Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101760 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1280 on: March 08, 2011, 18:03:29 »
να ρωτησω κ κατι αλλο? σε περιπτωση που υπαρχει οντως σοβαρο θεμα πωλησης στη ζενιτ, δεν θα πρεπε να υπολογισει ο ΠΑΟΚ και την επιθυμια να παιχτη που θελει να παει σε μια ομαδα, αγγλιας, γερμανιας, ισπανιας κτλ?  

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #1281 on: March 08, 2011, 18:11:17 »
δηλαδη να μην τον δωσουμε φετος, και του χρονου η ομαδα να παρει 300.000 ευρω που ειναι το δικαιωμα εξαγορας που εχει καθε παικτης για το τελευταιο ετος του συμβολαιου του(τοσα παιρνει ο μικρος το χρονο) και να μεινουμε να λεμε τα καλαντα μεταξυ μας. Αν ειναι ετσι οκ. να μην παρουμε ουτε 300.000 ευρω να περιμενουμε το 13 να ληξει το συμβολαιο και να παει στην ευχη της παναγιας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1282 on: March 08, 2011, 18:13:56 »
Η ανανέωση δεν παίζει σαν σκέψη ε...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #1283 on: March 08, 2011, 18:17:38 »
μακαρι ρε καπρικον αλλα αν ησουν εσυ ο βερινια θα καθοσουν να ασχοληθεις με ελληνικο πρωταθλημα?να παιζεις με τον μπεο και να σου σπανε οι διατητες ταρχιδια?για ποιο λογο?το παληκαρι αδικειται που παιζει Ελλαδα, μενει στασιμο. τελματωνει. Δεν ειναι οπαδος, ποδοσφαιριστης ειναι. Η ελλαδα σαν μια σκατωμενη χεστρα...οσο πιο νωρις την πουλεψεις τοσο πιο ευκολα θα γλυτωσεις απτα σκατα

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1284 on: March 08, 2011, 18:19:30 »
Ενταξει,αμα το εγραψαν οι πορτογαλλοι θα ισχυει... :'(

Πιο παπατζηδες  και απο τους ιταλους σε μεταγραφικα θεματα οι πορτογαλλοι.Θυμηθειτε τα περσινα με Σαπουναρου,Ζοαο Παουλο,Φαριας και και και...

Ας μη παιρνουμε ως δεδομενα τα παπατζηλικια των ξενων και την αναγκη των ελληνων ΑΡΔ να γραψουν κατι για να κονομησουν

(Δεν λεω οτι δεν θα πουληθει ο Βιερινια αλλα να γινετε κουβεντα για παπατζηλικια ΚΟΥΡΑΖΕΙ)
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1285 on: March 08, 2011, 18:25:17 »
Εγώ πάλι πιστέυω ότι είναι περισσότερο θέμα χρημάτων.........οπότε ας του κάνουν μιά καλή πρόταση αδερφέ ανάλογη της αξίας του και αν δεν γουστάρει να μείνει ελλάδα ας πουληθεί σε 1-2 χρόνια και όχι τώρα υπό την απειλή του χρόνου.

Και να στο πώ κσι αλλιώς....στα αρχίδια μου τι θέλει ο μικρός...εγώ θέλω το καλό της ομάδας μου...και στον σημερινό ΠΑΟΚ που έχει πολλούς 30φέυγα δεν βλέπω πολλούς που να μπορουμε να χτίσουμε πάνω τους τον αυριανό ΠΑΟΚ.

Και μην πεί κανείς που θα βρούμε τα λεφτά.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1286 on: March 08, 2011, 18:26:43 »
πολλές μαλακίες γράφονται πριν το mats κυπέλλου εγώ αυτό ξέρω...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1287 on: March 08, 2011, 19:34:34 »
Δωστε του οσα παιρνει ο κοντος της καρδιας μας και θα σας πω εγω αν δεν γουσταρει ΠΑΟΚ και σουπερ λιγκα μετα ο αντελινο..
Γελαει ο κοσμος με τα 270.000 που του δινουμε.. Και καλα ο κοσμος, μην γελανε και τα αποδυτηρια να λετε...

giannis80

• Guest
« Reply #1288 on: March 08, 2011, 19:40:39 »
Mα αν του δώσεις τα λεφτά του κοντού, και αφήσεις τον κοντό να φύγει ή τον πουλήσεις, κάνεις και μείωση στο μπάτζετ. Και ο ρούνει είχε ξενερώσει (έτσι έλεγε) με το ρόστερ της Γιουνάιτεντ και δεν έβλεπε μέλλον και ήταν  έτοιμος να υπογράψει στην σίτι. Και μόλις του έδωσε η Γιουνάιτεντ αυτά που ζητούσε, ξαφνικά απέκτησε πάλι τη χαμένη της αίγλη και έγινε ομάδα τίτλων.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1289 on: March 08, 2011, 20:11:18 »
Δωστε του οσα παιρνει ο κοντος της καρδιας μας και θα σας πω εγω αν δεν γουσταρει ΠΑΟΚ και σουπερ λιγκα μετα ο αντελινο..
Γελαει ο κοσμος με τα 270.000 που του δινουμε.. Και καλα ο κοσμος, μην γελανε και τα αποδυτηρια να λετε...

ετσι ακριβως, απλα ειναι τα πραματα

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1290 on: March 08, 2011, 20:20:29 »
Αν μείνει άλλον ένα χρόνο το πολύ δύο στο ελληνικό "ποδόσφαιρο" θα τον σακατέψουν, θα του κάνει κακό... Ο λόγος;
Δεν έχουμε υποδομές, προπονητές, γιατρούς και γήπεδα για παίχτη της κλάσης του... Κανείς μας δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ αλλά αν μείνει θα είναι μεγάλο κρίμα... Τουλάχιστον θα λέμε πως αυτός ο παίχτης ανακαλύφθηκε στον ΠΑΟΚ και δεν θα λέμε αυτός ο παίχτης καταστράφηκε σε μία ομάδα της ελλάδας με όνομα ΠΑΟΚ...

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1291 on: March 08, 2011, 20:29:04 »
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_3706.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FhyMBI+%28tromaktiko%29&utm_content=FaceBook

«Πόρτα» στη Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης έριξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.
Οι πρωταθλητές Ρωσίας ζήτησαν από τη Μίλαν τον 23χρονο διεθνή Έλληνα αμυντικό, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να συναινεί, όμως ο «Παπα» αρνήθηκε να πάει στη Ρωσία.
Τα δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν πως το μέλλον του παίκτη στη Μίλαν είναι ούτως ή άλλως ΔΥΣΟΙΩΝΟ.

www.sportdog.gr

Αυτός που δεν είχε δηλώσει και προτίμηση σε πρωτάθλημα,παρόλο που αναφέρεται ξεκάθαρα στο άρθρο ότι θα φύγει,δεν πάει στη Ρωσία.Και είναι ο Παπασταθόπουλος έτσι,ένα απλά καλό center back χωρίς περαιτέρω δυνατότητες εξέλιξης από αυτό που δείχνει και τώρα.Ο Βιερίνια από την άλλη έχει δηλώσει ότι θέλει μόνο μεγάλο πρωτάθλημα.Οπότε επειδή νιώθω ότι είμαστε όλοι μας πολύ μαλάκες που καθόμαστε κι ασχολούμαστε κιόλας,ίσως θα'πρεπε nice and easy να περάσουμε το μήνυμα στη διοίκηση ότι είτε τον ανανεώνετε με σοβαρό συμβόλαιο αντάξιο της αξίας του και των συμβολαίων άλλων παιχτών,είτε θα κινδυνεύσετε ΕΣΕΙΣ να μην ανανεώσετε με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι...
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1292 on: March 08, 2011, 20:43:15 »
pourou συμφωνώ με το τελευταίο που λες ότι θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει κινήσεις ώστε ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει με ανανεωμένο συμβόλαιο στην ομάδα αντάξιο της αξίας του.  αλλά δυστυχώς η εντύπωση που έχω σχηματίσει απο τις κινήσεις της παε μας είναι τακτικής περούκα που του έκατσε ένα παιχτάκι και το βγάζει στο σφυρί για να τσιμπήσει φράγκα. πως να το κανουμε, δε μου αρέσει καθόλου μια απ τις πολυτιμότερες μονάδες μας και τον καλύτερο στη θέση του αθλητή στο ελληνικό ποδόσφαιρο να το βλέπουμε σαν ευκαιρία να κονομήσουμε....
η πραγματικότητα βέβαια είναι τελείως διαφοερετική και επιβάλει να σκεφτόμαστε πως θα τον πουλήσουμε. εχουμε βλέπεις τεράστια έξοδα και τεράστιες ευθύνες να είμαστε συνεπής στα μεγάλα μας συμβόλαια όπως του καλύτερου έλληνα επιθετικού (δε πρεπει να τον απαγοητευσουμε και μας φυγει απ την ομάδα).  τουλάχιστον όμως να γίνεται με μια διακριτικότητα και όχι 1 χρόνο τώρα καθε βδομάδα να υπάρχει δημοσίευμα για την τιμή του βιερίνια, λες και είμαστε ο περουκας ή ο κομπότης
« Last Edit: March 08, 2011, 20:48:39 by spartiatis »

ive4

• Guest
« Reply #1293 on: March 08, 2011, 22:10:53 »
Ας υποθέσουμε ότι θέλει τον Βιερίνια η Πόρτο, ή η ΤΣΣΚ δηλαδή κάποια σοβαρή μεσαία ευρωπαϊκή ομάδα. Δείτε λίγο τα συμβόλαια των φτηνότερων βασικών παικτών τους. Μπορούμε να το καλύψουμε ;

Η μία λύση είναι να κάνουμε το σύστημα-Μπάτμαν : Υπογράφω συμβόλαια υψηλά, δε πληρώνω ποτέ, πληρώνει ο επόμενος.
Η άλλη είναι να στείλουμε τον Σαλπιγίδη... Από τα 800.000 που θα γλιτώσουμε δε πρέπει να πάρουμε και έναν σοβαρό επιθετικό ; Άρα πάλι το ποσό που μένει για τον Βιερίνια είναι αστείο.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1294 on: March 09, 2011, 00:01:01 »
Πουλας τον κοντο, τα παιρνει ολα ο Spalletti και παιζεις χωρις επιθετικο 4-6-0  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1295 on: March 09, 2011, 21:35:34 »
Ελπίζω να προλάβουμε να σε αποχαιρετήσουμε όπως σου αρμόζει ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1296 on: March 09, 2011, 22:03:59 »
δες τωρα φαση....οχι οτι το wikipedia ειναι κανα εγκυρο site αλλα τον εχουν ηδη στη ζενιτ....

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Zenit_Saint_Petersburg
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1297 on: March 09, 2011, 22:21:06 »
http://en.wikipedia.org/wiki/Vieirinha
και εδώ τα ίδια αλλά δεν λέει κάτι αυτό όταν ο καθένας μπορεί να ανεβάσει ότι μαλακία θέλει

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1299 on: March 09, 2011, 22:31:10 »
Απλώς αναπαραγωγή της φήμης... Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον. Η σιγουριά που αποπνέει ο τίτλος είναι για να τραβήξει τον αναγνώστη. Διευκρινίζω: δε λέω ότι δε θα πουληθεί στη Ζενίτ ή αλλού, απλώς το αποκλείω να υπάρχει συμφωνία από τώρα. Αν κάνω λάθος, τόσο το χειρότερο για την ΠΑΕ, εμένα στ' @@ μου αν διαψευστώ....
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά