Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 102121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1820 on: December 24, 2011, 12:38:46 »
Ρε μπαγλαμαδες εκει στην ΠΑΕ και τα κοπροσκυλα οι αρδ γυρω τους, τοσο δυσκολο ειναι ρε ραγιαδες του κερατα να βγαλετε και εσεις ενα  ντεμεκ δημοσιευμα που θα λετε οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για γεναρη να κανει προταση στο γαυρο για μιραλας η τζιμπουρ με ανταλλαγμα για παραδειγμα τον σαλπι-γιδη η και χωρις κανα ανταλλαγμα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ Ο GAY ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ??

Μονο για να απαντατε στην αδερφαρα τον νικολακοπουλο ειστε?...ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ??..Να λετε για παραδειγμα "προταση 2 εκ ευρω για μιραλας σκεφτονται στον ΠΑΟΚ".

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟΙ, ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ?..Και αυτος επικοινωνιακα παιχνιδια παιζει με Βιερινια για να καλυψει τη δικια του χασουρα..Η αεκ δεν εχει οικονομικα προβληματα?ο βαζελος δεν εχει?..

ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ???

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1821 on: December 24, 2011, 14:07:49 »
Άμα θέλει ο χετάς ας τον δώσει... Αλλά μετά θέλω να δω με τι θα γαμάει την Λίλη

4+ γαμημένα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι ΜΗΔΕΝ. ΜΗΔΕΝ γαμώ το κακό το ριζικό μας για σύλλογος
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1822 on: December 24, 2011, 14:48:45 »
Ο Βιερινια θα πουληθει το καλοκαιρι σε ομαδα του εξωτερικου, γνωμη μου. Δεν πιστευω να ειναι τοσο μ@λακας (η ειναι;) να τον πουλησει στον γαυρο, καιροφυλακτει και η αλλη η π@υτανοομαδα με τα πρασινα, η υπουλη.

Νομιζω οτι ο Αντε και το κροατικο παλτο ειναι οι μονοι πληρωμενοι!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1823 on: December 24, 2011, 15:23:10 »
matador οι ανθρωποι εχουν δειξει οτι δεν κολλανε σε τιποτα παντως. (για τους δικους μας λεω)

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1824 on: December 24, 2011, 15:38:35 »
και να πουληθει δεν νομιζω να γινει τιποτα ο λαος του ΠΑΟΚ ευνουχιστικε περσυ , αντε na κραξουν 1-2 μερες στο ραδιο μετα θα βγει κολκας και σια Θα μιλανε για πολλαπλα ωφελει του ΠΑΟΚ απο την πωλησει θα μας πασσαρουν και κανα ντιογκο δανεικο
σαν λαος εχουμε φτασει στον πατο του βαρελιου και καθε κυριακη σκαβουμε να παμε ακομα πιο κατω

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1825 on: December 24, 2011, 15:56:12 »
έτσι ακριβώς...άσε που αν έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι δεν θα υπάρξουν ούτε αυτές οι διήμερες ραδιοαντιδράσεις...γι αυτό ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες...στο μαγαζί τους ότι γουστάρουν κάνουν απο το 96...δανείζονται από τα λεφτά του ταμείου και πουλάνε η αφήνουν ελεύθερο η πληρωνουν οποιον θέλουν...και εσύ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον γούμενο..........ψωμια...............σαρδελα..... ......με θοδωρα προπελα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1826 on: December 24, 2011, 15:57:23 »
matador οι ανθρωποι εχουν δειξει οτι δεν κολλανε σε τιποτα παντως. (για τους δικους μας λεω)

Δεν το πιστευω μαρια να ειναι τοσο μ@λακες, αν και εχω καποιες επιφυλαξεις πανω σε αυτο θεμα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1827 on: December 24, 2011, 16:07:01 »
και να πουληθει δεν νομιζω να γινει τιποτα ο λαος του ΠΑΟΚ ευνουχιστικε περσυ , αντε na κραξουν 1-2 μερες στο ραδιο μετα θα βγει κολκας και σια Θα μιλανε για πολλαπλα ωφελει του ΠΑΟΚ απο την πωλησει θα μας πασσαρουν και κανα ντιογκο δανεικο
σαν λαος εχουμε φτασει στον πατο του βαρελιου και καθε κυριακη σκαβουμε να παμε ακομα πιο κατω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1828 on: December 24, 2011, 18:17:26 »

δηλαδη οσοι ασπαζονται αυτα τα σωστα κατα τ αλλα λογια του αδερφου

αν πουληθει ο βιερινια η μονη αντιδραση τους θα ειναι στο φορουμ;

χανουμε το δασος μιλωντας για τα ζαρζαβατικα που φυτρωνουν διπλα μας.γνωμη μου

το να λεμε τι θα κανουν οι υπολοιποι ειναι σαν να δηλωνει την αδυναμια μας πως εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα

δεν χρειαζεται αυτο παλι κατα την γνωμη μου.μπορουμε μεσα απο καθε μεσο να δηλωσουμε πως σε περιπτωση τετοιου εγκληματος θα ξυπνησουν μεχρι κι οι νεκροι;

η απλα αποδεχομαστε την μοιρα μας;

κατα τ αλλα

το σωστο το ειπε ο t.b.
δεν συνειδητοποιησαμε πως σημερα ακομα ενας παιχτης αξιας εχει βγει στο σφυρι.εγκλημα ειναι να φυγει γενικως οπως εγκλημα ειναι τοσο καιρο πως ειναι ξενερωμενος με την ομαδα λογω συμβολαιου.για τα φραγκα παιζουν ολοι εξαλλου...

και στην τελικη τελικη ποιο αγωνιστικο;ας παιζουμε και με μεγαλυτερο παιχτη σε ηλικια τον μπαλαφα

τον ΠΑΟΚ ποτε θα τον ελευθερωσουμε;

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1829 on: December 24, 2011, 19:21:14 »
Ε θα πεσει και καμια μολοτφ το βραδυ που θα πουληθει στα γραφεια της ΠΑΕ  και χλιαρο κραξιμο στον επομενο αγωνα και μετα παλι στα ιδια και πολυ απλα δεν θα γινει τιποτα γιατι ο επαναστατης προεδρος μας που παντρευτηκε τη μεγαλυτερη πουτανα της αθηνας μας εκανε να συνηθισουμε την ντροπη τον εξευτελισμο και μασ εκανε να καταπιουμε τα τελευταια υπολειματα περηφανειας που μας ειχαν απομεινει και πως το εκανε αυτο?
γκαγκατσης , κοντος , Μουν και κατι αγωνιστικοι διασυρμοι τυπου χανουμιου και ποσα αλλα π τωρα δεν θυμαμαι , εσυ ειδες καμια αντιδραση οταν συνεβησαν ολα αυτα? το ιδιο θα γινει και τωρα .

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1830 on: December 24, 2011, 19:36:14 »
Γιαννιώτη, άμα έλεγα ότι θα κάνω το α ή το β από τη Γερμανία, θα ήμουν το λιγότερο αστείος. Από μακρυά μόνο να παρακολουθεί μπορεί κανείς κι εδώ μέσα να εκφράζεται.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1831 on: December 24, 2011, 20:48:37 »
δεν διαφωνω σε κατι απλα λεω οτι δεν εχει νοημα να λεμε απο δω τα ιδια και τα ιδια συνεχως

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1832 on: December 26, 2011, 18:13:16 »
Έτσι και αληθεύει ότι θα σε δώσουν στο γάβρο για 5εκ κάποιοι θα έχουν πολύ δύσκολο 2012....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1833 on: December 26, 2011, 19:00:38 »
Μπα, με 5 μυρια συν τα υπολοιπα παντελονιασματα, μια χαρα 2012 θα εχουν. Εσυ θα εχεις δυσκολο 2012 που περνεις 800 γιουρα το μηνα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1834 on: December 26, 2011, 19:06:34 »
σειρα σου, ετοιμασε βαλιτσες.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1835 on: December 26, 2011, 19:22:18 »
Ελα παρε παρε παρεεε!

Φρεσκο πραγμα εχω.Τεφαρικι-θρεφταρι...

Και κρεμμυδι ωμο γιατι σε κοβω να μην υπαρχει αισθημα...

Ομορφααααντρααα μου!!!
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #1836 on: December 26, 2011, 19:59:16 »
ακομα δεν πακεταρισες εσυ παλικαρε?

γαμω τα ολα τους γαμω!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1837 on: December 26, 2011, 20:10:20 »
για μενα είτε έξω πάει είτε στην ελλάδα μείνει από την στιγμή που θα φύγει από τον Π.Α.Ο.Κ. είναι το ίδιο. Ο Π.Α.Ο.Κ. αποδυναμώνετε έτσι και αλλιώς. Ο Π.Α.Ο.Κ. δείχνει ότι δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν αξιόλογο παίκτη και θα ζει μια ζωή στην μιζέρια του με ελάχιστες αγωνιστικές εξαιρέσεις. Αυτό είναι το θέμα και όχι που πάνε όταν φεύγουν οι ποδοσφαιριστές. Όποια προσπάθεια γίνει για να μην πάει ο παίκτης στο ποκ που προσπαθεί να μας διαλύσει μια ζωή θα είναι για το θεαθήναι και στάχτη στα μάτια μας για να δικαιολογήσουμε την ανικανότητα μας και να γλιτώσουμε την κατακραυγή.
και μην μου πει ότι δυναμώνουμε τους άλλους κανείς, γιατί αυτοί έχουν τους τρόπους τους να δυναμώσουν και χωρίς Βιερίνια.
Ο στόχος από ότι βλέπω είναι ένας, σαρδέλες γύρω γύρω και στην μέση ο προδότης.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1838 on: December 26, 2011, 20:27:57 »
για μενα είτε έξω πάει είτε στην ελλάδα μείνει από την στιγμή που θα φύγει από τον Π.Α.Ο.Κ. είναι το ίδιο. Ο Π.Α.Ο.Κ. αποδυναμώνετε έτσι και αλλιώς. Ο Π.Α.Ο.Κ. δείχνει ότι δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν αξιόλογο παίκτη και θα ζει μια ζωή στην μιζέρια του με ελάχιστες αγωνιστικές εξαιρέσεις. Αυτό είναι το θέμα και όχι που πάνε όταν φεύγουν οι ποδοσφαιριστές. Όποια προσπάθεια γίνει για να μην πάει ο παίκτης στο ποκ που προσπαθεί να μας διαλύσει μια ζωή θα είναι για το θεαθήναι και στάχτη στα μάτια μας για να δικαιολογήσουμε την ανικανότητα μας και να γλιτώσουμε την κατακραυγή.
και μην μου πει ότι δυναμώνουμε τους άλλους κανείς, γιατί αυτοί έχουν τους τρόπους τους να δυναμώσουν και χωρίς Βιερίνια.

ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1839 on: December 27, 2011, 12:51:53 »