Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 102070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #280 on: July 10, 2009, 01:54:06 »
Τώρα μένει το 10αράκι  ;) ....

Δεν αργεί κι αυτό, ήδη έχει βγει μια βρώμα που αν γίνει κάνα τρελό και βγει πραγματικότητα, αρχίστε το χτίσιμο της νέας Τούμπας από τώρα...

jmjyiannis

• Guest
« Reply #281 on: July 10, 2009, 01:57:01 »
αδελφε δεν τα πετανε ετσι αυτα... τι τρελο? αν ξέρεις κατι πες το! τα χαπια του στομαχου μου τελειωσανε και δε μπορω και άλλες αγωνίες όπως του βιειρινια....γιατι λένε πως τον Μέσι δεν τον υπολογίζει στο ροστερ φέτος ο προπονητής του  :tsigaro:

apostolos

• Guest
« Reply #282 on: July 10, 2009, 02:01:36 »
Ειλικρινά δεν το ξέρω, αλλα αυτός που μου eipe για τη βρώμα είναι σοβαρός και έμπιστος και δεν το βρωμίζει το όνομα πουθενά μην τυχόν και χαλάσει. Και ακριβώς για αυτό τον πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ δυνατή μεταγραφή. Η έκφραση αρχίστε το χτίσιμο ήταν δικη του για αυτό την βάζω κι εγώ, θα πιέσω και μόλις μάθω υπόσχομαι ότι θα το γράψω όχι τώρα μαλακίες δε λέω, δεν κάνω... Sorry για το off topic...

northeagle_4

• Guest
« Reply #283 on: July 10, 2009, 02:10:58 »
Αντε να γινει επισημη η αποκτηση του αντελινο.Μεγαλη καψουρα ο μικρος ,αν και εναν ρεγκειρο για μπακ απ δεν θα μας χαλουσε  ;D
  Το δεκαρακι(σε μας μαλλον θα παιζει κολλητα πισω απο μουσλι σαν 2ος επιθετικος μς οργανωτικες αποστολες) αποστολε μην το γρουσουζευεις,μακαρι να γινει εκει μια κινηση δεν με ενδιαφερει το ονομα αλλα να ειναι καλος παικτης.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #284 on: July 10, 2009, 03:37:15 »
Επιβεβαιωνω αποστολο.κατι βρωμαει. .ερχεται!η απολυτη μαγκια του σκυλου

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #285 on: July 10, 2009, 04:06:19 »
http://www.sport-fm.gr/article/184813

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μια και ο Ζήσης Βρύζας ήρθε τελικά σε συμφωνία με την Πόρτο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια, μια και οι «δράκοι» έδωσαν το «ΟΚ» όταν άκουσαν τον τεχνικό διευθυντή να τους προσφέρει 300.000 ευρώ, συν ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του Πορτογάλου άσου.

Για να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία, απομένει μόλις ένα έγγραφο, το οποίο οι ιθύνοντες του «δικεφάλου του βορρά» περιμένουν να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή. Έτσι, ο Βιεϊρίνια αναμένεται να πάρει και εκείνος το αεροπλάνο για την Ολλανδία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

300.000 + μικρο ποσοστο....

Αυτος ο Βρυζας ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!
ΖΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #286 on: July 10, 2009, 04:44:44 »
Πολύ σπουδαία κίνηση η παραμονή του Adelino. Παίκτης που πραγματικά τον πηγαίνω με χίλια και πιστεύω ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει στον ΠΑΟΚ.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #287 on: July 10, 2009, 09:43:13 »
....θα πιέσω και μόλις μάθω υπόσχομαι ότι θα το γράψω όχι τώρα μαλακίες δε λέω....

Αστο ρε συ Αποστολε, ουτε να τον πιεσεις τον ανθρωπα, ουτε να το μαθεις καν (γιατι αν το μαθεις θα μπεις στον πειρασμο να το πεις  ;)) ουτε να το γραψεις!
Οποτε βγαινει ενα ονομα δεν γινεται τιποτα...και καλοθελητες σ'αυτη την πολη εχει δοξα τω θεω πολλους που θα βαλουν το δαχτυλακι τους.
Ας γινει και ας το μαθουμε μεσα απο το σαιτ της ΠΑΕ!

(Εγω παντως δεσμευομαι να κατευω μια βολτα μεχρι τα πατρια εδαφη και να φερω ενα αγροτικο  βαριοπουλες και γκαζμαδες για ολους για τη δουλεια.... ;D)

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #288 on: July 10, 2009, 10:36:14 »
Επιτέλους!!!!! Το τυπάκι απο Πορτογαλία, ο δαίμονας της γραμμής με τ αρχιδάτα μπράτσα πίτα στα tatoo ανήκει σε μας.....
ΥΓΕΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ, ΥΓΕΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ CLUB ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ......
Ο Ζήσης σηκώνει μήνυση, μας κοροιδεύει ασύστολα εδώ κ 2 χρόνια....... ;D

Diego-4

• Guest
« Reply #289 on: July 10, 2009, 10:42:28 »
Άντε και ο Βιτόλος τώρα !!!!!

Ώρες ώρες σκέφτομαι αν αυτή η ομάδα είχε έδρα τον Πειραιά , τι θα σήκωνε φέτος !

Μεγάλε ΠΑΟΚ !

Diego-4

• Guest
« Reply #290 on: July 10, 2009, 10:52:43 »

Μπράβο ρε Σάντος!!!

Πάντως ρε συ Αλαμάνα , όταν η η γλώσσα προτρέχει του μυαλού , κάνει πολλούς να βγαίνουν κάρτα και να μασάνε τα λόγια τους κάτι τέτοιες ώρες !
Ο Σάντος που μέχρι πρίν 2 μέρες ήταν το κορόιδο της Πόρτο έτσι ?
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΩΡΑ , πάντα έτσι γίνεται !
Πλεόν το έχω καταλάβει οτι οι παπαγάλοι δεν θα σωπάσουν ποτέ !
Μπράβο ρε Σάντος και απο εμένα ....

bagos1

• Guest
« Reply #291 on: July 10, 2009, 10:53:47 »
.....
ΥΓΕΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ, ΥΓΕΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ CLUB ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ......

μα παίζει στο  κορυφαίο club του πλανήτη την ΠΑΟΚΑΡΑ μας

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #292 on: July 10, 2009, 11:34:31 »
Επιβεβαιωνω αποστολο.κατι βρωμαει. .ερχεται!η απολυτη μαγκια του σκυλου
Εγώ πάντως έκανα μπάνιο... 8)

Κατά τ'άλλα..
Καλώς ήρθες παιχταρα στην μεγαλύτερη ομάδα του ηλιακού μας συστήματος, κοίτα να παίξεις την μπάλα της ζωής σου γιατί θα σε μπιπ εμείς οπαδοί σου και άλλα τέτοια ωραία.. ;D
Welcome!
ΑΡχίΔια

veron

• Guest
« Reply #293 on: July 10, 2009, 12:10:31 »

Μπράβο ρε Σάντος!!!

Πάντως ρε συ Αλαμάνα , όταν η η γλώσσα προτρέχει του μυαλού , κάνει πολλούς να βγαίνουν κάρτα και να μασάνε τα λόγια τους κάτι τέτοιες ώρες !
Ο Σάντος που μέχρι πρίν 2 μέρες ήταν το κορόιδο της Πόρτο έτσι ?
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΩΡΑ , πάντα έτσι γίνεται !
Πλεόν το έχω καταλάβει οτι οι παπαγάλοι δεν θα σωπάσουν ποτέ !
Μπράβο ρε Σάντος και απο εμένα ....

Ε αλλοιμονο θα το εβαλε το χερακι του και ο Πορτογάλος ε; ε; Ψιλά γράμματα όμως..
Εκτος και αν ο Βρυζας εχει γινει κολλητους και με τους ανθρώπους της Πορτο

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #294 on: July 10, 2009, 12:18:27 »
ετσι το πουλεν μου...γερος κ δυνατος κ πολλες κλωτσιες στο βιτολο(αν ερθει).

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #295 on: July 10, 2009, 13:46:32 »
Αυτο ειναι το ΜΠΑΜ και το ΜΠΟΥΜ ηταν η αγορα του Σορλεν. Απο εδω και περα οτι ερθει (αν ερθει) καλοδεχουμενο ειναι. Μιλαμε για τρελη πληροτητα το ροστερ...

Α ΡΕ ΖΗΣΗ... Α ΡΕ ΖΗΣΗ!  :headbang:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #296 on: July 10, 2009, 16:25:29 »
ετσι το πουλεν μου...γερος κ δυνατος κ πολλες κλωτσιες στο βιτολο(αν ερθει).

Οταν ερθει κι ο Βιτολαρος κολληταρια τους βλεπω αυτους τους 2...

Αντελινο παικταρα μου ευχομαι και πιστευω οτι θα χαζεψεις ακομα περισσοτερο τον κοσμο με την ταλενταρα σου...
Γερος δυνατος και υγειης (πανω απ ολα) να ειναι και ειναι βεβαιο οτι θα δωσει στον ΠΑΟΚ μας παρα πολλα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

jmjyiannis

• Guest
« Reply #297 on: July 10, 2009, 17:30:32 »
ακουσα τωρα ράδιο και επιβεβαίνεται και στις προπονήσεις πλέον αυτό που λέγονταν σε σχέσι με το περσινό ρόστερ.
Θα γίνεται σκοτωμός για μια θέση όχι στην ενδεκάδα, αλλά στη δεκαοκτάδα!

και κάτι σημαντικό πολύ!!
Θα δείτε τώρα μπαράδα από τον Βερόν... που πέρσυ είχε ξεσκιστεί στα εννενηντάλεπτα...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #298 on: July 10, 2009, 23:10:30 »
κ@βλ@... παικτης :)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #299 on: July 11, 2009, 00:17:24 »
Μάλλον η καλύτερη μεταγραφή μας για φέτος...

Μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια που έβαλε προφανώς η διοίκηση έχουμε φτιάξει μία πλήρη ομάδα. Για βελτιώσεις υπάρχουν και άλλες μεταγραφικές περίοδοι.