Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

guest4

• Guest
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #180 on: May 26, 2009, 13:21:45 »
Δηλαδη δεν καταλαβα αυτο το τιποτενιο πουστρακι ο μιτολο του έχει κανει τέτοια Ζημια

ΒΙΤΟΛΟ ΧΙΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ και ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΧΙΛΕΙΟ μπασταρδε ΚΕΡΑΤΑ (οχι κερατας είναι ο αλλος)

Γαμω την μανα σου

Σεμνάααααααααα.....

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #181 on: May 26, 2009, 13:40:13 »
Εγω δεν κάνω κολοτούμπες. Θα του τα πώ απο κοντά στο προπονητικό...μας.

Callahan

• Guest
« Reply #182 on: May 26, 2009, 14:56:07 »
Μεγάλη υπόθεση, αν αποκτηθεί τελικά ο μικρός.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #183 on: May 26, 2009, 19:44:01 »
Τεραστια κινηση αμα καταφερουμε να αγορασουμε Βιερινια....
Αυτος ο παιχταρας σε λιγα χρονια θα αποτελει μεταγραφικο στοχο μεγαλων ευρωπαικων ομαδων!

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #184 on: May 27, 2009, 02:09:10 »
Κατά τύχη έπεσα επάνω σ΄ αυτό και φαίνεται να είναι φρέσκο...    γρι δεν καταλαβαίνω όμως

http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=165543

PAOK quer manter Vieirinha

O PAOK, treinado por Fernando Santos, está na disposição de manter o extremo português Vieirinha nos quadros do clube, depois de uma época em que o jogador representou o clube de Salónica por empréstimo do FC Porto.

ASF   

Vieirinha, recorde-se, esteve perto de quatro meses afastado dos relvados devido a lesão, mas mesmo assim terá convencido os responsáveis do PAOK do seu valor. Isto porque, segundo noticia a imprensa helénica, a ideia dos dirigentes do clube orientado pelo também português Fernando Santos será assegurar junto do FC Porto os direitos em definitivo do jogador.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #185 on: May 27, 2009, 02:15:09 »
τίποτε παραπάνω από αυτά που γράφτηκαν κ στα δικά μας σάιτ, ότι δηλαδή θέλουμε να τον κρατήσουμε κτλ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #186 on: May 27, 2009, 02:27:59 »
Κατά τύχη έπεσα επάνω σ΄ αυτό και φαίνεται να είναι φρέσκο...    γρι δεν καταλαβαίνω όμως

http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=165543

PAOK quer manter Vieirinha

O PAOK, treinado por Fernando Santos, está na disposição de manter o extremo português Vieirinha nos quadros do clube, depois de uma época em que o jogador representou o clube de Salónica por empréstimo do FC Porto.

ASF   

Vieirinha, recorde-se, esteve perto de quatro meses afastado dos relvados devido a lesão, mas mesmo assim terá convencido os responsáveis do PAOK do seu valor. Isto porque, segundo noticia a imprensa helénica, a ideia dos dirigentes do clube orientado pelo também português Fernando Santos será assegurar junto do FC Porto os direitos em definitivo do jogador.

Ο προπονητης του ΠΑΟΚ Φερναντο Σαντος θελει να κρατησει τον πορτογαλο εξτρεμ Βιειρινια στην ομαδα, επειτα απο μια χρονια που ο ποδοσφαιριστης επαιξε στην ομαδα ως δανεικος απο την Πορτο.

Ο Βιειρινια εμεινε 4 μηνες εκτος γηπεδων λογω τραυματισμου, αλλα εχει πεισει τους ανθρωπους του ΠΑΟΚ για την αξια του. Συμφωνα με τον ελληνικο τυπο, η διοικηση της ομαδας και ο ποτρογαλος Φερναντο Σαντος, θα προσπαθησουν να διαπραγματευθουν με την Πορτο την αποκτηση των δικαιωματων του παιχτη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #187 on: May 27, 2009, 04:39:42 »
systran;

zagorakis

• Guest
« Reply #188 on: June 25, 2009, 16:35:34 »
Βιειρίνια: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ο Βιειρίνια μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το θέμα παραμονής του στον «Δικέφαλο» λέγοντας ότι: «Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μιλήσει με την Πόρτο αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Έχω μιλήσει μόνο με τον Ζήση Βρύζα, στον οποίο είπα ότι θέλω να μείνω. Από τις εφημερίδες έχω μάθει για άλλες προτάσεις για μένα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που με είχε δανεικό και αυτή ενδιαφέρεται.
Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, όχι για αυτό που είδα φέτος αλλά γιατί ξέρω για το τριετές πλάνο που έχει η ομάδα και θέλω να είμαι μέρος στου σχεδίου αυτού.
Σκοπεύω να μιλήσω με τους ανθρώπους της Πόρτο, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και αυτό θα τους πω» ενώ συνέχισε: «Έχω μιλήσει με τον κ. Σάντος, μου είπε ποιες είναι οι προθέσεις μου, ενώ μου τόνισε ότι με υπολογίζει για τα βασικά πλάνα ενόψει της επόμενης χρονιάς και ότι με θέλει στην ομάδα. Πιστεύω ότι το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα μου. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ με θέλει κι εγώ θέλω να μείνω. Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο, ότι μπορούν να περιμένουν πολλά από μένα σε σχέση με πέρυσι. Θα δώσω το 100% για να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας. Σαφώς και εγώ θα έχω την τελευταία λέξη για το μέλλον μου. Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα να πάω αλλού»

http://www.metrosport.gr/archives/24301

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #189 on: June 25, 2009, 16:48:22 »
χαχαχα της πουτάνας......

αλλού λένε ότι τελείωσε το θέμα, (gazzeta αν δεν κάνω λάθος)
εδώ πάλι ότι εκκρεμεί το θέμα........ γκρικ πάουερ λέμε.....
:D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #190 on: June 25, 2009, 19:55:34 »
Τον πάει για ηγέτη αυτο το παιδί ο Σάντος.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #191 on: June 25, 2009, 23:55:42 »
Προφορική συμφωνία με Πόρτο για Βιερίνια

Θετική εξέλιξη έχει το θέμα του Βιερίνια για τον ΠΑΟΚ, αφού το βράδυ της Πέμπτης (25/6) έγινε γνωστό ότι ο "δικέφαλος του βορρά" ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Πόρτο.

Ο Πορτογάλος μέσος, που ανήκει στους "δράκους" και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, θα αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Το ποσό που θα απαιτηθεί θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η ανταλλαγή των εγγράφων, ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει επίσημα τα δικαιώματα του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/243177.html

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #192 on: June 26, 2009, 00:12:32 »
Mεταγραφα αν ερθει με ελευθερη μεταγραφη!
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

SALPARADISE

• Guest
« Reply #193 on: June 26, 2009, 00:14:06 »
Να δούμε ΠΟΣΑ θα δώσουμε!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #194 on: June 26, 2009, 00:32:58 »
περιμενω παρα πολλα απο τον πιτσιρικα...
παιζει να ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη του καλοκαιριοου
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

SALPARADISE

• Guest
« Reply #195 on: June 26, 2009, 00:48:36 »
Φτου φτου να πάνε όλα καλά

Κουτσια - Βιερίνια

Ετσι κάπως εκανε η Μαντσεστερ όταν πήρε Ρονάλντο και Ρουνει μαζί.  :icon23:

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #196 on: June 26, 2009, 00:52:20 »
Μακάρι, μακάρι να έρθει ελεύθερος.

ive4

• Guest
« Reply #197 on: June 26, 2009, 08:55:48 »
απορώ τι τρομερό μας έδειξε ο Βιερίνια στον ένα χρόνο που έπαιξε και έχουμε τρελλαθεί όλοι να τον κρατήσουμε. Κατά τα άλλα μακάρι να δείξει το ταλέντο του του χρόνου.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #198 on: June 26, 2009, 10:06:39 »
Τι έδειξε?? Εγω θυμάμαι πως πριν τραυματιστεί ήταν ο πρώτος στην λίστα αυτών που έχουν δεχτεί τα περισσότερα φαουλ στην σουπερκλικα. Με το που τραυματίστηκε, μετα απο λιγο τον πέρασε στο συγκεκριμένο στατιστικό ο φιόγκος. Ο βειρινια δεν πιάνεται και οσο πρόλαβε (και οσο μπόρεσε), μας το δείξε... Θυμηθείτε στο τελευταίο ματς των πλευ οχ με την 11αδα ανάγκης απέναντι στην ζελα, ποιος παίχτης κρατούσε τον ΠΑΟΚ στην επίθεση με αποτέλεσμα ο βαζελος να μην μπορεί να ανοιχτεί και να βγει μπροστα. Μόλις βγήκε αλλαγή ο βειρινια, αλλάξανε όλα... Η διαφορα της ομαδας με βειρινια και χωρις βειρινια ηταν τουλαχιστον εμφανεις. Τελος παντων, ο βειρινια ειναι παιχταράς και ειμαι σίγουρος πως αν του χρόνου δεν του κατσουν τα στραβα που του κατσανε φετος, θα βγαλει ματια και η τιμη του θα εκτοξευθεί κατακόρυφα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη αν γινει... Μακαρι να κλείσει.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #199 on: June 26, 2009, 10:50:16 »
απορώ τι τρομερό μας έδειξε ο Βιερίνια στον ένα χρόνο που έπαιξε και έχουμε τρελλαθεί όλοι να τον κρατήσουμε. Κατά τα άλλα μακάρι να δείξει το ταλέντο του του χρόνου.

Potential