Author Topic: Vladan Ivic  (Read 76125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Vladan Ivic
« Reply #800 on: August 21, 2010, 02:14:35 »
μεγάλη απώλεια και γιατί είναι παίκτης που έχει τα αρχίδια να βάλει κρίσιμο γκολ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #801 on: August 25, 2010, 02:47:51 »
Ειπες μια μεγαλη αληθεια μποζικ, που δεν ξερω αν την εχω γραψει και εγω, με φαινεται καπου, αλλα την εχω σκεφτει πολλακις. Ειναι ο παικτης που δεν κολωνει να βαλει γκολ σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα. Κριμα, μεγαλη η απωλεια του.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

bagos1

• Guest
« Reply #802 on: August 25, 2010, 11:13:05 »
όσες φορες ειδαμε την ομαδα χωρις ιβιτς ειτανε απλα τραγικη, ελπίζω να γινει κανα θαυμα και να παρουμε την προκριση

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #803 on: August 30, 2010, 14:08:07 »
Μόλις με πήρε φίλος μου και μου είπε πως ο "πολυαγαπημένος" μου ρεπόρτερ μειώνει το Σορλέν (όπως κάνουν και τα παπαγαλάκια των σκουληκιών για κάθε παίχτη τους όταν φεύγει) και είπε το θεϊκό ότι δεν χρειαζόμαστε εξάρι γιατί εκεί είναι η θέση του Ίβιτς!!!!!!!
Για όποιον δεν θυμάται ούτε τι έφαγε χθες να του θυμίσω πως πέρυσι ο "λατρευτός" μου έσκιζε τα ρούχα του πως ο Πάμπλο πρέπει να φύγει γιατί είναι αργός και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν έχουν θέση τέτοιοι παίχτες, πόσο μάλλον σε εκείνη τη θέση. Ενώ ο Ίβιτς βρε κουτά είναι ο γιος του ανέμου και δεν ισχύουν φέτος οι περσινές αναλύσεις.

Λες να δούμε τον Βλάνταν εξάρι να τρέχει δεξιά αριστερά να μπαλώνει τρύπες με το αεράτο του στυλ;  :D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #804 on: August 30, 2010, 14:19:12 »
Οι κωλοτουμπες του χοντρου εχουν γινει πλεον καθημερινο φαινομενο..

Παντως ο ιβιτς περσι ειχε δηλωσει σε μια συνεντευξη πως η θεση του ειναι αμυντικο χαφ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #805 on: August 30, 2010, 14:19:29 »
Για τον ίβιτς και ο ίδιος το έχει πει και τον έχω ακούσει σε συνέντευξή του να λέει ότι του αρέσει να παίζει σαν εξάρι με φάτσα στο τέρμα και όχι με πλάτη. Χτές πάντως ήταν για τα σκυλιά αλλά δεν γαμείς. Όταν πρέπει ο γιούγκος θα είναι αυτός που πρέπει  ;) ;) ;) ;)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
« Reply #806 on: August 30, 2010, 14:20:53 »
cure με αρεσει που δεν διαβαζεις τον πολυαγαπημενο ρεπορτερ ....αφου τον ακους και τον διαβαζεις ....αυτο το "με το ειπε ενας φιλος¨με θυμιζει τις παρεμβασεις κουγια παντου στην tv που αρχιζει
με σχολιο "συνεργατες μου μου επιαν οτι μιλατε για μενα και ειπατε ....."    :))))))) ενω φυσικα αυτος τα παρακολουθει ολα και επεμβαινει ..... ;D ;D

jmjyiannis

• Guest
« Reply #807 on: August 30, 2010, 14:28:39 »
Τον Σορλεν δεν τον μειωσε ο χοντρός δημοσιογραφος. Μη λέμε τρέλες. Αντιθέτως έλεγε οτι μετά το διδυμο Γκαρσία Βιτόλο είναι ο τρίτος καλύτερος χαφ της ομάδας (ήταν πλέον). απλά οτι η θέση του Ιβιτς είναι 6αρι. Σιγουρα όχι καλύτερος του Σορλέν απλά οτι είναι μέσα στα χαφ.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #808 on: August 30, 2010, 14:32:38 »
Μάκη έχω πει εκατό φορές ότι τον ακούω και τον διαβάζω. Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες. Ποτέ δεν το έκρυψα και εξήγησα και το γιατί. Πως μαθαίνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ από αυτόν και κυρίως αυτά που θέλουν να περάσουν. Απλά δεν μπορώ να ακούω το πρωί από τη δουλειά και μου το μετέφερε όντως ένας φίλος μου. Μη βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν

Και απ' ότι λέει ο jmjyiannis ο φίλος μου τα μετέφερε λάθος, οπότε αδίκησα τον κουβά για το Σορλέν. Sorry κουβά που σε αδίκησα  :P
« Last Edit: August 30, 2010, 15:02:59 by cure »

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #809 on: September 16, 2010, 23:20:16 »
τι γινετε με σενα ρε βλανταν σε βλεπω να σε τρωει ο παγκος
και δεν εισαι για κει
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #810 on: September 16, 2010, 23:52:02 »
Μακάρι ρε Μάνο να τον έβαζε πάγκο, αλλά μάλλον το κακό είναι πως ακόμα και να πάρει ένα καρεκλάκι, να καθήσει στο κέντρο, να ανάψει τσιγάρο και να παραγγείλει εσπρέσσο, ούτε και τότε θα βγει.
Σε κάθε παιχνίδι φέτος είναι τραγικός. Ακόμη και σε αυτό μέσα στον Άγιαξ. Αλλά ακούνητος γιατί υποτίθεται δεν υπάρχει άλλος. Ας αλλάξει σύστημα τότε ρε, ας παίρνατε στη θέση του Σορλέν. Αλλά αν πάμε έτσι τη δουλειά, δεν κάνουμε τιποτα.

Ξέρω πως κάποιοι θα μιλήσουν πάλι για κωλοτούμπες και ότι θα μας κάνει ρόμπα, αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν τι λέμε. Λες και όποιον λες ντεφορμέ τον θέλεις να φύγει και πίπες

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #811 on: September 17, 2010, 00:21:14 »
το οτι σκοραρει που και που δεν αλλαζει το οτι σερνεται σε ολο το ματς.λειπει ενας παιχτης βαρομετρο σε αυτη την θεση

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #812 on: September 17, 2010, 01:19:23 »
Φανερά ανέτοιμος. Γύρνα γρήγορα στις περισυνές σου εμφανίσεις
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #813 on: September 17, 2010, 01:25:05 »
τι έγινε ρε Βλάνταν? σου είπε κανείς ότι δεν έχεις την τρίπλα και είπες να τον βγάλεις λάθος? τι κατάχρηση ήταν αυτή της μπάλασ σήμερα?
ήσουν τραγικός! δε χρειαζόμαστε αυτόν τον Ιβιτς!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #814 on: September 17, 2010, 02:03:34 »
που είσαι εσύ;

northeagle_4

• Guest
« Reply #815 on: September 17, 2010, 02:17:53 »
Οταν ο μπασταρδος και ο βιερινια κρυβονται και δεν εχει να δωσει μπαλα φαινεται ο μαλακας της υποθεσης............

chiltsid

• Guest
« Reply #816 on: September 17, 2010, 03:51:22 »
σωστος,αλλα η αληθεια ειναι πως και αυτος κρυβοταν,δεν ζητουσε μπαλα,πιο πολυ στην επιθεση καθοταν και περιμενε!
ισως πληρωνει την χαμενη προετοιμασια ο σερβος!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #817 on: September 17, 2010, 08:43:38 »
Ανυπαρκτος εως αρνητικος
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

bagos1

• Guest
« Reply #818 on: September 17, 2010, 09:31:18 »
ισως ηρθε η ωρα να παει και αυτος για λιγη ξεκουραση, διαπιστωνω οτι μας λειπει το μακρινο σουτ, δεν βλεπουμε να σουταρουν εξω απο την περιοχη και γιαυτο ισως ο Φωτακης να δωσει καποια λυση

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #819 on: September 17, 2010, 12:17:47 »
πουλεν συνελθε γρηγορα!εισαι απο τους λιγους στην ομαδα που εχει τη δυνατοτητα να κανει τη διαφορα.βρες το καλο σου εαυτο που φετος τον θελουμε οσο τπτ αλλο!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!