Author Topic: Vladan Ivic  (Read 75909 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Απ: Vladan Ivic
« Reply #1460 on: June 01, 2016, 18:27:16 »
Με κάθε σεβασμό σε όσους έγραψαν πριν και χωρίς καμμία παρεξήγηση αλλά νομίζω ότι ώρες ώρες κάνουμε κουβέντα για την κουβέντα εδω μέσα και γράφουμε λες και μιλάμε για κάνα σοβαρό πρωτάθλημα και όχι για την ελληνική μπανανία. Είτε τον Βλάνταν έχεις προπονητή είτε τον Μουρίνο στο Ελλάντα κ με τα υπάρχοντα κόζια πρωτάθλημα ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ που να χτυπας τον κώλο σου κάτω. Και όπως είναι το σύστημα στο ch.l. με το μονοπάτι των μη πρωταθλητών για να μπεις ομίλους ch.l. πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα κ να γίνουν τα όρη σόπατα. Κ με την πίεση που υπάρχει, δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη, κάθε Μάρτη αυτιστικά θα αλλάζεις προπονητή και μοντέλο. Έτσι έφυγε ο Στέφενς, έτσι έφυγε ο Άρνενσεν με τον τούντορ και έτσι θα πηγαίνει όσο έχουμε αυτή την αντίληψη.. Και μια χαρά θα κάνει τις δουλίτσες του ο Ρώσσος σε αυτή την φάση κ θα φουσκώνει τα νούμερα και θα βγαίνει και λάδι η έλλειψη σχεδιασμού του.
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω 1.000 φορές το πουλί, 1.000 φορές η σάρκα από την σάρκα μας, 1.000 φορές ο καυλωμένος και φιλόδοξος, 1.000 φορές αυτός που την φανέλα την τίμησε και την πόνεσε και νοιώθει τι σημαίνει ΠΑΟΚ κι ας μην είναι έμπειρος κι ας μην έχει ξαναδουλέψει, κι ας μη έχει ξανακάνει προετοιμασία κι ας κάνει τεχνικά λάθη κι ας είναι φτηνή λύση κι ας έχει 1.000 κουσούρια. Και στο χέρι ΚΑΙ το δικό μας είναι να μην μετατρέψουμε και τον Ιβιτς σε εναν αναλώσιμο χρήσιμο ηλίθιο,σε μια λύση 6μηνου βάζοντας ανεδαφικά ζητήματα. Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να δώσω πίστωση χρόνου στον Ίβιτς και ας παλεύει ο ΠΑΟΚ για να σωθεί από τον υποβιβασμό. Και τον εμπιστεύομαι ότι και ομάδα που θα πουλάει το τομάρι της ακριβά θα στήσει και έξυπνα θα παίζει και για την ενίσχυση της θα παλέψει.
Με αυτή την νοοτροπία, με αυτό το πείσμα  και με αυτή την λύσσα ίσως καταφέρουμε κάποτε να κάνουμε τον ΠΑΟΚ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΙΝ VLADAN WE TRUST

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1461 on: June 01, 2016, 19:23:50 »
Μαζι σου συντεκνε, αλλα το καλο κλιμα και την την αισιοδοξια δε την εμπνεει ο Χ προπονητης, ή ο Ψ ποδοσφαιριστης. Η διοικηση ειναι η κορυφη, ο κουμανταδορος, και αυτη ειναι που πρεπει να βγαλει πρωτη το θετικο κλιμα. Οπως και τοτε με τον καρπουζα, τσουζανε τα ματακια μας με την ομαδα και το συστημα τσουκου-τσουκου μπολ να κλεψω κανενα πονταλακι, αλλα γκρινια δε υπηρξε ποτε. Υπηρχε μια ελπιδα, ασχετα πως κατεληξε. Τωρα με τον απατεωνα που μπλεξαμε, σε τι να πιστεψω; Οπως σωστα λες, ειτε τον βλανταν, ειτε τον μουρινο, παλι με τον κιτσο και τον πελκα θα παιζεις. Το αβαβα πρωταθλημα που αναφερεις, μια ζωη αβαβα ηταν, αλλα για το -40 και τις 13 νικες σε 30 παιχνιδια, λες και εισαι η ξανθη, ειναι ΜΟΝΟ δικο μας δημιουργημα.
4 χρονια εχουμε δει που το παει το καραβι ο γεμιστανας. Καθε χρονο αλλαζουν 2-3 προπονητες, 1-2 προεδροι, 3-4 διοικητικοι, αλλα τα παλτα απο την 11αδα δε τα κουναει κανεις. Καλα που ηρθε και εκεινος ο αγιος ανθρωπος για λιγους μηνες και μας απαλλαξε απο το 14. Ακομα βασικο θα τον ειχες.
Βολευει πολλους ο τεταρτοπεμπτος παοκακος, και πιο πολυ απ'ολους βολευει τον μεγαλομετοχο του. Καιρος να μιλησει παλι ο λαος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1462 on: June 01, 2016, 19:43:40 »
κοιτα να δεις . και ο γχ μας εβγαλε προκριματικα αλλα δεν....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1463 on: June 02, 2016, 12:20:24 »
Κρήτη, διαφωνώ κάθετα με την ανάγνωση και τα συμπεράσματα σου.
Καταρχάς τόσο η χρονια Σάντου όσο και η περσινή μέχρι το Δεκέμβριο απέδειξε ότι δεν είναι όσο απίθανο το παρουσιάζεις το πρωτάθλημα. Πιο δύσκολο για σένα από ότι για γαύρο και βάζελο φυσικά, αλλα όχι απίθανο.
Ειδικά πέρσι, εν πολλοίς λόγω συγκυριών και ασχέτως άποψης για πρόσωπα, έχει μείνει σε πολλούς το γαμώτο για το τι θα γινόταν αν η διοίκηση είχε κάνει στο ελάχιστο το καθήκον της να φέρει έγκαιρα και με προοπτική κανονικούς ποδοσφαιριστές.

Μετά, εγώ λέω ούτε ο Stevens, ούτε οι Άρνεσεν/Tudor έφυγαν λόγω της πίεσης που δημιουργήθηκε επειδή το σύστημα δεν τους άφησε να πάρουν πρωτάθλημα ή να βγούν Ch.L, όπως λες εσύ.
Αντίθετα, κοιτώντας τον κορμό της ομάδας τα 4 τελευταία χρονια, είναι σαφές ότι αυτός είναι ο λόγος της αποτυχίας και εντέλει της εκδίωξης όλων των προπονητών ως την εύκολη λύση για τη δικαιολόγηση της αποτυχίας.

Με βάση λοιπόν αυτά, και αν όντως κι ο επόμενος χρόνος κυλήσει όπως οι προηγούμενοι όπως προβλέπουν πολλά μέλη (μαζί τους κι εγώ) με την ομάδα να αποτελείται από ένα συνονθύλευμα μετριων ποδοσφαιριστών, είναι δεδομένη η αποτυχία και του Ίβιτς.
Καμια σχέση με τις ικανότητες του βεβαια. Εδώ διώξαμε ως ανίκανους Άρνεσεν και Stevens.

Και κλείνω με την προσωπική μου άποψη όπως την έλεγα και πέρσι και πρόπερσι. Στην τελική ανάλυση είναι περίπου αδιάφορο ποιος είναι προπονητής και ποιος τεχνικός διευθυντής αν δεν αλλάξει ριζικά το υλικό της ομάδας. Κι αυτό είναι απόφαση μονο ενός, του σαββίδη

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1464 on: June 02, 2016, 14:33:32 »
Κοντος ψαλμος αλληλούια παιδες.
Σε ένα μηνα από τωρα θα ξερουμε τι εργο θα δουμε του χρονου.
Η λογικη λεει ότι σχεδόν το 90% του ροστερ θα εχει ολοκληρωθεί μεχρι τοτε (δλδ. 2,5 βδομάδες πριν το πρωτο παιχνιδι του Τσουλου).
Τοτε θα δουμε που παει το πραγμα και αν ο Ιβιτς θα είναι το επομενο θύμα ενός ελλιπούς ροστερ ή όχι.
Εγω αισιοδοξω ότι ο Ιβαν θα το παρει ζεστα φετος.
 Η αισιοδοξια αυτή βασιζεται στο ότι οι πρωτες μεταγραφες από την Ουκρανια είναι (θεωρητικα παντα) από το πανω ραφι (βλ. δηλωσεις Μαρκεβιτς).

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1465 on: June 02, 2016, 18:54:07 »
Δλδ αναγκαζομαι με καποια ποστ απο αδελφους εδω μεσα να χρησιμοποιησω την εκφραση του κλεφτοκοτα του Ζαγορακη, "Αγαπηστε λιγο τον ΠΑΟΚ ρε".
Καποιοι κρινετε τον ΠΑΟΚ λες και δεν ξερετε σε ποιας χωρα το πρωταθλημα αγωνιζεται. Στο πιο βρωμικο, σαθρο και πουλημενο πρωταθλημα της Ευρωπης.
Ποιας ομαδας δλδ ο οπαδος ειναι περηφανος στην Ελλαδα;
Του γαυρου που περα απο τους εως 15 χρονων ολοι ξερουν οτι οι ομαδα τους ειναι η πιο βρωμικη στην Ευρωπη; Που βλεπουν τα πρωταθληματα με τον τροπο που τα βλεπουν κ ντρεπονται απο το δουλεμα που τρωνε απο ολους τους αλλους;
Του βαζελου που ο Αλαφουζους τους εχει κανει να φαινονται πιο ομαδουλα κ απο την Παναχαικη, βασει μιζεριας, κλαψας και ροστερ;
Της αεκ που ο Μελισσανιδης τους εστησε κ τους εριξε ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ για να τους παρει τζαμπα κ τωρα εχει τον οπαπ κ δηθεν δεν εχει σχεση με το χανουμι; Τριτη εθνικη ρε.
Της ΑΕΠ Ηρακλης; Του σκουληκιου (καλα εκει γελαει κ ο καθε ετοιμοθανατος)
Και αντα αυτου εμεις υποστηριζουμε μια ομαδα που αυτη την στιγμη δεν χρωσταει σε κανεναν πουθενα, χαρη στον "Ρωσο" οπως τον λετε υποτιμητικα ταυτιζομενοι με ανακοινωσεις αλλοθρησκων. Υποστηριζουμε μια ομαδα που εχει το 2ο καλυτερο ροστερ στην Ελλαδα χωρις ευρω ΠΟΤΕ απο Τσαμπιονς Λιγκ. Για καθε Κιτσιου και Πελκα που ολοι κραζουμε, ρωτατε αν σε αυτο το πρωταθλημα της μπανανιας ερχεται ποτε ενας Λουκας και ενας Μακ; Και αν ερθουν ποτε, καταλαβαινετε οτι θελουν να φυγουν σε εναν χρονο;
Για να ερθουν οι αντιστοιχοι Μακ και Λουκας δεν πρεπει να αλλαξει το γαμημενο αυτο πρωταθλημα της εγκληματικης οργανωσης; Στηριξαμε ποτε τον ΠΑΟΚ, οχι τον Ιβαν, αλλα τον ΠΑΟΚ στον αγωνα που δινει για αυτο; Ειπαμε ενα μπραβο που μετα απο 8 χρονια ειδαμε επιτελους μια 50αρισια (σχετικα) διαιτησια στα playoff? Τυχαια εγινε αυτο; Δεν εγινε γιατι απλα "δεν κοιμομασταν" οπως σωστα κατηγορουσαμε καθε χρονια τις διοικησεις μας;
Και μεταφερουμε την μιζερια μας και στο τοπικ του Ιβιτς, λες κ δεν θελαμε ολοι τον Μαρκεβιτς πχ. Τον Μαρκεβιτς τον ρωτησατε αν θα ηθελε να ερθει; Ή θελουμε εναν Στεφενς να χτυπαει ενσημα με 2 εκ. ευρω; Σαντος και Μπολονι εξαιρεσεις στον κανονα ηταν. Κατα τα αλλα τι βλεπετε; Εναν Μαρκο Σιλβα που περα απο 40 φιλικα εδωσε 2-3 ματς σοβαρα με 50αρισιες διαιτησιες και τα εχασε, εναν Στραματσονι που θα γραφτει στο ρεκορ γκινες οτι καταφερε ενα πρωταθλημα κ ειχε ταυτοχρονα προπονητες σαν τον Τουντορ κ αυτον, και εναν Μοντανιε με καριερα στην Σοσιεδαδ και Ρεν και δεν ξερω αν εχει παιξει κ ποτε σε ευρωπαικο θεσμο.

Για αυτο, δανειζομαι την εκφραση που για εντελως αλλους (δικους του) λογους ειπε ο Ζαγορακης, και ας στηριξουμε μια φορα μια προσπαθεια που παει να γινει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1466 on: June 02, 2016, 18:57:53 »
Μόνο μη δούμε έργα να παίζουν οι άμπαλοι έλληνες συνηθισμένοι στο 4ο-8οι και να παραγκωνίζονται οι ξένοι μπαλαδόροι..
Μόνο αυτό μην κάνεις.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #1467 on: June 02, 2016, 19:14:24 »
Δλδ αναγκαζομαι με καποια ποστ απο αδελφους εδω μεσα να χρησιμοποιησω την εκφραση του κλεφτοκοτα του Ζαγορακη, "Αγαπηστε λιγο τον ΠΑΟΚ ρε".

Ή θελουμε εναν Στεφενς να χτυπαει ενσημα με 2 εκ. ευρω; 

Για αυτο, δανειζομαι την εκφραση που για εντελως αλλους (δικους του) λογους ειπε ο Ζαγορακης, και ας στηριξουμε μια φορα μια προσπαθεια που παει να γινει.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1468 on: June 02, 2016, 19:17:55 »
Ετσι ακριβως οπως καθοταν ο Στεφενς στην τεσσαρα στο τηγανι. Τελοσπαντων

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1469 on: June 02, 2016, 19:21:16 »
στη γενικότερη οπιούχα παραζάλη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ και ξέφρενης φρενίτιδας αισιοδοξίας

Ελπίζω να μην εννοείς τα ποστς στο παρόν τόπικ, γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει user εδώ μέσα που δεν ξέρει ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και κατά 90% πάλι το ίδιο τσίρκο θα δούμε και του χρόνου.

Ακόμα και στο forum που εξακολουθεί να διατηρεί κάποιο επίπεδο, μπορώ να σου πω users που λογικά δεν το πιστεύουν αυτό που γραφεις για τσίρκο, βάσει των όσων γραφουν κατά καιρούς, ακόμα και στην τελευταία σελίδα αυτού του τοπικ.

Στα λεγα αφού ρε king...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1470 on: June 02, 2016, 19:24:05 »
στη γενικότερη οπιούχα παραζάλη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ και ξέφρενης φρενίτιδας αισιοδοξίας

Ελπίζω να μην εννοείς τα ποστς στο παρόν τόπικ, γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει user εδώ μέσα που δεν ξέρει ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και κατά 90% πάλι το ίδιο τσίρκο θα δούμε και του χρόνου.

Ακόμα και στο forum που εξακολουθεί να διατηρεί κάποιο επίπεδο, μπορώ να σου πω users που λογικά δεν το πιστεύουν αυτό που γραφεις για τσίρκο, βάσει των όσων γραφουν κατά καιρούς, ακόμα και στην τελευταία σελίδα αυτού του τοπικ.

Στα λεγα αφού ρε king...

Liakos εκανε την εκπληξη κ αντι στο τοπικ του Ιβαν ειπε να μεταφερει εδω την σασταλεγα αποψη του. Ρε φιλε, φιλικη συμβουλη, να χαιρεσαι κ λιγο για τις επιτυχιες της ομαδας.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1471 on: June 02, 2016, 22:10:10 »
Λιάκο με το αν δεν γάμησε ποτέ κανείς.. Άν νομίζεις ότι ένα σύστημα που δημιούργησε ο πλασιέ  και τοποτηρητής των συμφερόντων του imperium στην Ελλάδα κόκαλης κ κληροδότησε έτοιμο στημμένο στον over 5,5 θανατους στο noor1 and still counting θα έχανε το ζεστό χρηματάκι επειδή θα "έκανε το καθήκον" του κάποιος Σαββίδης που γλύφει πού και κάνα κοκκαλάκι πλανάσαι πλάνη οικτρά. Και αν θεωρείς ότι σοβαροι παίχτες που δεν βρίσκονται σε φάση τελευταία ένσημα θα ασχοληθούν με το πρωτάθλημα της μπανανίας τότε μάλλον ζεις σε άλλη χώρα.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά την άποψη μου η λογική Άρνενσεν ήταν στην σωστή κατεύθυνση: παιχτες ταλαντούχοι φιλόδοξοι με μεταπωλητικη αξία πρωτίστως κ δευτερευόντως έμπειροι. Κι όμως η λογική αυτή ξηλώθηκε μέσα σε 2 μεταγραφικές περιόδους μετά από μια βροχή προπαγάνδας και λάσπης από όλο το σύστημα ΑΡΔ που παρασιτεί εις βαρος του ΠΑΟΚ ενάντια σε κάθε επιλογή του Άρνενσεν προσπαθώντας να τον εμφανίσουν μιζαδόρο κ κλεφτοκοτά όπως αντίστοιχα στο παρελθόν εμφάνισαν μπεκρή κ αδιάφορο τον Στέφενς (τον ίδιο στέφενς που έφυγε από την μπανανία και πήγε και προπόνησε μπουντεσλίγκα λεμε). Και προφανώς δεν απαλλάσω από τις ευθύνες του τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Νομλιζω όμως, και το έχω γράψει από την πρώτη στιγμή στο τοπικ του, ότι αυτός κατά βάση άλλες δουλειες ενδιαφέρεται να κάνει κ τον ΠΑΟΚ τον έχει για δούρειο ίππο για να κάνει τις δουλειές αυτές. Άρα αν οι χαχόλοι χρήσιμοι ηλίθιοι που απαρτίζουν την πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ δεν γουστάρουν τον τουντορ και το Αρνενσεν επειδή έτσι τους είπαν οι κόλκες οι μύρτσοι κ οι ραπτόπουλοι τότε no problem απλά ξηλώνουμε τον τούντορ βάζουμε τον επόμενο αναλώσιμο και η μηχανή δουλεύει πάλι στο full. Business as usual.
Για μένα λοιπόν η επιλογή Ιβιτς, πέρα από το οτι τον γουστάρω σαν νοοτροπία και τον θεωρώ πολύ ευφυή άνθρωπο, ίσως χαλάσει λίγο την μανέστρα. Ο Ιβιτς ούτε χτεσινός στα του ΠΑΟΚ είναι όπως ο Στέφενς, ούτε αντιπάθειες έχει όπως ο Άγγελος ούτε φερέλπις μπερδεμένος περαστικός όπως ο Τούντορ μπορεί να παρουσιαστεί. Είναι ένας έξυπνος προπονητής που μέχρι τώρα ένα στόχο τον πέτυχε που ένα γκελ στον κόσμο το κάνει, που ξέρει να χειριστεί τα μπουρδελο-αποδυτήρια της ομάδας και το σάπιο σύστημα που την λυμαινεται και ίσως καταφέρει να κερδίσει τον χρόνο που απαιτείται για να δείξει την δουλειά του. ίσως πάλι να μην γίνει τίποτα από όλα αυτά. Ακόμα κι έτσι κατά την άποψη μου την ευκαιρία του την κέρδισε και την αξίζει. Συγκρίσεις με τον κ. πρώην μόνιμο υπηρεσιακό  δεν θέλω να κάνω γιατί θα με χαρακτηρίσετε εμπαθή. Προσωπικά για το αξιακό μου σύστημα, μου αρκεί που ο σέρβος δεν φωτογραφήθηκε για το φως τον σπορ με την φανέλα του gay και με υπερτιτλο γουσταρα και ήρθα ως ενας νεο-Ασλανίδης από την ανάποδη...

ΥΓ Και επειδή είμαι ως άνθρωπος αισιόδοξος μέχρι ηλιθιότητας θα προσθέσω και το εξής: Όσο το χρήμα στο ch.l. γίνεται πιο δύσκολο (προκριματικά κτλ) για τον πρωταθλητή αυξάνονται οι πιθανότητες να γαμήσει κι ο φτωχός. Ο ΠΑΟΚ όμως για να γαμήσει δεν αρκεί να έχει παιχταράδες. Πρέπει να έχει λύσσα για εκδίκηση για όσα τοσα χρόνια του στερήσανε και να αναβλύζει από μέσα του καύλα και πίστη στο ακατόρθωτο. Και αυτό το mentalite πιστεύω προσωπικά ότι ο Ιβιτς και το έχει και μπορεί να το μεταδώσει. Ίδωμεν...
« Last Edit: June 02, 2016, 22:16:07 by kriti 4 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1472 on: June 03, 2016, 01:46:40 »
Μπερδεμένο μέχρι θανάτου το ποστ σου αν και δεν διαφωνούμε στα πάντα.
Με +5 στο μισό πρωτάθλημα (+6 λέω εγώ γιατί είχες διπλό στο Καραϊσκάκη) μια χαρά πρωταθλητής μπορούσες να είσαι στο τέλος με 3-4 κανονικές μεταγραφές από Δεκέμβριο μήνα. Κι αν στο δεύτερο μισό γινόταν οτι σκάνδαλο δεν έγινε στο πρώτο μισό, ε χαλάλι. Εγώ ικανοποιημένος θα ήμουν με τον ΠΑΟΚ. Εσύ προφανώς λες ότι όποιον και να παιρνε χαμένο το είχε παρά το +5 (ή +6), όποτε καλα έκανε και δεν πήρε κανέναν; Αυτά για το καθήκον του σαββιδη.
Εγώ λέω ότι 4-5 να κρατουςε ως κορμό, από αυτούς που έφερε για 6-12 μήνες τα τελευταία 4 χρόνια θα είχε ομάδα πρωταθλητισμού (ίνςα, στόχ, νατχο, νομποα). Εσύ λες δεν μπορούσε; Ή δεν είναι σοβαροί παίκτες αυτοί; Κατα τύχη δεν τους κράτησες;
Τελικά με ποιους πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ; Τζανδαρη; Μαλεζα; Κίτρινου; Τζαβέλλα; Αδιάφορο γιατί είναι απατεώνας ο μαρινακης;

Αδερφέ οτι και να λέμε εσύ κι εγώ, ο ιβιτς θα φαγωθεί γιατί ο ΠΑΟΚ όπως είναι 4 χρόνια τώρα, δεν μπορεί να έχει στόχους. Τόσο απλά.
Κι όσα γράφεις στο πρώτο μισό του ποστ σου είναι όσα επιδιώκει να προβάλλει ο σαββιδης για να σε πείσει οτι ο ίδιος είναι μονόδρομος.
Μια αξιοπρεπή ομάδα από μεγιστάνα μεγαλομέτοχο δεν είναι φοβερή απαίτηση.
Άλλο πράγμα δεν έχω στόχους, άλλο δεν μπορώ να τους επιτύχω (λόγω Μαρινάκη πχ)
« Last Edit: June 03, 2016, 01:53:56 by liakos »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1473 on: June 03, 2016, 03:07:22 »
Μπερδεμένο μέχρι θανάτου το ποστ σου αν και δεν διαφωνούμε στα πάντα.

Αρα εισαι ημι-μπερδεμενος μεχρι θανατου. κοιτα το λιγο αυτο.

Αναμένω με χαρά να με διαψεύσεις έστω μια φορα ρε Ivan

οχι ρε φιλε, δεν θα εχεις καμια χαρα. καμια μα καμια. Σε αντιθεση με αλλους, τον κλαμπ, τον σκαι κλπ. ακομα και με τον τασουλη που ποτε δεν μου αρεσε ο μιζερος τροπος που γραφει, αυτοι θα χυσουν σε μια επιτυχια αλλα εσυ δεν θα εχεις καμια χαρα περα απο το να πεις  'σας τα ελεγε ο μεγας ναπολεων, καντε διπλα deepthroat του προφητη σαν την Jesse James και την Alexis Texas.

Δεχομαι 150 τοις εκατο την κριτικη που κανει ο αλλος για το ποιος κανει τις μεταγραφες (λες και πηραμε ρε πουστη τπτ μπαρκαουαν), για το ποσο μαλακας και κεφαλας ειναι ο ρωσος, για ελλειψη πλανου (λες και χρειαζεται πλανο να εισαι πρωταγωνιστης στο γιουναν), για τα χιλια μυρια, αλλα εσυ δεν κανεις κριτικη, ξερνας μια γαμημενη γραικυλη μιζερια χωρις αναστολες, χωρις να σεβεσαι εσενα και τη γαμωομαδα που υποστηριζεις. Και ρε μαλακα ζεις και εξωτερικο, δεν εχεις καν τη δικαιολογια της ανεργιας και της αφραγκιας.
εμεις εδω εξω μιας και δεν εχουμε ουτε παρεες ουτε ραδια ουτε οικογενειες σχετικες με ΠΑΟΚ, μπαινουμε εδω να χαμογελασει λιγο το χειλακι μας με αυτη την ομαδα. Η ομαδα βγηκε προκριματικα τσου λου και η μιζερια και η κατηφεια ειναι λες και δεν βγηκαμε καν ουεφα. Προφανως επι ολων των αλλων προεδρων τη δευτερη θεση την ειχαμε στο τσεπακι καθε χρονο, με μαγικες πορειες του -10 και οχι -40 απο τον πρωτο (λες και υπαρχει σε αλλο πρωταθλημα ο αθλος του μια ομαδα να εχει 1 ηττα και 1 ισοπαλια σε 30 αγωνες!) και μαλλον γι αυτο δεν υπηρχε θετικη αντιδραση εξαιρωντας λιγους. Η ζωη δεν ειναι σαν τη Βουρτση να υπαρχει μονο κλαμα. Αλλο η κριτικη (που δικαιως χρειαζεται και πολυ καλως γινεται) αλλο η γαμημενη μιζερια. Χαμογελαστε ρε λιγο, ξεχαστε οπως ολοι λιγο τα βασανα. ΠΑΟΚ εισαι.

Ρε τι να πω. το βουλωνω καλυτερα μετα απο 12 χρονια γιατι χαλιεμαι εγω και χαλιεμαι και αρκετα. Γνωρισα καποιους απο εδω καλα ατομα και αρκετα. Αντε γεια χαρα και με μερικους θα τα πουμε στις εκδρομες εξω.
Γαμιεται κι ο Σαββιδης και ο καθε ενας απο την εκαστοτε διοικηση. ΠΑΟΚ ειμαστε εγω, εσυ, ο διπλα, ο παραδιπλα που γραφουμε ιστορια σε καθε γηπεδο σιδερωνοντας μουρες και βγαζοντας λαρυγγι για να βαλει εστω κι ο Ζαβαντιας γκολ.
ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΗΤΑΝΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ, ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ. Συναισθηματα εντονα, αλλα ποτε μιζερια.
ΠΑΟΚ
« Last Edit: June 03, 2016, 03:20:05 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1474 on: June 03, 2016, 07:12:38 »
Ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε ρε σεις, ο καθενας εχει το σκεπτικο του. Μην τσακωνεστε, θα εχουεμ την ευκαιρια για αντιπαραθεσεις και τσακωμους μεσα στην επομενη σεζον...
προς το παρον:
ΒΛΑΝΤΑΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.
ΠΑΘΟΣ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ....
ΒΛΑΝΤΑΝ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΟΣΩΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1475 on: June 03, 2016, 08:15:38 »
Ρε δε γαμιεστε ολοι μονο ΠΑΟΚ! Παμε σερι δουλεια μας μιλαει καποιος για ΠΑΟΚ και τρωμε λαρυγγια.. γαμω και τον τσαρο και τα παντα αγαπηστε λιγο τα 4 γραμματα γαμω την μιζερια μου γαμω

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1476 on: June 03, 2016, 08:42:05 »
αμφιβολιες ολοι εχουμε προφανως αλλα δεν ειναι καιρος για πολλα
ας δουμε το θετικο οτι εχουμε απο 31 Μαιου προπονητη (που ξερει και την ομαδα) επιτελους και προεργασια μεταγραφων (ηδη κλεισμενοι 2-3 και επονται αμεσα αλλοι τοσοι)
ας κοιταξουμε μπροστα γιατι εχουμε ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ και οχι ουεαφακι σ αυτη τη φαση καλα λεει ο μπιβ
αναλυση καντε το χειμωνα, λογικα θα χουμε χρονο...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1477 on: June 03, 2016, 10:14:16 »
Καλως τον Gkaz τον Φρουντ ρε, που μπαινει βραδιάτικα να πει την εξυπνάδα του και να κάνει ψυχανάλυση. Να σου πω ρε και τι όνειρο ειδα;
Χρύσο σε είχαμε κάνει να πεις την άποψη σου, πάνω από τρεις γραμμές δεν έγραφες και να χαμε να λέγαμε. Φυσικά κακό δεν είναι να έχεις χαλαρή στάση και άποψη για τον ΠΑΟΚ.
Τέλος πάντων, είναι προφανές ότι μπορώ εύκολα να γράψω στο παπάρι μου την άποψη σου για μένα. Οπότε επικεντρώνομαι σε όσα προσπαθείς να γράψεις για τον ΠΑΟΚ, που δεν είναι και πολλά.

Φιλαράκι, δεν ξέρω τι σου έχει κάνει η ξενιτιά. Κατανοώ και την ανάγκη σου για λίγο πανηγύρι στον ΠΑΟΚ, να γελάσει το χειλάκι σου που λες με το τσου λου. Βέβαια τα μέλη που αναφερεις δεν γράφουν μόνο για μεταγραφές και τον ξεροκέφαλο τον σαββίδη. Το πανηγυράκι του τσου λου ειρωνεύονται και ότι κοροϊδεύει τον κόσμο ο σαββίδης. Μάλλον δεν τα είδες. Δεν πειράζει, αρκεί να γελάσει το χειλάκι σου.
Είπαμε μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αναγκαστικά χωράει πολλούς. Και τους πανηγυρτζήδες. Ακόμα και το ΠΑΟΚ γεια σου, εσύ και τα φυτά σου έχει το νόημα του.
Δεν ξέρω από πότε είσαι μέλος και ποιους έχεις γνωρίσει απο δω. Πάντως πολλά καλά άτομα έχουν φύγει από το φόρουμ εξαιτίας των πανηγυρτζήδων.

Ε αφού ο μπατμαν, ο τζον γου κι ο κλεφτοθόδωρας δεν είχαν στο τσεπάκι τη δεύτερη θέση... Βέβαια, το χανούμι τρίτη εθνική πρώτη φορά έπεσε, ενώ κι ο βαζελάκος πρώτη φορά είναι στο χαλι αυτό. Αλλά αν βαζεις τη διοίκηση σαββίδη στα ίδια με αυτές που προανέφερα, ίσως και να μη διαφωνούμε. Παρεμπιπτόντως τα μέλη που ανέφερες ότι κατανοείς δείχνουν σαφή προτίμηση στον μπατμαν...

Ίσως είναι δυσδιάκριτη η διαφορά μιζέριας και υψηλών απαιτήσεων. Ίσως σχετίζεται με τη χαλαρή στάση έναντι του ΠΑΟΚ που λέγαμε στην άρχη, ή και με την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Ξες τι δεν ήταν ποτέ ο ΠΑΟΚ; Συμβιβασμένος με την μετριότητα.
Και σε φόρουμ της γριάς τα ίδια θα έγραφες πιθανόν.
Και τελικά την άποψη σου για τον σημερινό ΠΑΟΚ θα μας την πεις; Τι ωραία που θα τεντώνει μες στην Τούμπα το σεντόνι;

Εύχομαι ολόψυχα κλήρωση με σπάρτα, να πας πορεία στο γήπεδο να γουστάρεις. Αλήθεια το λέω, ΠΑΟΚ είναι κι αυτό. Κι αν σου πετάξει φανέλα ο Κίτσιου, ακόμα καλύτερα. Κορνίζα.

Κι αντί να γράφεις σεντόνια για να ανακοινώσεις ότι το βουλώνεις, καλύτερα να το βουλώσεις εξ αρχής.
Κι αν όντως σε χαλάει το φόρουμ, μην μπαίνεις. Κρίμα είναι. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να συζητάμε όλοι με όλους, έτσι δεν ειναι;
« Last Edit: June 03, 2016, 10:22:36 by liakos »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1478 on: June 03, 2016, 10:51:24 »
Φιλε πραγματικα, δεν ξερω τι ζορι τραβας στην ζωη σου και ποια η εντυπωση του κοσμου για εσενα στην καθημερινοτητα σου, αλλα φαινεται για σενα ο ΠΑΟΚ ειναι καταφυγιο για να εχεις την ψευδαισθηση οτι εισαι πιο εξυπνος απο τους αλλους.
Οσον αφορα αυτο που ειπες, οτι εχουν φυγει καλα ατομα απο το φορουμ εξαιτιας των πανηγυρτζηδων, στο αντιστρεφω και σου λεω οτι στο φορουμ δεν τολμαει πλεον να γραψει καποιος γιατι απλα η μιζερια που εκπεμπεις μαζι με αλλα ατομα υπερκαλυπτουν την καθε καβλα του να μιλησει για τον ΠΑΟΚ. Εχετε κανει το φορουμ ενα κλειστο κλαμπ ζωντοχηρων που απο το πρωι μελετανε τον ελληνικο καφε τους και σχολιαζουν τον Σαββιδη.
Οποιος προσπαθησει να μιλησει για οτιδηποτε αλλο ή θα φαει πεσιμο, ή θα χαρακτηριστει φυτο ή απλα δεν θα απαντηθει γιατι ολοι εχουν φυγει απο το φορουμ εξαιτιας σας.

Βασικα το ποστ σου ειναι η επιτομη της διχονοιας και καποιος mod πρεπει να αναλαβει πρωτοβουλιες για την περιπτωσαρα σου.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1479 on: June 03, 2016, 10:58:04 »
Για να δούμε θα γράψει και ο τρίτος?
Αν και για να πούμε του στραβού το δίκιο ο Gkaz φυσικά και δεν είναι ίδια περίπτωση.

Τέσπα, ας ασχοληθούν οι mods όπως λες.
Τρίτο post σου σε μια μέρα που δεν ασχολείται καθόλου με το θέμα του τοπικ. Προφανώς ψάχνεσαι για προσωπική διαφωνία. Μπορεί να φτιάχνεσαι, ξέρω γω.

Αν δεν το χεις καταλάβει, έχω σταματήσει να σου απαντάω.
Όπως λοιπόν σε γράφω εγώ στα αρχίδια μου, γράψε με κι εσύ να τελειώνουμε.
Μην γαμάς το τοπικ και πρήζεις όλο το forum.