Author Topic: Vladan Ivic  (Read 77250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
Απ: Vladan Ivic
« Reply #1600 on: October 21, 2016, 18:32:28 »

* Αν υπάρχει ένας τρόπος να πάρουμε αποτέλεσμα εκεί χάμω, κάπως έτσι πρέπει να'ναι. Αρκεί ν'αντέξουμε το πρώτο μισάωρο..

Είναι αυτοκτονία να πας στον ναύσταθμο με full back play απο τα μπακ σου. Εχω δει περισσότερο gay απ οποιοδήποτε άλλο ΄φέτος και έχω καταλήξει οτι έχει ίσως τη χειρότερη τετράδα άμυνας απο κάθε άλλη χρονιά. Τα εξτρεμ του σε overlap επιθέσεις τα χάνουν αλλά είναι ικανότατα σε ρυθμούς αντεπίθεσης να τρυπήσουν τον άξονα χαμηλά. Η ομάδα μεθαυριο πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δώσει γήπεδο στα λιμά και να εκμεταλευτεί τους χώρους που αν δεν κάνουν νωρίς γκολ συνέχεια θ αυξάνονται. Σε σετ παιχνίδι δεν έχουμε τπτ να φοβηθούμε τα εξτρεμ τους οπως είπα θέλουν χώρο ενω τα μόνα προωθημένα πόδια τους που ξέρουν να παίζουν κάθετα είναι ο Γερμανός ο οποίος δε μπορεί πάνω απο 30΄ (χάνει την έκρηξη) ο δε πουτσόρι γέρασε. Εγω μόνο τα στημένα φοβάμαι μολονότι φετος δε φάγαμε γκολ απο στημένο. Αυτά όμως φοβάμαι γτ τα στοπερ τους είναι πλήρως άμπαλα αλλά σηκώνονται στα στημένα πάντα, εμεις δε, συνεχίζουμε να παίζουμε με κοντά δίδυμα στα swipper αφού περιμέναμε 3 μηνες κ δώσαμε και 1,5 χαρτι να πάρουμε παίκτη κοντύτερο απο μένα, άλλως τον μαύρο νέστα (αμα δε γαμήσεις την Κυριακή μανούλες εξαφανίζοντας τον παίκτη σου θα ακούσεις παναγίτσες απο μένα-έχω απαιτήσεις, εγω τον αμυντικό μου τον θέλω lexington steel).

@Όποιος μιλάει για πούλους στον Ίβιτς είναι ή ΒΛΑΞ ή απλά στημένος. 3η υπόθεση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
@ Κάναμε μια ήττα σβηστή και αρχίσατε τ ανάθεμα. Θυμίζω είχαμε να χάσουμε απο τον Αύγουστο, 2,5 μήνες αήττητοι. Εχουμε άπειρα κενά αλλά καλύτερη ομάδα απο πέρσυ και καλύτερη ομάδα απο την κόκκινη τσατσά. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ.

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1601 on: October 21, 2016, 18:47:10 »
@Όποιος μιλάει για πούλους στον Ίβιτς είναι ή ΒΛΑΞ ή απλά στημένος. 3η υπόθεση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1602 on: October 21, 2016, 19:17:33 »
Μαθητευόμενος μάγος, είδε φώς και μπήκε?? Δεν είναι εικονα ομάδας σοβαρής 11 ψωφίμια 2 Οκτωβρίου να εχουν λιγότερα τρεξίματα από την βέροια. Για τις επιλογές δεν το συζητάμε ουτε ο αλέφαντος τόσες μαλακίες μαζεμένες. Λογικά την βγάζει την παρέλαση αλλά για γιορτές δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Έχει ευθύνη και για το φτωχό υλικό ιδίως στην επίθεση.

Δεν γίνεται έτσι δουλειά, πρέπει κάποιος να κάτσει μια 3ετία και να τότε να κριθεί.

Αποφάσισε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1603 on: October 21, 2016, 19:23:07 »
Να κατσει μια τριετια ενας κανονικος προπονητής κι όχι ενας μαθητευόμενος μαγος
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
« Reply #1604 on: October 21, 2016, 23:16:18 »
Για μένα, ας μείνει ο Ίβιτς. Αν πάρουν όντως βαρβάτους παίχτες τον αφήνεις μια ακόμα χρονιά. Αν δεν τα καταφέρει, έχοντας ήδη το ρόστερ, τότε ναι, διώξτον.
Απλά τόσα χρόνια διώχνει προπονητές(και τ.δ) ο χωσάδας και έχουμε κάθε χρόνο τα ίδια.
Ας κάνει μια φορά το ανάποδο. Να γίνουν οι παίχτες αναλώσιμοι. Κι ας μην πάει καλά ο Ίβιτς στο τέλος μετά απ'αυτήν την τακτική. Πόσο χειρότερα να πάμε; Τι είχαμε, τι χάσαμε δηλαδή.
Η φανέλα μας και μόνο, κάθε χρόνο μας βγάζει Ευρώπη.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #1605 on: October 23, 2016, 23:24:26 »
Την άλλη Κυριακή να σε δω.. που θα πρέπει να κάνουμε παιχνίδι..
Μέχρι τότε φρόντισε να μην εμφανιστεί κανας βουβός πόνος στους προσαγωγούς των Κλάους, Ζαλμά & Βίθεθβαρ..
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1606 on: October 23, 2016, 23:35:32 »
Εκτός αποστολής ο αργεντίνος για να παίζει η μαγική τριπλέτα μπροστά.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1607 on: October 23, 2016, 23:39:10 »
Πρέπει να είσαι πολύ εμπαθής για να κραζεις τον Ιβιτς σημερα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1608 on: October 23, 2016, 23:42:49 »
εγώ του βγάζω το καπέλο. η ομάδα είναι ομάδα δουλεμένη. ΜΠΡΑΒΟ του σε όλα. έχει τις κακές μέρες όπως όλοι μας. δεν μπορείς να είσαι εμπαθής.

το ότι βλέπουμε καλά τρανσισιον και καλες φασεις είναι δικό του θέμα.
το πρόβλημα είναι το τελείωμα των παικτών. και σε αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα. ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1609 on: October 23, 2016, 23:47:27 »
θέλει λεφτά και παίχτες, με σαπάκια από την μπούρσα και από το λάκωμα στην επίθεση δεν γάμησε κανείς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1610 on: October 23, 2016, 23:48:35 »
Δεν είμαι εμπαθής. Γι' αυτό το τελείωμα που δεν έχουν οι επιθετικοί  μας λέω , δοκιμάζεις τον αργεντίνο που μας έχει δείξει ότι το κατέχει το τόπι. 15 λεπτά μπορούσε να βοηθήσει σημερα

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1611 on: October 23, 2016, 23:53:32 »
δηλώσεις Ίβιτς: "Υπηρξαν δύο κόκκινες κάρτες που ήταν ξεκάθαρες. Το πρώτο γκολ ήταν οφ σάιντ», ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

Για το ματς σχολίασε πως  «ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε καλύτερα. Ο αντίπαλος είχε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά χωρίς ουσία».

Το ματς σε 2 σειρές, γάμα τους τη μάνα σέρβε. γαμήστε την αεκ τώρα
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1612 on: October 23, 2016, 23:54:19 »
ποιος αργεντινος , αυτος που δε σπαει μπαλες γιατι θελει να δειξει οτι πρεπει να παιζει οπως προχθες στο 89΄; μπραβο βλαντο, για μενα ισως επρεπ να δοκιμασει να αλλαξει θεσεις καμπος με γκαρυ στο πρωτο ημιχρονο απο την πλευρα του βιανα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1613 on: October 23, 2016, 23:54:48 »
Εχω την αισθηση οτι ο Μπισεσβαρ επρεπε να μπει βασικος αποψε, οχι αλλαγη.
Κατα τα αλλα η αποψινη εμφανιση και λειτουργια της ομαδος, ειδικα στο α' ημιχρονο και στην αρχη του β' (μετα την διακοπη) και μεχρι να κλειστουμε για λιγα λεπτα οπου χασαμε αρκετα τον ρυθμο μας, ηταν υποδειγματικη διαχειριση του ματς.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1614 on: October 24, 2016, 00:28:34 »
η ομαδα δειχνει οτι δουλευετε καλα.. δεν εχουμε τους 2-3 παιχτες που θα κανουν το κατι παραπανο και θα τραβηξουν και τους υπολοιπους.. ας ελπιζουμε να το εχουμε του χρονου..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1615 on: October 24, 2016, 00:33:54 »
ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΝΥΧΙΑ Κ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1616 on: October 24, 2016, 01:21:51 »
πω πω πολλα μπραβο στον βλανταν και για το στησιμο της ομαδας και για την συνεντευξη.Γνωριζει πολυ καλα σε ποιον συλλογο ειναι.

βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1617 on: October 24, 2016, 10:16:56 »
Αισιοδοξα μηνυματα...οι εμφανίσεις με Αγιαξ και γαυρο.
Και ειδικα η τελευταια..όταν αχνοφαινοταν ότι ισως περναμε ντεφορμαρισμα (και τακτικο και παικτικο).
Συνεχισε τη δουλεια...και μη μασας Βλανταν.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #1618 on: October 24, 2016, 18:59:12 »

Αυτό, τέλος.

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1619 on: October 24, 2016, 19:03:18 »
Προπονηταρα και αρχιδατος.Ειμαι σιγουρος οτι το ξερει κι ο ιδιος οτι απο χθες το βραδυ και το ξεβρακωμα που τους εκανε πρωτα στο γηπεδο και μετα στη συνεντευξη τυπου μπηκε στο ματι των μπασταρδων και των φερεφωνων.Προβλεπω να πεφτουν σαν βροχη τα αρθρα για τα λαθη του και την απειρια το επομενο διαστημα..Ηδη η επιχειρουν να τον βγαλουν γραφικο που πηρε την ομαδα και σηκωθηκε να φυγει..
Κατα τ αλλα,προπονητης ειναι το βλεπει και μονος του.Πρεπει να απαιτησει το Δεκεμβρη την αποκτηση ενος εξτρεμ κι ενος φορ.Εχεις τα καλυτερα χαφ στην Ελλαδα ειναι κριμα ν αδικεις την ιδια σου την ομαδα.