Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101511 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1720 on: October 16, 2011, 22:36:30 »
χαλαρωσε γιατι ξεφευγεις. αμα ηταν ο Μεσσι δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ. Αν εσυ νομιζεις οτι ενας παικτης μπορει να παιζει στο μαξιμουμ 2 χρονια σερι να δεις κανα αλλο αθλημα. γεμισαμε προφεσορες.θα πας να παιξεις εσυ ρε?
« Last Edit: October 17, 2011, 02:22:24 by Capricorn »

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1721 on: October 16, 2011, 22:39:06 »
Μια καλη προσπαθεια να κανεις μπορει να κρινει ολο το ματς.Ειναι τοσο μεγαλη η ποιοτητα σου που για το πρωταθληματακι μας φτανει και παραφτανει.Εσυ ουτε αυτό δεν ειχες ορεξη να κανεις.Εισαι τελειως απαραδεκτος και περισσότερο φταινε αυτοι που δε σου τραβανε λιγο το αυτι.Εδω και ενα μηνα πας απο το κακο στο χειρότερο.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1722 on: October 16, 2011, 22:40:34 »
για ακομη ενα παιχνιδι αφαντος, τα recaro πιστευω σε περιμενουν..

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1723 on: October 16, 2011, 22:42:04 »
Εγώ μπάλα δεν ξέρω αλλά δεν θα περπατούσα αδιάφορα 90 λεπτά σε μάτς που δεν κερδίσαμε τον τελευταίο στην βαθμολογία...
Αντε χειροκροτείστε τον superman δεν πειράζει παιχταρα θα στρώσεις και τέτοια και ο ΠΑΟΚ ας κάνει γκέλες δεν γαμείς το σκουλήκι να περάσουμε στην βαθμολογία, να βγούμε κάνα ουεφάκι να πάμε εκδρομή κάνα άμστερνταμ κι όλα καλά...
ΟΣΟΙ ΜΠΑΛΑ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.-
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1724 on: October 16, 2011, 23:28:17 »
ωραίος; Συνέχισε έτσι...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1725 on: October 17, 2011, 00:07:17 »
τουλαχιστον αυτος ξερουμε οτι μπορει και μας το εχει αποδειξει με το παραπανω και θα μας το ξαναδειξει απλα ειναι ντεφορμε
σε κατι αλλους που δεν μπορουν οσο και να προσπαθησουν τι πρεπει να τους σουρουμε δηλ και σε αυτους που τους εφεραν;
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #1726 on: October 17, 2011, 00:51:41 »
σύμφωνο με κρήτη 4!!!απαράδεκτος για άλλο ένα παιχνίδι!τελευταία καλή εμφάνιση με τοτεναμ
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1727 on: October 17, 2011, 03:00:19 »
αδιάφορος για το καλό της ομάδας. Άχρωμος, άοσμος, δίχως συγκέντρωση. Πάγκο.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1728 on: October 17, 2011, 13:31:26 »
κρυψου κ αλλο.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1729 on: October 17, 2011, 14:55:00 »
ΠΑΓΚΟ!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1730 on: October 17, 2011, 14:58:44 »
Ο αντιλογος λεει οτι ο Βιερινια παιρνει 250.000 και κανει οτι κανει εδω και 3 χρονια..

Το να ειναι ντεφορμε ενας παιχτης δεν ειναι κακο ισα ισα συμβαινουν αυτα δεν μπορεις να απαιτεις παντα να γαμανε και να δερνουνε.. στην περιπτωση του Βιερινια παντως μου φαινεται περισσοτερο αδιαφορος τον τελευταιο καιρο παρα ντεφορμε..

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1731 on: October 17, 2011, 17:13:49 »
εφόσον ο παίκτης έχει καθιερωθεί αριστερά,αφού έχουμε τον φίγκο των κοντών  δεξιά...πρέπει επιτέλους να δοκιμαστεί ο ρομπέρ αριστερά  με τον σάλπι-γκολ δεξιά και οποτε  η γη γυρίσει απότομα και ζαλίζονται  να αλλάζουν πλευρά...πάγκο τώρα να κλάψει όλη η χωρα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1732 on: October 17, 2011, 17:35:32 »
δε ξέρω ντεφορμέ και πάγκους αλλά είναι λίγο πιο απλά τα πράγματα στη δική μου άποψη.

αν τον κλείσεις στη μετωπική με μια βοήθεια στα 2 μέτρα δίπλα του για να μην μπορεί να τιναχτεί με τη μπάλα, να σκάσει μια τρίπλα στον αντίπαλο να πάρει 2-3 μέτρα (το προσόν του δλδ) τέλος. από την άλλη είναι πολύ καλός στα τελειώματα σε αναμπουμπούλες και σέντρες αλλά εκεί προυποθέτει κάποιον συμπαίκτη να μπορεί να τον φτάσει με πάσα εκεί... δύσκολο στην κακή μέρα του ΠΑΟΚ οπότε τον τρώει η μαρμάγκα και αυτόν μαζί με το σύνολο και "απογυμνώνεται"  στα μάτια μας.

είναι καλός παίκτης... σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείς να βασιστείς 100% μόνο σε αυτόν. και δεν έχει και νόημα να τον κράζουμε για κάτι που δεν είναι. επίσης από την άλλη δεν είναι παράλογο να τον κράζεις όταν (συχνά τώρα τελευταία) είναι αόρατος. μέση λύση. ΗΡΕΜΙΑ. νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τι περιμένουμε από αυτόν και προφανώς δεν είναι όπως νομίζουν μερικοί να περνάει 5-6 αλλά μέσι και να πασάρει ή να σκοράρει. επίσης δεν περιμένω άλλα τακουνάκια και συνδυασμούς της πλακας με τον Λίνο... νταξ έλεος δλδ.

ξενερωμένος είναι πιο πολύ πιστεύω και νομίζω (όπως σωστά ειπώθηκε) ότι το να παίζει ο κοντός δεξιά πλέον είναι κλαυσίγελος.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1733 on: October 17, 2011, 19:17:34 »
Διαφωνω καθετα στα περι αδιαφοριας. Εμενα μου φαινεται (και δεν ειναι καμια απολυτως μπηχτη στον Μπολονι αυτο) αλλα χαμενος σε θεμα τακτικης. Πιστευω οτι ο Μπολονι θελει να του δωσει καποια στοιχεια στο παιχνιδι που ο Βιερινια δεν μπορει με τπτ να ανταπεξελθει. Χαρακτηριστικο οτι στην ξεφτιλα χθες, τα πρωτα 70 λεπτα ηταν κολλημενος στην γραμμη κ τα αλλα 20 επαιζε παντου και πουθενα (κυριως κεντρο)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1734 on: October 17, 2011, 19:44:50 »
Εγώ νομίζω ένας μέτριος βιερίνια με τον ΠΑΟΚ τεταρτοπέμπτο 15 βαθμούς απο την κορυφή θα πωληθεί πολύ εύκολα 3-4 μύρια τον γενάρη. Και οι τρύπες θα κλείσουν και κάτιτίς θα μείνει για λεηλασία και όλα καλά
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1735 on: October 17, 2011, 20:23:37 »
η φαση ειναι πως αν συνεχισει ετσι προταση δεν ερχεται με τπτ, ποσο μαλλον 3 4 μυρια, και βασικα ασ κοψουμε συνεχεια να αναπαραγουμε την ιδια καραμελα περι πωλησης και πωλησης, μας αρεσει να ζουμε με φαντασματα μου φαινεται, ακομα θυμαμαι περσυ μετα τον αποκλεισμο με το νουμι που φευγοντας σηκωσε το χερι σε καποιον στην εξεδρα και τα γατονια αμεσως καταλαβαν οτι  φευγει και χεραιτησε κ αλλες τετοιες πιπππππππες τοση τσακαλοσυνη μαζεμενη πρωτη φορα βλεπω...ουτε κουρασμενος ειναι ουτε τιποτα που λενε καποιοι, απλα περιμενουμε και μεις πραγματα που την δεδομενη στιγμη δεν μπορει να σηκωσει, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσευχομαστε να συνελθει γρηγορα γιατι μπροστα ειμαστε που ειμαστε χωρις λυσεις αμα σερνεται κ ο βιερινια τελειωσαμε, πιστευω επειδη ο λαζλο ειναι γατος θα τον στρωσει συντομα..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1736 on: October 24, 2011, 01:06:30 »
Δεν ειναι κακο που και που να σηκωνεις το κεφαλι και να κοιτας τι επιλογες εχεις.. για την φαση στο τελευταιο λεπτο του πρωτου ημιχρονου λεω με το ωραιο κατεβασμα και κουβαλημα της μπαλας απο Παπαζογλου στο τελος την σπαει στον Βιερινια και αυτος σουταρει απο τα 30 μετρα ενω υπαρχει πασα παρε βαλε αριστερα στον Ρομπερτ... τον εβγαζε τετ α τετ.. ξερω λεπτομερειες..αλλα πολλες φορες κανουν την διαφορα για εναν απλα καλο παιχτη και εναν top class παιχτη..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1737 on: October 24, 2011, 01:09:13 »
πολύ σωστό
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1738 on: October 24, 2011, 01:24:15 »
αυτο ακριβως μπιβιτς...ειναι ρε πουστη πολυ πεσμενος κ κυριως δεν εχει καθαρο μυαλο αυτο βλεπω, αλλα το βαζελο θα τον γαμησει σιγουρα

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1739 on: October 24, 2011, 02:17:27 »
ναι ρε φιλε πασαρε αριστερα ευκολο ειναι καθαρο μυαλο θελει και οχι αποδειξεις