Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 102097 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nomercy4

• Guest
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #760 on: May 17, 2010, 11:20:02 »
ίσως να περιμένει τι θα γίνει με santos

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #761 on: May 17, 2010, 11:58:58 »

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/273735.html

"Επιθυμία μου είναι να τελειώσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή. Θα τα βάλουμε κάτω με τον ατζέντη μου και θα δούμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός για να προσθέσει: "Αν μείνω στον ΠΑΟΚ τον επόμενο χρόνο θα μάθω περισσότερα ελληνικά".

Κανω πως δεν το διαβασα....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #762 on: May 17, 2010, 12:08:43 »
Εχει προταση απο το εξωτερικο;

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #763 on: May 17, 2010, 12:11:18 »
Δεν είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι συμπαίχτες του τον αναφέρουν ως MVP και βαράνε καμπανάκι να μη πουληθεί, αλλά και σαν την περίπτωση με τον Σάντος να τον ρίξουν στο φιλότιμο να μείνει, τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #764 on: May 17, 2010, 12:17:50 »
O Ποδοσφαιριστής Adelino Freitas Vierinha  έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως την 30.06.2012.
Αμοίβεται με 856.598 ευρώ συν μπόνους.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του  είναι 15.000.000,00 evra....

Άν έχει πρόταση ο ατζέντης του, ας πληρωθεί το buy out του και ας πάει στην ευχή του Θεού. Μάλλον στο αεροπλάνο εμείς θα τον βάλουμε τον μικρό αλήτη...
Μη τρελαίνεστε.....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #765 on: May 17, 2010, 12:29:05 »
Άλλο ένα παιδί του μάνατζέρ του. Στο καλό και να μας γράφεις. Άντε και γαμήσου που θα παίξεις με τον ΠΑΟΚ μας.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #766 on: May 17, 2010, 12:43:45 »
τι παθατα ρε πατε καλα??

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #767 on: May 17, 2010, 12:48:44 »
Ολα πωλούνται και όλα αγοράζονται.Καλή αυτή η ατάκα όταν ισχύουν και τα 2 μέρη.Στην περίπτωσή μας ισχύει μόνο το 'όλα πωλούνται'.

Ο ΠΑΟΚ πανω απ΄ολα
Αν ειναι για το καλό του ΠΑΟΚ ας τον 'σκοτώσουμε'.
Το καλό του ΠΑΟΚ το ξέρουν μόνο ο ζαγοράκης και ο βρύζας.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #768 on: May 17, 2010, 12:56:38 »
για να μην τρελαινεστε αδικα

Για τη δήλωσή του που μπέρδεψε τους φίλους του ΠΑΟΚ: "Αυτό που είπα είναι ότι έχω συμβόλαιο με την ομάδα, είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ, θέλω να συνεχίσω και να κατακτήσω τίτλους, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρει κανείς το τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και μόνο αν υπάρξει στο μέλλον μια οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για την ομάδα θα τη συζητήσουμε".

Για την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Άρη: "Θέλουμε να τελειώσουμε με καλό αποτέλεσμα και για τους φιλάθλους μας καθώς η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει και θέλουμε να είναι καλή".

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα του Φερνάντο Σάντος: "Δεν με απασχολεί με τη βαριά έννοια της λέξης αλλά θα λυπηθώ αν φύγει γιατί είναι αυτός που είδε την αξία μου, πίστεψε σε μένα και τις ικανότητες μου, δούλεψε μαζί μου και δεν θα το ξεχάσω αυτό. Αυτός όμως ξέρει καλύτερα από όλους τι θα κάνει τόσο για το καλό το δικό του όσο και της ομάδας".

Για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας: "Ήταν όνειρο μου να μπορέσω να συμμετάσχω στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα των αντρών και περιμένω να το πραγματοποιήσω στο μέλλον. Θα συνεχίσω όσο περισσότερο μπορώ για να το πετύχω. Εύχομαι καλή επιτυχία τόσο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μου όσο και στην εθνική ομάδα της Ελλάδας
http://www.sport24.gr/html/ent/923/ent.361923.asp
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #769 on: May 17, 2010, 13:05:15 »
παίρνει η πόρτο κάποιο ποσοστό απο πιθανή πώληση του?Και εαν ναι πόσο?

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #770 on: May 17, 2010, 13:06:48 »
πρεπει να ειναι 30%

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #771 on: May 17, 2010, 13:26:16 »
30% περνει και αν ειναι να παρουμε τα λ7 της ρητρας δεν μας χαλαει πιστευω
πολυ καλος ο αλανακος  αλλα... ετσι ειναι η ζωη :-\
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

makptol

• Guest
« Reply #772 on: May 17, 2010, 13:27:48 »
Ολα πωλούνται και όλα αγοράζονται.Καλή αυτή η ατάκα όταν ισχύουν και τα 2 μέρη.Στην περίπτωσή μας ισχύει μόνο το 'όλα πωλούνται'.

Ο ΠΑΟΚ πανω απ΄ολα
Αν ειναι για το καλό του ΠΑΟΚ ας τον 'σκοτώσουμε'.
Το καλό του ΠΑΟΚ το ξέρουν μόνο ο ζαγοράκης και ο βρύζας.

ναι τους αποτυχημενους ακους εκει να πουλησουν μελισση και χριστοδουλοπουλο ..... :) :)

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #773 on: May 17, 2010, 14:27:30 »
 :prosk:

bagos1

• Guest
« Reply #774 on: May 19, 2010, 23:57:40 »
οπου και να παιξει διαπρεπει μπραβο του για εμενα σημερα ο μονος αξιοπρεπης

zagorakis

• Guest
« Reply #775 on: May 20, 2010, 00:23:19 »
Βιεϊρίνια: "Σάντος, σε ευχαριστώ"

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Φερνάντο Σάντος, ενώ μίλησε και για το θέμα του νέου προπονητή

Μπορεί να μην ξεχώρισε στον αγώνα με τον Άρη την Τετάρτη (19/5), αλλά για ακόμη έναν αγώνα προσπάθησε για το καλύτερο. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα του "Κλ. Βικελίδης" αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν, στο θέμα του νέου προπονητή, αλλά και στον Φερνάντο Σάντος.

Για τον Φερνάντο Σάντος: "Θα θελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φερνάντο Σάντος. Με πίστεψε. Μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και είχε πολύ υπομονή μαζί μου και με βοήθησε πολύ να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Τον ευχαριστώ πολύ."

Για τον νέο προπονητή: "Περιμένουμε την απόφαση τη διοίκησης για τον νέο προπονητή. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της και είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας."

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν και το Τσάμπιονς Λιγκ: "Στόχος είναι να συνεχίσουμε την καλή δουλειά ώστε να μπορέσουμςε να κάνουμε καλύτερη σεζόν. Είναι μεγάλη πρόκληση, για εμάς το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό αποτελεί κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους μας."

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/vieirinia_santos_se_eyxaristw.157173.html

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #776 on: May 20, 2010, 00:26:38 »
παιχταρα αν εδινες και την πασα σημερα το αποτελεσμα θα ηταν αλλο!!!

σε γουσταρουμε ,συνεχισε την καλη δουλεια
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

giannis80

• Guest
« Reply #777 on: May 30, 2010, 13:00:50 »
Αυτό το ''αισθάνεται ανασφάλεια ο  βιερίνια'' μετά και τη φυγή του σέρτζιο που διάβασα σήμερα, είναι μέγιστη παπαριά. Τι είναι ρε?Καμιά αγάμητη γκόμενα και αισθάνεται ανασφαλής? Καλά ρε πούστη μου, σε βλάκες νομίζουν οτι απευθύνονται. Δηλαδή, η ποιότητα και το πως θα παίζει ο βιερίνια, εξαρτάται από την παρουσία του κονσεισάο? Διοίκηση, ΜΜΕ, συμπαίκτες του, και λαός πιστεύον στην αξία του. Τι ανασφάλεια και παπαριές.

apostolos

• Guest
« Reply #778 on: May 30, 2010, 13:13:31 »
Μα μην τσιμπάς ρε κάτσε διάβασε το άρθρο να δεις πως το γράφουνε. Λογικά λέει θα αισθάνεται ανασφάλεια, γίνανε και ψυχαναλυτές οι αμόρφωτοι τώρα, ε ρε μάπες που θέλετε πουσταριά....

Εν τω μεταξύ, η αποχώρηση των Φερνάντο Σάντος και Σέρτζιο Κονσεϊσάο μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων ενδεχομένως να προκάλεσε ανασφάλεια στον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει χαρακτηρίσει ίνδαλμά του τον Κονσεϊσάο και άνθρωπο που τον... ανέστησε τον Σάντος, αλλά οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ τον έχουν διαβεβαιώσει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τίποτα.

http://www.sport-fm.gr/article/275800

Του γαμάς το σπίτι αυτουνού που το γράψε η όχι μετά?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #779 on: May 30, 2010, 13:25:45 »
Εχει τον λογο του, για να το γραφει...
Πρεπει οπωσδηποτε αυτος ο παικτης να παει σε γαυρο,βαζελο. ::)