Οκ, σεναριο με αρκετη λογικη ειναι το παραπανω θα κανω κι εγω ενα που μου φαινεται λογικο αλλα στην αντιθετη κατευθυνση. Χωρις πολλες "πονηριες" και "κακοπροαιρετες" υποθεσεις.
1. Ο Ζαγορακης στα 4 χρονια εχει δημιουργησει ελλειμμα 5 περιπου εκατομμυρια, συμφωνα με τα δικα του λεγομενα. Με θετικη σκεψη αυτα δεν ειναι προιον λαμογιας, κλεψιματος αλλα "πεσαμε εξω", "κριση", "υπερβαση", εστω "κακοδιαχειριση". Σαν διοικηση πρωτοδικειου τον βαραινουν προσωπικα αυτα διοτι ειναι νεα χρεη.
2. Ο Ζαγορακης εφερε αυτον το παιχτη στην ομαδα, ο Ζαγορακης εκανε το παραπανω χρεος, ο Ζαγορακης το διορθωνει με μια πωληση Βιερινια.
3. Σε συνδυασμο λοιπον τα 2 παραπανω συν του οτι το κλιμα πλεον στραβωσε για τον ιδιο, εγω δεν θα μπορουσα να μην περιμενω μια πωληση σε ποσον που ειναι περιπου οσο η τρυπα με μια δηλωση "φευγω, μηδεν χρεος δικο μου, τα παλια χρεη περιπου οπως ηταν, η ομαδα καλυτερη απο οταν την πηρα εγω, ενα βοηθητικο κεντρο προικα για το μελλον, επενδυτης νεος στην πορτα μας, προπονητης για μια διετια, σας τα πρηξα και μου τα πρηξατε, καλη καρδια, ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα, αντιο γεια σας"