή όχι τον Σταφυλίδη. Αν θα έπρεπε να περιμένει για να πάρει περισσότερα χρήματα τα επόμενα χρόνια, Η άποψή σας;"Δεν μπορώ να απαντήσω αν είναι καλή ή κακή κίνηση τη δεδομένη χρονική στιγμή.. Δεν το ξέρω αυτό."

Κάτι τελευταίο. Πιστεύετε ότι υπάρχει και άλλος νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ που μπορεί να έχει αυτή την εξέλιξη, να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό;"Ναι, αλλά το κρατάω για μένα. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα γιατί δεν δουλεύω εκεί, δεν μπορώ να εγγυηθώ γι' αυτό που θα πω. Τώρα έχω ένα άλλο πρότζεκτ που υπηρετώ"