Νομίζω πως σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της φετινής σεζόν ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου έπειτα από πολλά χρόνια. Ένας τίτλος που πραγματικά τόσο πολύ τον είχαμε ανάγκη. Από εκεί και μετά αυτό που καταφέραμε επίσης και ήταν αξιοσημείωτο, ήταν πως πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον ίδιο προπονητή. Και ναι αυτό ήταν κατόρθωμα όταν συνήθως αλλάζαμε 2-3. Γενικά θα είναι άδικο να κριθεί ο Ίβιτς μόνο από το σημερινό αποτέλεσμα, ή ακόμα και μόνο από το αποτέλεσμα των πλει οφς. Θα πρέπει να δούμε τη συνολική εικόνα της ομάδας όλη τη χρονιά και να εξάγουμε συμπεράσματα μέσω αυτής. Αν βάλω μια ζυγαριά λοιπόν, θα τοποθετηθούν βαρύδια και στη μία και στην άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να πω ότι ο Σέρβος δε διαθέτει κάποια καλά στοιχεία. Από την άλλη όμως σίγουρα δεν είναι ο προπονητής που μπορεί να εμπνέει σιγουριά στους παίκτες αλλά και στον κόσμο όταν τον βλέπουν στον πάγκο. Και ειδικά μετά από αυτό το κάκιστο φινάλε. Συνεπώς καταλήγω στο συμπέρασμα πως αν θέλω να κοιτάξω ακόμα ψηλότερα, θέλω καλύτερο προπονητή. Μπορεί μια μέρα ο Ίβιτς να γίνει μεγάλος και τρανός στους πάγκους. Το θέμα είναι όμως αν έχει κανείς την υπομονή να τον περιμένει. Μπορεί επίσης να έχει κάνει σε μεγάλο ή σε μικρό βαθμό το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ακόμα και αυτό πιστεύω πως υπάρχει χρόνος να διορθωθεί. Οπότε η ζυγαριά στα δικά μου τα μάτια νομίζω πως δείχνει την πόρτα της αποχώρησης. Θα ήθελα την επόμενη σεζόν, που βασικά ξεκινάει από τώρα (αν δεν ξεκίνησε ήδη) να δω ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο της ομάδας. Βλάνταν σε ευχαριστώ για το Κύπελλο αλλά δεν έχω το κουράγιο να σε περιμένω.
ετσι
δε με χαλαει να μεινει, ας μεινει αλλα 2 χρονια, αλλα δεν πιστευω οτι οι πιθανοτητες να πετυχει ειναι περισσοτερες απο το να αποτυχει σε στοχους. μεγαλη κοιλια η ομαδα ρε φιλε...και στα κρισιμα με σαλκε αγιαξ εντος επαιξε σαν κουραδα.
παντα κατι γινεται και χαλαει η φαση με σαββιδη
τη μια χρονια ψωνιζεις απο ρωσιες - πανερια και εχεις δωνη αντι μπολονι...
την αλλη φερνεις στεφενς και τον γεμιζεις ελληνες..περα απο τις μαλακιες του με μαντουρο μαρτενς
φερνεις αγγελο. κανενα σχολιο.
φερνεις ταλεντα ξενα, σου βγαινουν και παιρνεις τουντορ. του βαζεις και χερι να παιζουν ελληνακια αμπαλα.
φερνεις καλους παικτες και βαζεις προπονητη της u20
ε γαμησε μας
δε γινεται να εχουμε ενα μιξ ταλεντων, καλων ξενων και προπονητη εγνωσμενης αξιας? εστω καποιον με υποβαθρο πχ να εχει σηκωσει και κανα 2 μαστραπαδες πορτογαλια ξερω γω? γιατι παντα πρεπει να μας λειπει κατι?