Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #260 on: August 24, 2011, 01:18:26 »
Ακρως απολαυστικη συνεντευξη απο εναν ανθρωπο που φαινεται καθαρα οτι το κατεχει το αντικειμενο.. κραταω χαρακτηριστικα μερικα πραγματακια..

Θελει να δουλευει με 16 ετοιμους παιχτες και 4-6 νεαρους.. δηλαδη 20-22 ποδοσφαιριστες.. δεν με ενδιαφερει η ποσοτητα ειπε αλλα η ποιοτητα.

Θελω να δωσω στον ΠΑΟΚ μια ταυτοτητα και για να το πετυχουμε πιο ευκολα αυτο θελουμε περισσοτερους Ελληνες παιχτες στην ομαδα..τωρα εχουμε Σαλπιγγιδη,Αθανασιαδη,Φωτακη,Μαλεζα,Χαλκια.. μολις ηρθε και ο Γεωργιαδης και υπαρχουν και οι Τσουκαλας Μπαλαφας που πρεπει να μου δειξουν περισσοτερα πραγματα..

Απο τους νεους ξεχωριζει Αποστολοπουλο και Σταφυλιδη αλλα και αυτοι εχουν αρκετες αδυναμιες

Υπαρχουν αρκετοι παιχτες ηλικιας 22-24 που πρεπει να αποδειξουν οτι αξιζουν να παιζουν στην 11αδα και οχι να ειναι δευτεροτριτες επιλογες.. αμα ειναι 2-3 χρονια ετσι κατι δεν παει καλα..

Ειδικη αναφορα στον Βιερινια.. του αρεσει σαν παιχτης αλλα ακομα δεν ειναι στο επιπεδο που πρεπει.. θα νιωσω χαρουμενος αμα τον καλεσουν στην εθνικη Πορτογαλιας γιατι το επιπεδο του για εκει ειναι..

Ειμαστε σε καλο δρομο αλλα θελω περισσοτερη επιθετικοτητα απο ολους

Μακραν η καλυτερη ατακα του(εκτος του ciao vierinha :P) οταν απανταει για την πρωτη φορα που αντικρισε τον Παντελο... η πρωτη επαφη μου με τον Κωνσταντινιδη μου δημιουργησε συμπαθεια.. περιμενα καποιον πιο επιθετικο  :smiley4: :smiley4:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #262 on: August 24, 2011, 01:52:48 »
Ο ανθρωπος ειναι φαινομενο, αν μετουσιώσει στην ομάδα ενα 30% απο τη φιλοσοφία του θα τριβουμε τα ματια μας.
Ειναι απιστευτο οτι εχουμε αυτον τον προπονητή. Αν ο Κωνσταντινιδης εφερε το Μπολονι και ο Βρυζας το Μπερετα με ζωνουν μαυρα φιδια με τα ταξιδια του Ζηση στην Ιταλια.
Περιμενουμε βεβαια και τα εργα μετα τα λογια αλλα ο τυπος με τα λεγομενα του δημιουργει τεραστιες προσδοκιες

chiltsid

• Guest
« Reply #263 on: August 24, 2011, 05:37:07 »
οντως πολυ απολαυστικη και ενδιαφερουσα συνεντευξη,οχι μονο για αυτα που λεει αλλα και για τις εκφρασεις του.

επισης μου αρεσε και η δουλεια που εγινε απο τα παιδια του PAOK web tv,ομολογω πως δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη,μπραβο τους,αμα συνεχισουν σε τετοιο επιπεδο πιστευω,θα προσφερει αρκετα στον ΠΑΟΚ,αυτο το προτζεκτ.

ΥΓ:biv,δες εκει που μιλαει για τους ελληνες πως τονιζει τον φωτακη,χαχαχαχαχα ;D!

ΥΓ2:σβουρα ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ :D :D :D!

ΥΓ3:ισως μπορει να βελτιωθει η επικοινωνια κοσμου-διοικησης με το  PAOK web tv,αν ειναι εξυπνη στην διοικηση και το εκμεταλλευτουν!

zagorakis

• Guest
« Reply #264 on: August 24, 2011, 15:49:00 »
Η Γκενκ θέλει Μπόλονι

Παράξενα δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα στο Βέλγιο. Εδώ και λίγη ώρα, τα ΜΜΕ της χώρας μεταδίδουν την είδηση ότι ο Λάζλο Μπόλονι είνναι υποψήφιος για τον πάγκο της Γκένκ!

Η βελγική ομάδα, που απέκλεισε χθες το βράδυ τη Μακάμπι Χάιφα στα πέναλτι και προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε χωρίς προπονητής, μετά την απόφαση του Φρανκ Βερκώτερεν να την αφήσει για τα πετροδολάρια της Αλ Τζαζίρα.

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, η Γκενκ έχει εντοπίσει τρεις στόχους και προσπαθεί να επιλέξει τον έναν ως διάδοχο του Βερκώτερεν. Ο ένας είναι ο Λάζλο Μπόλονι, ο δεύτερος ο Χενκ Τεν Κάτε, που είναι άνεργος και ο τρίτος ένας άλλος Ολλανδός, ο Μάριο Μπεεν (πρώην Νάιμεγκερν και Φέγενορντ).

Ενδιαφέρον θα έχει η σημερινή συνέντευξη του Λάζλο Μπόλονι ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καρπάτι, καθώς θα κληθεί να σχολιάσει αυτή την είδηση, που κυκλοφορεί στο Βέλγιο...

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11062

zagorakis

• Guest
« Reply #265 on: August 24, 2011, 19:16:06 »
"Θα δώσω τα πάντα για να προκριθούμε"

Αποστομωτική απάντηση του Λάζλο Μπόλονι στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γκενκ. Τι δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στην απολαυστική συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Καρπάτι, για τις απουσίες του "Δικεφάλου", τον... κορυφαίο παίκτη Κονόνοφ και γιατί χαρακτήρισε επικίνδυνο σκορ το 2-0. Ποιον "έχρισε" αντικαταστάτη του τιμωρημένου Γκαρσία

Κεφάτος, παρά τα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει εν όψει του αγώνα με την Καρπάτι την Πέμπτη (25/8) εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ουκρανικής ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός παραδέχθηκε πως οι απουσίες, αν και πολλές, μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για τους παίκτες που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους.
Μάλιστα, ο Μπόλονι "έχρισε" τον Σταύρο Τσουκαλά διάδοχο του τιμωρημένου Γκαρσία, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε: "Λείπει ο Γκαρσία και είναι η ευκαιρία του Τσουκαλά να δείξει τι αξίζει".
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:
"Σήμερα περπάτησα στους δρόμους της πόλης. Είδα νέους ανθρώπους και ήταν πολύ όμορφα, αλλά είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε εδώ για έναν ακόμη επίσημο αγώνα για το Europa League. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μου συνεχίζουμε με το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Καρπάτι. Δεν πιστεύω ότι οι δύο ομάδες μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, όμως, μετά το πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας. Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αντικατασταθούν επειδή είναι τιμωρημένοι, αλλά στον σχεδιασμό μας δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε όπως και στο πρώτο ημίχρονο."
Για το πως θα αντιμετωπίσει τις απουσίες βασικών παικτών του: "Κάποιοι παίκτες δεν είναι μαζί μας, αλλά κάποιοι επιστρέφουν. Και πάλι θα επικαλεστώ την εμπειρία τους και το αγωνιστικό τους πνεύμα."
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γκενκ: "Ακούω για πρώτη φορά αυτό το πράγμα. Είναι καλό για έναν προπονητή ότι μία πρωταθλήτρια ομάδα ενδιαφέρεται για εκείνον. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι αύριο έχω ένα παιχνίδι και είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα."
Για το ποιον παίκτη της Καρπάτι "φοβάται" περισσότερο: "Αυτό που γνωρίζω και ξαναλέω ότι τα νυχτοπούλια δεν πρέπει να κοιμούνται ποτέ και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Για το αν έπρεπε να διαλέξω έναν παίκτη θα διάλεγα... τον προπονητή."
Για το πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του δεδομένων των απουσιών: "Έχω στο μυαλό μου σίγουρα οκτώ παίκτες. Ίσως εννέα, αλλά θα ξεκινήσουμε με έντεκα."
Για το πως θα τονώσει το ηθικό των αναπληρωματικών παικτών: "Πιστεύω ότι όλοι θέλουν να παίξουν. Πολλές φορές όταν ανακοινώνω την ενδεκάδα άλλοι εκνευρίζονται, άλλοι στεναχωριούνται. Μας λείπουν παίκτες και είναι ευκαιρία για πολλούς άλλους να δείξουν καλά στοιχεία. Για παράδειγμα λείπει ο Γκαρσία και είναι η ευκαιρία του Τσουκαλά να δείξει τι αξίζει."
Για το αν το σκορ του πρώτου αγώνα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση δεδομένων των απουσιών: "Ο Κοντρέρας δεν είναι εδώ μαζί μας. Όταν έπαιξε στην Τούμπα βάλαμε γκολ. Όταν τον αντικατέστησε ο Μαλεζάς πάλι πήγαν καλά τα πράγματα για εμάς. Θα μας λείψει ο Γκαρσία στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας. Το γεγονός ότι θα παίξουν νέοι παίκτες θα μας βοηθήσει στο τομέα της φυσικής κατάστασης. Συνολικά νομίζω ότι απώλειες και κέρδη είναι στο 50-50 σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να παραδεχθώ ότι το 2-0 μας δίνει ένα πλεονέκτημα, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο σκορ και αυτό το ξέρουμε και εγώ και οι παίκτες μου."
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει για να πετύχει γκολ ή να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα: "Σίγουρα το 0-0 είναι ένα καλό σκορ. Εμείς προσπαθούμε πάντα να μη δεχθούμε, αλλά να πετύχουμε γκολ. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, κι αν το κάνουμε θα προσέχουμε ακόμη περισσότερο να μην δεχθούμε."

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/tha_dwsw_ta_panta_gia_na_prokrithoume.1339862.html

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #266 on: August 24, 2011, 19:22:13 »
ωραιος ο λαζλο πουλαει τρελα. ειναι ωραιο να βλεπεις τον προπονητη να δουλευει για την ομαδα οχι μονο στο γηπεδο αλλα ακομα και στη συνεντευξη πριν το ματς.

zagorakis

• Guest
« Reply #267 on: August 26, 2011, 00:38:36 »
"Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς"

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του στη φάση των ομίλων του Europa League εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός, ωστόσο, τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα νευρικός πριν από την έναρξη του αγώνα, ενώ ανέφερε πως κάποιοι παίκτες πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους. Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία του με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου!

"Πρέπει να σας πω ότι μετά το παιχνίδι ήμουν αρκετά νευρικός, επειδή είχαμε τόσα πολλά προβλήματα τις τελευταίες μέρες. Είχαμε κάνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα και για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε μία καλή εικόνα και να πάρουμε την πρόκριση. Το να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Γκαρσία, τον Κοντρέρας, τον Ίβιτς, τον Σαλπιγγίδη από την αρχή μου δημιούργησαν μεγάλη πίεση το τελευταίο βράδυ. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερο από όσο την είχαμε κρατήσει στο πρώτο ματς στην Τούμπα. Επιλέξαμε να παίξουμε πιο πίσω 10 μέτρα, αλλά χρησιμοποιήσαμε τρεις γρήγορους επιθετικούς και είναι γεγονός ότι η Καρπάτι είχε ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο μέρος, αλλά είχαμε και εμείς. Ζήτησα από τους παίκτες μου να είναι δυνατοί ψυχολογικά. Ακόμη και στο ημίχρονο τους ζήτησα να μην χάσουν τη συγκέντρωσή τους, παρά το ότι χάναμε με 1-0. Νομίζω ότι τακτικά και τεχνικά κάναμε καλό παιχνίδι. Αναγνωρίζω ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους, αλλά πρέπει να τους πω για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια. Ο πρώτος στόχος της χρονιάς ήταν να μείνουμε στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο το λιγότερο και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Όταν παλεύω για έναν στόχο κάνω τα πάντα."

Για το αν άλλαξε γνώμη για τους αναπληρωματικούς παίκτες του ΠΑΟΚ: "Σας έχω πει ότι μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν την άποψή τους. Ακόμη και έτσι, όμως, επιμένω ότι πρέπει να δουλεύουμε πολύ για να βελτιωνόμαστε."

Για τη νευρικότητα που είχε: "Σίγουρα ήμουν νευρικός επειδή το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν επικίνδυνο όπως σας είχα πει. Όταν η Καρπάτι έβαλε το γκολ, ανέβηκε ψυχολογικά. Το ίδιο συνέβη και με εμένα. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η ψυχολογία σε αυτά τα ματς. Το είχα πει και στους παίκτες μου. Ότι όταν θα έχουμε την μπάλα πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Όταν έβαλε γκολ η Καρπάτι είχα νεύρα με τον διαιτητή και όχι με την ομάδα μου."

Για την κλήρωση των ομίλων του Europa League: "Καταρχήν θέλω να πω ότι για τους φιλάθλους μας θα είναι καλό να παίξουμε με μεγάλες ομάδες. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και ο κόσμος πρέπει να χαρεί. Ευχαριστώ πολύ τον Μιρτσέα Λουτσέσκου που μέσα από βίντεο αγώνων της ομάδας του μου έδειξε πως να αντιμετωπίσω την Καρπάτι."

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/petuxame_ton_prwto_stoxo_ths_xronias.1341781.html

giannis80

• Guest
« Reply #268 on: August 26, 2011, 00:43:16 »
Σε πιστεύω πάρα πολύ. Πιστεύω οτι με 2 μεταγραφές, θα χτυπήσεις τον τίτλο με τον πρωταθλητή της πλάκας.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #269 on: August 26, 2011, 00:51:33 »
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #270 on: August 26, 2011, 00:57:01 »
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥΣ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #271 on: August 26, 2011, 01:11:46 »
πολυ χαιρομαι που εχουμε προπονηταρα......!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #272 on: August 26, 2011, 02:48:59 »
Είσαι μεγάλος τσάκαλος
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #273 on: August 26, 2011, 08:30:59 »
Ρε βοηθήστε τον τον άνθρωπο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.3 παίκτες ζήτησε όχι 30
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

jmjyiannis

• Guest
« Reply #274 on: August 26, 2011, 10:40:55 »
åéóáé ðïëý áëÜíéÜñçò ðñïðïíçôáñáò.

http://www.gazzetta.gr/article/item/218793-kai-kamaki-o-mpoloni

Êáé... «êáìÜêé» ï Ìðüëïíé!
«ÁóõãêñÜôçôïò» ï ËÜæëï Ìðüëïíé, ï ïðïßïò ðáíåõôõ÷Þò ãéá ôçí ðñüêñéóç ôçò ïìÜäáò ôïõ óôïõò ïìßëïõò ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê äåí ðáñÝëåéøå íá äåßîåé üôé åêôéìÜ éäéáéôÝñùò ôéò áéèÝñéåò õðÜñîåéò ôçò Ïõêñáíßáò.
Óôçí óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ìåôÜ ôïí áãþíá ìå ôçí ÊáñðÜôé, ï ÑïõìÜíïò ôå÷íéêüò ôïõ ÐÁÏÊ äåí ìðüñåóå íá êñýøåé ôçí ÷áñÜ ôïõ ãéá ôçí äýóêïëç ðñüêñéóç ôçò ïìÜäáò ôïõ óôïõò ïìßëïõò ôïõ Europa League, äåäïìÝíïõ ôùí ðïëëþí áãùíéóôéêþí ðñïâëçìÜôùí ðïõ áíôéìåôþðéæå.

¸ôóé ëïéðüí, ìßá åíôõðùóéáêÞ ÏõêñáíÞ äçìïóéïãñÜöïò ôçò êñáôéêÞò ôçëåüñáóçò ñþôçóå ôïí Ìðüëïíé ãéá ôïí ëüãï ðïõ Ýäåé÷íå íåõñéêüò óôï ãêïë ôçò ÊáñðÜôé, ãéá íá áðáíôÞóåé «óôçí … ðéï ùñáßá äçìïóéïãñÜöï ðïõ Ý÷åé äåé óôç æùÞ ôïõ» : «¹ìïõí íåõñéêüò ãéáôß óå áõôÝò ôéò áíáìåôñÞóåéò ï øõ÷ïëïãéêüò ôïìÝáò ðáßæåé ñüëï. Óôï óçìåßï ðïõ ðÝôõ÷å ôï ãêïë ç ÊáñðÜôé ðÞñå ïîõãüíï áëëÜ üôáí óêïñÜñáìå ôïõò ðÞñáìå ðßóù áõôü ôï ïîõãüíï. ¼ôáí ç ÊáñðÜôé óêüñáñå Þìïõí ëßãï íåõñéáóìÝíïò. Ôá åß÷á êõñßùò ìå ôïí äéáéôçôÞ». 

Áõôü ðïõ äåí ãíùñßæïõìå åßíáé áí ç áðÜíôçóç ôïõ ðñïðïíçôÞ ôïõ ÐÁÏÊ êÜëõøå ôçí äçìïóéïãñÜöï, êáèþò åêåßíç óôÜèçêå óôïí... ðñüëïãï ôïõ Ìðüëïíé, ìéá êáé æÞôçóå ôç ó÷åôéêÞ äéåõêñßíçóç ñùôþíôáò ôïí áí «áõôü åßíáé áóôåßï». ¼ìùò ï ÑïõìÜíïò ìÜëëïí äåí áóôåéåõüôáí áíáöåñüìåíïò óôçí åìöÜíéóÞ ôçò áðáíôþíôáò åê íÝïõ: «åéëéêñéíÜ !»... 

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #275 on: August 26, 2011, 11:47:23 »
το οτι εγινε πετυχημενη επιλογη προποητη δεν το συζητω.... αλλα θελω να δω πως θα στησει την ομαδα και θα διαχειριστει τα παιχνιδια στην ελλαδα οπου ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να βγει μπροστα και οχι να περιμενει τοσο πισω τον αντιπαλο

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #276 on: August 26, 2011, 13:36:10 »
4 ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεχτήκαμε ένα γκολ από ουρακοτάγκο πέναλτι χωρίς να παίζουμε ταμπούρι, είδαμε "οργανωμένες και με σχέδιο αντεπιθέσεις"-φωτιά, βλέπουμε μία άριστα στημένη ομάδα με σχέδιο και οργάνωση να το πετύχει, που εκμεταλεύεται άριστα και τη παραμικρή δυνατότητα κάθε ποδοσφαιριστή της, ενώ καλύπτει ταυτόχρονα ομαδικά αδυναμίες τους. Και όλα αυτά με το χαμηλότερο ποιοτικά και μικρότερο αριθμητικά υλικό μας από την εποχή της σαρδέλας.

Πάντα είμασταν αυτοκαταστροφικοί σαν ομάδα και αυτό κάνουμε και τώρα. Αφήνουμε χωρίς σφαίρες το όπλο αυτού του προπονηταρά και χάνουμε την ευκαιρία να δούμε έναν ΠΑΟΚ που θα σπέρνει. Κρίμα κρίμα κρίμα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

jmjyiannis

• Guest
« Reply #277 on: August 26, 2011, 13:40:19 »
υπαρχει ενα ερωτηματικό για μένα σχετικά με τον Μπόλινο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο μπόλονι είναι γενικά νευρικός και δεν είναι τυπου "Χαβος" ως προπονητης. Στο ελλαδα θα δει τετοια μαρκαρισματα, σφιριγματα και κορακια που θα σηκώσει μπαζούκας. Δε ξέρω πόσο τον έχουν προετοιμάσει για να δει τον Βιερινια να κλαδεύεται με τις τάπες για κατευθειαν κόκκινη και να μη σφυρίζεται ούτε φάουλ. φοβάμαι μην αρχίσει να τρώει τιμωρίες.

zagorakis

• Guest
« Reply #278 on: August 26, 2011, 13:47:09 »
¢ã÷ïò – öëÝñô êáé… áðïèÝùóç (Videos)

Áð’ üôé öáßíåôáé ï ËÜæëï Ìðüëïíé èá ðñïóöÝñåé ðïëëÜ… íôåóïý êáé ùñáßá ðáñáëåéðüìåíá ìå ôéò äçëþóåéò ôïõ êáé ôçí óõìðåñéöïñÜ ôïõ. Ôï ÷èåóéíü ðåñéóôáôéêü ìå ôçí ÏõêñáíÞ äçìïóéïãñÜöï åßíáé åíäåéêôéêü…

Ôï PAOK24 öõóéêÜ êáé êáôÝãñáøå ìéá áêüìç éäéáßôåñç óôéãìÞ ôçò ÷èåóéíÞò ùñáßáò âñáäéÜò…

«Åßóôå äçìïóéïãñÜöïò; Åßóôå ç ùñáéüôåñç ðïõ Ý÷ù äåé ðïôÝ…» åßðå ï Ìðüëïíé êáé æÞôçóå áðü ôïí ÊõñéÜêï ÊõñéÜêï íá ôï ìåôáöñÜóåé…

«Äåí ðéóôåýù íá ìå êïñïúäåýåôå…» áðÜíôçóå ç êõñßá êáé üëïé ãÝëáóáí…

¼ëá âÝâáéá îåêßíçóáí ìå ôïí ÑïõìÜíï íá ðáñáäÝ÷åôáé üôé ðÝñáóå äýóêïëåò óôéãìÝò ëüãù áðïõóéþí… ÌåôÜ ôïí áãþíá ôï ðáñáäÝ÷èçêå, üðùò áðïêÜëõøå üôé ï ËïõôóÝóêïõ ôïõ Ýäåéîå ôïí äñüìï ãéá ôçí áíôéìåôþðéóç ôçò ÊáñðÜôé…

Ç âñáäéÜ Ýêëåéóå ìå ôïí êáëýôåñï ôñüðï ãéá ôïí ÑïõìÜíï ðñïðïíçôÞ. Óôï áåñïäñüìéï áñêåôïß ößëáèëïé ôïí ðåñßìåíáí ãéá íá ôïõ äþóïõí óõã÷áñçôÞñéá, ãéá íá öùôïãñáöçèïýí ìáæß ôïõ ãéá íá ôïõ ìéëÞóïõí…   

http://www.youtube.com/watch?v=xW909cswUO8&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=OjwAyaEgbrE&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11127

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #279 on: August 26, 2011, 14:14:22 »
Πέρα από τις τεχνικές του γνώσεις και τις αδιαμφισβήτητες προπονητικές του ικανότητες, είναι πολύ καλός και στον τομέα της ψυχολογίας. Θα μου πεις για να γίνεις μεγάλος προπονητής πρέπει να είσαι και καλός ψυχολόγος και ο Μπόλονι δείχνει ότι είναι έξυπνος άνθρωπος και ευέλικτος. Βλέπω έναν άνθρωπο που τα πάει καλά με τα μεγάλα ονόματα, έναν προπονητή που δε διστάζει να εκθειάσει δημοσίως τον Γκαρσία και να τον πει παιχταρά (πράγμα που προπονητές του βεληνεκούς δερμιτζάνκη και χάβου αδυνατούν να πράξουν μήπως κατηγορηθούν ότι αβαντάρουν τις βεντέτες για να μην τους πριονίσουν αυτές την καρέκλα), έναν προπονητή που ντόπαρε τον ταλαιπωρημένο ψυχολογικά μπαλάφα να μπει να παίξει σε αυτό το κρίσιμο ματς και να είναι από τους κορυφαίους, έναν προπονητή που ρίχνει ΑΜΕΣΩΣ τον νεαρό και φέρελπι Γεωργιάδη στη φωτιά και δεν περιμένει να ωριμάσει μέχρι τα τριάντα του (κάθε σύγκριση με καθηγητές και μηχανικούς είναι τουλάχιστον ατυχής), και γενικά έναν άνθρωπο που δείχνει να είναι δίκαιος πάνω από όλα με όλο το έμψυχο δυναμικό, που γράφει (ευτυχώς) στα παπάρια του τον κοντό κιοφτέ και δεν τον βάζει βασικό βρέξει-χιονίσει, εφόσον θεωρητικά είναι ικανός να ξεκινήσει, αλλά τον βάζει αλλαγή όταν αυτός κρίνει και όχι όταν το επιβάλει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Ένας προπονητής που αφήνει εν γένει πίσω του μια θετική αύρα, είναι σοβαρός και ικανός και μακάρι να μείνει πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ μας.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...