Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 102150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #540 on: December 10, 2009, 13:46:07 »
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου και της συνεργασίας της με τον Adelino André Freitas Vieirinha έως το καλοκαίρι του 2013.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14LS1EN35&extLang=

H μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Αληταρά, δώσε μας έναν ακόμη χρόνο εμετούς στα κόρνερ και εμείς θα ερχόμαστε στο στάδιο 100.000 θέσεων που θα παίζεις κάποια στιγμή....

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #541 on: December 10, 2009, 13:51:41 »
για 3,5 χρονια ακομα θα βλεπουμε και καμια τριπλα.......
παιχτουρα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #542 on: December 10, 2009, 14:58:13 »
...και εμείς
 θα ερχόμαστε στο στάδιο 100.000 θέσεων που θα παίζεις κάποια στιγμή....
Στάδιο 100.000 μόνο στην Τούμπα. Ή στην Έκθεση.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #543 on: December 10, 2009, 15:09:35 »
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #544 on: December 10, 2009, 15:21:24 »
αυτό το παιδί πραγματικά αξίζει ίσως περισσότερο από όλους τους άλλους παίκτες την στήριξη και την αγάπη μας, γιατί δεχόμενος να βάλει ρήτρα 15 εκατομύρια ενώ παίρνει δεν παίρνει 350 χιλιάρικα δείχνει πόσο αφοσιωμένος είναι στην ομαδα. Και υπέγραψε μάλιστα εν καιρώ που είναι στο τοπ του και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Αν αγοράσω φανέλα αυτή θα έχει το όνομα αυτού του τσάκαλου. Υγεία ευχομαι στον παικταρά και το καλοκαίρι να βρεθεί εκεί που αξίζει, δηλαδή στο μουντιάλ με την πορτογαλία.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #545 on: December 10, 2009, 15:35:53 »
Διαβάστε πρωτοσέλιδο της γάτας πως λέγετε.. δεν παλεύονται τα άτομα.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

zagorakis

• Guest
« Reply #546 on: December 10, 2009, 16:32:36 »
Âéåéñßíá: «ÈÝëù íá õðåñáóðßæïìáé ôçí öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ»

Ï Áíôåëßíï Âéåéñßíá ìßëçóå óôï «Áèëçôéêü Metropolis» ãéá ôçí áíáíÝùóç ôçò óõíåñãáóßáò ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ ìÝ÷ñé ôï 2013 êáé áñ÷éêÜ ôüíéóå: «Åßìáé ðïëý ÷áñïýìåíïò, ï ÐÁÏÊ åêôéìÜåé ôçí äïõëåéÜ ðïõ êÜíù. Åßíáé Ýíá óçìáíôéêü âÞìá áõôü ôï íÝï óõìâüëáéï êáé óôü÷ïò íá óõíå÷ßóù ôçí êáëÞ äïõëåéÜ ðïõ êÜíù ìå ôçí ïìÜäá» êáé óõìðëÞñùóå: «Ç ðåñóéíÞ ÷ñïíéÜ Þôáí Üôõ÷ç, Þìïõí åêôüò ãéá ìåãÜëï äéÜóôçìá. ÖÝôïò åßíáé äéáöïñåôéêÜ, ï êüóìïò ðñÝðåé íá ðåñéìÝíåé áðü ìÝíá ðåñéóóüôåñç äïõëåéÜ, èá ðáñáìåßíù óôçí ßäéá… ñüôá êáé èá ðñïóðáèÞóù ãéá ôï êáëýôåñï þóôå íá åêðëçñþóåé ç ïìÜäá ôïõò óôü÷ïõò ôçò».
Ãéá ôïí ßäéï ìåôÜ ôï íÝï óõìâüëáéï åßðå: «Ïé õðï÷ñåþóåéò ìïõ åßíáé ïé ßäéåò, íá õðåñáóðßæïìáé ôçí öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ. ¼óïí áöïñÜ ôçí ñÞôñá, ï ÐÁÏÊ Ýêáíå ôï óùóôü, äåß÷íåé üôé èÝëåé íá ìå êñáôÞóåé êáé áí ìßá ïìÜäá ìå èÝëåé èá ðñÝðåé íá äþóåé ôï óõãêåêñéìÝíï ðïóü êÜôé êáëü ãéá ôïí óýëëïãï».
Ï ÐïñôïãÜëïò óõíÝ÷éóå ãéá ôïí Üíèñùðï ðïõ Ýðáéîå ñüëï ãéá íá ìåßíåé óôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ: «Äåí åßíáé ìüíï ï ÓÝñôæéï ÊïíóåéóÜï, áëëÜ üëïé ïé Üíèñùðïé ìÝóá óôïí ÐÁÏÊ. Ðéóôåýù üôé ç äïõëåéÜ ìïõ Ý÷åé áíôßêôõðï óå üëç ôçí ïìÜäá, êáé èá óõíå÷ßóù ãéá ôï êáëýôåñï. ¹èåëá íá ìåßíù óôïí ÐÁÏÊ. ÖõóéêÜ êáé åßìáé åõôõ÷éóìÝíïò, áí äåí Þìïõí äåí èá õðÝãñáöá ôï íÝï óõìâüëáéï. ÈÝëù íá óõíå÷ßóù ôçí óêëçñÞ äïõëåéÜ êáé èá ðñïóðáèÞóù íá ãßíù êáëýôåñïò».
Ãéá ôïí áãþíá ìå ôçí ÊáâÜëá ôüíéóå: «Èá åßíáé Ýíá äýóêïëï ðáé÷íßäéá, üëá åßíáé äýóêïëá ãéáôß õðÜñ÷åé ç ðßåóç ãéá ôïõò ôñåéò âáèìïýò. Óå êÜèå ðáé÷íßäé ìðáßíïõìå ãéá íá êåñäßóïõìå».
¼óïí áöïñÜ ôïí ÊñéóôéÜíï, ôï íÝï ìåôáãñáöéêü áðüêôçìá ôïõ ÐÁÏÊ õðïãñÜììéóå: «Ãíùñßæù ôïí ÊñéóôéÜíï, ôïí Ý÷ù áíôéìåôùðßóåé ùò áíôßðáëï êáé åßíáé Ýíáò åîáéñåôéêüò ðáßêôçò ðïõ ìðïñåß íá âïçèÞóåé ôïí ÐÁÏÊ íá ðåôý÷åé ôïõò óôü÷ïõò ôïõ. Íáé Ý÷åé êáëü áñéóôåñü óïõô êáé êÜèåôç ðÜóá. Ãåíéêüôåñá åßíáé Ýíáò ðáßêôçò ðïõ Ý÷åé ôÝôïéá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ðïõ ôáéñéÜæïõí óôïí ÐÁÏÊ ãéá íá ôïí âïçèÞóåé».

http://www.metrosport.gr/tora-zontana-sto-athlitiko-metropolis-o-viirinia

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #547 on: December 10, 2009, 16:49:49 »
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου και της συνεργασίας της με τον Adelino André Freitas Vieirinha έως το καλοκαίρι του 2013.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14LS1EN35&extLang=

:lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :devil: :tsigaro: :tsigaro: :05a: :05a: :05a: :05a: :proskino: :proskino: :proskino: :proskino: :proskino: :proskino: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :spray: :b191: :spray: :04a: :04a: :04a: :04a: :b191: :spray: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .-

ΜΙΚΡΕ... ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ. ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #548 on: December 11, 2009, 22:00:11 »
http://www.sport24.gr/html/ent/579/ent.332579.asp

ΠΑΟΚ
Βιεϊρίνια: "Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟΚ"

Δημοσίευση: 11 Δεκεμβρίου 2009 21:46

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μίλησε στον sport103 FM για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Κριστιάνο Μοράες, τον προσωπικό του στόχο για γκολ στην φετινή χρονιά και όχι μόνο.

Για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου είπε: "Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος. Την περασμένη χρονιά είχα κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και χρειάστηκα κάποιο χρόνο για να επανέλθω. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας με στήριξαν και με βοήθησαν. Αυτοί οι άνθρωποι πίστεψαν και θα τα δώσω όλα για αυτούς. Πλέον θέλω να συνεχίσω για αρκετά χρόνια κερδίζοντας κάποιους τίτλους με τον ΠΑΟΚ".

Για την έναρξη των συζητήσεων για το νέο του συμβόλαιο και τον ίδιο τόνισε: "Όταν με ενημέρωσαν ότι θέλουν να επεκτείνω το συμβόλαιο μου ένοιωσα χαρούμενος, γιατί αυτή οι άνθρωποι πιστεύουν σε έμενα και την ποιότητα μου. Αυτό είναι καλό καθώς το περασμένο καλοκαίρι έκαναν αγώνα για να μείνω στην ομάδα.

Γι' αυτά τα πρόσωπα δουλεύω κάθε μέρα για να βοηθήσω την ομάδα, αυτά τα πρόσωπα που έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω. Γνωρίζω τις δυνατότητες μου και την ποιότητα μου και δουλεύω κάθε μέρα ώστε να βοηθάω την ομάδα. Μέχρι τώρα βοήθησα την ομάδα μου, πέτυχα κάποια γκολ αλλά το ότι υπέγραψα νέο συμβόλαιο δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω την προσπάθεια ώστε να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου βοηθώντας την ομάδα μου".

Για την αποδέσμευσή του από την Πόρτο και τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής το περασμένο καλοκαίρι δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από την απόφαση μου να πιέσω την Πόρτο ώστε να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Γνώριζα ότι στην Πόρτο δεν θα έχω τις ευκαιρίες να παίξω και για αυτό το λόγο αναζήτησα κάποια ομάδα που θα μου έδινε αυτή την ευκαιρία. Αυτά τα οποία έζησα την προηγούμενη χρονιά με τον ΠΑΟΚ, με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Το ίδιο και η γνωριμία μου με τους κ.κ. Βρύζα, Σάντος και Κονσεισάο οι οποίοι πιστεύουν σε εμένα. Επαναλαμβάνω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόφαση που πήρα το καλοκαίρι".

Σε ερώτηση για το πόσα γκολ πιστεύει ότι θα σημειώσει στην φετινή χρονιά είπε: "Το να πω πόσα γκολ θέλω να πετύχω είναι δύσκολο. Δεν μπαίνω στο παιχνίδι με το μυαλό μου στο γκολ, αλλά να βοηθήσω την ομάδα. Αν πετύχω ένα γκολ είναι καλό αλλά αν δώσω μια πάσα σε έναν φίλο μου και αυτός βάλει κάποιο γκολ για να νικήσει η ομάδα είναι ακόμη καλύτερο. Έχω πετύχει τέσσερα γκολ και ελπίζω να βάλω και κάποια ακόμη, αλλά η δουλειά μου είναι να δίνω την μπάλα σε ένα σέντερ φορ ώστε να πετύχει αυτός το γκολ. Ωστόσο αν μέχρι το τέλος της σεζόν πετύχω δέκα γκολ, θα είμαι χαρούμενος".

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: "Όταν αρχίσαμε είχαμε ως στόχο να είμαστε στην τριάδα. Έχουμε την ποιότητα και δουλεύουμε κάθε εβδομάδα ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για α φτάσουμε στη δεύτερη θέση. Αυτό είναι δύσκολο καθώς οι δύο πρωτοπόροι έχουν καλές ομάδες και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο εμείς έχουμε την ποιότητα και ελπίζω να πετύχουμε αυτό που κάναμε και στην περσινή σεζόν τερματίζοντας στη δεύτερη θέση".

Για το αν αισθάνεται ΠΑΟΚτσης απάντησε θετικά ενώ σε ερώτηση για τον ήχο που έχει στο κινητό του απάντησε: "Στο κινητό μου έχω τον ήχο που έχει όλος ο κόσμος το... ωωω ΠΑΟΚάρα", κι όσο για την ατμόσφαιρα του γηπέδου της Τούμπας σχολίασε: "Για εμένα, το έχω ξαναπεί δεν έχω παίξει σε άλλο γήπεδο με την ατμόσφαιρα της Τούμπας και είναι σίγουρο ότι και οι άλλοι ποδοσφαιριστές θα θέλουν να αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο".

Ο Δον το ένα, ο δον το άλλο, αλλά το κλίμα στην ομάδα φυσάει. Να τα λέμε όλα.

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #549 on: December 13, 2009, 21:57:13 »
http://www.sport24.gr/html/ent/579/ent.332579.asp

ΠΑΟΚ
Βιεϊρίνια: "Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟΚ"

Δημοσίευση: 11 Δεκεμβρίου 2009 21:46
........ Αν πετύχω ένα γκολ είναι καλό αλλά αν δώσω μια πάσα σε έναν φίλο μου και αυτός βάλει κάποιο γκολ για να νικήσει η ομάδα είναι ακόμη καλύτερο. Έχω πετύχει τέσσερα γκολ και ελπίζω να βάλω και κάποια ακόμη, αλλά η δουλειά μου είναι να δίνω την μπάλα σε ένα σέντερ φορ ώστε να πετύχει αυτός το γκολ.

Φαίνεται σήμερα δεν έπαιζε κανένας φίλος του ???. Σε πολλές περιπτώσεις επέλεγε να τελειώσει τις φάσεις με σουτ εκτος περιοχής ενώ ειχε και άλλες επιλογές και οταν δεν το έκανε η επιλογή του ήταν η χειρότερη. π.χ. σε μια φάση έχει τον Ιβιτσ αριστερά του και προσ το κέντρο και τέρμα πλάγια δεξιά τον Αραμπατζή και επιλέγει  το δεύτερο. Στο 30' έχει τον Ιβιτς να μπαινει σαν ΣΦ στην περιοχή σε ένα τεράστιο κενο στην άμυνα της Καβάλας, έχει κάνει ο ίδιος φανταστική ενέργεια να τραβήξει δύο παίκτες και στην ουσια συμβάλλει να δημιουργηθεί αυτό το κενό και τελικά προτιμά να σουτάρει αντι το σιγουρο τετ-α-τετ στον Ιβιτς. Με τον Αραμπατζή έπαιξε αρκετά απο δεξιά αλλα οι περισσότερες πάσες ήταν σε λάθος χρόνο μεταξύ τους και δεν έφταιγε μονο ο Αραμπατζης σε αυτό.

Το παληκάρι  ειναι ότι πιο ποιοτικό υπαρχει στην ομάδα αλλα σήμερα στο θέμα "καθαρό μυαλό" ήταν μάλλον σε κακή μέρα όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτό. Το τετ α τετ που έχασε δεν το εξετάζω γιατι ειναι μαυρο κοκκινο ρουλετα αυτες οι φάσεις ιδιως σε πρωτο χρονο.

παμε γερά παικταρά και βάλε 2 στον Εργοτέλη.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #550 on: December 14, 2009, 05:23:55 »
15 και λιγα τον βαλανε για ρητρα...οταν μαθει να αξιοποιει και τους συμπαιχτες του βλεποντας τους κενους χωρους και οχι μονο την εστια για να σουταρει.. βλεπω να ανεβαινει και αλλο η τιμη..

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #551 on: December 14, 2009, 09:31:27 »
δεν ηταν καθολου ατομιστης. μαλιστα ενω θα μπορουσε να ειχε τελειωσει μια φαση δικη του στο 1ο ημιχ. την εκανε πασα στον σακη που μπερδευτηκε.θα παρει και ενεργειες μονος του. πως θα γινςει δλδ?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #552 on: December 14, 2009, 10:07:45 »
Συμφωνω με bane.
Και θα προτιμουσα να μην την δινει καθολου... Που να την δωσει αλλωστε...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #553 on: December 14, 2009, 11:35:10 »
Χτες δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Έχασε κάποια κοντρόλ που όπως μας έχει συνηθίσει δεν τα χάνει, ενώ έκανε και αρκετές λάθος πάσες. Πάλι καλός ήταν, αλλά όχι σούπερ, ως συνήθως. Μέσες άκρες συμφωνώ με τον wivenhoe.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #554 on: December 23, 2009, 10:38:30 »
αν και ημουν αναμεσα σ αυτον και τον γκαρσια,τελικα πιστευω οτι ο adelino ειναι ο mvp του α γυρου για την ομαδα μας.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #555 on: January 02, 2010, 22:29:32 »
Βιεϊρίνια: "Δικέφαλος μέχρι το τέλος"!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για τον ΠΑΟΚ, το συμβόλαιο του και τους οπαδούς του δικέφαλου του βορρά, τους οποίου χαρακτήρισε ως τους καλύτερους στον κόσμο!

Ο Ποροτγάλος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα Real Sports για την φετινή του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την φετινή αγωνιστική του παρουσία είπε:

"Δεν υπάρχουν μυστικά στην επιτυχία, παρά μόνο η σκληρή δουλειά. Απλά πέρυσι. λόγω του σοβαρού τραυματισμού, έπαιξα μόνο έξι μήνες και δεν δούλεψα όπως θα ήθελα. Φέτος είμαι υγιής και νιώθω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση".

Για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του είπε:

"Για εμένα είναι το ίδιο από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αντεπεξέρχομαι στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μου και πρέπει να παίζω όσο καλύτερα μπορώ".

Για την ρήτρα των 15 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο του είπε:

"Δεν ασχολούμε με το θέμα της ρήτρας γιατί θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου, το καλοκαίρι του 2013. Στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα. Επαγγελματικά, μόνο ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο μυαλό μου.

Άλλωστε απ' όσο γνωρίζω ούτε η διοίκηση θέλει να με παραχωρήσει. γι' αυτό και έβαλε τη ρήτρα στα 15 εκ. ευρώ".

"Ποτέ σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ"

Για τις φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, είπε:

"Δεν γνωρίζω ότι έχει γραφτεί κάτι τέτοιο. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πάντως ότι δεν με έχει πλησιάσει κανείς, αλλά ακόμα και αν αυτό γίνει δεν με νοιάζει καθόλου. Πιστέψτε με, δεν έχω λόγω να φύγω από τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να συμβεί έπειτα από μερικά χρόνια".

Για το μέλλον του είπε:

"Είμαι άνθρωπος που σκέφτεται το παρόν και καταπιάνομαι με αυτό. Η προσοχή μου είναι στους στόχους της ομάδας και συγκεκριμένα στο Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη. Το σίγουρο είναι ότι ο μεγάλος στόχος είναι να γίνω κάποια στιγμής αναγνωρίσιμος στην Ευρώπη και μακάρι αυτό να συμβεί με τον ΠΑΟΚ".

"Καλύτεροι στον κόσμο οι φίλοι του ΠΑΟΚ"!

Για τον κόσμο τόνισε:

"Χωρίς καμία δόση υπερβολής, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι του κόσμου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα αγωνιζόμουν σε τέτοια έδρα, όπως είναι η Τούμπα. η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και πραγματικά δίνει δύναμη σε εμένα, στους συμπαίκτες μου και την διοίκηση.

Ειδικά στην Καβάλα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν μοναδικό συναίσθημα όταν βγήκα για ζέσταμα και αντίκρισα περίπου 9.000 οπαδούς. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το ματς για να τους δώσουμε χαρά".

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είπε:

"Βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Δεν το συγκρίνω με τα προηγμένα πρωταθλήματα όπως το αγγλικό και το ισπανικό, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από πολλά άλλα. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και υπάρχουν παιχνίδια με πλούσιο θέαμα και αρκετές συγκινήσεις".

Για τον ποιοι θα ήθελε συμπαίκτη από την Ελλάδα είπε:

"Αναμφισβήτητα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές σε άλλες ομάδες όπως στον Ολυμπιακό. Εγώ όμως είμαι εντυπωσιασμένος από τους συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ και δεν υα ήθελα να έχω άλλους,. Πραγματικά γίνεται εξαιρετική δουλειά με τον Φερνάντο Σάντος σε καθημερινή βάση και γι' αυτό το λέω.

Έχουμε πολύ καλές μονάδες σε όλες τις θέσεις και οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ σίγουρα μπορούν να παίξουν στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας".

"Δεν κερδίζουμε στην Αθήνα για εξωγενείς παράγοντες"

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει της ομάδες της πρωτεύουσας τόνισε:

"Η γνώμη μου είναι ότι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν είναι καλύτεροι από εμάς. Είμαστε μια αξιόλογη ομάδα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο.

Σίγουρα όμως και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη που κάνουμε και να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί, ούτως ώστε να κερδίζουμε κάτω από όλες τις συνθήκες".

http://www.sport24.gr/html/ent/859/ent.335859.asp

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #556 on: January 05, 2010, 09:33:51 »
http://www.sport-fm.gr/article/211644

Âéåúñßíéá ÷ôýðçóå…

Ôïí Âéåúñßíéá ðÞãå íá ðÜñåé áðü ôïí ÐÁÏÊ ï Ïëõìðéáêüò! Áõôü ôïí êõíçãü Þèåëå áðü ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá ï Ïëõìðéáêüò, áëëÜ…Üñãçóå. ¼ôáí ôï áðïöÜóéóå íá ÷ôõðÞóåé äõíáôÜ ôçí õðüèåóç, ï ÐÁÏÊ åß÷å ðñïëÜâåé êáé åß÷å áíáíåþóåé ôï óõìâüëáéï ôïõ ÐïñôïãÜëïõ êáëïý åðéèåôéêïý, ðïõ Ý÷åé äõíáôüôçôá íá ðáßîåé êáé äåîéÜ êé áñéóôåñÜ êáé óå ñüëï äåýôåñïõ öïñ.

Óå êáëÞ çëéêßá, óôá 23 ÷ñüíéá ôïõ, ï Âéåúñßíéá èá ìðïñïýóå íá äþóåé ëýóåéò óôïí Ïëõìðéáêü, áëëÜ ï ÐÁÏÊ ðñüëáâå, ôïõ Ýêáíå óõìâüëáéï ìå ìåãÜëç ñÞôñá êáé ôþñá ãéá íá áðïêôçèåß, èá ðñÝðåé ï Ïëõìðéáêüò íá äþóåé ìßá ðåñéïõóßá óôïí ÐÁÏÊ, ìå ôïí ïðïßï Üëëùóôå ïé «åñõèñüëåõêïé» äåí èÝëïõí íá ÷áëÜóïõí ôéò êáñäéÝò ôïõò ãéá Ýíá ðáßêôç.

ÔÝëïò ðÜíôùí, ï Ïëõìðéáêüò áõôÞ ôçí óôéãìÞ Ý÷åé íá óôçñé÷èåß óôïõò Þäç õðÜñ÷ïíôåò ðáßêôåò ôïõ. Êé Ýíáò áðü áõôïýò äåß÷íåé óå ðïëý êáëÞ êáôÜóôáóç óôéò ðñïðïíÞóåéò. Óôïí Íôéüãï áíáöÝñïìáé. Ï ÂñáæéëéÜíïò ãõñíÜåé áýñéï óôçí åíäåêÜäá ôïõ Ïëõìðéáêïý, ãéá ðñþôç öïñÜ ìåôÜ ôïí óïâáñü ôñáõìáôéóìü ôïõ ðïõ ôïí êñÜôçóå Ýîù ôñåéò ìÞíåò êáé áí êñßíù áðü ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôéò ðñïðïíÞóåéò êáèçìåñéíÜ óôï ÑÝíôç, ç ïìÜäá ìðïñåß íá âáóßæåôáé ðÜíù ôïõ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #557 on: January 05, 2010, 10:11:40 »
Νικολακοπουλος ε? ΜΟΥΥΥΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ που θες και βειρινια μωρη ποντικομαμη!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #558 on: January 05, 2010, 10:22:15 »
Βιειρινια δυσκολα γαυρακο. Κανενα Μπαλαφα αμα θες, μπορει να τη βρουμε την ακρη. Εχει και εκπτωσεις σε λιγες μερες  ;D  ;D  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #559 on: January 05, 2010, 10:29:13 »
χτύπησε ... γιατί έπεσε από το κρεβάτι και ξύπνησε...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...