Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101707 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Adelino Freitas Vierinha
« on: July 02, 2008, 21:17:21 »
02.07.2008     Υπέγραψε ο Adelino Freitas Vierinha

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Adelino Freitas Vierinha για 1 χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Porto FC.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080702205500496

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1 on: July 02, 2008, 21:22:30 »
Καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚάρα μας, Πορτογάλε.

ΥΓ: Άντε κινγκ, η καλύτερή σου, νέο τόπικ με μεταγραφή.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2 on: July 02, 2008, 21:35:05 »
Gourlis gourlis...  ;D
Ton Veron poios nomizeis pws ton ekane paixtara dld?  :D

Kalos na orisei o vierinhia kai euxomai ston PAOK na paixei tin mpala tis zois tou.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3 on: July 02, 2008, 22:18:11 »
Βιερίνια: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο»

Από την πλευρά του, ο Βιερίνια, δήλωσε πως δεν έχει ξαναδεί τέτοια παρουσία φιλάθλων σε προπόνηση: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Πραγματικά ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και φαίνεται αυτό. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήξερα κάποια πράγματα από τον Μπρούνο Αλβες, που έπαιζε στην ΑΕΚ. Μου είχε μιλήσει για το φανταστικό κλίμα που επικρατεί στην Τούμπα, αλλά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Αυτό για το οποίο βρίσκομαι εδώ είναι να δουλέψω σκληρά, να προσπαθήσω πολύ για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στους στόχους του. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα ρόστερ, με το οποίο θα κάνει μεγάλα πράγματα στη σεζόν».

http://www.metrosport.gr/more.php?id=21003_0_1_0_M

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4 on: July 02, 2008, 22:40:53 »
Oύτε και θα ξαναδείς πουθενά αλλού...... 8)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

legones

• Guest
« Reply #5 on: July 02, 2008, 23:16:57 »
Γι'αυτο μη γυρισεις ποτε στη Πορτο. Γιατι αν κανεις και μες το γηπεδο οτι μας εδειξες στη 1η προπονηση μαλλον θα μας χαζεψεις ολη τη χρονια......
Παιχτης που σουταρει και με τα δυο ποδια........ ουτε που θυμαμαι αν εχω ξαναδει στη Τουμπα.........

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #6 on: July 02, 2008, 23:20:40 »
dustuxws aderfe 8a ksanagurisei sthn porto. tetoioi paixtes se auth thn hlikia de menoun ellada. gi' auton se 5-6 xronia 8a leme '8umase re pou epeze ston PAOK daneikos tote sto ksekinhma tou?' 8a bgei trelh paixtoura milame. makaru na bgalei olo tou to talento oso 8a einai sthn Toumpa.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: July 02, 2008, 23:25:53 »
μονο τον σωματοτυπο του να δειτε θα καταλαβετε..Εκανε και μια τριπλα αναμεσα σε τρεις στην προπονηση,αλλο πραμα..
Εχω μεγαλες προσδοκιες απο αυτον τον παιχτη ;)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #8 on: July 03, 2008, 00:17:18 »
Οντως εδειξε καλα στοιχεια σημερα στην προπονηση ο Πορτογαλος.. αλλα τα κιλακια του τα εχει.. :)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #9 on: July 03, 2008, 01:27:45 »
ante kali epituxia sto vierinia.kai an pragmati mas vgei paixtaras makari tou xronou na ton apoktisoume.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #10 on: July 03, 2008, 01:33:58 »
giati....exei opsion....?
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

legones

• Guest
« Reply #11 on: July 03, 2008, 02:18:58 »
Δυστηχώς οχι δεν εχει......
Αλλα που ξερεις..... μπορει να μη χωραει στη Πορτο του 2009-2010...... να εχει φαει τρελο κολημα με το λαο μας το παλικαρι......... και να πει δε γαμιεσαι ρε Πορτο που δε ξερεις αν με θες και αν δε με θες.......... καθομαι και στη ΠΑΟΚΑΡΑ.............. να σηκωσω και το UEFA..........
 ;D

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #12 on: July 03, 2008, 02:38:47 »
Eκεί είναι που το σύνθημα "ΠΑΟΚ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ" γίνεται πραγματικότητα  :lol: :tsigaro:

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: July 03, 2008, 21:59:37 »
Μπάλα φαίνεται πως ξέρει, αλλά και να μην πιάσει στον ΠΑΟΚ, αν του φορέσεις μια ποδιά άνετα πιάνει δουλειά σαν ψητάς σε γυράδικο Λαμπράκη ή Κλεάνθους. Και για πακετάς καλός είναι γιατί τον είδα γρήγορο.

Πάντως σήμερα ξαναπήγα στην προπόνηση και δείχνει μεγάλος μπαλατζής.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: July 10, 2008, 22:13:40 »
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=70105

Βιεϊρίνια: Προτιμώ να μείνω εδώ

Καλές εντυπώσεις άφησε στο χθεσινό φιλικό με την Βόρντεν ο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακόμα να ξεχάσει το τι συνέβη στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και σε δηλώσεις του επί ολλανδικού εδάφους παραδέχθηκε πως ήδη σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και μετά το επόμενο καλοκαίρι, όταν λήγει ο δανεισμός του από την Πόρτο.

«Αυτά που είδα στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ με το πάθος του κόσμου ήταν συγκλονιστικό. Αν δεν γυρίσω στην Πόρτο σίγουρα προτιμώ να μείνω κι άλλο εδώ», ισχυρίστηκε ο Βιεϊρίνια. :headbang: :lalalalala:

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

legones

• Guest
« Reply #15 on: July 10, 2008, 22:31:21 »
Ρε θα το τρελανουμε το παλικαρακι..... Κατσε να δει και live Τουμπα να παλεται πανω κατω...... Τον βλεπω να τον παρακαλαει η Πορτο να επιστρεψει και αυτος να λεει ΠΑΟΚ ή παω για οικοδόμος.........
 ;D ;D ;D

ive4

• Guest
« Reply #16 on: July 10, 2008, 23:28:04 »
που να παίζαμε και κανένα φιλικό στη Γερμανία να δει 10.000 ΠΑΟΚτσήδες εκεί! Θα άλλαζε υπηκοότητα επιτόπου!

legones

• Guest
« Reply #17 on: July 10, 2008, 23:29:38 »
Ρε συ τοτε θα χτυπουσε tattoo το δικεφαλο.........
 ;D ;D ;D

zagorakis

• Guest
« Reply #18 on: July 11, 2008, 09:43:50 »
Βιερίνια: "Στόχος τα 10 γκολ"
Όταν ξεκινά μια συνέντευξη με έναν ποδοσφαιριστή 22 χρονών έχεις πάντα στο μυαλό να τον βοηθήσεις για την εξέλιξη της συζήτησης. Ο Βιερίνια παρά το νεαρό της ηλικίας του όχι μόνο δε χρειάστηκε καμία βοήθεια στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης που παραχώρησε στο μάλλον βοήθησε με τις απαντήσεις του. Σίγουρος για τον εαυτό του και αποφασισμένος να αναγκάσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να τον χειροκροτήσουν και να αναγνωρίσουν την αξία του. Η ειλικρινής του τοποθέτηση από την αρχή της συζήτησης μας έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια. Δε συναντάς εύκολα παίκτη που να παραδέχεται ότι δυσκολεύεται στην προετοιμασία…
«Είναι εντυπωσιακός ο ρυθμός των προπονήσεων. Δεν κρύβω ότι δυσκολεύομαι αλλά σύντομα θα είμαι σε θέση χωρίς κανένα πρόβλημα να ακολουθώ το πρόγραμμα. Γίνεται πολύ σκληρή δουλειά κι αυτό είναι κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Δε φανταζόμουν ότι θα δούλευαν τόσο εντατικά και τόσο οργανωμένα στον ΠΑΟΚ. Ένας λόγος που δυσκολεύομαι είναι ότι πέρσι δεν είχα δουλέψει ούτε στο 50 % ».
-Δεν έκανες προετοιμασία πέρσι με την Λεϊσόες?
«Δε μπορεί να γίνει σύγκριση του επιπέδου της Λεϊσόες με το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Σε μια ομάδα όπως η Λεϊσόες που θέλει να παίξει διαφορετικό ποδόσφαιρο δεν απαιτείται τόσο καλή φυσική κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ είναι εμφανές ότι είναι ομάδα άλλου επιπέδου και αναζητά την καλή φυσική κατάσταση των παικτών για να παίξει καλό ποδόσφαιρο».
- Με ποια ψυχολογία έφυγες από την Πόρτο για να συνεχίσεις έστω και ως δανεικός την καριέρα σου στον ΠΑΟΚ?
«Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Ξέρω που ήρθα και είμαι έτοιμος να προσφέρω κάθε βοήθεια. Ήξερα ότι η Πόρτο σκόπευε να με δώσει και πάλι δανεικό. Νιώθω ότι με τον ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη επιλογή...».
-Πως το δικαιολογείς αυτό?
«Είναι αλήθεια ότι όταν μου τηλεφώνησε ο κ. Σάντος αιφνιδιάστηκα. Δεν πίστευα ότι θα έρχονταν μια τέτοια πρόταση. Ότι θα είχα την ευκαιρία σε μικρή ηλικία να παίξω μακριά από την πατρίδα μου. Ο κ. Σάντος μου είπε ότι με θέλει στον ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που η Πόρτο δεν είχε αντίρρηση ήταν για μένα μια ευκαιρία. Πριν πάρω την απόφαση μίλησα με τον Αλβες που μου μίλησε με κολακευτικά λόγια και για την Ελλάδα και για τον ΠΑΟΚ».
-Θα ήθελες να μείνεις και άλλο χρόνο στον ΠΑΟΚ?
«Κοιτάξτε είναι γνωστό ότι ανήκω στην Πόρτο. Αν όμως η ομάδα μου αποφασίσει να με δώσει δανεικός και την επόμενη περίοδο, ναι θα διάλεγα τον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ από τη μέρα που ήρθα. Αισθάνομαι ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Αν εξαρτάται από μένα λοιπόν θα ζητήσω να μείνω στον ΠΑΟΚ».
-Τι σε αναγκάζει να το λες αυτό ενώ δεν έχεις ούτε ένα μήνα στην ομάδα?
«Σε κάποια θέματα δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις μια ομάδα. Αυτό που είδα να γίνεται στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ δε το έχω ξαναδεί. Δε γίνεται στην Πορτογαλία. Όταν μια ομάδα έχει τέτοιο κόσμο είναι θέμα χρόνου να διακριθεί. Οι φίλαθλοι θα είναι το μεγάλο μας όπλο. Θα μας δώσουν την ώθηση για νίκες όχι μόνο στο γήπεδο μας αλλά και εκτός έδρας καθώς όπως μαθαίνω ακολουθούν παντού την ομάδα. Παράλληλα αντιλαμβάνομαι ότι το κλίμα είναι πολύ καλό ενώ και η παρουσία του προπονητή με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια. Μόνο θετικά στοιχεία διαπιστώνω από την επιλογή μου».
-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι?
«Να προσφέρω βοήθεια στην ομάδα. Θέλω μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθώ και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη διάκριση του ΠΑΟΚ».
-Σε τιμά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σε επέλεξε ανάμεσα σε 15 παίκτες που του πρότεινε η Πόρτο?
«Βέβαια! Είναι κάτι σημαντικό για μένα. Είναι τιμητικό να σε ξεχωρίζουν από τόσους παίκτες και να σου δίνουν την ευκαιρία να παίξεις ποδόσφαιρο σε μια τόσο καλή ελληνική ομάδα».
-Είναι για σένα ένα στόχος να επιστρέψεις στην Πόρτο και να καθιερωθείς?
«Είναι κάτι που θέλω να το πετύχω με την αξία μου. Η Πόρτο είναι μια μεγάλη ομάδα στην ευρώπη και θέλω να καθιερωθώ ως βασικός σ΄ αυτή την ομάδα. Τώρα δε σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από τον ΠΑΟΚ. Για να πετύχω τους στόχους που έχω για το μέλλον μου στο ποδόσφαιρο πρέπει να διακριθώ φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι αυτό σκοπεύω να κάνω. Τίποτε άλλο δε με απασχολεί ΄΄.
-Στη Λεισόες αγωνιζόσουν δεξιά. Στον ΠΑΟΚ χρησιμοποιείσαι αριστερά. Είναι αυτό ένα πρόβλημα για σένα ?
« Όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι γεγονός ότι και στη Λεισόες και στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας κάτω των 21 στα περισσότερα παιχνίδια αγωνίστηκα δεξιά. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μπορώ να παίξω όπου μου πει ο προπονητής και το εννοώ. Αισθάνομαι πολύ καλά στη θέση που με χρησιμοποιεί ο κ. Σάντος ».
-Έτσι έγιναν και τα 3 γκολ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι ?
«Κοιτάξετε χάρηκα πολύ με τα 3 γκολ που πέτυχα. Αισθάνθηκα όμορα για τον εαυτό μου και για την ομάδα. Μέχρι εκεί όμως. Δεν υπάρχει λόγος να σταθώ περισσότερο. Είμαστε σε προετοιμασία και ο αντίπαλος ήταν μικρός. Το θέμα είναι να λειτουργεί σωστά η ομάδα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».
-Ποια θεωρείς ότι είναι τα προτερήματά σου?
« Το γεγονός ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω με την ίδια αποτελεσματικότητα και τα δυο πόδια, η ταχύτητα και οι μονομαχίες ένας εναντίον ενός ΄΄.
-Θα έπαιρνες το ρίσκο να υποσχεθείς 10 γκολ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ?
«…( γελάει αυθόρμητα ) Ναι, γιατί όχι. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Αν έχω τύχη μπορώ να πετύχω αυτό τον αριθμό των γκολ».
http://www.metrosport.gr/more.php?id=21571_0_1_0_M

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #19 on: July 11, 2008, 09:56:43 »

-Èá Ýðáéñíåò ôï ñßóêï íá õðïó÷åèåßò 10 ãêïë óôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ?
«…( ãåëÜåé áõèüñìçôá ) Íáé, ãéáôß ü÷é. Èá ðñïóðáèÞóù íá êÜíù ôï êáëýôåñï. Áí Ý÷ù ôý÷ç ìðïñþ íá ðåôý÷ù áõôü ôïí áñéèìü ôùí ãêïë».
http://www.metrosport.gr/more.php?id=21571_0_1_0_M

áí åéíáé äõíáôïí, êïéôá÷ôå åñùôçóç äçìïóéïãñáöïõ....ê ï ìéêñïò åðåóå óôç ëïõìðá