Θελω να πω καποια πραγματα εδω στο φορουμ ειδικα στο θεμα ιβιτς και φου εχω διαβασει ολα τα σχολια των συμφορουμντων
Διαβαζω οτι ειναι λιγος, μαθητευομενος, ναι καλος αλλα οχι παραπερα, απειρος, οχι για το μεγεθος του ΠΑΟΚ, εμμονες, εγωισμους, κτλ κτλ.
Νομιζω οτι εμεις δεν εχουμε καταλαβει κατι..η γνωμη μου οκ?
Ακουω για το μεγεθος του ΠΑΟΚ...για πιο μεγεθος μιλαμε, γιατι εγω που ξερω στα 44 μου χρονια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενα τεραστιο ΟΠΑΔΙΚΟ μεγεθος με μια τρομερη ομαδα στο ποδοσφαιρο στα 70'ς, τρομερη ομαδα μπασκετ στα 90'ς και καποιες αναλαμπες σε βολλευ χαντμπωλ κτλ κτλ.
Σε ποδοσφαιρο ημασταν και ειμαστε μια μετρια ομαδα τα τελευταια 30 χρονια.
Εκανε λαθη ο ΙΒΙΤΣ? οκ ποιος δεν κανει λαθη? Μαθαινει? Μαθαινει και συνεχεια θα μαιθαινει. Ο καιονουργιος δεν θα κανει λαθη? Ειναι απειρος? ΗΤΑΝΕ...τωρα εχει καποια εμπειρια. Εγωισμους κολληματα...ναι το δεχομαι αλλα οι προπονητες εχουνε να διαχειριστουνε 25 παιχτες καθε μερα και οχι μονο σε ενα ματς και ειδικα στον ΠΑΟΚ αυτο ειναι επι 10. Ειναι γνωστης της καταστασης εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ δειγματα προπονητικης, ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ και για μενα ητανε Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ....ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ...οχι εφημερη. Αφηστε που ειχε αρχισει να καθαριζει την ΧΛΕΜΠΑ. Οταν οι παιχτες οι τωρινοι και οι κοαινουργιοι που θα ερθουν ξερουν οτι ενας προπονητης ειναι συνηφασμενος με το ονομα της ομαδας ΣΕΒΟΝΤΑΙ...οταν ξερουν οτι ηταν περσυ το αφεντικο, ειναι φετος το αφεντικο, και θα ειναι και του χρονου...δεν κουνιετε φυλλο...οταν βλεπουν περαστικους συνταξιουχους κτλ κτλ τα κανουνε μπουρδελο...Ο ΠΑΟΚ του σαββιδη ειναι η μεγαλυτερη σαπουνοπερα που εχει γινει...καθε χρονο κατι θα γινετε με τους πεχτες τεχνικους διευθυντες επεισοδια προπονητες γυμναστες κτλ κτλ που θα γινομαστε σουργελο πανελληνιως...φετος μετα τον τζαβελλα ακουσατε ΚΙΧ απο τους παιχτες η κανεναν αλλον μεσα στην ομαδα? ΓΙΑ ΜΕΝΑ αυτο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ξαναμπαινουμε σε "ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ", τρομαρα μας, με ηλιθια αρθρα απο τους αρδ περι γενικων αλλαγων, μαχαιρια σε κοκκαλα, βαθιες τσεπες, κτλ κτλ και του χρονου παλι τα ιδια...την στιγμη που εχουμε εναν καλο κορμο μια ελευση καινουργιου προπονητη τα γαμει τα παντα. Ο ιβαν και ο υιος ψαχνονται για αναγνωριση και θεοποιηση και ψαχνουν την εφημερη και γρηγορη επιτυχια χωρις κανενα πλανο. ΟΤΑΝ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ εχουνε περασει 3 καραβια παιχτες 2 πουλμαν τεχνικοι διευθυντες προπονητες γυμναστες διοικητικοι παραγοντες και η ομαδα δεν μπορει να κοντραρει εναν ΠΕΘΑΜΕΝΟ βαζελο και μια νεφοτιστη κουλα που ελειπε και δυο χρονια τοτε για μενα φταιει ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ. δεν χρειαζετε να επαναλαμβανομαι...και ενα ΥΓ...στο τελευταιο ματς ειδαμε και ποσο ο ΚΟΣΜΟΣ του ΠΑΟΚ αγαπαει την ομαδα..αντι να εχει 32000 ταλιμπαν ητανε σαν να παιζαμε φιλικο καλοκαιριου.