Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1440 on: May 23, 2011, 22:40:42 »
Απαγορεύεται να πουληθεί ο Βιερίνια

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1441 on: May 23, 2011, 23:06:01 »
Όσο νο φωναζουμε και να τσιρίζουμε και να μιλάμε , αν έχουν αποφασίσει να τον πουλήσουν , δν πρόκειται να το σταματήσουμε ..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1442 on: May 24, 2011, 00:00:07 »
αδερφε με ολο το σεβασμο και σορυ που το λεω, τετοιες αποψεις δεν πρεπει να ακουγονται απο οπαδο του ΠΑΟΚ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1443 on: May 24, 2011, 00:25:22 »
Προς Θεού , ο καθένας λέει την άποψη του , και αν πας πιο πάνω θα δεις την άποψή μου για τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά είδα και τις περσινή τακτική της ΠΑΕ πάνω στο θέμα του Σαλπιγγίδη για  αυτό το λέω. Από εκεί και πέρα , μακάρι να μην πουληθεί ο παίκτης, αλλά βλέποντας όλη την αβάντα του που παιζόταν όλο τον χρόνο του στυλ δν έχουμε λεφτά κτλ κτλ κτλ , εκεί καταλήγω. Μακάρι να βγω ψεύτης και να με βρίζεται όλημερις.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #1444 on: May 24, 2011, 00:41:06 »
να πουληθεί με καλα λεφτα σε ομάδα του εξωτερικού. ναι. να μείνει. ναι. οποιαδήποτε αλλη εκδοχή ειναι απαράδεκτη και ασυγχώρητη. καταλαβαίνετε βεβαια πως αν πουληθει θα εχουμε συμβαλει και εμεις σε αυτο, μιας και ολη τη σεζον αυτο συζηταμε και ο παιχτης το καταλαβαίνει. φαντασου εναν βιειρινια να το εχει δεδομενο οτι θα εξαντλήσει το συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και να ακουει για ενα χρονο απο ολους ερωτησεις τυπου "θα φύγεις?" "θα πάρεις μεταγγραφη?" "θα πας σε άλλη ελληνική ομαδα?" ξανα και ξανα και ξανα.. και να μην ηθελε να φυγει, τωρα πλεον μετα απο ενα χρονο πρηξίματος του το έχουμε βάλει καλα στο μυαλο σαν ιδέα. αυτά μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1445 on: May 24, 2011, 10:08:37 »
o Vierinhha δεν έχει πουληθεί.
Αν πουληθεί στο gay ο Ζαγοράκης δεν πιστεύω ότι θα περπατήσει ξανά σύντομα και το ξέρει και αυτός.

άσχετα με τα παραπάνω όμως, καθαρά προσωπική άποψη. στα @@ μου αν πουληθεί με όφελος ο Πορτογάλος. όποτε έχει προκύψει τέτοιο θέμα συζήτησης (φερνάντεζ, μελίσσηδες, οικοδόμοι) τα ίδια λέγατε... και η ιστορία άλλα έδειξε. ΚΑΛΟΣ παίκτης ο 2οσ καλύτερος του ΠΑΟΚ μας... αλλά νταξ καλτσόν δε πρόκειται να σκίσουμε.
το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι αν πάρουμε γκαφρά από τον Βιερίνια ο Παντέλας είναι ικανός να τα σκάσει και να φέρει ένα υπερπαλτό τον 5 ηπείρων με τις γνώσεις που έχει.

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #1446 on: May 24, 2011, 11:57:47 »
Και δεν είναι τυχαίες οι επαφές με Καστίγιο κατά τη γνώμη μου. Είναι ότι πρέπει για πλασαριστεί από τα ΜΜΕ ως "άξιος αντικαταστάτης".
ο εστογιανόφ ταιριάζει καλύτερα, άσε που θα έχει και δουλειά το ιατρικό τιμ μετά από την αποχώρηση του βοσνιακού τανκ.

kostas4

• Guest
« Reply #1447 on: May 24, 2011, 13:53:38 »
o βιερινια απαγορευεται να πουληθει στην ελλαδα.

για το εξωτερικο το συζηταμε. εαν ειχαμε την οργανωση της πορτο ή της μπραγκα τοτε θα θελαμε να τον πουλησουμε γιατι θα ξεραμε οτι ο τεχνικος διευθυντης θα μας φερει 2 βιερινια με αυτα τα λεφτα. με την οργανωση του ΠΑΟΚ ομως και 10εκατ. να παρουμε θα μας πουνε οτι τα μισα θα πανε στο ανοιγμα, τα 2,5 στο προπονητικο και τα υπολοιπα στο συμβολαιο του καλυτερου ελληνα επιθετικου.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1448 on: May 29, 2011, 00:52:18 »
Óå ðñï÷ùñçìÝíåò óõæçôÞóåéò ìå ôçí ÏõíôéíÝæå, ãéá ôçí ðáñá÷þñçóç ôïõ Áíôåëßíï Âéåúñßíéá âñßóêåôáé ï ÐÁÏÊ êáé üðùò ëÝíå êáëÜ ðëçñïöïñçìÝíåò ðçãÝò, ïé äõï ïìÜäåò ôá Ý÷ïõí âñåé óå üëá êáé äåí áðïìÝíïõí ðáñÜ ôá ôõðéêÜ êáé ïé õðïãñáöÝò.

Ïé Éôáëïß, åßíáé ãíùóôü üôé Ý÷ïõí óôåßëåé óêÜïõôåñ ãéá íá ðáñáêïëïõèÞóåé ôïí ÐïñôïãÜëï êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò êáé ìÜëéóôá êÜðïéïé áð ´ áõôïýò Ý÷ïõí êÜíåé êáé äçëþóåéò, ó÷åôéêÜ.

Åêåßíï üìùò ðïõ äåí åßíáé ãíùóôü êáé ðïõ ÷ñÞæåé ðñïóï÷Þò, åßíáé ï ñüëïò ôùí Éôáëþí óôç ìåôáãñáöÞ. ¼ðùò ìáò Ýãéíå ãíùóôü óÞìåñá áðü ôçí ÁèÞíá, ìå ôç ìåôáãñáöÞ íá èåùñåßôáé ó÷åäüí óßãïõñç, êÜðïéïé Üñ÷éóáí íá ìéëÜíå êáé íá ãßíïíôáé áðïêáëýøåéò.

Ç ÏõíôéíÝæå äåí åßíáé ç ïìÜäá ðïõ åðéèõìåß íá åíôÜîåé óôéò ôÜîåéò ôçò ôïí Âéåúñßíéá, êáèþò åßíáé áðëþò, ç «âéôñßíá» ãéá ôçí áðüêôçóç ôïõ ðáßêôç áðü ôïí Ïëõìðéáêü. Ïé Éôáëïß, åßíáé ï Äïýñåéïò ºððïò ôùí Ðåéñáéùôþí, ãéá ôçí áðüêôçóç Âéåúñßíéá…

¼ëïé ãíùñßæïõìå ðùò ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ áíôéäñïýí óôçí ðþëçóç Âéåúñßíéá, ðüóï äå, óôçí åíßó÷õóç ôïõ Ïëõìðéáêïý ìå áõôü ôï óðïõäáßï ðïäïóöáéñéóôÞ. Ôï ãíùñßæïõí êáé óôï ËéìÜíé, âÝâáéá êáé êáëýôåñá áð´ üëïõò ôï ãíùñßæåé ï êýñéïò Âáóßëçò ÃêáãêÜôóçò, ï ïðïßïò Ý÷åé óêåöôåß íá ðÜñåé óôïí ÐåéñáéÜ ôï Âéåúñßíéá, ìÝóù Éôáëßáò .

Óôçí Éôáëßá åðéôñÝðåôáé áðü ôï íüìï ç óõíéäéïêôçóßá Þ ðïëõúäéïêôçóßá ðáéêôþí áðü ïìÜäåò êáé áõôü öáßíåôáé üôé èá ãßíåé êáé óôçí ðåñßðôùóç ôïõ ÐïñôïãÜëïõ.

Ç ÏõíôéíÝæå, åìöáíßæåôáé ùò äÞèåí åíäéáöåñüìåíç, áãïñÜæåé ôïí ðáßêôç óßãïõñá óå ôéìÞ ü÷é áõôÞ ôçò ñÞôñáò ðïõ Ý÷åé ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé ïðùóäÞðïôå ðïëý ÷áìçëüôåñçò áðü ôá 15 åêáôïììýñéá, ðåñßðïõ óôá ìéóÜ êáé êáíåßò äåí õðïðôåýåôáé êÜôé.

Êáé óôçí åðüìåíç ìåôáãñáöéêÞ ðåñßïäï, ï Âéåúñßíéá ðçãáßíåé óôïí Ïëõìðéáêü. ¹ ôï ðïëý, ôï åðüìåíï êáëïêáßñé, áöïý ôÝôïéá óõìöùíßá õðÜñ÷åé Þäç.

Äåí åßìáóôå óå èÝóç íá ãíùñßæïõìå áí ï Âéåúñßíéá åßíáé ãíþóôçò ôïõ óåíáñßïõ ìå ôï ïðïßï èá êáôáëÞîåé óôïí ÐåéñáéÜ. Èåùñïýìå ðùò ü÷é, êáé âáóéæüìáóôå êáëÞ ôç ðßóôç, óå áõôÜ ðïõ Ý÷åé ðåé êáôÜ êáéñïýò, üôé äçëáäÞ áí öýãåé áðü ôïí ÐÁÏÊ, äå èá öýãåé ãéá Üëëç ÅëëçíéêÞ ïìÜäá, áëëÜ ãéá ÅõñùðáúêÞ.

Åßíáé üìùò óßãïõñï üôé ôï ãíùñßæåé ï ìÜíáôæÝñ ôïõ…

Ìå ôçí åõêáéñßá, óôçí õðüèåóç Ý÷åé ìðëå÷ôåß ìÜíáôæåñ áðü ôçí Êýðñï, äÞèåí ãéáôß åêåß ç öïñïëïãßá åßíáé ðéï… ìéêñÞ, áëëÜ åìåßò îÝñïõìå Üëëá ãéá ôï ìÜíáôæåñ áõôü êáé ôç óõãêåêñéìÝíç êßíçóç…

Åðßóçò äåí ãíùñßæïõìå áí áõôü ôï óåíÜñéï ôï îÝñïõí óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ. ÈÝëïõìå íá ðéóôåýïõìå ðùò ü÷é êáé ðùò ðéóôåýïõí óå üóá áíÜöåñáí óôï óçìåñéíü äåëôßï ôýðïõ ðïõ åîÝäùóáí (åäþ). ¼ìùò, ôïõò åîõðçñåôåß. Áðü ôïí ÐÁÏÊ óßãïõñá õðïëïãßæïõí óå áõôü ðïõ ëÝìå êïéíÞ ãíþìç êáé äå èÝëïõí íá äéáôáñÜîïõí ôéò ó÷Ýóåéò ôïõò ìå ôïí êüóìï, ãéá äåýôåñç öïñÜ ìÝóá ó´ Ýíá ÷ñüíï, ìåôÜ áðü ôçí ðåñßðôùóç Óáëðéããßäç.

ÈÝëïõìå íá ðéóôåýïõìå, ðùò äå ãíùñßæïõí ôé ãßíåôáé ìå ôçí ÏõíôéíÝæå êáé ôïí Ïëõìðéáêü, Ýíá óåíÜñéï ðïõ üìùò ôïõò åîõðçñåôåß ùò ðñïò ôçí ðþëçóç ôïõ ðáßêôç, áöïý ç ðþëçóç Âéåúñßíéá åöÝôïò èá ðñÝðåé íá èåùñåßôáé äåäïìÝíç, êáèþò äéáöïñåôéêÜ, ï ÐÁÏÊ äåí ìðïñåß íá êëåßóåé ôç ìáýñç ôñýðá ôïõ áíïßãìáôïò ðïõ Ý÷åé êáé ðïõ åßíáé ãýñù óôá ðÝíôå åêáôïììýñéá Åõñþ.

ÅðåéäÞ ëïéðüí ôï åíäå÷üìåíï íá êáôáëÞîåé ï Âéåúñßíéá óôï ËéìÜíé, ìå ôç ìÝèïäï ôùí óõãêïéíùíïýíôùí äï÷åßùí óõãêåíôñþíåé üëåò ôéò ðéèáíüôçôåò, åßíáé Üëëùóôå ìéá ôáêôéêÞ ðïõ áêïëïýèçóå ï Ïëõìðéáêüò ãéá íá ðÜñåé ðñüóöáôá, ôï ×áâßôï áðü ôïí ¢ñç (ìÝóù …Éóðáíßáò) êáé ðáëéüôåñá ãéá íá ðÜñåé ôïí ÐÜñíôï áðü ôïí ÇñáêëÞ (ìÝóù … Ñïõìáíßáò) êáëÜ èá êÜíïõí áõôïß ðïõ õðçñåôïýí ôïí ÐÁÏÊ, íá ðñïóèÝóïõí ìéá áðëÞ ñÞôñá óôï óõìâüëáéï ìå ôïõò Éôáëïýò:

Ï Âéåúñßíéá íá ìçí ðÜåé óå Üëëç ÅëëçíéêÞ ïìÜäá ãéá ôá åðüìåíá ðÝíôå ÷ñüíéá, Þ áí èá ðÜåé, íá Ý÷åé íá åéóðñÜôôåé ï ÐÁÏÊ, ãéá ðáñÜäåéãìá ðÝíôå Þ äÝêá åêáôïììýñéá, Þ ôá õðüëïéðá ÷ñÞìáôá ìÝ÷ñé ôç ñÞôñá ðïõ Ý÷åé åöÝôïò, äéáöïñÜ ðïõ èá ðñïêýøåé áðü ôá ÷ñÞìáôá ðïõ èá ëÜâåé åöüóïí ôïí ðïõëÞóåé óôçí ÏõíôéíÝæå.

Ôá ðñÜãìáôá åßíáé áðëÜ…

Èõìßæïõìå, üôé ïé «äõôéêïß» (ðïõ äåí Þèåëáí ôïí «ðñïäüôç» Óáëðéããßäç áëëÜ ôïí áíÝ÷ôçêáí) Ý÷ïõí âãÜëåé áíáêïßíùóç ðùò ï Âéåúñßíéá äåí ðñÝðåé íá ðïõëçèåß, åöüóïí ï ÐÁÏÊ ìðïñåß íá ðëçñþíåé ôá 1,4 åêáôïììýñéá Åõñþ ðïõ óôïé÷ßæåé ï Óáëðéããßäçò êáé ðùò óôïí ÐïñôïãÜëï èá ðñÝðåé íá ãßíåé ìéá ãåííáßá áýîçóç êáé åðÝêôáóç óõìâïëáßïõ, ãéá íá ÷ôßóåé ï «äéêÝöáëïò» åðÜíù ôïõ, ôçí ïìÜäá (åäþ).

Ï ÐÁÏÊ áðü ôçí Üëëç, Ý÷åé áíÜãêç íá ðïõëÞóåé ôï Âéåúñßíéá, äå èá ðñÝðåé íá ôï êÜíåé åíéó÷ýïíôáò ôïí Ïëõìðéáêü ãéáôß ôüôå èá öñßîåé ï êüóìïò êáé èá ãßíïõí ÷åéñüôåñá áð´ üóá ãßíáíå üôáí ïé Ðåéñáéþôåò Üñðáîáí ôïí Êïýäá ôï 1966 êáé èá ðñÝðåé åðéðëÝïí íá ðñïâëÝøåé þóôå ï ðáßêôçò íá ÌÇÍ ðÜåé ìå äüëéï ôñüðï óôïí ÐåéñáéÜ, ãéáôß ôüôå èá ôïõò êáôáëïãéóôïýí åõèýíåò, ëüãù óõíåéñìþí ìå ÃêáãêÜôóç.

ÂÝâáéá, áí ï Ïëõìðéáêüò êáôáâÜëëåé ôç ñÞôñá êáé ï ðáßêôçò äå÷ôåß êáé õðïãñÜøåé ìðïñåß íá öýãåé êáé ÷ùñßò íá ðÜåé óôçí ÏõíôéíÝæå, ÷ùñßò íá ðÝöôåé ëüãïò óôïí ÐÁÏÊ, üìùò áõôü óõãêåíôñþíåé ìçäáìéíÝò ðéèáíüôçôåò.

Ï ÐÁÏÊ ôá Ý÷åé âñåé ìå ôïõò Éôáëïýò, äåí îÝñïõìå áêüìá ðüóá ÷ñÞìáôá èá ðÜñåé ãé´ áõôÞ ôç ìåôáãñáöÞ, õðïëïãßæïõìå ðùò èá åßíáé ðåñßðïõ ôá ìéóÜ ôçò ñÞôñáò, äçëáäÞ ãýñù óôá 8 åêáôïììýñéá, áí áöáéñÝóåé êÜðïéïò áð´ áõôÜ ôï ðïóïóôü ôçò Ðüñôï, ôüôå èá êáôáöÝñåé íá êëåßóåé ôï ÜíïéãìÜ ôïõ êáé ï ÆáãïñÜêçò èá åßíáé ðåíôáêÜèáñïò ùò äéïßêçóç.

Ôï ðéï áðëü ëïéðüí ðïõ Ý÷åé íá êÜíåé ï ÐÁÏÊ, åßíáé íá âÜëåé ñÞôñá óôçí ïìÜäá ðïõ èá äïèåß ï ðáßêôçò, ãéá íá ìçí êáôáëÞîåé óôïí Ïëõìðéáêü.

*Êáé ãéá üóïõò áíáñùôçèïýí ãéá ôï ðáñáðÜíù êåßìåíï, óçìåéþíïõìå ôï åîÞò. Ï ñüëïò ôïõ «Ìðáëáäüñïõ» äåí åßíáé íá ÷áëÜóåé ôç ìåôáãñáöÞ ôïõ Âéåúñßíéá. Ï ñüëïò ôïõ «Ìðáëáäüñïõ» åßíáé íá ãñÜöåé áõôÜ ðïõ ìáèáßíåé áöïý äéáâÜóåé ðßóù áðü ôéò ãñáììÝò, íá åíçìåñþíåé, íá ðëçñïöïñåß êáé íá ðñïåéäïðïéåß.
Êé åí ôÝëåé, áí åßíáé íá ÷áëÜóåé ôá ó÷Ýäéá ôïõ ÃêáãêÜôóç êáé ôùí óõí áõôþ, ðïëý åõ÷áñßóôùò èá ôï êÜíåé…

**Ôï "Üíïéãìá" åßíáé ôï Ýëëåéììá óôï éóïæýãéï ôïõ ÐÁÏÊ, áðü ôçí õðÝñâáóç ðïõ Ý÷åé êÜíåé êáé üðùò Ý÷åé áíáöåñèåß óå óõíåíôåýîåéò ðïõ Ý÷ïõí ãßíåé, ôüóï ï Çëßáò Âéïëßäçò, üóï êáé ï ÁíäñÝáò Ìáíäñßíïò .

http://www.baladoros.com/nea/11043

Ôï åß÷å êÜíåé êáé ï íôÝìçò ìå ôïí êáôóïõñÜíç üôáí ôïí åß÷å ðïõëÞóåé óôçí ìðåíöéêá, åß÷å âÜëåé ñÞôñá.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1449 on: May 29, 2011, 01:01:08 »
Τα πραγματα ειναι απλα..
10 μυρια εδωσε η τοτεναμ για να παρει τον φαν ντε φααρτ και 4 για τον πιενααρ
8 μυρια εδωσε η μαν γιου για τον τσικαριτο των 20γκολ
Ε αμα δωσει η ουντινεζε 8 μυρια για τον βιερινια θα τα χω δει ολα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1450 on: May 29, 2011, 01:08:14 »
Το θέμα δεν είναι πόσα θα δώσει αλλά που θα καταλήξει ο παίκτης. Μην γίνει καμιά αλλαξοκωλιά και ψαχνόμαστε, άλλωστε οι δικοί μας δεν φημίζονται και για την εξυπνάδα τους. Πιο πολύ σε μπούφους φέρνουν.

ive4

• Guest
« Reply #1451 on: May 29, 2011, 01:22:31 »
Βλακείες. Όχι άλλες καλά πληροφορημένες πηγές!

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #1452 on: May 29, 2011, 01:36:57 »
αφου το λεει πρωην συνδεσμιτης λαμογιο που εγινε δημοσιογραφος πρεπει να προβληματιστουμε... ρε τον μπαλαδορο, διαβαζει πισω απ τις γραμμες....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

giannis80

• Guest
« Reply #1453 on: May 29, 2011, 12:26:01 »
Βλέποντας κάτι γατάκια τύπου Παρκ, Βαλέντσια, διαβάζοντας οτι υπάρχει διάθεση ομάδων να δώσουν 10 εκ. για τον σωτηρακη τον νίνι και λοιπά λιμά να παίζουν σε μεγάλες ομάδες στο εηωτερικό, θεωρώ οτι και το ποσό της ρήτρας για τον χοντροκώλη, μικρό είναι.

zagorakis

• Guest
« Reply #1454 on: May 30, 2011, 10:47:01 »
"Ότι είμαι σήμερα το χρωστάω στον ΠΑΟΚ

Ο Αντελίβο Βιεϊρίνια σε μία απολογιστική συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην πολύ καλή ευρωπαϊκή σεζόν του "Δικεφάλου", μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στα "Σπορ του Βορρά" σε μία απολογιστική συνέντευξη. Ο μεσοεπιθετικός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα. Δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ότι κλήθηκε για πρώτη φορά στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας, ότι χρωστάει πολλά στον ΠΑΟΚ για ότι είναι σήμερα, μίλησε για τον υποψήφιο τεχνικό του ΠΑΟΚ τον Λάζλο Μπόλονι για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια καθώς τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ αποκάλυψε πως θα γίνει πατέρας. Η σύντροφος του Πορτογάλου είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και πρόσφατα έμαθαν ότι περιμένουν κοριτσάκι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια:

Για το τι δεν πήγε καλά τη φετινή χρονιά: "Ήταν δύσκολο για όλη την ομάδα ότι φέτος άλλαξε τρεις προπονητές. Ξεκινήσαμε με τον κ. Μπερέτα, ο οποίος πήγε να κάνει κάποιες αλλαγές στο σύστημα και στη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Μετά ήρθε ο κ. Δερμιτζάκης, ο οποίος ήταν καλός προπονητής, αλλά έπρεπε να προσαρμοστούμε και πάλι σε άλλα δεδομένα. Έγιναν πάλι αλλαγές και μέχρι να τις αφομοιώσει η ομάδα άλλαξε και για τρίτη φορά ο προπονητής και ανέλαβε ο κ. Χάβος. Όπως και να το κάνουμε όμως τρεις αλλαγές προπονητή σε μία σεζόν είναι πολλές σε μία ομάδα και κάνουν πολύ πιο δύσκολη τη δουλειά όλων. Τελικά, ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του, πρέπει να είναι περήφανοι για αυτήν την ομάδα, διότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε κάναμε ότι μπορούσαμε".

Για το αν παραμείνει στον ΠΑΟΚ: "Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ναι. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013. Δεν μιλάω με κανέναν άλλο και δεν έχω πρόθεση να φύγω. Θα κάνω τώρα διακοπές για να ξεκουραστώ και θα επιστρέψω για να είμαι παρών στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρω τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον. Αν υπάρξει κάποια πρόταση για μένα από άλλη ομάδα θα πρέπει να γίνει πρώτα στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του να αποφασίσουν τι θέλουν. Πιο σημαντικό από τον Βιεϊρίνια είναι ο ΠΑΟΚ και η ομάδα θα πάρει τις αποφάσεις για μένα αν υπάρξουν επίσημες προτάσεις. Μέχρι τότε το μέλλον μου είναι στον ΠΑΟΚ και σκέφτομαι μόνο την ομάδα".

Για το αν επιθυμεί ο ίδιος να μείνει στον ΠΑΟΚ: "Φυσικά και θέλω να μείνω, αλλά όπως κάθε παίκτης έτσι κι εγώ έχω όνειρο να παίξω και σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εφόσον μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία και συμφέρει και τον ΠΑΟΚ. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να αγωνιστεί σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου και τον θεωρώ πολύ μεγάλη ομάδα, μεγαλύτερη απ' ότι τον βλέπουν κάποιοι στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ μου δώσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Να παίξω σε υψηλό επίπεδο, να εξελίξω το ταλέντο του. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Αλλά η λογική φιλοδοξία κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με μία μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα είναι κάτι που θέλω και εγώ στο μέλλον. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για μένα από το πουθενά και έτσι το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο ΠΑΟΚ. Για εμένα πάντως είναι όνειρο να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα, στην οποία ξαναλέω ότι χρωστάω πολλά".

Για το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του MVP: "Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, αλλά θα άλλαζα και τα δύο βραβεία για έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να το κάνουμε βέβαια είναι ωραίο να κερδίζεις και κάποιες ατομικές διακρίσεις. Αυτά τα βραβεία έχουν αξία για εμένα επειδή προέρχονται από τον κόσμο, ο οποίος δείχνει ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια και την προσφορά μου μέσα στην ομάδα. Κάθε παίκτης νιώθει περήφανος όταν κερδίζει τέτοια βραβεία".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 25 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός έμειν εκτός Ευρώπης από το καλοκαίρι και είχε στο μυαλό του μόνο το πρωτάθλημα! Αυτό δεν είναι δικαιολογία για τα δικά μας άσχημα αποτελέσματα, αλλά και εμείς πέρυσι χωρίς Ευρώπη είχαμε καλύτερη παρουσία στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα, είμαστε και οι δύο μεγάλες ομάδες. Άλλωστε φέτος τον κερδίσαμε δύο φορές, μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, ένα ματς έληξε ισόπαλο στην έδρα τους και χάσαμε μία φορά σε ένα παιχνίδι που για μεγάλο διάστημα ήμασταν καλύτεροι".

Για την καλή πορεία στο Europa League: " Στην Ευρώπη παίξαμε με καλές ομάδες, οι οποίες μάλλον δεν περίμεναν να είναι τόσο δυνατός ο ΠΑΟΚ. Δεν μας έπαιζαν κλειστά για να κλέψουν αποτέλεσμα και τους αιφνιδιάζαμε με την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Αυτός είναι ίσως ένας από τους λίγους λόγους που παίξαμε καλύτερα στην Ευρώπη".

"Περήφανοι μόνο για την Ευρώπη"

Ο Βιεϊρίνια ανέφερε ότι εκτός από την ευρωπαϊκή πορεία, η υπόλοιπη χρονιά ήταν δεν ήταν πετυχημένη. Αναλυτικά τόνισε: "Αν συγκρίνουμε τη φετινή σεζόν με την περσινή τότε μάλλον θα πούμε ότι δεν ήταν τόσο πετυχημένη, διότι πέρυσι στο τέλος κερδίσαμε ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος όμως προχωρήσαμε πιο μακριά τόσο στο Κύπελλο, όσο και κυρίως στην Ευρώπη. Δυστυχώς όμως στο Κύπελλο δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας που ήταν η κατάκτηση του τίτλου. Αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά από την ΑΕΚ, χάνοντας μέσα στην Τούμπα και αυτό μας πείραξε πολύ. Φέτος επίσης δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και να διεκδικούμε τον τίτλο μέχρι το τέλος, όπως κάναμε πέρυσι, αλλά αυτό που κάναμε καλύτερα ήταν η πορεία στην Ευρώπη. Πέρυσι μείναμε έξω από τους ομίλους του Europa League. Φέτος μπήκαμε στους "32" όπου θεωρώ ότι αποκλειστήκαμε άδικα και λόγω ατυχίας, καθώς ειδικά μέσα στη Μόσχα μπορούσαμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ και να περάσουμε στους "16" της διοργάνωσης. Κάναμε μεγάλα παιχνίδια στην Ευρώπη και κερδίσαμε αντιπάλους που ίσως πολλοί δεν το περίμεναν. Αποκλείσαμε την Φενέρμπαχτσε, κερδίσαμε στην Τούμπα τη Βιγιαρέαλ και κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι μέσα στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ, όπου πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εκεί δε μας ήθελε η μπάλα. Έτσι φέτος μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά όχι για τις υπόλοιπες διοργανώσεις όπου δεν πετύχαμε τους στόχους μας, ούτε στο Κύπελλο ούτε στο πρωτάθλημα. Γενικά, αν εξαιρέσουμε την Ευρώπη δεν ήταν τελικά καλή σεζόν για τον ΠΑΟΚ, διότι ο ΠΑΟΚ αξίζει να βρίσκεται ψηλά".

"Αξίζει η ρήτρα μου των 15 εκ. ευρώ"

Ο Βιεϊρίνια ανέφερε ότι στην πρόσφατη επίσκεψη του Κονσεϊσάο στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν καθώς είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ επισήμανε ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" τον βοήθησε πάρα πολύ και ως συμπαίκτης, αλλά και από τη θέση που κατείχε στην ομάδα.

Για το ποια συμβουλή του έδωσε ο Κονσεϊσάο: "Μου είπε να είμαι περήφανος για μένα, αλλά να μην επαναπαυτώ σε όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Να μη σταματήσω να δουλεύω και να συνεχίσω με ακόμη σκληρότερη δουλειά. Να είμαι ειλικρινής και να τα δίνω όλα σε κάθε ματς. Επίσης, να προσέχω τα κιλά μου".

Για τη ρήτρα των 15 εκ. ευρώ που έχει στον ΠΑΟΚ: "Ξέρω τις δυνατότητες μου, ξέρω την ποιότητα μου και ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να γίνω ακόμη καλύτερος. Εγώ το θέτω διαφορετικά. Δεν λέω ότι αξίζω εγώ 15 εκ. ευρώ, αλλά αξίζει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με πίστεψε, ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τις ευκαιρίες και δούλεψε μαζί μου στηρίζοντας με για να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Ο ΠΑΟΚ πίστεψε στην αξία μου και αυτός όρισε πόσο αξίζω στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Αν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν στην Ελλάδα, τότε πιθανόν κάποια άλλη ομάδα από κάποιο μεγαλύτερο πρωτάθλημα να έδινε 15 εκ. ευρώ για μένα με αυτά που έκανα φέτος, αλλά ρεαλιστικά για παίκτη από την Ελλάδα το πρωτάθλημα της οποίας δεν έχουν σε τόση μεγάλη υπόληψη δε νομίζω ότι μπορεί να δώσει κάποιος σύλλογος τόσα λεφτά. Εγώ ξέρω ότι στην Ελλάδα υπάρχει ποιότητα, αλλά στο εξωτερικό δεν το βλέπουν έτσι".

"Θα έρθουν και οι τίτλοι"

Ο Βιεϊρίνια αποκάλυψε το μυστικό για τον ΠΑΟΚ πως να χτυπήσει το πρωτάθλημα: " Τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Εντάξει, φέτος μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά πέρυσι διεκδικήσαμε τον τίτλο μέχρι το τέλος. Η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και συνεχίζοντας να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο θα έρθει και το πρωτάθλημα. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ δεν είναι η χειρότερη από τις ομάδες που πήραν τα τρία τελευταία πρωταθλήματα. Συνεχίζοντας να βρίσκεται η ομάδα ψήλα θα έρθουν και οι τίτλοι. Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια θα κερδίσει και πρωτάθλημα και Κύπελλο".

Ο Βιεϊρίνια αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά κλήθηκε στις προεπιλογές της Εθνικής Πορτογαλίας: " Τώρα κλήθηκα στην προεπιλογή της εθνικής. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ακόμη δεν έχω κληθεί στην αποστολή. Όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της εθνικής με παρακολουθούν και ξέρουν για την εξέλιξη μου. Το μόνο αυτές γεγονός είναι ότι η εθνική Πορτογαλίας διαθέτει μεγάλα ονόματα στη θέση που αγωνίζομαι και εγώ, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νάνι και ο Κουαρέσμα.

Τέλος, ο Βιεϊρίνια σχολίασε προσωπικά τρία ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί, αλλά και έναν που ενδέχεται να συνεργαστούν στο προσεχές μέλλον. Ο Πορτογάλος άσος λοιπόν μίλησε για τους Αθανασιάδη, Χάβο, Σάντος, αλλά και για τον Λάζλο Μπόλονι.

Για τον Αθανασιάδη: "Άξιζε την κλήση του στην εθνική. Έκανε σπουδαία δουλειά φέτος και είχε μεγάλη βελτίωση. Ο κ. Σάντος είναι προπονητής που δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και δε φοβάται να στηριχθεί και σε νέους παίκτες".

Για τον Χάβο: "Έκανε κάτι έξυπνο από τότε που ανέλαβε: κράτησε τα θετικά στοιχεία που είχε η ομάδα και δεν πήγε σε μεγάλες αλλαγές, δουλεύοντας σταδιακά σε κάποιους τομείς που χρειάζονταν βελτίωση".

Για τον Σάντος: "Ό, τι είμαι σήμερα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κατά 90-95 % το χρωστάω στον ΠΑΟΚ και στον Φερνάντο Σάντος, αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν και επένδυσαν σε εμένα".

Για τον Μπόλονι: "Το έμαθα και είμαι πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να κλείσει. Είναι σπουδαίος προπονητής και τον ξέρω από τα χρόνια που ήταν στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ξέρω ότι δουλεύει πολύ με νέα παιδιά. Δε φοβάται να στηριχθεί σε νέα ταλέντα. Αυτός έβγαλε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτός έβγαλε και τον Κουαρέσμα. Πιστεύω αν έρθει στον ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει φοβερή δουλειά".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/oti_eimai_shmera_to_xrwstaw_ston_paok.1091006.html

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1455 on: May 30, 2011, 11:37:53 »
βρωμιζετε το φορουμ με "ρεπορταζ" του μπαλαδορου.. βαλτε στο τοπικ ανεκδοτα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1456 on: May 30, 2011, 11:51:04 »
Καντε του ενα καλυτερο συμβολαιο και το ΠΑΟΚτσακι ειναι ετοιμο να μεινει εδω για παντα!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1457 on: June 04, 2011, 23:15:26 »
Ôïõ Êþóôá Âïíüñôá
Ôç öáíÝëá ôïõ Ïëõìðéáêïý åßíáé ðëÝïí ðïëý ðéèáíü íá öïñÜåé ï Áíôåëßíï Âéåúñßíéá ôç íÝá áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï! Ï 25÷ñïíïò ðáßêôçò ôïõ ÐÁÏÊ áðïôåëåß ôï äéáêáÞ ðüèï ôïõ ÅñíÝóôï ÂáëâÝñäå áðü ôïí åíôüò ôùí åëëçíéêþí óõíüñùí ÷þñï êáé ç åíäå÷üìåíç ìåôáãñáöÞ ôïõ áíáìÝíåôáé – áí ìç ôé Üëëï – íá ðñïêáëÝóåé åíèïõóéáóìü êáé óôéò ôÜîåéò ôùí ïðáäþí ôïõ óõëëüãïõ.

Ïé äéïéêïýíôåò ôïí Ïëõìðéáêü äåí Ý÷ïõí êáôáèÝóåé áêüìç åðßóçìç ðñüôáóç óôçí ïìÜäá ôçò Èåóóáëïíßêçò ãéá ôçí áðüêôçóç ôïõ ÐïñôïãÜëïõ, ðëçí üìùò ãíùñßæïõí ðïëý êáëÜ üôé ìå 1,5 åê. åõñþ ìåôñçôÜ êáé ìå áíôáëëÜãìáôá ôïõò ÌÞôñïãëïõ, Ãêáëßôóéï êáé ×áâßôï (!) ïé Üíèñùðïé ôïõ «ÄéêåöÜëïõ» èá Ýëåãáí áâßáóôá ôï “íáé” ãéá ôçí ðáñá÷þñçóç ôïõ Âéåúñßíéá óôïõò «åñõèñüëåõêïõò».

Ç áëÞèåéá âÝâáéá åßíáé ðùò ïé Èåóóáëïíéêåßò äåí âéÜæïíôáé áêüìá íá ðáñá÷ùñÞóïõí ôïí ðáßêôç óôïí Ïëõìðéáêü, áöïý ðñïóðáèïýí íá åîáíôëÞóïõí ôá ðåñéèþñéá ãéá ìßá ðïëý êáëÞ ðñüôáóç áðü ôï åîùôåñéêü. ¼óï üìùò äåí öôÜíåé óôá ãñáöåßá ôïõ óõëëüãïõ ðñüôáóç ôçò ôÜîçò ôùí 5-6 åê. åõñþ ôüóï ìåãáëþíïõí ïé ðéèáíüôçôåò ï Âéåúñßíéá íá êáôáëÞîåé óôïí ÐåéñáéÜ. Ç õðüèåóç áõôÞ ùóôüóï äåí áíáìÝíåôáé íá îåêáèáñßóåé ðñéí ôïí Éïýëéï…
ÁíáñôÞèçêå áðü tromaktiko óôéò 10:48 ì.ì.

ïôé íáíáé
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1458 on: June 04, 2011, 23:20:06 »
Ηλιθιο αρθρο...δεν φτανει προταση οποτε....ε ασ τον δωσουμε στον γκαιυ οσο οσο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1459 on: June 04, 2011, 23:25:52 »
Πάντως σε όλα τους τα ρεπορτάζ από την μια λένε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από λεφτά γιαυτό θέλει να πουλήσει τον βιερίνια και από την άλλη ότι θα συμφωνήσουμε να τους τον δώσουμε αν μας δώσουν μήτρογλου, γκαλίτσιο και χαβίτο και λίγα λεφτά. Αυτοανερούντα από το ίδιο τους το ρεπορτάζ. Δηλαδή όσο μαλάκας και να είναι όσο πορωμένος γαύρος δεν καταλαβαίνει τις μαλακίες που τον λένε για να τον κοροϊδέψουν?? Να έλεγα ότι τους γράφουν ότι τόσα λεφτά δίνει ο γαύρος στον ψωμόλυσα ΠΑΟΚ που δεν έχει  να την βγάλει να πω εντάξυ, μπορεί ρε παιδί μου να γίνεται παιχνίδι, αλλά να θέλουν να ξεφορτωθούν τα σαπάκια τους και να πάρουν τον παικταρά ούτε ο πρόεδρος της θύρας 7 δεν νομίζω να τους πιστεύει. Το θέμα είναι γιατί τις γράφουν αυτές τις μαλακίες, τι θέλουν να πετύχουν. Τόσο μπούφοι είναι αυτοί οι γαύροι που τους πιστεύουν δεν μπορω να καταλάβω