Ρε αρχηγέ.
Δε μιλούσες τόσο καιρό και τώρα καταλαβαίνω γιατί, αν είναι να λες τέτοιες ανοησίες. Σεντόνι αποχώρησης και "φεύγω Σαλονικιός και ΠΑΟΚτσής" που λίγες μέρες μετά έγινε προφανώς "α οκ άκυρο με πλήρωσαν, αμ μπακ μπιτσιζ", να δεχτώ ότι δεν μπόρεσες να συνεννοηθείς με την παρέα των ζαβών εκεί μέσα, δεν τα είπαν στον Σαββίδη που είπες χθες, ό,τι να'ναι αλλά ναι δε γαμιέται, σ'το δίνω.
Ρε βλαμμένε, τα χθεσινά τι τα θες; Κάθομαι και προσπαθώ να καταλάβω τι στο μπούτσο ήθελες να πεις και άκρη δεν έχω βγάλει. Το quote που έχει βγει για τον Φερέιρα είναι λαθος και ναι οκ δεν το είπες έτσι, ε αν θες να μιλήσεις όμως ΜΙΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, μη μας σπας τη παπάρια, είναι που είναι φουσκωμένα σαν κέηκ του Καλυβάτση τόσους μήνες. Είχες πρόβλημα και θες να το πεις; ΠΕΣ ΤΟ. Δε θες να το πεις; ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ. Αυτά τα μισόλογα και τα υπονοούμενα ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ άσ'τα για άλλους, δε σου ταιριάζουν και δεν αξίζουν σε κανέναν.
Πέταξες και τη σαχλαμάρα για τον Μάτος που "απαντάει σε πολλά", σε τι απαντάει ρε μλκ, δεν έχει καταλάβει ΚΑΝΕΝΑΣ τι έγινε, βαρέθηκα να διαβάζω αηδίες σε φόρα/τσατ/σόσιαλ για το μπουκέτο που του έριξε στο γραφείο του, για τα μπινελίκια πριν την Μπεσίκτας και άλλα σενάρια, μετά ο Μάτος έφυγε, μετά γύρισε και πήρε περιβραχιόνιο, μετά έφυγε ξανά και στο τέλος έφυγε και ο κόουτς. Και έκαναν και οι 2 δηλώσεις εκτίμησης και αλληλοσεβασμού
Τι από όλα αυτά απαντάει σε τι στο μπούτσο ακριβώς, ΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ να ξέρουμε. Κι αν δε θες να μιλήσεις ρε μαλάκα πες στα γίδια του Όπεν που σε ψάρευαν για να έχουν σήμερα τίτλους οι αρδ ότι αυτά είναι εσωτερικά θέματα της ομάδας και δε θα τα σχολιάσω σε κανένα κανάλι, ως σωστός ΑΡΧΗΓΟΣ, όχι ανοησίες και μπηχτές λες και βγήκες στον Μουτσινά για κουτσομπολιά. Γιατί το μόνο που καταλαβαίνω εγώ και όντως "απαντάει σε πολλά πράγματα" είναι ότι μιλάμε για τον πιο γελοίο χειρισμό ομάδας έβερ από τα ζαβά εκεί μέσα και δεν υπάρχει σωτηρία καμία.
Είσαι από τους ελάχιστους που ξέρουν τι πόλεμο τρώμε σε αυτή την πουστοχώρα, το χθεσινό (τουλάχιστον) έπρεπε να το αποφύγεις. Σε προηγούμενο ποστ μου σε έβαζα εκεί ψηλά με Μπάνε και Πάμπλο, μη με κάνεις να το μετανιώσω, πληζ και θενκς <3