Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101946 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1620 on: August 24, 2011, 13:23:03 »
Πρόβλημα και ο Βιεϊρίνια

Οι απουσίες που έχει ο Λάσλο Μπόλονι ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Καρπάτι Λβιβ είναι πολλές και σημαντικές και από ότι φαίνεται υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα, αυτήν τη φορά με τον Αντρε Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος στην τελευταία προπόνηση που έγινε επί ελληνικού εδάφους πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Ουκρανία, είχε κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες χθες το βράδυ δεν υποχώρησαν.

Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση στην οποία δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί και τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11058

δεν μασάμε ρε... έχουμε Μπαλάφα για παντού...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1621 on: August 24, 2011, 13:27:18 »
Ενοχλήσεις στην τσέπη έχει μήπως?? Τι θα πει ενοχλήσεις γενικά και αόριστα?? Ρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ??? 5 γκολ θα φάμε αύριο χαλαρά. Α
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1622 on: August 24, 2011, 13:32:30 »
Σωστο κι αυτο Μπαλαφινιο παντου και παντα  αλλωστε ειναι σαν την κοκα κολα που παει με ολα. :gruebel:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1623 on: August 24, 2011, 14:04:34 »
ποτε θα καταλάβετε ότι έχουμε ρουμάνο προπονητή
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1624 on: August 24, 2011, 14:14:06 »
Πρόβλημα με Βιεϊρίνια
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον επαναληπτικό με την Καρπάτι. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη και αν τα καταφέρει, τότε θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός αποστολής.

Ο Βιεϊρίνια αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από το προηγούμενο ματς των δυο ομάδων, στο αριστερό ώμο και στα πλευρά. Στην προπόνηση της Τρίτης αντιμετώπισε ενοχλήσεις, όμως το βράδυ της ίδια ημέρας το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο. Αν καταφέρει να βγάλει το πρόβλημα της προπόνησης, τότε θα αγωνιστεί κανονικά.

Όσον αφορά στο θέμα του Φλωρίδη, η πλευρά του επενδυτή τονίζει πως κορυφαίος δικηγόρους από την Αθήνα, έχει αναλάβει το θέμα της ιθαγένειας. Όπως τονίζει η πλευρά Φλωρίδη, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι από αυτούς που πήραν μέρος στη δημιουργία του ποινικού κώδικα για την συγκεκριμένη υπόθεση και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα ξεκαθαρίσει σύντομα το θέμα. Όπως τονίζει το περιβάλλον του επενδυτή, τίποτα δε θα τους σταματήσει.

Παράλληλα, οι Βρύζας και Ζαγοράκης έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την εύρεση παικτών, που θα απασχολήσουν μετεγγραφικά τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται τόσο ο Αλέξανδρος Τζιόλης, όσο και ένα ακόμα όνομα από την ελληνική αγορά. Μόλις μπουν τα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, από την πλευρά Φλωρίδη-Σαχπατζίδη και εφόσον έρθει η πρόκριση επί της Καρπάτι, θα γίνουν οι τελευταίες κινήσεις για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=200153&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16657&Period=252785
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1625 on: August 24, 2011, 14:17:41 »
ποτε θα καταλάβετε ότι έχουμε ρουμάνο προπονητή

Μεγάλη πουτάνα ο κοουτς...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1626 on: August 24, 2011, 17:08:53 »
Πως γινετε οταν παιζουμε σε ευρωπαικα παιχνιδια να εχουμε τοσους πολλους τραυματισμους δεν μπορω να καταλαβω...Λες και επιτιδες γινονται ολα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1627 on: August 25, 2011, 15:51:07 »
Tι εγινε τελικα με τον Βιερινια εμαθε κανεις?Θα παιξει σημερα η οχι?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1628 on: August 25, 2011, 15:58:50 »
Ναι

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1629 on: August 25, 2011, 16:17:46 »
Παλι καλα....Ουφ!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #1630 on: August 25, 2011, 16:37:29 »
μας εχουν ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ με το ποιος ενδιαφερεται για τον βιειρινια.για πόσο ακόμα οι κωλοδημοσιογραφοι θα μικραίνουν αυτό το σωματείο.

ΦΤΑΝΕΙ. ΚΟΥΡΑΣΤΉΚΑΜΕ.

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1631 on: August 25, 2011, 16:58:20 »

ΦΤΑΝΕΙ. ΚΟΥΡΑΣΤΉΚΑΜΕ.

+1926
« Last Edit: August 25, 2011, 17:05:48 by HOMO PAOKUS »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

opws_mathame

• Guest
« Reply #1632 on: August 25, 2011, 17:48:45 »
πουτανας γιοι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ.ειναι τοσο βλακες που πλεον ακομα και χωρις χαρτακι και καθοδηγουμενοι  ειναιπιο βλακες απ τα φυτα που νομιζουν οτι απευθυνονται.βγαινουν κ βγαζουν βρωμες για βιερινια για μπολονι χωρις να εχουν υποστει καμια κυρωση.την εικονα πολυ βγαζουν προς τα εξω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενα μπουρδελο που οποιος θελει ερχεται και του παιρνει τον προπονητη και τον καλυτρεο παικτη τ εχουν σκεφτει.το 10% της μεταγραφης να παιρναν δε θα καναν σαν πουτανες ετσι.δεν πωλειται ρε γαμιολες ο βιερινια για φετος τον κωλο σας να χτρυπατε κατω μερα και νυχτα.ουτε στον αγροτικο αστερα δε γινιονται αυτα.αυτα δε γινονται ουτε σε ομαδες γ εθνικης(φουτμπολ λιγκ 2) να βγαζει μια ομαδα ενα ταλεντο και να βγαινουν ολοι κ να κανουν κρα να πουληθει.απλα ειναι τοσο μα τοσο βλαχακια οι ανθρωποι που οταν δεν εχουν ειδηση ειναι σαν τα παιδακια που τους λεει η δασκαλα εκθεση με ελευθερο θεμα.γραφουν 2 γραμμες μαλακιες και τις ανακυκλωνουν ολοι.επαγγελμα που μπορει να ασκησει και ενα 8 χρονο παιδακι αρκει να εχει στο dna του τη ρουφιανια.και να ειναι αληθεια οι προτασεις μουναρες εσεις πρπει να τις αποσιωπαται σκοπιμα κ οχι να ακαλλιεργειται κλιμα πωλουνται ολα λογω διαλυσης σπευσατε. 

σας ευχομαι τα χειροτερα μπασταρδοι υαινες που τρωτε τα αποφαγια που σας πετανε τ αφεντικα σας οχι μονο εσεις αλλα κ γενικα ο σιχαμερος αυτος κλαδος που σε κανει να μισεις πιο πολυ κ απ τους μπατσους αυτα τα ανθρωποειδη

zagorakis

• Guest
« Reply #1633 on: August 27, 2011, 13:55:37 »
«Κάτι διαφορετικό φέτος»

Ο Αντρε Βιεϊρίνια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι φέτος θέλει να πετύχει κάτι διαφορετικό με τον ΠΑΟΚ, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ υπογράμμισε ότι θέλει ένα καθαρό πρωτάθλημα.

Για την εκκίνηση της χρονιάς: «Ξεκίνησα όπως ήθελα να ξεκινήσω τη χρονιά, με δύο νίκες και με γκολ αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό γιατί για εμένα το σημαντικότερο είναι τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας. Για τη σεζόν που αρχίζει, προσωπικά, θέλω να διατηρήσω το επίπεδο των τελευταίων δύο, τριών χρόνων μου στην ομάδα και συνολικά σαν ομάδα νομίζω πως φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια! Σε μερικές διοργανώσεις, πρωτάθλημα, κύπελλο, νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να προχωρήσουμε και περισσότερο. Νομίζω ότι στο Europa League, σε αυτή τη διοργάνωση, κάναμε κάτι που κανείς δεν περίμενε, πρώτα στα προκριματικά του Champions League και έπειτα στα προκριματικά του Europa League με την Φενέρμπαχτσε, νομίζω ότι κανείς ,σε αυτά τα δύο παιχνίδια, σε αυτές τις δύο προκριματικές αναμετρήσεις, περίμενε να προκριθούμε αλλά περάσαμε με φανταστικά παιχνίδια. Αλλά τώρα με την προετοιμασία και αυτές τις τρεις διοργανώσεις νομίζω πως φυσικά το μυαλό μου είναι ήρεμο, χαλαρό, πήγαμε διακοπές με την συνείδησή μας καθαρή γιατί δώσαμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα και για κάποιους λόγους δεν πετύχαμε κάτι καλύτερο, αλλά έτσι είναι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και περιμένουμε φέτος να πάμε πιο μακριά σε αυτές τις διοργανώσεις».

Τι περιμένει για τη νέα χρονιά: «Αυτό που περιμένω και για το οποίο ανυπομονώ είναι ένα καθαρό πρωτάθλημα χωρίς «όλα αυτά» και με τέτοιες ομάδες. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα θα είναι οι ίδιες και για φέτος. Οι «τρεις» της Αθήνας και ο ΠΑΟΚ ίσως και ο Άρης, για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Άρης αυτή τη στιγμή αλλά πάντα, πρέπει να υπολογίζουμε τον Άρη που είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω, ότι αυτό που θέλω και είναι το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα -  όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και αλλού συνέβη -  να είναι καθαρό χωρίς να υπάρχει, αυτή η υπόθεση και να συμβαίνουν όλα αυτά. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι και γενικά όλοι οι Έλληνες αξίζουν καλό ποδόσφαιρο, καλά παιχνίδια και για αυτό άλλωστε πληρώνουν εισιτήριο!»

Για το πώς αισθάνεται με το ενδιαφέρον που φέρονται να εκφράζουν για αυτόν άλλες ομάδες: «Νιώθω ωραία, γιατί είναι καλό να ακούς το όνομά σου να ενδιαφέρει άλλες ομάδες, σε άλλα πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή το μέλλον μου εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ έχω συμβόλαιο και μόνο τον ΠΑΟΚ σκέφτομαι καθημερινά και με αυτή τη λογική έρχομαι στην προπόνηση καθημερινά, να βοηθήσω την ομάδα και να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11160

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1634 on: August 27, 2011, 14:14:57 »
πουτανας γιοι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ.ειναι τοσο βλακες που πλεον ακομα και χωρις χαρτακι και καθοδηγουμενοι  ειναιπιο βλακες απ τα φυτα που νομιζουν οτι απευθυνονται.βγαινουν κ βγαζουν βρωμες για βιερινια για μπολονι χωρις να εχουν υποστει καμια κυρωση.την εικονα πολυ βγαζουν προς τα εξω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενα μπουρδελο που οποιος θελει ερχεται και του παιρνει τον προπονητη και τον καλυτρεο παικτη τ εχουν σκεφτει.το 10% της μεταγραφης να παιρναν δε θα καναν σαν πουτανες ετσι.δεν πωλειται ρε γαμιολες ο βιερινια για φετος τον κωλο σας να χτρυπατε κατω μερα και νυχτα.ουτε στον αγροτικο αστερα δε γινιονται αυτα.αυτα δε γινονται ουτε σε ομαδες γ εθνικης(φουτμπολ λιγκ 2) να βγαζει μια ομαδα ενα ταλεντο και να βγαινουν ολοι κ να κανουν κρα να πουληθει.απλα ειναι τοσο μα τοσο βλαχακια οι ανθρωποι που οταν δεν εχουν ειδηση ειναι σαν τα παιδακια που τους λεει η δασκαλα εκθεση με ελευθερο θεμα.γραφουν 2 γραμμες μαλακιες και τις ανακυκλωνουν ολοι.επαγγελμα που μπορει να ασκησει και ενα 8 χρονο παιδακι αρκει να εχει στο dna του τη ρουφιανια.και να ειναι αληθεια οι προτασεις μουναρες εσεις πρπει να τις αποσιωπαται σκοπιμα κ οχι να ακαλλιεργειται κλιμα πωλουνται ολα λογω διαλυσης σπευσατε. 

σας ευχομαι τα χειροτερα μπασταρδοι υαινες που τρωτε τα αποφαγια που σας πετανε τ αφεντικα σας οχι μονο εσεις αλλα κ γενικα ο σιχαμερος αυτος κλαδος που σε κανει να μισεις πιο πολυ κ απ τους μπατσους αυτα τα ανθρωποειδη

που βρισκεις το παραξενο ρε φιλε?
οταν νιωθεις χωριο συμπεριφερεσαι σα χωριο
δε θεωρω οτι ειναι στημενοι, απλα εχουν τη νοοτροπια χωριου

εδω πριν λιγα χρονια μαλωνανε (με αφορμη τα αθηναικα πρωτοσελιδα) με τα σκουληκια για το "ποιανου παιχτες ειναι πιο περιζητητοι απο ομαδες του ποκ" για να δειξουν ο ενας οτι εχει καλυτερους παιχτες απο τον αλλο

εδω κολλας?
και αυτο δε συμβαινει μονο στον ΠΑΟΚ...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

zagorakis

• Guest
« Reply #1635 on: August 29, 2011, 00:55:49 »
"Είμαι εδώ και είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ"

Η απάντηση του Βιεϊρινια στην ερώτηση που είχε αφετηρία τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται και γράφονται γύρω από το όνομα του Πορτογάλου

Αρχικά ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ μετά το ματς κόντρα στην Ξάνθη είπε: "Είναι σημαντικό που κέρδισε η ομάδα, αφού μετά από ευρωπαϊκό ματς αρκετές φορές έρχονται στραβά αποτελέσματα. Όμως εμείς καταφέραμε και κερδίσαμε".

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα, δήλωσε: "Ολοι οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατό όταν αγωνίζονται, μπορεί να είχαμε απουσίες, όμως, αυτοί που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους".

Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περί ενδιαφέροντος της Ουντινέζε, τόνισε: "Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο δίμηνο κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα που αφορούν την Ουντινέζε, είναι σημαντικό να ακούγεται το όνομά μου, όμως, εγώ είμαι εδώ και είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ".

Για την κλήρωση του Europa League, σχολίασε: "Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όλοι ξέρουμε τις δύο από τις τρεις ομάδες, την Τότεναμ και την Ρουμπίν Καζάν, είναι πολύ ισχυρές, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/eimai_edw_kai_eimai_paikths_toy_paok.1345580.html

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1636 on: August 29, 2011, 02:47:58 »
πολυ ωραια και τα 2 γκολ που εβαλες (το ενα στο ακυρωσε το παπαρι)..μπραβο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #1637 on: August 29, 2011, 03:06:23 »
αν ημουν ο βιειρινια την επομενη φορα που θα με ρωτουσαν για μεταγραφικα σεναρια θα εριχνα χλεπα επιτοπου

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1638 on: August 29, 2011, 10:36:14 »
Δυστυχως πλεον ο κοσμος νομιζει οτι εχουμε τον Μεσι. Χθες στην Τουμπα, ακουσα απο τουλαχιστον 3-4 παρεες σχολια τυπου, "αντε ρε μλκα (ναι κ με βρισια κιολας!) Βιερινια κανε κατι η ομαδα σερνεται" κ τετοια.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1639 on: August 29, 2011, 10:56:51 »
Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ...
Breaking The Waves