Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #940 on: October 16, 2010, 22:49:55 »
χαραμιζεται εκει αριστερα, εχουμε ενα δυνατο οπλο αλλα δεν μπορουμε να τον εκμεταλλευτουμε.. εγω σημερα παντως διαφωνω οσον αφορα το παθος, δεν τον θεωρω αδιαφορο

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #941 on: October 16, 2010, 23:07:59 »
βάλε τον άνθρωπο επιτέλους στην θέση του !
άντε με τις αλχημείες. βάλε το βαζελάκι στην κορυφή να τελειώνουμε.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #942 on: October 19, 2010, 23:49:33 »
το βαζελακι για να τελειωνουμε, καλυτερα να τον βγαλουν απο την ενδεκαδα...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #943 on: October 19, 2010, 23:57:08 »
μέινετε στο θέμα του τόπικ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #944 on: October 22, 2010, 01:03:43 »
Καλούτσικος σήμερα αλλά ανώριμος...άσε τις μαλακίες τίποτα δεν έπαθες...της πλάκας χτύπημα ήταν...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #945 on: October 22, 2010, 16:54:13 »
αν νομιζεις οτι με τις αποτυχημενες προσπαθειες για ντριμπλες κανεις κατι, παω πασο, ταλεντο
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #946 on: October 22, 2010, 21:46:30 »
ευχομαι ρε αλανακο να μην δειξει τιποτα η μαγνητηκη αυριο και να τους παιξεις μονος σου την κυριακη :bwflag: :bwflag:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #947 on: October 23, 2010, 00:43:36 »
Ήπιες οστικές κακώσεις να έχει στη χειρότερη περίπτωση...την Κυριακή όμως λογικά δεν παίζει.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #948 on: October 31, 2010, 19:17:02 »
Τι άλλο πρέπει να κάνεις παιχταρά μου για να καταλάβει κάποιος ότι είσαι το δεκάρι που δεν είχαμε ποτέ; Γαμώ τα συστήματα με τις γραμμές και τον έναν μαλάκα μπροστά γαμώ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zagorakis

• Guest
« Reply #949 on: November 01, 2010, 14:26:49 »
"Χαρούμενος να βοηθάω τον ΠΑΟΚ να νικάει"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε συνέντευξη που παρέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/11) μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Εργοτέλη, τους παράγοντες κούραση και τύχη, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Πέμπτης (4/10) με τη Βιγιαρεάλ

Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Εργοτέλη και την αισιοδοξία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis". Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος άσος:

Για το αν φοβήθηκε ότι ο ΠΑΟΚ θα άφηνε βαθμούς στο Παγκρήτιο: "Δε φοβήθηκα σε καμία στιγμή, αλλά είχα αντιληφθεί ότι ήταν πολύ δύσκολο να έρθει η νίκη και φυσικά τη χάρηκα πολύ. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να σκοράρει και να παίρνει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Η πίεση αυξανόταν όσο περνούσαν τα λεπτά. Το ότι ο Εργοτέλης έπαιζε με παίκτη λιγότερο έκανε τα πράγματα περίπλοκα, αλλά τελικά το εκμεταλλευτήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για την κούραση από το ματς του Κυπέλλου: "Είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Δεν είναι τόσο τα 120 λεπτά παιχνιδιού, αλλά κυρίως το κακό τερέν, το οποίο μας εξάντλησε. Είναι φυσιολογικό να εμφανίζεται η κούραση στα τελευταία λεπτά, αλλά εκεί είναι που φαίνεται ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε την κούραση και να πάρουμε τη νίκη.

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός στην Κρήτη: "Αν τα φορτώσουμε όλα στην τύχη, τότε σε αυτήν θα πρέπει να αποδώσουμε και όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά. Ουσιαστικά η νίκη έρχεται από έναν συνδυασμό όλων αυτών που οι παίκτες δίνουν στο παιχνίδι και όχι από τον παράγοντα τύχη".

Για τη θέση που αγωνίστηκε στο Παγκρήτιο: "Μου αρέσει να παίζω σε οποιαδήποτε θέση, αρκεί να βοηθάω την ομάδα. Ο προπονητής έκρινε ότι έπρεπε να παίξω σε εκείνη τη θέση και ότι βάσει τακτικής θα είχα καλύτερο ρόλο. Χαίρομαι που κατάφερα να βοηθήσω και από εκεί".

Για την ασίστ στον Σαλπιγγίδη: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος όταν μπαίνει γκολ, είτε το σημειώνω εγώ, είτε έχω συμμετοχή, είτε όχι. Ασφαλώς και μου αρέσει να σκοράρω ή να βγάζω μία ασίστ. Αυτό ισχύει και για τον Σαλπιγγίδη, που του αρέσει και να μαρκάρει, αλλά απολαμβάνει και μία καλή ασίστ".

Για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ: "Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι θα αγωνιστούμε στην Τούμπα, μπροστά στους φιλάθλους μας. Στόχος μας είναι η πρόκριση και μπορούμε να τα καταφέρουμε, αφού θα αγωνιστούμε με όλα τα όπλα μας. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μπορούν να δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορεί να δώσει σε έναν παίκτη, είναι η ευκαιρία να συμμετέχει σε μία τέτοια διοργάνωση και να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια, με τόσο μεγάλες ομάδες".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/xaroumenos_na_vohthaw_ton_paok_na_nikaei.614236.html

ive4

• Guest
« Reply #950 on: November 01, 2010, 23:09:34 »
Απορώ ποιος διαβάζει τις συνεντέυξεις των παικτών. Όλοι λένε τα ίδια κλισέ. Ξέρουμε τις απαντήσεις από πριν.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #951 on: November 01, 2010, 23:29:58 »
Τι άλλο πρέπει να κάνεις παιχταρά μου για να καταλάβει κάποιος ότι είσαι το δεκάρι που δεν είχαμε ποτέ; Γαμώ τα συστήματα με τις γραμμές και τον έναν μαλάκα μπροστά γαμώ

Κι εγώ τον γουστάρω να παίζει πίσω από τους δύο επιθετικούς (Μούσλι και όποιος άλλος). Έτσι ελευθερώνει και θέση αριστερά για τον Κριστιάνο και με τον Ελ Ζαρ δεξιά γινόμαστε τούρμπο.

4-4-2 κλασικό με ρόμβο: Βιτόλο-Βιερίνια-Ελ Ζαρ-Κριστιάνο

Athinaios--4

• Guest
« Reply #952 on: November 02, 2010, 00:20:45 »
Πολύ καλό το σύστημα φίλε αλλά ξεχνάς κάτι. Ο Γκαρσία δε μπορεί να παίξει σε ρόμβο. Άρα??? Δε θα παίξει η ομάδα ρόμβο.
Και κάτι άλλο. Ούτε ο Ίβιτσ βγαίνει από την εντεκάδα βρέξει-χιονίσει.

Πέρα από την πλάκα, εγώ προτιμώ τον Βιερίνια δεξιά και τον Ζαρ αριστερά. Ο Κριστιάνο ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα.

apostolos

• Guest
« Reply #953 on: November 02, 2010, 11:33:44 »

Κι εγώ τον γουστάρω να παίζει πίσω από τους δύο επιθετικούς (Μούσλι και όποιος άλλος). Έτσι ελευθερώνει και θέση αριστερά για τον Κριστιάνο και με τον Ελ Ζαρ δεξιά γινόμαστε τούρμπο.

4-4-2 κλασικό με ρόμβο: Βιτόλο-Βιερίνια-Ελ Ζαρ-Κριστιάνο

Και μπροστά κοντός μούσλι? Εντάξει μπορεί και να έρθει ένα ασθενοφόρο στο πρώτο ημίχρονο να πάρει σηκωτό το Bιτολο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #954 on: November 02, 2010, 11:48:36 »
 :smiley4: :smiley4: :smiley4:

chiltsid

• Guest
« Reply #955 on: November 04, 2010, 23:47:30 »
Μπραβο ρε παικτουρα!ωραιο γκολακι καρφωσες παλι!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #956 on: November 05, 2010, 00:07:41 »
Αυτος εισαι Αντρε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #957 on: November 05, 2010, 00:26:55 »
Γαμησε σημερα το παλουκαρι. Ειδικα στο τελευταιο δεκαλεπτο που ολοι κλωτσουσαν οπου να ναι, ηταν ο μονος που ετρεχε, καλυπτε και κρατουσε μπαλα.
Αυτο το γκολ με κεφαλια σε στημενο το εχει κανει αρκετες φορες. Απορω πως δεν το εχουν παρει γραμμη οι αντιπαλοι προπονητες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #958 on: November 05, 2010, 00:44:22 »
Τώρα το είδα στην τηλεόραση...το κάρφωσε με το μάτι και γι'αυτό είχε πρόβλημα...σήμερα μου έφυγε η κατάθλιψη από τις τελευταίες εμφανίσεις σου...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #959 on: November 05, 2010, 01:20:38 »
Όποιος στήσει τον ΠΑΟΚ πάνω του θα είναι ο πρώτος μάγκας. Σμπαράλιασε μια ισπανική ομαδάρα μόνος του. Ότι και να συζητάμε μετά...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω