Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101752 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1260 on: March 04, 2011, 17:40:15 »
Αν όντως έρθει η πρόταση δεν περιμένω από την ΠΑΕ να πει όχι παρόλο που εννοείται ότι η Ζενίτ θα τον πάρει τώρα και στα τέτοια της αν έχουμε play off και τελικό κυπέλλου,το καλοκαίρι αυτοί θα έχουν παίξει το μισό πρωτάθλημα. Στα δικά μου τα μάτια η πρόταση είναι για την ΠΑΕ μια γκόμενα που περιμένει με ανοικτά τα πόδια. Την κοιτάμε και μας τρέχουν τα σάλια και ορμάμε μην τυχόν το μετανιώσει...Έγκλημα "Γουμενικού επιπέδου" αν τον πουλήσουν τώρα.
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1261 on: March 08, 2011, 08:40:06 »
6 εκ. για Βιεϊρίνια η Ζενίτ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της πορτογαλικής O JOGO o Βιεϊρίνια είναι ένα βήμα πριν την Ζενίτ, που προσφέρει 6 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον πορτογάλο.

Από αυτά τα χρήματα, το 33%, δηλαδή ένα ποσό περίπου στα 1.8 εκατομμύρια, θα πάρει η Πόρτο που έχει στην κατοχή της μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη.

Επίσης οι Ρώσοι προσφέρουν στον Βιεϊρίνια συμβόλαιο που θα εκτοξεύσει τις αποδοχές του, καθώς θα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από αυτό που έχει αυτή τη στιγμή στον Δικέφαλο.

http://www.gazzetta.gr/afieromata/item/1054700829-6-%CE%B5%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%92%CE%B9%CE%B5%CF%8A%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CE%96%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%84

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1262 on: March 08, 2011, 09:27:27 »
Οι φυλλάδες τον έχουν κλεισμένο για το καλοκαίρι στη Ζενίτ. Κανονίστε...

ive4

• Guest
« Reply #1263 on: March 08, 2011, 09:47:10 »
Τι να κανονίσουνε ρε Έγκο; Ή τον πουλάμε και κερδίζουμε ή μας πουλάει και κερδίζει μόνο αυτός. Ανανέωση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει λογικά όσο βρίσκει πενταπλάσια συμβόλαια σε Ρωσία, Πορτογαλία κτλ. Το θέμα είναι πως θα αξιοποιηθούν τα λεφτά από την πώληση.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #1264 on: March 08, 2011, 09:57:51 »
Όπως αξιοποιήθηκαν τα έσοδα από το uefa ?
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1265 on: March 08, 2011, 10:04:42 »
Οι κακομοίρηδες που κουβάλησαν οι λίγοι που σε κυβερνούν για "οπαδούς", θα σε κάνουν ΠΑΟΚακι. Μάρτης μήνας κ παίζουν με τα ψιλά. Όπως οι μαυραγορίτες σκότωναν βέρες κ κοσμήματα λιγότερο απο 60 χρόνια πίσω. Ο πάτος, πάτο δεν έχει.

@@ Έχουν γνώση όμως τα λίγα αλλα καλά "κοπρόσκυλα". 15 χαρτιά είναι η ρήτρα. Πούλα με ένα ευρώ λιγότερο και ψάξε να βρεις το Καγιέν που χεις με leasing να δούμε αν θα το βρίσκεις ή αν θα το προλάβεις με πυροσβεστήρες.  
« Last Edit: March 08, 2011, 10:10:42 by CLUB »

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1266 on: March 08, 2011, 11:12:08 »
δεν ξερω μέχρι τι ποσο μπορει να χτυπησουμε για το ξεπούλημα του βιερινια αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να γινει οσο το δυνατον γρηγορότερα γιατι η αγωνιστικη κατρακύλα του ΠΑΟΚ συμπαρασερνει και αυτον με αποτέλεσμα η προσφορές στο μέλλον να ειναι μικρές και θα παρακαλαμε στο τέλος να μας δωσουνε κανα μύριο
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

giannis80

• Guest
« Reply #1267 on: March 08, 2011, 11:23:57 »
Τι να κανονίσουνε ρε Έγκο; Ή τον πουλάμε και κερδίζουμε ή μας πουλάει και κερδίζει μόνο αυτός. Ανανέωση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει λογικά όσο βρίσκει πενταπλάσια συμβόλαια σε Ρωσία, Πορτογαλία κτλ. Το θέμα είναι πως θα αξιοποιηθούν τα λεφτά από την πώληση.

Αφήνεις ή πουλάς τον σαλπιγγίδη, και το συμβόλαιο του σαλπιγγίδη το προσφέρεις σε αυτόν.Αυτά τα ''θέλω να παίξω σε καλύτερο πρωτάθλημα κτλ'' είναι παπαριές.Όλα είναι θέμα χρημάτων.Απλά.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1268 on: March 08, 2011, 11:34:32 »
αν μας πουνε ποτε πωσ γιατι και ποσο ειναι το ανοιγμα οι θοδωρακηδεσ και οι βιολιδηδεσ και μετα θα πουλησουν περιουσιακο στοιχειο τησ ομαδας.

να μου πουλησουν τον παιχταρα με ολα αυτα αναπαντητα και να μην ξερω που θα πανε τα λεφτα και να μου βγαινει μετα ο κολκας να μου πουλαει τρελα για ανοιγμα κριση και σφιχτα οικονομικα? δεν ψηνομαι.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1269 on: March 08, 2011, 12:29:38 »
πολλές μαλακίες γράφονται πριν το mats κυπέλλου εγώ αυτό ξέρω...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1270 on: March 08, 2011, 12:29:56 »
τα λευτα θα πανε στην μεσήμβρια............ ;D
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1271 on: March 08, 2011, 12:37:18 »
Απο ανανεωση συμβολαιου εγινε παζαρεμα και απο 10. εκ. ευρω παζαρεμα εχει πεσει στα 6.
Αστεια διοικηση για αλλη μια φορα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1272 on: March 08, 2011, 12:41:45 »
και όλα αυτά επειδή τα έγραψε μη πορτογαλικι εφημερίδα... :'( :'( :'( :'( :'(
ας κράζουμε τουλάχιστον για σωστά θέματα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

northeagle_4

• Guest
« Reply #1273 on: March 08, 2011, 12:45:39 »
Μιλατε για δημοσιευμα της o' jogo τοση ωρα.Οταν ερθει η ωρα βλεπουμε.

κατα τα αλλα προσωπικα δεν ονειρευομαι 15 χαρτια που κανεις δεν προκειτε να τα δωσει εκτος ελλαδας για παικτη χωρις συμμετοχες σε εθνικη και Τσου Λου 25 χρονων.Το καλοκαιρι υπαρχουν 2 πορτες η μια λεει ανενωση και η αλλη γραφει πωληση μιας και ο μικρος μπαινει στην τελευταια του χρονια.Στο θεμα της ανανεωσης η διοικηση πρπει να τον κανει τον πιο ακριβοπληρωμενο παικτη της ομαδας αν θελει να τον κρατησει καθως και ηγετη της,σαφω και το αλλο 50% ειναι οι διαθεσεις του παικτη.στο σεναριο πωληση 8-10 εκ και αν ειμαστε ικανοι καποιο ποσοστο μεταπωλησης,παραπανω δυσκολα.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1274 on: March 08, 2011, 13:03:04 »
πολλές μαλακίες γράφονται πριν το mats κυπέλλου εγώ αυτό ξέρω...
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

baron

• Guest
« Reply #1275 on: March 08, 2011, 13:56:18 »
Η πώληση του αντελίνο θα είναι η τελευταία κίνηση του θοδωρου πριν την κοπανήσει αφήνοντας μας όπως μας βρήκε, με τα χρέη και την μιζέρια μας- χωρίς όμως νέα χρέη... λογικό: αφού τα έσοδα από την πώληση vierinhia θα χρησιμοποιηθούν να καλύψουν τα 3,5 τελευταία χρονια.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1276 on: March 08, 2011, 14:55:52 »
τα έσοδα από την πώληση vierinhia θα χρησιμοποιηθούν να καλύψουν τα 3,5 τελευταία χρονια.

Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω. Ειδικά για baron είσαι υπερβολικά θετικός σήμερα θα έλεγα.
Γιατί εγώ φοβάμαι ότι δεν θα φτάσουν ούτε για ζώτω τα έσοδα από την πώληση του παίκτη, γύρω από τον οποίο θα έπρεπε να χτιστεί ο ΠΑΟΚ που ονειρεύονται όσοι νιώθουν και όχι οι σκυμμένοι και οι χαζοχαρούμενοι.
Club κι εσύ τα παραλές, ποτέ δεν πληρώνεται όλη η ρήτρα. Αλλά κάτω από 10 μύρια δικά μας μόνο, χωρίς Πόρτο, είναι αληθινή ξεφτίλα, μία ακόμη.
Άρχισαν λοιπόν οι περήφανες πωλήσεις, μετά τις περήφανες αγορές πέρσυ.
Φύγε αγόρι μου να σωθείς, τρέχα μπας και γίνεις αυτό που μπορείς και καμαρώνουμε πάλι σα βλάχοι ότι κάποτε έπαιξες -και ένιωσες κιόλας λίγο- στον μεγάλο ΠΑΟΚ.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1277 on: March 08, 2011, 15:14:56 »
Και ο μπάτμαν τον τρίτο χρόνο άρχισε τα ξεπουλήματα... "για το καλό μας". ΑΝ (πρόσεξε υπερασπιστή του τίποτα το βάζω κεφαλαίο να το δεις, μην αρχίσεις πάλι για σενάρια και πούτσες) ΑΝ επαναλαμβάνω τον πουλήσουν με αυτά τα κωλοποσά, θα έχουν πάρει τη θέση τους στην ιστορία των παραγόντων μας. Κάτω από τον μπάτμαν.
Σε όποιον σοκαριστεί που συγκρίνω τους ρεβολούσιον με τον μπάτμαν η απάντηση είναι χειρότερη: όχι ακόμη. Θα τους συγκρίνω αν φέρουν ένα κυπελλάκι να χρυσώσουν τα φέσια που μας φόρεσαν. Αλλιώς κατηγορία τζον γου και πολύ είναι. Κι εκείνος στο κατώφλι του τσου λου είχε φτάσει στη τελική. Αφού όλοι μας χώνουν μέσα, το μέτρο σύγκρισης να είναι καμιά κωλοχαρά που παίρνουμε.

Μη ψάχνετε άλλα επιχειρήματα. Μας τελείωσαν προ πολλού. Απλά είμαι ένας αχάριστος, κομπλεξικός και κακός άνθρωπος που αδικώ τη διοίκηση των ονείρων σας.

Α ρε Αντελίνο! Που σου δίνανε το 1/4 από τις αποδοχές του δημητράκη, για να μη τολμήσεις και θελήσεις να μείνεις εδώ. Με τόσους μάνατζερ ψαχτήκαν να σε μοσχοπουλήσουν και φαίνεται ο Μέντεζ να τα καταφέρνει επιτέλους.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1278 on: March 08, 2011, 16:28:29 »
μπορει λεω εγς να ειναι 6 μυρια στον ΠΑΟΚ και 2 σε κανεναν προσωπικο λογαριασμο...λεω εγω......
My Own WoRST ENeMy.....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1279 on: March 08, 2011, 16:31:40 »
Μην λετε 6εκ.. 4,2εκ ειναι (1.8 στην πορτο)

Οτι παρεις 100.... - Ολα σε τιμες στοκ
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε
Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.