Author Topic: Vladan Ivic  (Read 75710 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Vladan Ivic
« Reply #2000 on: May 31, 2017, 22:50:38 »
ρε μουνοπανο πες μας τη φάση παίζει με κάνιας?
τι παίζει με τσιμιροτ?
ειναι 6αρι ρε γαμημενε ο τσιμιροτ?

καις τον παίκτη? εμφανίζεται σαν γελοίος στο 6 και συνεχίζεις. δεν έχεις παρει ματσ ρε μαλακα με 6αρι τσιμιροτ και ΓΑΜΑΣ τον παίκτη.

το ειχα ξαναγράψει. ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 11αδα σου.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #2001 on: May 31, 2017, 22:59:02 »
Σουλης Παπαδοπουλος απο τα lidl. Δυστυχώς ειναι μόνο μια απο τις πολλές μαύρες τρύπες της ομάδας...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2002 on: May 31, 2017, 23:09:43 »
Τρομακτικα επικινδυνος. Μεγαλο εγκλημα να παραμεινει του χρονου. Ομαδα δεν θα βρει ουτε στην δ εθνικη
ΠΑΟΚ G4Α

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #2003 on: May 31, 2017, 23:20:58 »
Νομίζω πως σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της φετινής σεζόν ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου έπειτα από πολλά χρόνια. Ένας τίτλος που πραγματικά τόσο πολύ τον είχαμε ανάγκη. Από εκεί και μετά αυτό που καταφέραμε επίσης και ήταν αξιοσημείωτο, ήταν πως πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον ίδιο προπονητή. Και ναι αυτό ήταν κατόρθωμα όταν συνήθως αλλάζαμε 2-3. Γενικά θα είναι άδικο να κριθεί ο Ίβιτς μόνο από το σημερινό αποτέλεσμα, ή ακόμα και μόνο από το αποτέλεσμα των πλει οφς. Θα πρέπει να δούμε τη συνολική εικόνα της ομάδας όλη τη χρονιά και να εξάγουμε συμπεράσματα μέσω αυτής. Αν βάλω μια ζυγαριά λοιπόν, θα τοποθετηθούν βαρύδια και στη μία και στην άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να πω ότι ο Σέρβος δε διαθέτει κάποια καλά στοιχεία. Από την άλλη όμως σίγουρα δεν είναι ο προπονητής που μπορεί να εμπνέει σιγουριά στους παίκτες αλλά και στον κόσμο όταν τον βλέπουν στον πάγκο. Και ειδικά μετά από αυτό το κάκιστο φινάλε. Συνεπώς καταλήγω στο συμπέρασμα πως αν θέλω να κοιτάξω ακόμα ψηλότερα, θέλω καλύτερο προπονητή. Μπορεί μια μέρα ο Ίβιτς να γίνει μεγάλος και τρανός στους πάγκους. Το θέμα είναι όμως αν έχει κανείς την υπομονή να τον περιμένει. Μπορεί επίσης να έχει κάνει σε μεγάλο ή σε μικρό βαθμό το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ακόμα και αυτό πιστεύω πως υπάρχει χρόνος να διορθωθεί. Οπότε η ζυγαριά στα δικά μου τα μάτια νομίζω πως δείχνει την πόρτα της αποχώρησης. Θα ήθελα την επόμενη σεζόν, που βασικά ξεκινάει από τώρα (αν δεν ξεκίνησε ήδη) να δω ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο της ομάδας. Βλάνταν σε ευχαριστώ για το Κύπελλο αλλά δεν έχω το κουράγιο να σε περιμένω.
« Last Edit: May 31, 2017, 23:41:03 by banis »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2004 on: May 31, 2017, 23:23:53 »
Το χα πει απο το μεσημερι οτι σε πιθανο φλοκο ειναι ο αδυναμος κρικος
Δεν κανει νομιζω φανηκε σε πολλες περιπτωσεις φετος οχι σημερα.
Διωξτε τον και φερετε καλυτερο οχι τον προπονητη της κ20...επειδη ομως δεν υπαρχει προεργασια αν φυγει θα παμε βηματα πισω...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2005 on: May 31, 2017, 23:39:39 »
Τα πράγματα είναι απλά κατ'εμέ, ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπάλα όταν ήταν φορμαρισμένος και έτρεχε. Η πίεση ψηλά, έφερνε κλεψίματα ψηλά και επιθέσεις σε λίγα μέτρα, όταν δεν υπήρχαν κουράγια από τους παίχτες ο ΠΑΟΚ είχε μηδενική ανάπτυξη, αν και είχε τους πάιχτες να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι τραγικός ο ΠΑΟΚ εδώ και 2-3 μήνες όχι μόνο στα πλέι οφ και δίκαια δεν βγήκε πρώτος. Άπειρος ο ιβιτς έκανε και τραγική διαχείριση του έκατσε η φάση με το κουτάκι και πάλι δεν μπόρεσε έστω να κάνει τα προφανή. Να σφίξει την ομάδα να πάρει 1-2 ισοπαλιές και με 2 νίκες επί του νιώνιου να έβγαινε αέρα πρώτος. Νομίζω πρέπει να έρθει καινούριος προπονητής κι εγώ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2006 on: May 31, 2017, 23:48:09 »
ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΑ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ?
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕ?
ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΧΕΣΤΗ?
ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΕΙΣΑΙ.
ΤΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ?
ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΤΣΕΣ?
ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΣ?
ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΣ?
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΧΕΣΤΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ ΟΧΙ

ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΧΕΣΤΗ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2007 on: May 31, 2017, 23:56:12 »
απο καθε κακο μπορουν να προκυψουν θετικα

συμφωνω οτι ειναι λιγος για αυτα που θελουμε και κυριως δεν εχει προσωπικοτητα.

αλλα παλι προπονητη?

θα φερουν σιγουρα μεγαλο ονομα και καλυτερο? η θα χασουμε αλλη μια χρονια?

μπορουμε να συνδιασουμε τα θετικα του που εδειξε και να προσθεσουμε αυτα που του λειπουν με αλλους τροπους.

1)για αρχη εναν χαλκια εναν κοντρερας εναν γκαρσια.να μπει η προσωπικοτητα κατευθειαν στο χορταρι.
δεν υπαρχει παικτης μεσα που να βαλει τις φωνες στον ενρικε για παραδειγμα η να τον παρει διπλα του στην προπονηση να τον εχει απο κοντα μπας και στρωσει η κεφαλα του.

2) 2 η 3 διατητες πρεπει να τους τελιωσουμε απο τις λιστες γιατι αν δεν το κανουμε θα παρουν θαρος και αλλοι σε ολη την χρονια.

3) πρεπει να βρει η διοικηση τροπο να αντεπεξελθει στον πολεμο τον επικοινωνιακο απο τα μμε

4) πρεπει να βαλουν ανθρωπους επικοινωνιολογους να ειναι διπλα σε ρωσο και γιο να τους χαλιναγωγουν να σταματησουν να λενε τοσα ασχετα η και ηλιθια.μην πω και για του ιβιτς.ενας εκει μεσα να μιλησει με σοβαροτητα να περασει τα σωστα μηνυματα δεν υπαρχει καθε φορα.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2008 on: June 01, 2017, 00:01:57 »
Ved πραγματικά αυτές είναι οι σκέψεις μου όλο αυτό το καιρό χωρίς κολλήματα όπως έχουν μερικοί. Αλλά το χεστης και θέλω να φύγω δεν το δέχομαι.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2009 on: June 01, 2017, 00:18:36 »
Αν είναι να φύγει να φύγει τώρα. Μεσοβέζικες λύσεις του τύπου στηρίζουμε και με κανά δυο στραβές στην αρχή της νέας χρονιάς τον διώχνουμε, δε χωράνε. Κάθε μέρα που περνάει μετράει πλέον αν τον έχουν για σουτ. Αλλιώς οι όποιες πιθανότητες για πρωτάθλημα μειώνονται δραματικά. Να αποφασίσουν τώρα. Αν δε φύγει τώρα απαγορεύεται να μη βγάλει όλη την επόμενη χρονιά.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2010 on: June 01, 2017, 03:29:27 »
Δυστυχως οι περισσοτεροι ξεχνατε πολυ ευκολα.Και που και πως ηταν η ομαδα μας οταν την ανελαβε περσι το μαρτη και γενικοτερα τι εχει αλλαξει στην ομαδα ολο αυτο διαστημα.Το οτι η ομαδα δεν τραβαει απ το Μαρτη και μετα με εξαιρεση 2-3 ματς ειναι γεγονος και λογικο κατεμε.Το αντιθετο συνεβει ολο το διαστημα πριν.Το οτι χασαμε τα πλειοφ απο μια ομαδουλα της πλακας ειναι επισης γεγονος.Οπως κι οτι για να συμβει αυτο εγιναν οργια.Για μενα θα ναι τεραστιο λαθος να απομακρυνθει κι ευχομαι να μην συμβει.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2011 on: June 01, 2017, 08:02:51 »
Νομίζω πως σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της φετινής σεζόν ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου έπειτα από πολλά χρόνια. Ένας τίτλος που πραγματικά τόσο πολύ τον είχαμε ανάγκη. Από εκεί και μετά αυτό που καταφέραμε επίσης και ήταν αξιοσημείωτο, ήταν πως πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον ίδιο προπονητή. Και ναι αυτό ήταν κατόρθωμα όταν συνήθως αλλάζαμε 2-3. Γενικά θα είναι άδικο να κριθεί ο Ίβιτς μόνο από το σημερινό αποτέλεσμα, ή ακόμα και μόνο από το αποτέλεσμα των πλει οφς. Θα πρέπει να δούμε τη συνολική εικόνα της ομάδας όλη τη χρονιά και να εξάγουμε συμπεράσματα μέσω αυτής. Αν βάλω μια ζυγαριά λοιπόν, θα τοποθετηθούν βαρύδια και στη μία και στην άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να πω ότι ο Σέρβος δε διαθέτει κάποια καλά στοιχεία. Από την άλλη όμως σίγουρα δεν είναι ο προπονητής που μπορεί να εμπνέει σιγουριά στους παίκτες αλλά και στον κόσμο όταν τον βλέπουν στον πάγκο. Και ειδικά μετά από αυτό το κάκιστο φινάλε. Συνεπώς καταλήγω στο συμπέρασμα πως αν θέλω να κοιτάξω ακόμα ψηλότερα, θέλω καλύτερο προπονητή. Μπορεί μια μέρα ο Ίβιτς να γίνει μεγάλος και τρανός στους πάγκους. Το θέμα είναι όμως αν έχει κανείς την υπομονή να τον περιμένει. Μπορεί επίσης να έχει κάνει σε μεγάλο ή σε μικρό βαθμό το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ακόμα και αυτό πιστεύω πως υπάρχει χρόνος να διορθωθεί. Οπότε η ζυγαριά στα δικά μου τα μάτια νομίζω πως δείχνει την πόρτα της αποχώρησης. Θα ήθελα την επόμενη σεζόν, που βασικά ξεκινάει από τώρα (αν δεν ξεκίνησε ήδη) να δω ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο της ομάδας. Βλάνταν σε ευχαριστώ για το Κύπελλο αλλά δεν έχω το κουράγιο να σε περιμένω.

ετσι
δε με χαλαει να μεινει, ας μεινει αλλα 2 χρονια, αλλα δεν πιστευω οτι οι πιθανοτητες να πετυχει ειναι περισσοτερες απο το να αποτυχει σε στοχους. μεγαλη κοιλια η ομαδα ρε φιλε...και στα κρισιμα με σαλκε αγιαξ εντος επαιξε σαν κουραδα.
παντα κατι γινεται και χαλαει η φαση με σαββιδη
τη μια χρονια ψωνιζεις απο ρωσιες - πανερια και εχεις δωνη αντι μπολονι...
την αλλη φερνεις στεφενς και τον γεμιζεις ελληνες..περα απο τις μαλακιες του με μαντουρο μαρτενς
φερνεις αγγελο. κανενα σχολιο.
φερνεις ταλεντα ξενα, σου βγαινουν και παιρνεις τουντορ. του βαζεις και χερι να παιζουν ελληνακια αμπαλα.
φερνεις καλους παικτες και βαζεις προπονητη της u20
ε γαμησε μας
δε γινεται να εχουμε ενα μιξ ταλεντων, καλων ξενων και προπονητη εγνωσμενης αξιας? εστω καποιον με υποβαθρο πχ να εχει σηκωσει και κανα 2 μαστραπαδες πορτογαλια ξερω γω? γιατι παντα πρεπει να μας λειπει κατι?

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #2012 on: June 01, 2017, 08:29:04 »
OK, για το οτι δεν εχεις ουσιαστικα αναπληρωματικό σεντερ-φορ και αναπληρωματικό τερμα, φταίει ο Ίβιτς. Για το οτι έφερες Κάμπος και Ενρίκε φταίει ο Ίβιτς. Αλλάζουμε λοιπόν τον Ίβιτς, φέρωουμε τον "ΜΕΓΑΛΟ" προπονητή (πειτε κανένα παράδειγμα να δουμε τι εννοείται και αν καποιος τετοιος έρχεται) και ξεκινάμε φτου κι απο την αρχή.... Πειτε ποιος ητνα ο τελευταιος εγάλος προπονητης που ηρθε, ο Μπόλονι? Τι κατάφερε στο τέλος της χρονιάς? Για να δουμε ποσο ρόλο παιζει τελικά ο προπονητής και ποσο το υλικό.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2013 on: June 01, 2017, 08:54:34 »
δεν πηρε βαθμο σε λεωφορο σε πρωταθλημα (1-0), κυπελλο (2-0) και πλεη οφ (1-0 και ασε τις μπυρες) σε τηγανι (2-1 με ψιλοσφαγη) οακα σε πρωταθλημα (3-0) και πλεη οφ (1-0)

οκ, τους νικησε ολους μεσα στην Τουμπα
αν το παμε ετσι, γιατι τους νικας στην Τουμπα. εκει το υλικο σου ειναι καλο και στο οακα οχι?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #2014 on: June 01, 2017, 09:52:01 »
Πολύ περιεργα αυτά τα play-off και εγω προσωπικα δεν μπορω να κανω κριτική.

1. Η ομαδα παιζει εδώ και 11 μηνες
2. Ερχεται μετα από την κατακτηση κυπελου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αυτοσυγκεντρωση τους.
3. Δεχονταν απειλες το προπονητικο τιμ για τις οικογενειες τους.
4. Δεχονταν επικοινωνιακο πολεμο η ομαδα ανελεητο...μπυρες, οφσάιντ, Κυζες κτλ.
5. Ειδαμε διαιτησιες μεσα και εξω, που συναντουσαμε μονο στο Καραϊσκάκη. Διαιτητες που έμπαιναν με μαγκια και αερα να σε γαμησουν.
6. Τραυματισμοι, καρτες κτλ.
7. Μικροτερο κινητρο (δυστυχως) από βαζελο και ξαδερφη.

Εγω συνυπολογίζοντας όλα αυτά, παρολο που στεναχωρεθηκα, δεν τα βαψω και μαυρα που δεν βγηκαμε πρωτοι...τουλάχιστον εκλεισε μια χρονια με έναν τιτλο, που είχαμε να δουμε μια 15ετια τωρα.
Ελπιζω η οποιαδήποτε αποφαση του αν θα μεινει ή όχι ο Βλανταν, να παρθει για το καλο της ομαδας και φυσικα με ηρεμια.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #2015 on: June 01, 2017, 11:02:38 »
Δύο τα ερωτήματα.
Πρώτον αν πιστεύεις ότι με Ίβιτς μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα του χρόνου
και δεύτερον αν όχι με ποιον θα μπορούσες.

Στο πρώτο, εγώ τουλάχιστον έχω καταλήξει πως δεν.
Στο δεύτερο απάντηση δεν έχω, ενδεχομένως γιατί μπορεί και να μην υπάρχει. Ο θεός ο ίδιος (που δεν υπάρχει) να κατέβει, πρωτάθλημα στη χώρα της πουστιάς, δεν πρόκειται να πάρει.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2016 on: June 01, 2017, 11:45:20 »
Νομίζω πως σαν οπαδοί αλλά έπρεπε να μας απασχολούν παρά οι παίκτες κτλ την δεδομένη χρονική στιγμή. 7 αγωνιστικές μάγκες κλειστή η Τουμπαρα.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2017 on: June 01, 2017, 16:37:34 »
Άνθρωπος που έφαγε μαγκιά από απειλές και ζήτησε να φύγει, δεν ταιριάζει με το DNA του συλλόγου. Όταν είσαι ο ΠΑΟΚ, απαγορεύεται να φοβηθείς.
Δρόμο λοιπόν.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2018 on: June 01, 2017, 17:29:10 »
Άνθρωπος που έφαγε μαγκιά από απειλές και ζήτησε να φύγει, δεν ταιριάζει με το DNA του συλλόγου. Όταν είσαι ο ΠΑΟΚ, απαγορεύεται να φοβηθείς.
Δρόμο λοιπόν.

+1
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #2019 on: June 01, 2017, 18:00:38 »
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΡΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!