Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 103578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #100 on: October 21, 2008, 15:11:40 »
  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΥΨΟ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ

Στην πορτογαλια συνεχιζει τις θεραπειες του ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ μετα το καταγμα που υπεστη στον αγωνα με τον αρη.

''νιωθω πολυ καλυτερα ''ηταν τα πρωτα του λογια ,που παντα με ευχαριστη διαθεση προσπαθει να αντιμετωπισει αυτο που περναει.
Η θεραπεια που ακολουθει ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ γινεται με ενα ειδικο μηχανημα που επιταχυνει τον χρονο επουλωσης του οστου.
Στο τελος της εβδομαδας θα βγαλει τον γυψο και τοτε θα υποβληθει σε νεες εξετασεις.Μεχρι στιγμης οι γιατροι δεν εχουν εικονα για την κατασταση του ποδιου του,ουτε για τον ακριβη χρονο που θα χρειαστει για να αποθεραπευτει πληρως.
Παντως ο ιδιος εδειξε την αισιοδοξια του λεγοντας ''επιστρεφω στην ελλαδα τη δευτερη η την τριτη εβδομαδα του νοεμβριου και πιστευω πως θα αρχισω αμεσως προπονησεις''.

μετρο σπορ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #101 on: October 24, 2008, 11:15:23 »
http://www.gazzetta.gr/content/view/13837/3/

Έτοιμος σε ένα μήνα ο Βιερίνια

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας που κάνει στην Πορτογαλία ο Αντελίνο Βιερίνια. Ο διεθνής άσος των ελπίδων της χώρας του έχει ήδη βγάλει το γύψο που είχε και ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα για την όσο το πιο δυνατόν γρηγορότερη επανένταξή του στο τιμ του «Δικεφάλου».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
« Reply #102 on: October 24, 2008, 19:15:10 »
Ο Βιεϊρίνια αναμένεται να επιστρέψει σε ένα μήνα περίπου στην Ελλάδα και μετά τα Χριστούγεννα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «δικέφαλου». Ο νεαρός Πορτογάλος έχει βγάλει πλέον το γύψο και ακολουθεί θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο :o :o, προκειμένου να αποκατασταθεί πιο γρήγορα η ζημιά από το κάταγμα που υπέστη στο ντέρμπι με τον Αρη, ύστερα από μαρκάρισμα του Βίτολο.

Η θεραπεία αυτή είναι ανάλογη με τη μέθοδο που χρησιμοποιείται στους δύτες :o :o, προκειμένου να προσαρμοστούν στην πίεση του περιβάλλοντος, και εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια και σε ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Παρόμοια θεραπεία είχε ακολουθήσει όσο αγωνιζόταν ακόμη στον ΠΑΟΚ ο Γιώτης Εγκωμίτης, που αντιμετώπισε προβλήματα μυϊκών τραυματισμών.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1454240

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #103 on: October 24, 2008, 20:51:53 »
Μας είπαν 3-4 εβδομάδες και πάμε για 10-12.
Οι Πορτογάλοι δεν πρόκειται να αφήσουν τον παίκτη τους να καταστραφεί, δυστυχώς φοβάμαι ότι μετά την επιστροφή του θα είναι πολύ συντηρητικός και θα παίζει ίσα ίσα να βγάλει τη χρονιά και να την κάνει για Πορτογαλία. Ότι είδαμε, είδαμε.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #104 on: October 24, 2008, 20:57:26 »
τι εννοεις? ειχανε πει 3-4 βδομαδες σε γυψο και μετα κανα μηνα αποθεραπεια. εβγαλε το γυψο σε 3 βδομαδες

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #105 on: October 24, 2008, 21:08:57 »
Ίσως κατάλαβα λάθος αλλά στην αρχή είπαν ότι θα επιστρέψει σε 3-4 εβδομάδες. Τέλος πάντων, μικρή σημάσία έχει, μακάρι να γυρίσει υγιής και να παίξει στον ΠΑΟΚ πιο πολύ από 1 χρόνο.

GeorgT

• Guest
« Reply #106 on: October 24, 2008, 21:23:33 »
οχι ρε αγραφ κάταγμα έχει, που να γυρίσει σε 3 βδομάδες!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #107 on: October 24, 2008, 22:31:17 »
Το έψαξα το θέμα, έχετε δίκιο, έκανα λάθος! Όλα πάνε βάσει της αρχικής εκτίμησης. Ελπίζω να βρει ο Βρύζας κανά κελεπούρι αριστερά και να πάει ο Βιερίνια δεξιά για να γίνει παρτυ....

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #108 on: October 25, 2008, 00:03:06 »
ας ευχηθουμε να γυρισει υγιης και ας καθυστερησει....οχι μονο για εμας αλλα και για την καριερα του παικτη....

σκατα στον πουστη τον βιτολο.......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

apostolos

• Guest
« Reply #109 on: November 05, 2008, 08:17:53 »
ÅðéóôñÝöåé ï Âéåúñßíéá…

Ç áíôßóôñïöç ìÝôñçóç ãéá ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ Áíôåëßíï Âéåúñßíéá óôïõò áãùíéóôéêïýò ÷þñïõò åßíáé ðñï ôùí ðõëþí, êáèþò óÞìåñá áñ÷ßæåé ôï äåýôåñï óôÜäéï ôçò áðïèåñáðåßáò ôïõ. Ï ÐïñôïãÜëïò ìÝóïò ôïõ ÐÁÏÊ âñéóêüôáí óôçí ðáôñßäá ôïõ, üðïõ áêïëïýèçóå Ýíá íÝï ðñùôïðïñéáêü ôñüðï áðïèåñáðåßáò, åëðßæïíôáò üôé èá åðéóôñÝøåé ãñçãïñüôåñá óôç äñÜóç. Ðñïò áõôÞ ôçí êáôåýèõíóç óõíåñãÜæïíôáé ôá éáôñéêÜ åðéôåëåßá ôïõ «ÄéêÝöáëïõ ôïõ ÂïññÜ» êáé ôçò Ðüñôï, áðü ôçí ïðïßá åßíáé äáíåéêüò ï íåáñüò Üóïò.

ÐáñÜëëçëá, ÷èåò îåêßíçóå ç ðñïåôïéìáóßá ôùí «áóðñüìáõñùí» ãéá ôç óáââáôéÜôéêÞ (19:00, Novasports 1) áíáìÝôñçóç ìå ôïí Ðáíéþíéï óôçí Ôïýìðá. ¼óïé áãùíßóôçêáí óôï íôÝñìðé ìå ôïí ÇñáêëÞ áêïëïýèçóáí ðñüãñáììá áðïèåñáðåßáò êáé ïé õðüëïéðïé ðáßêôåò åðéäüèçêáí óå áóêÞóåéò öõóéêÞò êáôÜóôáóçò êáé ôáêôéêÞò. Ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá ðñïðïíÞèçêå êáíïíéêÜ, üðùò êáé ï Ôæüå ÌðéóÝñá. Áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ, ï ÐáíôåëÞò Êùíóôáíôéíßäçò áêïëïýèçóå óõíôçñçôéêü ðñüãñáììá, êáèþò áéóèÜíèçêå ìéêñÞò Ýíôáóçò åíï÷ëÞóåéò óôïí äéêÝöáëï.

Ïé ôåëåõôáßåò åìöáíßóåéò ôïõ ÉìðñáÀìá Ìðáêáãéüêï êáé ç åðéóôñïöÞ ôïõ ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò óôéò ðñïðïíÞóåéò ðñïâëçìáôßæïõí åõ÷Üñéóôá ôïí ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò óôç óýíèåóç ôçò åíäåêÜäáò ãéá ôï ìáôò ìå ôïõò Íåïóìõñíéþôåò. Ðáñüëá áõôÜ, ïé óêÝøåéò ôïõ ÐïñôïãÜëïõ ôå÷íéêïý, üóïí áöïñÜ ôï ó÷Þìá ôïõ ÓáââÜôïõ, èá áðïêáëõöôïýí ìÝóá óôçí åâäïìÜäá.

http://www.sport-fm.gr/article/152969

fatal_invasion

• Guest
« Reply #110 on: November 05, 2008, 12:48:27 »
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=171527

Επιστρέφει ο Βιερίνια

Εν τω μεταξύ, μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ο Βιερίνια. Ο νεαρός Πορτογάλος είχε προγραμματιστεί να επιστρέψει χθες αλλά μια υποχρεωτική αλλαγή στις πτήσεις άλλαξε το πρόγραμμα. Ο Βιερίνια θα επιστρέψει μέχρι σήμερα το μεσημέρι και αμέσως θα εξεταστεί από το ιατρικό τμήμα του ΠΑΟΚ για να διαπιστωθεί η βελτίωση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Όσο καιρό βρισκόταν στην Πορτογαλία ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή που του είχαν δώσει οι γιατροί του ΠΑΟΚ με την οποία συμφώνησαν απόλυτα οι γιατροί της Πόρτο που τον εξέτασαν.

νομίζω είναι σημαντικό.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #111 on: November 05, 2008, 12:55:48 »
μεχρι τωρα φαινεται το χρονοδιαγραμμα αποθεραπειας να τηρειται, που σημαινει οτι ειναι πιθανη κ επιστροφη πριν τις γιορτες και σιγουρα για ολο το Β γυρο. αντε γιατι το χρειαζομαστε

eptalofitis

• Guest
« Reply #112 on: November 06, 2008, 00:48:52 »
Ο Βιεϊρίνια όπως τόνισε στις δηλώσεις του λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης έβγαλε τον γύψο στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και πρόσθεσε όσον αφορά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους ότι: "Μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο αλλά έχω ακόμη δρόμο αφού χρειάζεται χρόνος για να δέσει το πόδι. Ελπίζω στις αρχές Δεκεμβρίου να είμαι έτοιμος", ενώ όσον αφορά την καθυστερημένη άφιξή του διεθνή Πορτογάλου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ είχε να κάνει με μία υποχρεωτική αλλαγή στις πτήσεις.

Ο Βιεϊρίνια θα εξεταστεί από το ιατρικό τμήμα του ΠΑΟΚ ώστε να διαπιστωθεί το πώς έχει την στιγμή αυτή κατάστασή του στο γόνατό του από το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Βιτόλο στο παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Ακολούθως ο διεθνής Πορτογάλος θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα του χορηγηθεί όπως ίσχυε άλλωστε και όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του στην πατρίδα του όπου μεταξύ άλλων εξετάστηκε και από τους γιατρούς της Πόρτο όπου και ανήκει.

http://www.sport24.gr/html/ent/138/ent.260138.asp

Με το καλό παικταρά μου να ξαναρχίσεις προπονήσεις.

JamaicaN

• Guest
« Reply #113 on: November 06, 2008, 02:40:08 »
Αντε αγορινα μου...Σιδερενιος!

MOUKOSE

• Guest
« Reply #114 on: November 06, 2008, 08:01:23 »
Ο Βιεϊρίνια θα εξεταστεί από το ιατρικό τμήμα του ΠΑΟΚ ώστε να διαπιστωθεί το πώς έχει την στιγμή αυτή κατάστασή του στο γόνατό του από το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Βιτόλο στο παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας

Ποιο γονατο στον αστράγαλο χτυπησε. οτι να ναι γράφουν

GeorgT

• Guest
« Reply #115 on: November 08, 2008, 10:41:38 »
καλα νεα για τον Βιερινακο, άιντε παλικαρε σύντομα πάλι παρέα στα πάρτι της τουμπας:

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Βιερίνια έδειξε ότι η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά. Ο νεαρός Πορτογάλος θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα πρόγραμμα κινησιοθεραπείας και ενδυνάμωσης και υπολογίζεται ότι θα αρχίσει τρέξιμο σε περίπου 20 μέρες.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/219412.html

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: November 08, 2008, 10:46:51 »
Αντε ρε παικταρα.Ειναι η πρωτη φορά που μετραω αντιστροφα τις μερες,Εχουμε χασει 4 βαθμους τουλαχιστον από την απουσια σου.Από αυριο ξεκινα τρεξιμο και να τραγουδας κουφαλες ερχομαι.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: November 24, 2008, 23:41:02 »
Αφιέρωμα στον Φερνάντο Σάντος και τους συμπατριώτες του στον ΠΑΟΚ, πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες η πορτογαλική τηλεόραση, με τους δύο Πορτογάλους μεσοεπιθετικούς του «δικεφάλου», Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια, να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. «Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» τονίζει ο Βιεϊρίνια.

«Στην Πορτογαλία ο κόσμος ξέρει κάποιες ομάδες της Αθήνας. Εγώ σας λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας! Και αυτό το νιώθεις μόνο αν ζήσεις στη Θεσσαλονίκη και δεις τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Βιεϊρίνια, που μίλησε στους Πορτογάλους δημοσιογράφους από τον Λευκό Πύργο.

Από την πλευρά του, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τόνισε: «Στόχος μας φέτος είναι η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στα δύο».

Πέραν της Πορτογαλικής τηλεόρασης, ο Βιεϊρίνια παραχώρησε συνέντευξη και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο Πορτογάλος διεθνής του ΠΑΟΚ, τόνισε πως ευελπιστεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του, σε 20-30 ημέρες.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Βιεϊρίνια στον «Libero 107,4»:

Για την πορεία της αποθεραπείας του: «Είμαι καλύτερα, μέρα με την μέρα είμαι καλύτερα αλλά πρέπει να είμαι επιφυλακτικός γιατί είναι ένας δύσκολος τραυματισμός και ελπίζω σε 20-30 μέρες να επανέλθω στις προπονήσεις. Δουλεύω για να είμαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμος, αλλά μόνο ο γιατρός μπορεί να ξέρει σίγουρα πότε θα επιστρέψω στο γήπεδο. Ίσως μείνω όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα μου μέχρι να ξεκινήσω τρέξιμο. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίξω πριν τα Χριστούγεννα».

Αν του έχει λείψει η ομάδα και οι συμπαίκτες του: «Μου έχουν λείψει και εμένα οι συμπαίκτες μου και η ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να μένω έξω και να παρακολουθώ το παιχνίδι από την κερκίδα και θα ήθελα πάρα πολύ να μπω μέσα και να βοηθήσω την ομάδα στις προσπάθειές της».

Για τις πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν αρκετοί παίκτες με ταλέντο που είναι πολύ καλοί. Ακόμα και αν κάποιοι παίκτες έχουν τραυματισμούς ή κάρτες νομίζω ότι είναι το πόσο πιστεύει ο προπονητής κάποιον παίκτη σε οποιαδήποτε θέση».

http://www.sport-fm.gr/article/155601

Μπραβο ρε τρελοπαοκτσακι!!!Αντε και σε βλεπω να μενεις του χρονου...
ΥΓ.Περιμενω οργια με ρουλα....
ΠΑΟΚ G4Α

mpougatsas

• Guest
« Reply #118 on: December 05, 2008, 11:35:31 »
        Ασκήσεις με μπάλα ο Βιεϊρίνια

Χρειάστηκε να περάσουν 68 ημέρες για να μπορέσει ο Βιεϊρίνια να κλωτσήσει και πάλι μπάλα. Ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Αρη (28/9) και χθες έκανε τις πρώτες ασκήσεις με μπάλα, γεγονός που του ανέβασε την ψυχολογία.

Εφόσον όλα κυλήσουν βάσει προγράμματος, ο παίκτης θα ανεβάζει σταδιακά το ρυθμό του για τις επόμενες είκοσι μέρες και προς το τέλος αυτού του διαστήματος θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, στο μεταγραφικό τομέα, ο Αφρικανός επιθετικός του Πανσερραϊκού Σάμι Μπανγκούρα βρίσκεται στους στόχους του Ζήση Βρύζα και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα οι «ασπρόμαυροι» να κινηθούν προκειμένου να διερευνήσουν το έδαφος και να προσεγγίσουν τον Πέτρο Θεοδωρίδη για να διαπιστώσουν τις προθέσεις του.

Οσο περνούν οι μέρες οι προτάσεις αρκετών μάνατζερ φτάνουν στα γραφεία της Τούμπας, με τον Ζήση Βρύζα πάντως να έχει το δικό του τρόπο δράσης, που ναι μεν απέδωσε εξαιρετικά το καλοκαίρι, όμως η περίοδος του Ιανουαρίου είναι διαφορετική.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1553423

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #119 on: December 05, 2008, 12:25:43 »
ειχανε πει για 2 μηνες το πολυ και το παληκαρι ειναι ηδη οπως λεει το ρεπορταζ 68 μερες εξω και θελει αλλες 20 μερες να μπει σε προγραμμα . και αλλες 15 λεω εγω τουλαχιστον για φυσικη κατασταση ,φορμα κλπ παμε 105 μερες ή 3  1/2  μηνες. χρειαστεικε διπλασιος χρονος αποκαταστασης. α ρε το σκουλικι το γαμ.... οι αγαθοεργιες του λειπανε .. α ρε πστ. και να δω να ο βιερινια δεν φοβαται πλεον γιατι υπαρχει και το ψυχολογικο γνωμη μου οτι θα μπει αλλαγη πρωτο ματς με πανθραξ στην τουμπα. ενα γυρο δλδ εξω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ