Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 51866 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #1000 on: May 02, 2012, 22:42:10 »
Ξεφτιλιζεσαι με την επιμονη σου σε παιχτες που νομιζουν οτι δεν τους κουναει κανεις απο βασικους...Τα δημοσιοσχετιστικα και τις γλυκαναλατες δηλωσεις κοψτες οσο ειναι νωρις. Αγωνιστικα η ομαδα δε βλεπεται.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1001 on: May 02, 2012, 23:42:24 »
νομίζω,ότι άργησε ένα τέταρτο να κάνει της αλλαγές...αλλα είναι γάτα ο ρουμάνος,επίτηδες άργησε....περίμενε και αυτός μαζί μας,να κάνει το μαγικό τακουνάκι ο μαραντόνα του πόντου,για να γελάσουμε και για να μας μείνει αξέχαστο το παιχνίδι...περίμενε βεβαια και από το άλλο το καμμένο το φωτάκι,να κάνει κανένα μαγικό,αλλα δεν έγινε...βεβαια δεν έχουμε παράπονο και από αυτόν,καλά περάσαμε...έδωσε γέλιο...ιδίως σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, που ο μάκος γίνεται όβερμαρς διπλα στο φωτάκι...και το γέλιο βεβαίως, συνεχίζεται στο περιστέρι...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

tsim4

• Guest
« Reply #1002 on: May 03, 2012, 01:01:51 »
[quote
 που ο μάκος γίνεται όβερμαρς διπλα στο φωτάκι...
[/quote].Πράγματι έτσι φανηκε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1003 on: May 03, 2012, 01:57:25 »
Ξεφτιλιζεσαι με την επιμονη σου σε παιχτες που νομιζουν οτι δεν τους κουναει κανεις απο βασικους...Τα δημοσιοσχετιστικα και τις γλυκαναλατες δηλωσεις κοψτες οσο ειναι νωρις. Αγωνιστικα η ομαδα δε βλεπεται.
δυστυχως δεν εχεις κ αδικο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1004 on: May 03, 2012, 02:15:41 »
+1
Λαζλο δεν μας τα λες καλα τελευταια
Ελπιζω και ευχομαι να βρεις την φορμα σου πριν να ειναι αργα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1005 on: May 03, 2012, 10:32:26 »
XAXAXAXXAXAXA, γελάω ασταμάτητα με το thread. Τείνει να συγκριθεί σε γραφικότητα με τις απόψεις εκείνων που υπερθεμάτιζαν για την επιστροφή του κοντού επιχειρηματολογώντας, οτι αφήνοντας την προδοσία στην άκρη, θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ, γτ είναι ο καλύτερος έλληνας επιθετικός  :D :D

Όσοι πιστεύετε οτι μερικοί παίζουν εξ επιλογής και όχι για τα πριμ της ΕΠΟ στους διεθνείς της πουτανοχώρας, αλλάξτε κ πλευρό.

Επίσης ας αλλάξουν πλευρό όσοι πιστεύουν οτι το εναπομείναν κουτσό ΑΜΕΑ ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι καλύτερο απο τον Φούντα του αεκ και τον Σκόνδρα του περιστερίου και δεν χρειάζεται κ σοβαρό κοουτσάρισμα για να περάσεις τις ομαδούλες :D :D

Α ρε skyclad....Πόσο δίκιο έχεις τλκα αδερφέ. Είναι απο αυτά που βλέπεις να 'ρχονται κ δεν θες να τα πιστέψεις...
« Last Edit: May 03, 2012, 10:40:31 by CLUB »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1006 on: May 03, 2012, 10:59:10 »
Όσοι πιστεύετε οτι μερικοί παίζουν εξ επιλογής και όχι για τα πριμ της ΕΠΟ στους διεθνείς της πουτανοχώρας, αλλάξτε κ πλευρό.

Επίσης ας αλλάξουν πλευρό όσοι πιστεύουν οτι το εναπομείναν κουτσό ΑΜΕΑ ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι καλύτερο απο τον Φούντα του αεκ και τον Σκόνδρα του περιστερίου και δεν χρειάζεται κ σοβαρό κοουτσάρισμα για να περάσεις τις ομαδούλες :D :D

το σημαντικότερο για μένα CLUB.

στο πρώτο σκέλος: ΑΝ ο Μπόλονι (ή ο Μουρίνιο, ή ο Φέργκιουσον) παίρνει λοιπόν χαρτάκι όπως λες για να έχει μέσα ένα κουτσό, ποδοσφαιρικό εγκαστρίμυθο με γνώση για το ποδόσφαιρο όση και η 2χρόνη ανηψιά μου και λειτουργεί εις βάρος των δικών του θέλω ή του δικού του τρόπου ανάπτυξης, ¨η του δικού του σχεδίου τότε αυτό ονομάζετει συννενοχή και δεν διαφέρει σε τίποτα από το να έχω για προποηνητή ένα Yes man τύπου Χάβου (ή Δερμιjunkie, ή Κωστένογλου ή ότι άλλο θες) που δε θα μου κοστίζει 600.000 το χρόνο και απλά θα κάνει το ίδιο... θα περιμένει να ανακοινώσει την 11άδα ο (κάθε) Βρύζας ή μανατζερ. Δεν είναι υποστηρικτικό του Μπόλόνι για μένα αυτή η δήλωση σου. περισσότερο τον εξευτελίζει στα δικά μου μάτια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ να μη βλέπει ότι ο χειρότερος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο είναι ΒΑΣΙΚΟΣ για 30 ματς! απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. και να επιτρέπει με τον τρόπο αυτό τον κάθε τσουτσέκο Κόλκα να γράφει (ακόμα και σήμερα ρε πστ μου!) ότι ο Μπολόνι έχει θέμα με τον Γεωργιάδη και τον προτιμά ακόμα λιγότερο από τον Νιμανί! ΠΕΣ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΟΣ! για μένα πλέον συνυπεύθυνος μόνο για αυτό και για το ότι ο εγκαστρίμυθος χειροκροτείται πάλι μετά από τη χθεσινή ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ για άλλη μια φορά!

για τα υπόλοιπα περι εξτρέμ Λίνο, ή πότε έκανε τις αλλαγές κτλ κτλ τα ακούω βερεσέ μερικές φορές, γιατί αν ο φλώρος με τα ρόζ έκανε το προφανές και έσπρωχνε τη μπάλα στο πλεκτό όλα μέλι γάλα θα ήταν. αν και έχει ένα θέμα με τα εξτρέμ τελικά ο ΡΟυμάνος. 

για το δεύτερο μέρος: Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω κανονικά. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι έχουμε πλέον τόσο καλύτερο ρόστερ από την όποια ομάδα παίζει με Μπουγαίδη ή Φούντα ή την Άννα Φόνσου

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1007 on: May 03, 2012, 11:37:37 »
Αδερφέ βαρέθηκα να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ούτε υπερασπιστής είμαι του Ρουμάνου, ούτε παίρνω χαρτζιλίκια για να προμοτάρω. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μην γράψω ούτε μισό επιχείρημα. Απλά θα μπορούσα να σε αντιπροτείνω οτι Προπονητής που τον πολεμάει συστηματικά και αλύπητα η γάγγραινα της αυλής του ΠΑΟΚ που νομίζει οτι ζει ακόμα εποχές μεγκαχεντ κ μπορεί να κάνει ο,τι της καβλώσει στο αγωνιστικό, με φτάνει. Αλλά για τελευταία φορά σου λέω τα εξής.
1) Δεν υπάρχει προπονητής που να μην κάνει λάθη στο στήσιμο ή να περιμένει κάτι που πολλές φορές δεν βγαίνει.
2) Όταν μου λες οτι παίρνει χαρτάκι κ δε θα διέφερε σε τπτ εξαιτίας αυτού απο τους χαβοδερμιτζάκηδες σαφώς και με βρίσκει αντίθετο, δεδομένου οτι το μισό, ελλιπές,  γέρικο ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ, ΑΝ ήταν στα χέρια των ανεπάγγελτων προπονητών του προέδρου της πλάκας, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ 8αδα.
3) Είδες Σταφυλίδη, είδες Γιάννου, είδες Παναγιωτούδη, είδες Κατσικά είδες ο,τι μπορούσες να παράξεις ως οργανισμός, ασχέτως αν είναι πολύ ή λίγο (για μένα, overall είναι λίγο). Σε αντιδιαστολή με αυτά, πέρσυ έβλεπες Τσουκαλά, πρόπερσυ που τερμάτισες 2ος, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ που βγαζε 20+ γκολ στην Β' ομάδα, λόγω χεσίματος του  εραστή της διάταξης του 5 - 5,5 -0,5.
4) Με πλήρες ρόστερ έπαιξες ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο τύπου Σενεγάλης 2002 με το αεκ κοντά στην πρεμιέρα που θύμισε χρονιές Φρανκ Β. Ροι και ασέλγησες πάνω της κάνοντας οικονομία δυνάμεων στο 40' με το κοντερ να γράφει 3 και έπαιξες το καλύτερο πρώτο μισό της ιστορίας σου στο Λονδίνο....Αν ξανάδες τέτοια αλληλοκάλυψη και positioning στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια, πάω πάσο.
5) Τα περι Διεθνών. Δεν είναι απλά χαρτάκι αδερφέ, είναι θέμα επιβίωσης, άλλως "κάνω το σκατό παξιμάδι" για το licensing, το πριμ συμμετοχών, για το "δεν μπορώ να πληρώσω μισθό, συμβόλαιο, τουλάχιστον ας φουσκώσω τον λογαριασμό στο μπόνους συμμετοχής για το έχει λαμβάνειν", για την υπεραξία στην περίπτωση πώλησης. Είμαι σίγουρος οτι κτλαβαίνεις οτι η βιωσιμότητα μιας εταιρίας σαφώς κ επηρεάζει τους αγωνιστικούς συσχετισμούς, ακόμα κ εναντίον του αποτελέσματος.
6) Τα περι γεωργιάδη (αν κ ξέρω οτι εδώ συμφωνούμε πάνω κάτω) : Πες με - αναφερε με ΕΝΑ ματς - ΟΛΟΚΛΗΡΟ 90λεπτο που ο Σερραίος παίζοντας γεμάτα, ήταν στο 8. Θα σ πω εγώ. Σε κανένα. Όσες φορές άρχισε, ήταν απογοητευτικά μέτριος και έγινε δικαίως αλλαγή. Επομένως προφανώς και είναι ΑΣΤΕΙΑ η κολκέικη προσέγγιση οτι ο μικρός εκθέτει τον Γάλλο. Εγώ ίσα ισα πιστεύω οτι τον δικαιώνει, γτ όταν παίρνει 20λεπτα, είναι απ τους καλύτερους. Προφανώς δεν έχει διάρκεια. Δεν λέω οτι δεν θ αποκτήσει ποτέ, ή δεν έχει τη δυνατότητα, σ λέω τι γίνεται φέτος.
Εγώ που βλέπω τεράστια χαρίσματα στον Αράπη που ΣΠΑΤΑΛΙΕΤΑΙ στα χαφ ενώ είναι φουνταριστό θωρηκτό, ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερο του Αθανασιάδη, δεν έχω παράπονα απο τον προπονητή μου, γτ ξέρω οτι ο σχεδιασμός κέρδους (όπως θολά τον έχουν αυτοί στο μυαλό τους), περιλαμβάνει τον Κλαους πάντα στην κορυφή, τι να κάνουμε δλδ...

Όσο για την σύγκριση με ροστερ ανταγωνιστών, να μην πω άλλα γιατί βλέπω οτι τουλάχιστον όσοι βλέπουν χορτάρι, κτλβαίνουν πως μεμονωμένα υπάρχουν καλύτεροι παίκτες, ή παίκτες εξελίξιμοι σε μικρότερη ηλικία.

Ο προπονητής στην παρούσα απλά διαχειρίζεται ένα πλάνο. Και εντέλλεται να χτίσει. Με μπάτζετ παντελώς ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Δεν με φταίει σε τίποτα, ούτε θα προσχωρήσω στην τακτική ανάλυση του Κόλκα για να κάνω το άσπρο μαύρο. Αυτά κ τέλος, δεν ξανασχολιάζω γτ βαριέμαι κ κουράζομαι με τα αυτονόητα.  

northeagle_4

• Guest
« Reply #1008 on: May 03, 2012, 11:44:09 »
να συμπληρωσω στα σωστα που λεει ο κλαμπ οτι αν απληρωτους 4-5-6-7 μηνες παικτες που θεωρουντε βασικοι και "ακριβοπληρωμενοι" αν τους πεταξεις παγκο θα σου κανου λευκες απεργιες,τα αποδυτηρια μπουρδελλο κ.ο.κ.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1009 on: May 03, 2012, 12:18:54 »
συμφωνω με club αλλα ακομη κα ιετσι παλι θα πρεπει να λεμε οτι χθες κοιμηθηκε πχ ή οτι με τετοιες εμφανισεις του φωτακη και του μαλε προφανως στη νεθνικη πανε μονο με δημοσιες σχεσεις και μονο κακο τους κανει στη παρουσα φαση...ο σαλπι εκανε μια κακη σεζον στην οποια δε βγηκε ποτε, δλδ να επαιζε λιγοτερο ή εμπαινε αλλαγη τοσο πολυ θα χαλουσε η 'καλη ' του εικονα?
χθες ειδα ενα λινο να μην μπορει να παιξει τη θεση του εξτρεμ ενα σαλπι στο β να εξαφανιζεται οπως και ολη η ομαδα, και αντι να βγει ο φωτακης και ο σαλπι στο 50-55 να βγαινει ο λαζαρ (που για μενα θα επρεπε να παιζει σα δεκαρι βασικος)...
τεσπα...δεν ειναι ωρα για απολογισμους

north θα μιλουσα για απληρωτους αν αεκ και ζελος ηταν πληρωμενοι...θεωρω και αποδεικνυεται απο τα ρεπορταζ οτι οι δικοι μας πληρωνονται καλυτερα στη παρουσα φαση και μονο  ο ατρομητος ειναι συνεπης απο τους 4...σαν επιχειρημα το δεχομαι για τη κυριακη δλδ και οχι για χθες ή την αλλη πεμπτη...
πρεπει για 5 ματς ακομη να σταματησουμε να δινουμε αλλοθι στους παικτες...την αληθεια τη ξερουμε ολοι μας, αλλα για 2 βδομαδες πρεπει να σταματησουμε να την αναμασουμε ως δικαιολογια...του χρονου με κατσικοταυλαριδης και  γεωργιαδολαζαρηδες βασικους θα μαστε οποτε η σαρδελα θα ειναι πληρωμενη
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

northeagle_4

• Guest
« Reply #1010 on: May 03, 2012, 12:21:02 »
εγω μιλαω καθαρα για τις ισοροπιες μεσα στην ομαδα αδερφε.σαφως και πληρωνονται καλυτερα απο αυτους που αναφερεις(πιο τακτικα). Δεν τον εχεις στο περιμενε τον αλλον και τον πετας και εξεδρα ...θα στο πει το εργο αλλιως.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1011 on: May 03, 2012, 12:27:04 »
συμφωνω με club αλλα ακομη κα ιετσι παλι θα πρεπει να λεμε οτι χθες κοιμηθηκε πχ ή οτι με τετοιες εμφανισεις του φωτακη και του μαλε προφανως στη νεθνικη πανε μονο με δημοσιες σχεσεις και μονο κακο τους κανει στη παρουσα φαση...ο σαλπι εκανε μια κακη σεζον στην οποια δε βγηκε ποτε, δλδ να επαιζε λιγοτερο ή εμπαινε αλλαγη τοσο πολυ θα χαλουσε η 'καλη ' του εικονα?

Δεν υπάρχει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης. Και σαφώς μην περιμένετε να μην αρχίζει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας στους αρχικούς 11, παρόλο που συχνότερα απο κάθε άλλον ο Ρουμάνος τον κάνει αλλαγή. Γτ πάγκος στα 800 σημαίνει δυσφορία και "δώστε με τα φράγγα που με χρωστάτε απο περσυ". Να αποδίδουμε τις ευθύνες σ αυτούς που φόρτωσαν τον άμπαλο στην ομάδα κ 2 χρόνια μετά ήρθαν στην παράλληλο με τους λίγους πρεζάκηδες που τα λεγανε απο την αρχή κ είναι σε πλήρη αμηχανία για το πως να χειριστούν ένα τεράστιο συμβόλαιο - φύρα, ανώδυνα.

Για τον Χαλκιά που αναφέρεις παρακάτω, είναι ΞΑΝΑ, τεράστια αγωνιστική αδυναμία σχεδιασμού. Έχουμε 3 τέρματα και δεν ξέρεις ποιο ειναι χειρότερο απο τους χειρότερους. Κ ο χαλκιάς τ ακούει λόγω κωλοχαρακτήρα κ εθνικής, ενώ ο ΜΠΟΥΦΟΣ ο κροάτης ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ περνάει στον αφρό κ εδώ κ 2 χρόνια φέρνει προτάσεις, ενω ούτε στην Σκύδρα δεν τον παίρνουν
« Last Edit: May 03, 2012, 12:33:57 by CLUB »

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1012 on: May 03, 2012, 12:28:46 »
η περιπτωση χαλκια που μουρμουριζε στην εξεδρα δε νομζιω οτι εδωσε στο λαζλο εξτρα κινητρο στο να τον βαλει.
γενικα μακροπροθεσμα και στο 99% των περιπτωσεων συμβαινει αυτο που λες εσυ...τωρα ομως που ειμαστε στο παρα ενα δε νομιζω οτι μας παιρνει να βαλουμε κατι πανω απο το αμεσο συμφερον της ομαδος...στη τελική για μενα κ για το λαζλο υποθετω πρεπει να παιζουν οι καλυτεροι σημερα...ειναι ενα τουρνουα 6 αγωνων και ετσι πρεπει να το δουμε και μονο

ΥΓ επειδη σε καθε ποστ δε γινεται να γραφουμε ποσο λαθος εκαναν αυτοι που στησαν την ομαδα, το θεωρουμε ως βαση συζητησης ουτως ή αλλως...δεν υπαρχει σοφρων ανθρωπος που στην ελλαδα θα εδινε ουτε 300 χιλιαρικα για τη ντροπη του ποντου
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1013 on: May 03, 2012, 12:29:58 »
δεν είδα να διαφωνούμε κάπου...
στο μόνο σημείο που έχουμε διαφορετική ανάγνωση είναι ότι εσύ Club (και ο North) το θεωρείτε λογικό να γίνεται όλο αυτό το πανηγύρι με μπόνους, συμμετοχές, διεθνιλίκια και αρχίδια και λες το καταπίνω γιατί τουλάχιστον έχω προπονητή που με φτιάχνει άλλα, ενώ εγώ ΠΕΡΙΜΕΝΩ από τον Μπόλονι στο συγκεκριμένο θέμα να μην συμπεριφέρεται σαν τον Χάβο γιατί αυτό εισπράττω. δεν τον αμφισβήτησα σε τίποτα (ακόμα και στις αλλάγες που είπαμε παραπάνω μιας και αν ο παίκτης δε μπορεί να βάλει τη μπάλα σε κενή εστία δε φταίει κανείς προπονητής) μόνο στο ότι είναι συννένοχος στον διαρκή εξευτελισμό του ΠΑΟΚ από τον εγκαστρίμυθο και την υποστηρικτική αυτού αυλή.  ούτε για φωτάκη έγραψα, ούτε για λίνους εττούς, αλλαγές Λαζάρ και άλλα μπαρμπαλίκια. ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ το οποίο έχει ξεπεράσει στη δικιά μου λογική τα όποια πιθανα οφέλη ή interactions του σύγχροσου ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι παρουσίασες επιχειρηματολογώντας εσύ με ενοχλεί και θα συνεχίσει να με ενοχλεί γιατί προσβάλλει την νοημοσύνη μου. .&- με αυτό.

για τα άλλα που γράφεις ποιος διαφώνησε και πως; ειδικά όταν είμαι από τους λίγους που λένε ότι το "γαμήσαμε, θα κάνουμε, θα τους φτιάξουμε" το ακούω βερεσέ μιας και έχω αντιληφθεί ότι ΑΛΛΟ πράγμα τα λόγια και ΑΛΛΟ πράγμα το να έχεις 3 μήνες ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ αμπαλοσύνης όταν παίζει ο ΠΑΟΚ. στα λόγια μπορει να βγούμε CH L. εγώ θεωρώ ότι παίζουμε τη χειρότερη μπάλα τα τελευταία 5 χρόνια ΕΔΩ και 2-3 μηνες, απλά γιατί κάνουμε αγγαρεία...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1014 on: May 07, 2012, 22:16:13 »
Σίγουρα πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Το γκρουπ που κερδίζει δεν το αλλάζω.
Επίσης είναι αλήθεια. Είναι προτιμότερο να έχεις μία σταθερή παρουσία παρά σκαμπανεβάσματα. Δεν παίζουμε λοτο, προτιμώ τον σταθερό παίκτη. Δεν μπορώ να υπολογίσω τα σκαμπανεβάσματα ενός παίκτη».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=18421&t=1

Δεν παιζουμε λοττο προτιμω Σαλπιγγιδη το τερας σταθεροτητας.. οκ το εμπεδωσαμε.. 50 ματς εχουν περασει.. αντε αλλα 4 ακομα να τελειωσει το μαρτυριο(ελπιζω..)

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1015 on: May 07, 2012, 22:37:36 »
Φτάνει ποια αυτό!!!!
Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι με τον τρόπο του ζητά να τον διώξουμε και να τσεπώσει τα 300.000 ευρώ.
Όλα τα είχε η μαργιωρή ο φερετζές την έλειπε.
P.A.O.K

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1016 on: May 07, 2012, 22:46:31 »
Εντάξει, μια χαρά με φάνηκε αυτό που είπε. Εμείς δεν τα λέγαμε στο φόρουμ τα ίδια (διαφορετικοί άνθρωποι); Απλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο μικρός και στα δύσκολα δεν θα τον βάλει από την αρχή. Περιμένω την πρωτιά στα play off. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος και θα ήθελα και τον Μπόλονι περισσότερο αισιόδοξο. Μοιάζει πολύ φοβισμένος, σαν να είναι σε αμυντική στάση. Γί αυτό και στήνει έτσι την ομάδα. Άλλο αν μας βγαίνει μέχρι τώρα σε καλο. Μην τρελαίνεστε τσακάλια. Όλους τρελα τους πουλάμε και θα τους γαμήσουμε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1017 on: May 07, 2012, 23:38:37 »
Σίγουρα πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Το γκρουπ που κερδίζει δεν το αλλάζω.
Επίσης είναι αλήθεια. Είναι προτιμότερο να έχεις μία σταθερή παρουσία παρά σκαμπανεβάσματα. Δεν παίζουμε λοτο, προτιμώ τον σταθερό παίκτη. Δεν μπορώ να υπολογίσω τα σκαμπανεβάσματα ενός παίκτη».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=18421&t=1

Δεν παιζουμε λοττο προτιμω Σαλπιγγιδη το τερας σταθεροτητας.. οκ το εμπεδωσαμε.. 50 ματς εχουν περασει.. αντε αλλα 4 ακομα να τελειωσει το μαρτυριο(ελπιζω..)

κανεις λαθος μπιβ ο σαλπιγγιδης ειναι σταθεροτατος παικτης.. απλα ειναι σταθερα κακος, μαλλον αυτο εννοει ο λαζλος

δυστυχως παλι θα γινω κακος με τον κυριο μπολονι, λινο αριστερο εξτρεμ το ειπαμε 100 φορες, το λενε κ παιδια του νηπιαγωγειου οτι ειναι εγκλημα να παιζει.. μονο αυτος δεν το βλεπει

ετο με το που γυρισε στην ομαδα κατευθειαν βασικος αν κ ελειπε μηνες κ τα αποτελεσματα φαινονται ενω μερικους οπως τον γιαννου τους εχει θαψει..

την ομαδα την εστησε το πολυ για χ, αλλαγες στο 78 κ 82, ξυπνησε μετα την ισοφαριση αλλα ηταν αργα..

εχω πει τα καλα λογια για τον λαζλο αλλα ειδικα τελευταια αυτα που βλεπω δεν μου αρεσουν

kp-83

• Guest
« Reply #1018 on: May 08, 2012, 04:06:54 »
Η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου αντίθετα χάσαμε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες είτε να κάνουμε το 0-2 ή και το 1-2. Το μόνο που μπορούμε να καταλογίσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι του προπονητή είναι ότι ίσως έπρεπε να βάλει νωρίτερα τον Γεωργιάδη γιατί ο Λίνο φαινόταν κουρασμένος.Από την άλλη δεν έχει παίκτη να ξεκουράσει τον Σαλπίγγιδη που και αυτός φαινόταν κουρασμένος και αναγκάστικε να στείλει δεξιά το Φωτάκη και να βάλει τον Ίβιτς στα χαφ. Δεν βρίσκω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για να αλλάξει κάτι.
Επίσης το να κάνει ένας προπονητής αλλαγή για την αλλαγή δεν μου λέει τίποτε, αλλά ούτε και να βάζει πχ 3-4 επιθετικούς για να πει ρίσκαρα και προσπάθησα αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Αυτά είναι γραφικά και τραγικά τρικ προπονητών τύπου Δώνη, Δερμιτζάκη για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κάνουν δηλώσεις για γέλια.....Δυστηχώς έτσι είναι η μπάλα και σήμερα δεν μας έκανε το κέφι να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας και ας έλεγε μετά ο Δώνης για τελικές προσπαθειες για πίεση με 3 γκολ στο κεφάλι.

apostolos

• Guest
« Reply #1019 on: May 08, 2012, 06:15:22 »
Κόλκα, σάλτα και γαμήσου ρε πούστη