Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 103619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LFPADRAM

• Guest
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #220 on: June 27, 2009, 18:16:16 »
«¸ôïéìïò ãéá ðåñéóóüôåñá»!

Áí äåí åß÷å ôñáõìáôéóôåß óßãïõñá èá Þôáí óå èÝóç íá äþóåé ðïëëÜ ðåñéóóüôåñá óôçí ðñþôç ôïõ ÷ñïíéÜ óôçí Ôïýìðá. Åêôüò óõãêëïíéóôéêïý áðñïüðôïõ, üìùò, ï Áíôåëßíï Âéåñßíéá èá Ý÷åé üëï ôïí ÷ñüíï ìðñïóôÜ ôïõ ãéá íá âïçèÞóåé ôïí ÐÁÏÊ, ìéáò êáé ï «äéêÝöáëïò» åßíáé ìéá áíÜóá áðü ôçí áðüêôçóç ôïõ! Ï ÐïñôïãÜëïò Üóïò ìéëþíôáò óôï gazzetta.gr åðéâåâáéþíåé ðùò õðÜñ÷ïõí èåôéêÜ íÝá óôçí ðåñßðôùóç ôïõ, õðïãñáììßæåé üôé èÝëåé íá ðáñáìåßíåé óôçí Ôïýìðá êáé õðüó÷åôáé óôïí êüóìï ôçò ïìÜäáò üôé «ìðïñþ íá äþóù ðåñéóóüôåñá».

- Ïé ðëçñïöïñßåò êÜíïõí ëüãï ðùò èá ðáñáìåßíåéò óôïí ÐÁÏÊ;

«Äåí õðÜñ÷åé êÜôé åðßóçìï, öõóéêÜ Ý÷ù ìÜèåé êÜðïéá ðñÜãìáôá, áëëÜ äåí ìïõ Ý÷ïõí ôïíßóåé áí ôåëéêþò èá ìåßíù óôïí ÐÁÏÊ êáé ôá åðüìåíá ÷ñüíéá»

- Ç åðéèõìßá óïõ ðïéá åßíáé; Èåò íá ìåßíåéò óôç Èåóóáëïíßêç;

«ÖõóéêÜ èÝëù íá ìåßíù. ÐÝñáóá ðïëý êáëÜ óôç Èåóóáëïíßêç, ïé Üíèñùðïé ôçò ïìÜäáò ìïõ óõìðåñéöÝñèçêáí ðïëý êáëÜ êÜôé ðïõ éêáíïðïéåß. Ï êüóìïò ìå óôÞñéîå, ôï åêôéìþ êáé èá Þèåëá íá óõíå÷ßóù ôçí êáñéÝñá ìïõ óôïí ÐÁÏÊ».

- ¹ôáí ìéá óåæüí ìå ôñáõìáôéóìïýò ãéá óÝíá. ÁéóèÜíåóáé üôé èåò íá äþóåéò êÜôé ðåñéóóüôåñï óôïí ÐÁÏÊ;

«ÂïÞèçóá üóï ìðïñïýóá, üìùò åßìáé óßãïõñïò ðùò ìðïñþ íá äþóù ðåñéóóüôåñá êáé åßìáé Ýôïéìïò åöüóïí üëá ðÜíå êáëÜ».

- ÁéóèÜíåóáé êáëýôåñá ðïõ óôïí ÐÁÏÊ èá ðáñáìåßíåé ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Óå âïçèÜ áõôü ðåñéóóüôåñï;

«Óôü÷ïò ìïõ åßíáé íá äßíù üôé êáëýôåñï ìðïñþ ãéá ôçí ïìÜäá, þóôå íá öôÜóåé óôïõò óôü÷ïõò ôçò. Ç ðáñïõóßá ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò óßãïõñá ìå âïçèÜ êáé øõ÷ïëïãéêÜ. ¢ëëùóôå, ìå óôÞñéîå áñêåôÜ üôáí õðÞñîáí ïé ôñáõìáôéóìïß ìïõ».

- Ï ÐÁÏÊ ôç öåôéíÞ óåæüí åìöáíßæåôáé åíéó÷õìÝíïò. Åßóáé éêáíïðïéçìÝíïò áðü ôéò ìåôáãñáöÝò;

«Ï ðñïðïíçôÞò ìå ôç äéïßêçóç Ý÷ïõí êÜíåé Ýíáí ðñïãñáììáôéóìü êáé ôïí áêïëïõèïýí. Ç ïìÜäá Ý÷åé êÜíåé êáëÝò ìåôáãñáöÝò êáé ôï èåôéêü åßíáé üôé ó÷åäüí üëåò èá åßíáé áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ðñïåôïéìáóßáò. Ðéóôåýù üôé åßìáóôå ðéï ðëÞñåéò êáé áõôü èá ìáò âïçèÞóåé íá âãÜëïõìå ôï äýóêïëï ðñüãñáììá».

- Áíõðïìïíåßò íá âñåèåßò óôçí ðñþôç óõãêÝíôñùóç;

«ÐåñéìÝíù íá ìÜèù åðßóçìá áí èá åßìáé êáé öÝôïò ðáßêôçò ôïõ ÐÁÏÊ. Áí üëá ðÜíå êáëÜ èá Þèåëá íá âñåèþ ìå ôïõò õðüëïéðïõò óõìðáßêôåò ìïõ».

- Ôçí ðåñóéíÞ óåæüí ï ÐÁÏÊ ðÜëåõå ãéá ôçí Ýîïäï óôçí Åõñþðç êáé ôá êáôÜöåñå. ÖÝôïò ðïéïé åßíáé ïé óôü÷ïé ôïõ;

«ÊÜèå ÷ñüíï êáé êáëýôåñá. ÂÝâáéá, ôá ðñÜãìáôá åßíáé äõóêïëüôåñá, áöïý èÝëïõìå íá ðñï÷ùñÞóïõìå óôçí Åõñþðç, áëëÜ êáé íá ôá ðÜìå ôï ßäéï êáëÜ óôï ðñùôÜèëçìá. Ôï Ýñãï ìáò èá åßíáé äýóêïëï, ãé’ áõôü ðñÝðåé áðü ôçí áñ÷Þ íá ìðïýìå äõíáôÜ».

- Ìðïñåßò íá ðåéò üôé ï ÐÁÏÊ èá êõíçãÞóåé ôï ÔóÜìðéïíò Ëéãê êáé êÜðïéï ôßôëï;

«Áõôü êÜíáìå êáé öÝôïò, êáé áõôü èá åðéäéþîïõìå íá êÜíïõìå êáé ôçí åðüìåíç óåæüí. Ãíùñßæïõìå ðïëý êáëÜ ôé Ý÷ïõìå íá áíôéìåôùðßóïõìå, üìùò åßìáóôå éêáíïß íá ðáëÝøïõìå ùò ôï ôÝëïò».

«Êáëýôåñïé öÝôïò»

Ëßãï ðñéí ôçí Ýíáñîç ôçò ðñïåôïéìáóßáò êáé ï ÐÁÏÊ åßíáé ó÷åäüí Ýôïéìïò ãéá ôï äýóêïëï Ýñãï ôïõ óå ÅëëÜäá êáé Åõñþðç. ÌåôáãñáöÝò ïõóßåò ðïõ êÜíïõí ôçí ïìÜäá ðëçñÝóôåñç, ùóôüóï ï ÐÝäñï Âéåñßíéá ôïíßæåé ðùò ç åìðåéñßá èá åßíáé áõôÞ ðïõ èá äþóåé óôïí «äéêÝöáëï» ôï êÜôé ðáñáðÜíù. 

- Åêôüò áðü ôéò ìåôáãñáöÝò, ôé Üëëï óôïé÷åßï èá êÜíåé ôïí ÐÁÏÊ ðéï áíôáãùíéóôéêü ôçí åðüìåíç óåæüí;

«Ðéóôåýù üôé êÜôé ðåñéóóüôåñï êáé áðü ôéò ìåôáãñáöÝò åßíáé ç åìðåéñßá ðïõ áðïêôÞóáìå ðÝñõóé ùò ïìÜäá. Ðéóôåýù üôé öÝôïò áõôü èá åßíáé êáé ôï äõíáôü ìáò óçìåßï. Åßíáé ðïëý óçìáíôéêü íá Ý÷åéò ôçí åìðåéñßá ðïõ ðñÝðåé, Ýôóé þóôå íá ìðïñÝóåéò íá áíôáðåîÝëèåéò óôéò äõóêïëßåò ðïõ èá âñåéò ìðñïóôÜ óïõ».

- Ïé ïìÜäåò åìöáíßæïíôáé ðéï äõíáôÝò öÝôïò. Äåí èá åßíáé ôá ðñÜãìáôá áêüìá ðéï äýóêïëá ãéá ôïí ÐÁÏÊ;

«Êáôáñ÷Þí áõôü åßíáé êáëü ãéá ôï ðñùôÜèëçìá, áëëÜ óßãïõñá äýóêïëï ãéá üëåò ôéò ïìÜäåò. Åìåßò Ý÷ïõìå åìðéóôïóýíç óôéò äõíáôüôçôÝò ìáò êáé üðùò åßðá åßìáóôå ðéï Ýìðåéñïé».

- Èá Þèåëá íá ìïõ êÜíåéò Ýíá ó÷üëéï ãéá ôéò ìåôáãñáöÝò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, ÓéóÝ, ÊáôóïõñÜíçò...

«ÅîáéñåôéêÝò ìåôáãñáöÝò ðïõ èá áíåâÜóïõí áêüìá ðåñéóóüôåñï ôï åðßðåäï ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. Èá åßíáé ãéá ìáò ðïëý äýóêïëï, áëëÜ ôáõôü÷ñïíá èá åßíáé êáé ìéá ðñüêëçóç íá âñïýìå ôÝôïéïõò ðáßêôåò ìðñïóôÜ ìáò»
http://www.gazzetta.gr/content/view/38517/2/

apostolos

• Guest
« Reply #221 on: July 05, 2009, 12:10:45 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=3243481

«Δεν απαντούν»

Αντελίνο, πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησες με τους ανθρώπους της Πόρτο;

«Εχει περάσει καιρός. Είχα κάνει μια κουβέντα όπου συζητήσαμε για όλα. Ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ με θέλει και αυτό τους το έχω πει και ο ίδιος, αλλά και ο κύριος Σάντος όταν ήταν στην Πορτογαλία. Ξέρουν πως εγώ θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει γίνει τίποτα. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθώ να τους συναντήσω και δεν μπορώ. Τους τηλεφωνώ και δεν απαντάνε στα τηλεφωνήματά μου. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω». - Αυτό δείχνει πως δεν σκέφτεσαι τίποτε άλλο από το να παίξεις στον ΠΑΟΚ.

«Ναι, έτσι είναι. Εχω πάρει τις αποφάσεις μου και αυτές τις ξέρουν όλοι. Οι μέρες περνάνε, όμως, και θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

- Γνωρίζεις αν έχουν γίνει τελευταία επαφές του ΠΑΟΚ με την Πόρτο;

«Δεν το ξέρω αυτό, αλλά αν είχε γίνει κάτι θα το είχα μάθει».

- Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την Τετάρτη για την Ολλανδία, εκεί που θα γίνει η προετοιμασία. Θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση μέχρι τότε;

«Το ελπίζω. Θέλω να γίνουν κάποιες συναντήσεις τώρα, όσο πιο σύντομα γίνεται, για να μπορέσω να είμαι στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τρίτη, για να πάω και εγώ στην Ολλανδία. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους της Πόρτο και δεν έχω κάτι μαζί τους. Το τελευταίο διάστημα έγιναν πωλήσεις παικτών και το βάρος έπεσε εκεί. Το γνωρίζω και από έναν παίκτη της Πόρτο και καλό μου φίλο (δεν ήθελε να αποκαλύψει ποιος είναι) που έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Θέλει να έχει συνάντηση και δεν μπορεί να τους βρει. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Callahan

• Guest
« Reply #222 on: July 05, 2009, 12:18:30 »
O παικτης θέλει και του απομένει μόνο ένας χρόνος συμβολαιο άρα...
Εκτός αν στράβωσε ΠΑΟΚ και παρατήσει το θέμα. Αν και νομίζω ότι η νέα στάση του ΠΑΟΚ, είναι καθαρά κίνηση τακτικής.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #223 on: July 05, 2009, 12:30:56 »

Σε αυτές τις περιπτώσεις άλλα λες κι άλλα κάνεις για να επιτύχεις τους στόχους σου. Καλά κάνει η διοίκηση.
Εγώ τον πάω με χίλια το Βιερίνια. Γι΄ αυτό (και για να έρθει τελικά) λέω... Άντε γαμήσου ρε Πόρτο με το δανεικό παλτό σου. Δεν το θέλουμε (ουγκ)

Diego-4

• Guest
« Reply #224 on: July 05, 2009, 21:13:07 »
Βρωμάει η δουλειά με την μεταγραφή του Μπελούτσι στην Πόρτο ...... ο πιο πιθανός λογος που κρατάνε τον Βιερίνια είναι για να τον στείλουν στον γαύρο... μακάρι να κάνω λάθος.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #225 on: July 05, 2009, 21:21:05 »
Αν ο παίχτης αρνηθεί τα @@ μας θα πάρουν οι γκέι όμως...

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #226 on: July 05, 2009, 21:31:41 »
δηλαδή 4,5-5 εκ.ευρώ ξέρω γω πόσα δίνει η πόρτο +τον βιερίνια για τον μπελούτσι?μην τρελαθούμε κιόλας...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #227 on: July 06, 2009, 02:16:39 »
"Τις τελευταίες ημέρες προσπαθώ να τους συναντήσω και δεν μπορώ. Τους τηλεφωνώ και δεν απαντάνε στα τηλεφωνήματά μου. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω".

Αυτο δεν μου αρεσει καθολου. Δλδ για να καταλαβω καλα, δεν μπορει να βρει τους υπευθυνους της Πορτο; Τι ειναι η Πορτο κανενα μαγαζακι που το κλεινει ο ιδιοκτητης του για να παει διακοπες;
Κατι δεν ακουγεται καλα.

30 ημερες και εχουν περασει που τελειωσαν τα πλευ-ωχ. Αντελινο επρεπε να το ειχες τελειωσει το θεμα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #228 on: July 06, 2009, 11:45:43 »
Επιμένω να πιστεύω ότι το θέμα έχει να κάνει καθαρά με οικονομική ικανοποίηση απο πλευράς πορτογάλων. όπως έχει γίνει το πράγμα η κατάσταση έχει κολλήσει και μάλλον για αρκετό καιρό ακόμα. Ο Βιερίνια θέλει ΠΑΟΚ αλλά όχι ως δανεικός γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Πόρτο όπου πιθανόν να μην παίξει ποτέ, εμείς επίσης τον θέλουμε με ελεύθερη μεταγραφή για ευνόητους λόγους και η Πόρτο απλά θέλει να βγάλει λεφτά από την όλη ιστορία. Και εδώ που τα λέμε λογικό είναι...

Αν ισχύουν τα παραπάνω το ερώτημα είναι μέχρι πότε συμμετέχουμε εμείς σε αυτό το γαϊτανάκι και ποια εναλλακτική έχουμε. Διότι αν είναι να σκάσουμε π.χ. 600.000 λέω γω τώρα για Λεονάρντο, με τα ίδια και ίσως λιγότερα δεν αγοράζουμε άραγε τον Βιερίνια?

Απλά ελπίζω να μην κρατήσει πολύ ακόμη το σήριαλ γιατί σε 2 μέρες ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Άντε να δούμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #229 on: July 06, 2009, 12:06:31 »
λογικά σήμερα ή το αργότερο αύριο, θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το θέμα της παραμονής του ή όχι.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #230 on: July 06, 2009, 15:38:18 »
Αυτο που γουσταρω παντως παρα πολυ....σχεδον καυλωνω....ειναι οτι ΤΟ χανουμακι δεν μπορει να παρει τον βραζιλιανο ενω κανει ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΑκι διοτι πρωτα αποφασιζει ο ΠΑΟΚ.....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #231 on: July 06, 2009, 15:49:17 »
εγώ πάντως θα περίμενα λίγο περισσότερο credit απο τους οπαδούς μας στο πρόσωπο του Βιερίνια...
ακόμα περισσότερο θεωρώ ατυχή κάθε σύγκριση με τον Λεονάρντο...
όχι γιατί δεν τον θεωρω καλό παίκτη ΑΛΛΑ ο Βιερίνια κάνει μπαμ ότι είναι από σοβαρή ποδοσφαιρική σχολή και έχει άλλα βιώματα...ίσως που δεν είχε τύχη να έχει ο Λεονάρντο!

ελπίζω πραγματικά να μείνει ο Βιερίνια, τον θεωρώ αρκετά καλό και σούπερ εξελίξιμο!

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #232 on: July 06, 2009, 17:45:46 »
Αν ισχύουν τα παραπάνω το ερώτημα είναι μέχρι πότε συμμετέχουμε εμείς σε αυτό το γαϊτανάκι και ποια εναλλακτική έχουμε. Διότι αν είναι να σκάσουμε π.χ. 600.000 λέω γω τώρα για Λεονάρντο, με τα ίδια και ίσως λιγότερα δεν αγοράζουμε άραγε τον Βιερίνια?

Σιγουρα παραπανω απο 600 χιλιαρικα θα ζηταει η Πορτο...
Πιστευω οτι θα τα διναμε αυτα τα χρηματα και παραπανω χωρις δευτερη σκεψη για την αγορα του Βιερινια ΕΑΝ ο μικρος ειχε γεματη χρονια και εβγαιναν ασφαλη συμπερασματα και για την αξια του (που πιστευω ειναι μεγαλη αλλα και με πολλα περιθωρια βελτιωσης) αλλα ΚΥΡΙΩΣ και και για το ποσο ευπαθης η' μη ειναι σε τραυματισμους, με τη ζυγαρια να γερνει προς την ευπαθεια αυτη...Αυτο πιστευω σκεφτονται πολυ στον ΠΑΟΚ και δε θελουν να ρισκαρουν και τους δινω δικιο...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #233 on: July 06, 2009, 18:45:38 »
Δε νομιζω οτι το σκεφτονται Βισιους..απλα η πορτο δειχνει να ειναι αυτη που δεν εχει αποφασισει τι θελει να κανει με τον παιχτη!
και μονο που ο σαντος τον θελει σαν τρελος θα ηταν αρκετο ακομα και το να δωθουν καποια χρηματα (παραπανω) για τον Βιερινια.

Αλλα οι πορτογαλοι κωλυσιεργουν υπερβολικα και για αυτο πιστευω αναγκαζονται να κοιταν (και) αλλου! κατα τα αλλα μακαρι να κλεισει ο πορτογαλος και ας περιμενουμε και λιγο παραπανω..

BIANCONERO

• Guest
« Reply #234 on: July 08, 2009, 17:17:43 »
Συνεχιζουμε να εχουμε ελπιδες για Βιερινια οσο φτανουν τοσο ευχαριστες ειδησεις οπως αυτη που προεκυψε απο τη σημερινη συνενρευξη Κοντη....

http://www.metrosport.gr/archives/25374
ειπε πολλες μαλακιες που δε μας ενδιαφερουν, κραταω μονο αυτο ομως:

...................«Για τον Βιερίνια δεν δείξαμε ενδιαφέρον, αν θέλαμε θα τον αποκτούσαμε»!!!!

:extralaugh: :a1006:

Γεια σου ρε Κοντη.............................η θεση του Σκορδα καλυπτεται επαξια τελικα!!

Στα σοβαρα τωρα..μολις μιλησε ο δημοσιογραφος Κορειρα απο Πορτογαλια  στο Μετροπολις και ειπε οτι ο Παιχτης ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ κλεινει στον Π.Α.Ο.Κ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:spray: :b191: :b191: :spray: :b191: :b191:

rounos

• Guest
« Reply #235 on: July 08, 2009, 17:33:29 »
Τελικα αυτος ειναι μεγαλυτερο τσιρκο απο τον σκορδα χαχαχα.Μια ερωτηση...Τελικα ο μικρος υπογραψε ΝΕΟ συμβολαιο με Πορτο η' ισχυει η ληξη του το 2010?

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #236 on: July 08, 2009, 17:44:28 »
 :lol: :lol: :lol: Με τι θα τον αποκτουσες ρε λαχανο? Γιδακλα γαμω τη σκατοφατσα σου κρεατομπουκομενο συχαμα

Γελαει ο κοσμος με αυτο το βοδι το ορθιο αλλα αυτος συνεχιζει ακαθεκτος να πουλαει παπατζηλικια και να λεει καραγκιοζιλικια στους προβατοποιημενους μπουφους εκει στη γειτονια...

Αλλα οταν αυτη η γλιτσα εχει απεναντι της μαλακες σαν τον Μετρουλακη βρισκει και λεει χωρις να παιρνει την απαντηση και το δουλεμα που του αρμοζει...

Αντε να δουμε και σημερα...Μακαρι να εχει δικιο αυτος ο Κορειρα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #237 on: July 08, 2009, 17:45:17 »
Γεια σου ρε κόντη που θα παιρνες κ τον βιερίνια...χαχαχαχαχαχχαχααχαχα
πες κ άλλα τέτοια να γελάσουμε
« Last Edit: July 08, 2009, 19:29:39 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #238 on: July 08, 2009, 18:19:09 »
Ήδη από προχθές και από την ώρα που ακούστηκε ο Ρεγκέιρο για εμάς, στην πολή που αναγκαζόμαστε να ακούμε την προπαγάνδα των σκουληκιών, μας τσαμπουνούσαν σε πηγαδάκια ότι άφησαν τον Ρεγκέιρο γιατί μπήκαν σφήνα για Βιερίνια. Δεν είναι σημερινή η προπαγάνδα τους. Φρόντισαν απλά μέσω του υπερπαράγοντά τους να αναδιπλωθούνε...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #239 on: July 08, 2009, 18:27:51 »
Επαληθευουν με καθε τροπο σε καθε θεση που ειναι το τι ΣΙΧΑΜΑΤΑ ειναι.....ΣΙχαμενοι γαμω την τρελα μου....μια αηδια και μιση.......γλιτσες.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......